Written by AbangNara | February 3rd, 2014

Akhirnya setelah sekian lama bercinta, pemain bola sepak JDT Safiq Rahim telah pun selamat bergelar suami kepada Zandra Aziela, pemain bowling kebangsaan dengan sekali lafaz. Kedua-dua ahli sukan ini disatukan dalam majlis serba sederhana di Kelab Golf Saujana Impian, Kajang semalam. Jutaan tahniah diucapkan atas pernikahan ini.

zandra aziela dan safiq rahim

Zandra dan Safiq kedua-duanya mengenakan pakaian pengantin serba putih. Zandra menerima mas kahwin sebanyak RM888 dan wang hantaran RM15,000. Mereka berdua telah dinikahkan oleh ayah Zandra sendiri, Ibrahim Hakimi Abdul Karim kira-kira jam 12.30 tengah hari. Majlis pernikahan berlangsung selepas tamatnya perlawanan penuh kontroversi antara JDT dan T-Team di Stadium Larkin, Johor Bahru.

zandra aziela dan safiq rahim

Semoga perkahwinan ini akan meningkatkan lagi prestasi permainan Safiq Rahim dan Zandra Aziela. Tahniah atas perkahwinan ini. Semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat. Lagi beberapa gambar sekitar majlis pernikahan mereka hasil bidikan Ministry of Moments dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

zandra aziela dan safiq rahim
zandra aziela dan safiq rahim
zandra aziela dan safiq rahim
zandra aziela dan safiq rahim
zandra aziela dan safiq rahim
zandra aziela dan safiq rahim
zandra aziela dan safiq rahim
zandra aziela dan safiq rahim
zandra aziela dan safiq rahim
zandra aziela dan safiq rahim
zandra aziela dan safiq rahim
zandra aziela dan safiq rahim
zandra aziela dan safiq rahim

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to (15 GAMBAR)Majlis Pernikahan Safiq Rahim & Zandra Aziela Daripada Ministry Of Moment

  1. Jenab says:

    selamat pengantin baru chopot !!!

    0

    0
  2. Miss Lala says:

    antek angat!! Congrats!!!

    0

    0
  3. cantek…macam artis..
    tahniah :)

    0

    0
  4. Anonymous says:

    hmmmmm

    0

    0
  5. mimi says:

    Happy for them!
    congrats!
    luaskan kuasamu !

    Walaupun esoknya nak kawin safiq gah di larkin
    Lebiuuu more #srza

    0

    0
  6. abg engineer yg sbnr says:

    ok laaaa tue….

    0

    0
  7. anonymos says:

    hmmmm..

    0

    0
  8. aku says:

    alhamdulillah..moga JDT makin meningkat
    Ayuh JOHOR…Luaskan kuasamu JOHOR

    0

    0
    • One Direction says:

      JDT boleh pergi mam lah. lembik !
      Kelantan plak negeri miskin, tak kuasa aku nak sokong.

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        a.a.ah memang betol cakap kau ni one drction…ape2 pon mari kite sokong lion twelf lagiiiiiiiiii hepening ! idop umno idop pak najib ! idop 1malaysia !

        0

        0
      • mimi says:

        Abis tu kau minat apa? T-team ? Lembik ! Baru kene 2-1 dah tarik diri

        0

        0
        • One Direction says:

          T-team tu sama miskin dgn Kelantan. negeri dia sangat kotor.

          0

          0
        • Ong Kim swan says:

          Jdt tu lembik. Tak tahu citer sebenar nape t-team Tarik diri baik duk diam. Layan la gosip murah pemain jdt(jantan dayus team) ni. Tmj dah tumbuk pemain t-team sapa tak skt ati bodoh

          0

          0
        • diansofea says:

          One Direction..sedap jer ko kte kt ngeri org..ko pernah pegi ke??kotor lg KL klau nk bnding kltan ngn tganu..miskin2 diaorg..xde la mnumpang..rumah2 besar2 mcm banglo..kaya2 org kl mmpu dduk flat jer..phuiiiiii…

          0

          0
      • ubi says:

        tu bukan one direction tapi ONE ERECTION! KAHKAHKHAHHHHH

        0

        0
        • mimi says:

          TMJ TUMBUK PLAYER BRASILIAN SEBAB DIA TUNJUK ‘FUCK’ DEKAT TMJ . LU TAK DATANG LARKIN LU JGN SEMBANG LAH . BERANI SAILANG LAH . SINI LAKEN . KAU MAMPU ? Aiyoook . Haha

          0

          0
  9. aku tetap aku says:

    artis ke?? aparahhh nara ni…

    0

    0
  10. Linda says:

    BESAR Nya mulut minah nihhhh….

    0

    0
  11. xyz says:

    Malu la dekat Felixia Yeap..non muslim pun pandai pakai tudung…apa2 pun..selamat pengantin baru dan berbahagia hingga ke jannah ^_^

    0

    0
  12. w says:

    mulut besar cantik.. kai tudung pun cntik

    0

    0
  13. Anonymous says:

    semoga bini chopot tk jdk mcm bini matyo…

    0

    0
  14. anon says:

    Kenapalah ade pengomen duk sebok kata malu dgn cina apek Felixia tu. Wei…..cina tu cuma cari publisiti je, nak masuk paper. Nak malu wat apenya???? Dia dah islam ke. Tengok mcm Aliza Kim yg masuk islam tu, senyap2 belajar agama. Dah masuk baru bagi tau. Cina sekor ni pakai mcm tu sb dia pun kata dia model pakaian muslimah. Agaknya pemilik kedai tu cina, sb tu amik cina.. Kalu amoi ni dah islam barulah blh puji lebih2. Ni mcm wat main islam je…

    0

    0
  15. semalu says:

    Zandra….hmm…orgnya secantek namanya..,,Laki dia nampak mcm tua je…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Pengantin perempuan kalau pakai tudung mesti lagi manis dan cantik. Harap-harap si copot tak masuk dalam kategori jantan dayus.

    0

    0
  17. hahahaha says:

    LELAKI baik untuk perempuan yg baik, PEREMPUAN baik pun utk laki yg baik. got it?

    0

    0
  18. hahaa says:

    MULUTT DIA BESARRRRRRRRRRR

    0

    0
  19. Auni says:

    smoga brbhgia hingga ke syurga..barakallahhulakuma

    0

    0
  20. kakikucinghitam says:

    wth gambar lighting pink? quality out.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    besarrrrrrrnya mulut diaaaaaaaaaa….

    0

    0
  22. anis says:

    tahniah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,semoga bahagia hingga ke akhir hayat,amin~

    0

    0
  23. Anonymous says:

    apa lagi , kentot lah safiq .

    0

    0