Written by AbangNara | December 21st, 2011

Memang Chef Riz dan Ana Dahlia nie bagai pinang dibelah dua betul. Sama cantik sama padan. Congrats sekali lagi buat pasangan pengantin baru ini. Tak sabar nak tunggu berita gembira kehadiran cahaya mata untuk mereka berdua. Moga cepat-cepat dapat anak. Amin ~~

gambar majlis resepsi chef riz ana dahlia

Lagi 14 keping gambar majlis resepsi Chef Riz dan Ana Dahlia dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar-gambar superb ini diambil oleh Aleeya Studio.

gambar majlis resepsi chef riz ana dahlia

gambar majlis resepsi chef riz ana dahlia

gambar majlis resepsi chef riz ana dahlia

gambar majlis resepsi chef riz ana dahlia

gambar majlis resepsi chef riz ana dahlia

gambar majlis resepsi chef riz ana dahlia

gambar majlis resepsi chef riz ana dahlia

gambar majlis resepsi chef riz ana dahlia

gambar majlis resepsi chef riz ana dahlia

gambar majlis resepsi chef riz ana dahlia

gambar majlis resepsi chef riz ana dahlia

gambar majlis resepsi chef riz ana dahlia

gambar majlis resepsi chef riz ana dahlia

gambar majlis resepsi chef riz ana dahlia

43 responses to (15 GAMBAR)Majlis Resepsi Chef Riz Dan Ana Dahlia Di Sungai Koyan

  1. leeya says:

    so nice…tahniah buat chef riz n ana dahlia.semoga berkekalan hingga akhir hayat….InsyaAllah,aminn :)

    0

    0
    • sukaati akula.. says:

      korg ni tah papela.org kahwin sempoi camni korg nak kutuk..songkokla,payungla..family la..biarlah..da selamat pon mereka kahwin secara sah.korg yg kutuk2 ni da kahwin ke???aku tgk ok je drg nyer persandingan..yg mudah dan senang tu lebih afdal kan?pelik aku ngn masyarakat skg..semua pon xboleh.for both of you,aku ucap,barakallahhu lakuma wabaraka alaikumma,wajamaa bainakuma fill haiyr.

      0

      0
  2. ctie says:

    cantik + semoga berbahagia :)

    0

    0
  3. laling says:

    cantiknyeee … foto & pengantin … congrat … moga kekal ke akhir hayat …

    0

    0
  4. miss lyzeer says:

    damainya suasana kawin kat kg…ana cumell sgt, chef riz pun chumel jugak…eheh

    semoga dpt anak cepat =)

    0

    0
  5. Selitone Cold says:

    Ada flash budak tarik baju pompuan…

    0

    0
  6. detektif konon says:

    ari 2 ada ckp photographer nya memilih.takut jatuh saham klu amik gbr family ana dahlia…2 tepampang gbr family ana dahlia….nk ckp apa plak lg lepas ni yer????

    0

    0
  7. nish~ says:

    perasan x? muka dorg ade iras2 kan.

    0

    0
  8. putihkaseh says:

    dah kena komen baru nak letak, klau x umah ana pun pic dia org, apa tah lagi umah dia, posing abis, abg nara ke, dato cw ke or photograper punya keje yg dok select pic2 ni b4 masuk BN…nak komen sikit jer, ngapa dato chef wan sampoi jer, menantu pun pandai pakai songkok, bapa ana pun ok, org kg lagi pandai sesuai diri dlm majlis. jgn marah ya dato, buat ana jaga suami jambu tu n pastikan kekal hingga ank cucu …

    0

    0
    • gigi says:

      pasal songkok pon jadi isu?..manelah kite tahu kot2 songkok die hilang ke or lupe letak mane. Aiyoo..hal keluarga die.. Biarlah..Jangan sibok sgt hal orang lain. Jage diri dulu

      0

      0
      • KK vogue says:

        die ni mmg jeles..asyik bangkitkan isu ntah pape.. hrmm semoga bahagia hendaknye…

        0

        0
        • apa da... says:

          songkok pun nak jd kan hal..dah terang2 la itu tak dikira aurat bg laki..yg xpki tudung tue yg kna bising..bkn sbb xpki songkok nk bising..apa da..

          0

          0
        • ok jer says:

          susah kalu org terlebih “pandai” ni…sume nk di “kondem” nyer….

          0

          0
  9. hunny says:

    Chef Riz ensem, Ana Dahlia cun!!!

    0

    0
  10. meeradiana says:

    both of them very sweet.. :)

    0

    0
  11. aihhh biar betul?? says:

    APASAL PAYUNG BIASA SAJA.??????
    X DA BAJET KE???????????
    MEMALUKAN!!!

    0

    0
    • Piah alert says:

      a,ah la.. majlis great
      tp benda simple mcm payung pn x alert!
      kan kat butik dh disediakan payung yg mmg
      utk majlis resepsi.. aduhhh!!!!!!!!!
      mencacatkan gambar.

      0

      0
      • ffarah says:

        Payung cantik and grand wajib ke dlm perkahwinan?

        Why should people BOTHER about a SIMPLE thing eh?

        Tak faha betul lah.

        Neway, if u’re not married, hope nanti U’ll have the MOST GRAND umbrella in the world ok.

        ^^

        0

        0
  12. Lirik Lagu says:

    cantik sekali dan imej nya sangat bagus saya suka

    0

    0
  13. WIFI says:

    UDAH2 LER
    BOSAN

    0

    0
  14. Zack Zai says:

    selamat pengantin baru riz & dahlia..
    cantik betul gambar2..suasana kampung..nice!!

    0

    0
  15. aku says:

    jando pun jando lah wei…pas ni jgn jdkan alasan jando utk cari org lain yo dak riz oooi…

    0

    0
    • mamaamer says:

      Ape masalah ko ni?kalau janda pun kenapa?bapak die xbising2 pun.ko plak yg lebih2..

      0

      0
      • suka says:

        ko ni mesti baru lepas beranak tu yg gila meroyan membebel cenggitu..

        0

        0
        • macam2 la korg... says:

          kawen kat kg xde masalah..b4 dis bapak die dah gtau pun mmg nak wat majlis simple yg dihadiri sanak saudara…sbb majlis serina aritu dah abis grand dah..
          songkok?payung?ape masalah korg…cube pikir dalam2..ape masalahnye??xde kan?haish…gmbo ni kuar pon sbb nak share ngn kite je…enjoy da pics..

          0

          0
  16. WIFI says:

    Si Teruna
    dan
    Si Janda
    Berkahwin

    0

    0
  17. mek bunge says:

    cOmey….(^_^)
    ble glrn sy plak yew…..

    0

    0
  18. eryka says:

    tahniah for ana & riz..biarlah janda pun tp g comey n cun dri ank2 dara kt lua 2..kowang dew~

    0

    0
  19. dolphin says:

    Congrats pd kedua pengantin & family…dari majlis bertunang-nikah-bersanding yg sungguh cantik, sempoi, manis…tak pyah nak org taja jutaaa ringgit dn x over. Baju, make-up, hantaran sume kemas,best & cantik. yang penting majlis tu berkat & semua org happy. Nampak naik seri pengantin…

    0

    0
    • bujang says:

      suka suasana kampung…….

      0

      0
    • kay ames says:

      kalau ditaja alamatnya kene pakai baju tak cukup kain lor! mekap lak cam tepong gomak dan kene jadi badut dlm majlis kawin sndiri yg temanya nanti semua tak match…

      simple is the best. chef wan dah tunjuk contohnya. shabbas pd chef wan!

      0

      0
  20. student bandung says:

    suke gile tgk!!

    0

    0
  21. kentang pusing-pusing says:

    Secocok. :)
    Ada iras-iras la dorg nie.
    sweet je tgk. Semoga Berkekalan hingga ke akhir hayat.

    0

    0
  22. ena says:

    cantik la…dua2 padan

    0

    0