Written by AbangNara | July 15th, 2013

Gembiranya Abang Nara melihat betapa bahagianya hubungan suami isteri Ayu Raudhah dan Zaquan Adha ini. Wajah mereka tampak lebih berseri-seri sejak kehadiran cahaya mata pertama mereka iaitu Muhammad Aisy Qaiser. Memang comel sangat anak mereka berdua ini.

anak ayu raudhah

Dalam diam, Aisy sudah pun berusia 4 bulan. Sekali imbas, Aisy memang mengikut wajah ibunya. Kalau anda mengikut Instagram pasangan suami isteri ini, pasti anda akan tersenyum lebar melihat telatah comel anak mereka. Abang Nara rasa geram nak cubit je.

anak ayu raudhah

Ayu Raudhah juga telah mula kembali berlakon semula selepas berehat panjang baru-baru ini. Apa-apa pun, semoga kebahagiaan keluarga ini akan berkekalan sehingga ke hujung hayat. Sama-samalah kita doakan mereka. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Hanya 400 unit Mirage Sports pada harga RM69,980

anak ayu raudhah
anak ayu raudhah
anak ayu raudhah
anak ayu raudhah
anak ayu raudhah
anak ayu raudhah
anak ayu raudhah
anak ayu raudhah
anak ayu raudhah
anak ayu raudhah
anak ayu raudhah
anak ayu raudhah
anak ayu raudhah

62 responses to (15 GAMBAR)Keluarga Bahagia Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha

  1. melly says:

    eh..aidil nampak cam tembam lak

    0

    0
    • Unagi No Sushi. says:

      Dalam gmbr mmg mudah nampak tembam.

      0

      0
      • miss ynwa says:

        aku takleh betul tengok dia ni…
        bile aku tgk KEEK2 rita ..celoteh anak2 rita…aku terlalu sebak kadang menitis airmata tgk mereka bertiga hidup tanpa aidil…sdgkn gemuk terhegeh ni berkepit 24jam ngn zaquan ..

        kadang2 aku bace post lama nara..berkenaan krisis rita n aidil pada awal2 ….aidil ckp aidil tetap akan teguh pertahankan krana msih syg rita…now knp dh berubah?? kenapaa??? mana janji1 mu aidil??

        kalau takde manusia yg mencocok fikiran orang , mesti ni semua tak berlaku..takpe la rita..anda bersusah2 besarkan anak sorg skrg ni..orang lain bahagia…takpe rita miss disini sentiasa doakan terbaik buat rita dan anak2….moga syawal ini rita dapat lalui dengan tabah tanpa suami..anak2 pasti kekuatan buat rita :’)

        0

        0
        • patience says:

          Janganlah busuk hati melihat kebahagian orang lain. Kalau minat sangat pada Rita, jangan sampai buta hati. Seolah-olah Rita saja yg betul dan cantik. Memang pada awalnya aidil sanggup membelakangkan keluarga disebabkan Rita. Tetapi sikap Rita yg egoistic tu yg akhirnya makan diri. Mula2 bolehlah Rita menggula2kan aidil yg masih bebudak tu tetapi lelaki mana yg tahan jika isteri tak nak bertolak ansur dgn keluarganya. Begitu juga kenyataan2 yg kurang bijak terhadap suaminya.Miss nywa tak perlulah nak berpihak sangat pada Rita tu. Walaupun, saya kesian dengan anak2 Rita, tetapi bagi saya sikap Rita terhadap keluarga mertua amatlah tak sesuai. Akhirnya makan diri.

          0

          0
        • miss ynwa says:

          patience…

          ayu rodah terbabit dalam kes ni dan dianggap batu api dalam kes ni..cube kalau ayu rodah ni jangan masuk campur..atau lebih kasar tuk aku cakap bia si gemuk ni TAK WUJUD lgsg dalam keluarga depa adalah lebih bgus kann..biar rita ,aidil settle sendiri..kenapa perlu dia jadi batu api for all of this?? kewujudan dia hanya sekadar mencocok fikiran orang..jge tepi kain uma tgge org..boikot ayu rodahh!

          0

          0
        • N9 says:

          Setuju dgn patience.. kalo minat pon jgn smpai menfitnah..dieorg je tau hal sbenar..wat lek wat peace

          0

          0
        • atas pagar says:

          kita orang luar,x tahu kisah sebenar diorg ni.kalau kita dengar pun,daripada satu pihak je.jangan terus buat kesimpulan sendiri hanya melalui apa yang kita baca di akhbar,majalah mahupun blog2.takut tanpa sedar kita benci dan dendam pada orang yang x salah pn.or lagi parah,terfitnah org tu.better kita doakan yang terbaik utk kedua2 belah pihak,ayu raudhah dan jugak rita.mungkin ni dugaan untuk rita,utk raudhah dan kita lak cmna?kita x tahukan.menyalahkan org2 tertentu tnpa bukti yang kukuh,yang x nmpk melalui mata or dialami oleh kita sendri adalah satu kekejaman sebenarnya.apa2 ph,slmt hari raya.

          0

          0
      • miss ynwa says:

        ….

        0

        0
        • miss ynwa says:

          dah xde mood nak karang balik 3 perenggan aku kasi ko nara oii….3 perenggan taw bukan 3 baris ayat…ni titik tu saje testing..wahhh lepas plak titik2 tu..seklai ayat aku 3 perenggan langsung x keluar…cissss buang mase aku btul laaa

          0

          0
      • Pendam je lah says:

        Untung si Aidil..Ayu lepas bersalin makin sexy body. Ramai yg lepas bersalin makin seksa je dimata suami…tak lama agi si Aisy dapat adik lah tu..suami mane tahan tengok bini body macam ni…tapi ramai suami2 makan hati je kan kan kan??!

        0

        0
      • K.A.A says:

        comel anak dia..

        0

        0
    • Olga says:

      BAHAGIA KE?????TUNGGU LAH KALAU DAH ADA ANAK 2,3 ORG NANTI,BENDA YG RITA ALAMI AKAN BERLAKU KAT KO INGT TU AYU RODAH

      0

      0
      • ape la ko nih says:

        oi mangkuk..yg ko doa yg baik2 tu..ko ni islam ke x..

        0

        0
      • Sasha says:

        kalau aku pon aku doa supaya diorng cepat cerai . Tgk la nnt aku yg cantek ni akan buat rumah tangga theyols porak peranda !! Dgn kakak dia yg muka ketat badan kedut tu !! Dua2 gila glam .

        0

        0
    • Olga says:

      APASAL LIZA ABDULLAH DUDUK ATAS AYU RODAH TU????PERASAN BABY KE???SEDAR LAH DIRI TU DAH TUA

      0

      0
    • ... says:

      christian louboutin..?

      0

      0
  2. anon says:

    oihhhh.. apehal makin ramai org guna nama aisy ni… dulu masa aku nak bersalin xpenah aku dengar org bg anak nama aisy… but still nama aisy ni sgt Lembut and sesuai dgn perwatakan budak2 laki…

    0

    0
    • saya says:

      pi gugel maknanya sayang…sebab tu ramai org berlumba letak nama tu kat anak. tak salah pun mana tau org panggil byk kali termakbul =) sekarang pun ramai org bukak nama bisnes letak aisy kan.

      0

      0
  3. epok says:

    comelnya anak diorg…smoga bahagia smpai syurga,,

    0

    0
  4. miss mong says:

    tombamnya aihh anak dia..ayu plk makin ayu je

    0

    0
  5. megat komeng says:

    Zaquan dh pegang anak dia..si aidil x ingat ker kat anak dia…

    0

    0
  6. Don says:

    Bahagia setelah berjaya meruntuhkan rumahtangga org lain. Bahagia! bahagia! puas hati la ya… impian tercapai. Cuba ingat apa tweet Zakuan dulu pada Rita? Berjaya la kan? kan ? kan? Semoga anda berbahagia…

    0

    0
    • Anonymous says:

      bulan puasa nie ta payah la nk cri salah org je..
      kte nie org luar bukan tau ape2..
      klu nak doa kan kebahagiaan org tu biarlah ikhlas..
      To Aidil, igt tggungjawab sbagai ayh and suami,kesian ank tu tgh mmbesar

      0

      0
    • NANA says:

      Apa pon yg berlaku mesti ada sbb dan hikmah….alangkan org yg buat kebaikan walaupon kecik Allah ttp bg ganjaran kemudian hari lg la kalo kte wat jahat…..doa baik2 jer….doa la moga Zakuan tu terbuka hati untuk jadi ayah yg bertanggungjawab bile tgk anak buah dier nnt.

      0

      0
  7. saya lalala.. says:

    bulu mata palsu ke ori si ayu tu?? lebatnye..

    0

    0
  8. ddd says:

    terer betol retis2 ni kn..kelek anak kt shopping complex siap pakai heels.. xpenat ke kaki dorang..aku pakai sipar jepun pun rase penat nk tawaf mall2 kt malaysia ni

    0

    0
    • slipo says:

      Aah… sokong ko… aku pun tak sanggup pkai heel lagi lagi kalau nak jalan… hebat betul ye artis2 ni…

      0

      0
      • sayang says:

        haha yela btl tu..aku pikir jgk camner dia jalan camtu..mesti lenguh tu tapi retiss kann kene lah vouge je walaupun dalam hati asyik kata sakit nya kaki..hihih bese kalau pakai heels tengok keadaan jgk..kalau window shopping tidak ler..heheh

        0

        0
  9. .......... says:

    mari lah kita semua doakan rita dan aidil kembali bersatu….mungkin 1 hari nanti mereka blh menonton bola bersama-sama selepas ini…

    0

    0
  10. saya lalala.. says:

    tgk gmbr ni ade fmly zakuan ade aidil tp macam tak lengkap tanpa rita & anak2.. apa laa agaknye dlm fikiran aidil ni tgk anak sedare hidup ngan penuh ksh syg.. tp anak2 sndr hidup tak berbapa… sempena bulan baik ni perbetulkan laa keadaan..

    0

    0
    • jas says:

      si aidil ni perangai lebih kurang mcm si ac mizal la nih..anak2 masih kecik so si aidil wat tak kisah..bila anak2 dah besar taulah nanti camner..ambik iktibar dari kes ac..sekrg masih laku main bola & ada duit tak ingat anak..bila dah tak laku & merempat barulah terhegeh2 cari anak..

      0

      0
  11. sang perindu says:

    cantek ayu …mcm mak datin gitewwww…

    0

    0
  12. sang perindu says:

    kesian rita dan anak2 diketepikan…..balik laaaa umahhh jenguk si kecik tuh…bulan posa nie x syahdu ker dgn keletah anak2 mu, semoga lembut kanlah hati kedua2 nya

    0

    0
  13. Anonymous says:

    comey baby dorg…yg pakai shawl oren tu dh rupe che ta dah aku nengok….

    0

    0
  14. ras says:

    Stail rmbut aidil mcm ank dia,airit.anak ayu raudah tembam dan comel..mcm anak cina

    0

    0
  15. apa2 jer la says:

    aku tgk lain mcm plak dagu si raudhah ni… hmm…

    0

    0
    • b says:

      hehe btl2…ingtkan kite je yg perasan.cara dia senyum pn x sm mcm sebelum ni..xpelah…asalkan dia hepi..ape pon harap ayu leh ubah penampilan.ble dh bertudung tu, xpyh da kot nk pakai baju / seluar ketat2 smpi betul2 nampak bentuk kaki tu.huhu..peace

      0

      0
  16. teah cun says:

    baby macam muka ibunya..

    0

    0
  17. anis says:

    dulu sy xminat pun ayu, biasa2 je.. tp lps tgk romantika diorg nmpk sweet sgt.. ayu nie lembut je, pandai masak plak tu.. skrg jd suka plak kt dia.. tmbah2 lg ble dia dh bertudung skrg.. walaupun xsempurna lg tutup aurat, tp at least dia xde la pkai tdung pelik2 belit2.. semoga lps nie berhijrah dri segi pakaian plak..slow2 k.. semoga berbahagia selamanya dgn zakuan.. ;)
    p/s : baby comel sgt dn ayu terserlah wajah keibuan..

    0

    0
    • NANA says:

      baik la x pyah pakai tudung kalo baju and seluar tu ketat ( sampai boleh menimbulkan fitnah ) . sama je dosa nyer….
      kalo saya pakai baju fit and legging pastu pakai tudung, adakah saya menutup aurat? x kisah la nk pakai tudung belit2 ke tp yg penting sopan dan menutup aurat…..

      0

      0
      • anis says:

        ye mmg la kna tutup aurat dgn sempurna, sy cuma ckp at least ok la dari pkai bju ketat dan tdung pelik mcm turban yuna tu ( contoh saje). kn sy dh mention semoga berhijrah ke arah pakaian yg lbih baik. bkn sy menyokong dia pkai bju ketat dan legging.

        0

        0
  18. jija says:

    sendat sgt seluar tu dik

    0

    0
  19. kak Nera says:

    Muke Ayu macam Ziela Jalil!

    0

    0
  20. cinta says:

    aku tgok korg nie asal gamba rita kluar..korg kaitkn gn ayu n fmly..asal gambar ayu gan laki dia je..korg kait kn gn rita anak beranak..pastu ckp bukan2..kutuk dorg..cm korg tahu jer kisah luar dlm kelambu rita gan aidil..korg yg komen nie smuanya kdg2 tu x pnh jumpe rita pon..juz tgok dkt paper.tv.. instagram..keek je pon..pastu korg ksian kt dia..then kutuk2 fmly aidil..

    lau korg peminat rita.. doakn je la rita bjaya dunia akhirt..beri smgt kt dia..bab kutuk2 fmly aidil tu x yah la..zipkan je la mulut anda smua tu..jgn sbb ksian kt rita..dosa yang korg dpt..

    kisah rumahtangga org nie bkn kita bley nilai dgn hnya dgr cite dari mulut ke mulut..tgok gambar..tgok video..bkn semudah itu..1001 satu rahsia ada..hanya aidil rita je yg tahu kisah susah senang dorg..x perlu la kita nak menilai..

    sme cm rumahtangga kita la ..xkn kita nk kbor smuanya pada org kn..

    0

    0
    • saya lalala.. says:

      yg kutuk tu lain cerita la.. tp sekadar mengigatkn yela aidil + zakuan kan pasangan kembar.. dlm byk2 gmbr ni terselit pulak gmbr aidil tanpa anak2.. sedangkn zakuan ngn anak dia dan bini dia… yelaa kalau dia tak de anak org mgkn tak sebut2.. setiap org nak yg terbaik kan.. seronok tgk hidup org aman bahagia..

      0

      0
  21. enter says:

    cucuk dagu ka si raudah ni

    0

    0
  22. kek cokelat kesukaan aku says:

    Yg tudung oren pki sunglass aku tgk mcm anita srawak cara senyum tu… kak nita bila nak berhijrah?

    0

    0
  23. ahwing says:

    comel la kapel ni…suke sgt

    0

    0
  24. mrs Pu3 says:

    alhamdulilah.. moga Allah berkati hidup semua :) kita doakan yg baik2 je ok.. apa yg baik dari Allah yg jahat dari diri manusia sendiri .. moga hidup kita juga bahagia di samping keluarga tercinta aminn =)

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Lain mcm aku tgk muka si ayu ni..

    0

    0
  26. mama mie says:

    rita ada duk sana skali dgn anak2 dia kan best.. :(
    aidil x rindu ker dgn anak2 die? huhu. ambil lah kesempatan d bulan mulia ne tuk bbaik2 ea. nti kesian kat anak2 korg

    0

    0
  27. shishimut says:

    Semangatnye anak ayu dengan zaquan…gerammmnye! Ayu makin cantik lak..Zaquan tetap hensem.. :) Aidil, i tetap support u! just go, go, and go further!!

    0

    0
  28. sharifah idura says:

    alhamdullilah rumah tnga bahagia.Namun ade juge terselit rase terkilan,di saat camni sepatutnyer Aidil Zafuan bawak ank bini same.Ralat tang ni,baik Rita maupon Aidil beralah lah demi ank2.Aidil tk rase ape2 ke nengok rumahntanga adek kembarnyer.Di mana sifat kebapaan kamu,maruah kamu ???

    0

    0
  29. AdeqManis says:

    Fesyen orang sekarang tudung dekat kepala balut macam balut kepala alien tapi kat bawah sendat macam balut buah nangka :'(

    0

    0
  30. Anti Palsu says:

    Macam kobau semuo eh.. komen mcm xde otak.. baik korang poie mampuih dari nyusah an semuo org.. rembau most wanted yooo.. hahaha

    0

    0
  31. Kaki kentut says:

    X secomel n sehensem anak rita,ank si muka berkawah( Ayu Raudah). Biasanya klau kecik2 nma comel n gemuk, dh besar mesti x ensem…Jgn plak dh ada dua anak nanti becerai ye… Si Aidil ni ada x jenguk isteri n anak2? Klau x suka lepaskan jela… x pyh tggu lma sgt.. duit ko pun tbongkang hbis byr lawyer.. bek ko simpan bli pape yg ko suke..

    0

    0
  32. nununymous says:

    pakai tudung tapi pakai ketat2 skinny jeans bagai pun tak guna jugk…puiiii~!!

    0

    0
  33. […] (15 GAMBAR)Keluarga Bahagia Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha (60) […]

    0

    0
  34. […] Sumber: KoleksiCeritaBest melalui BeautifulNara […]

    0

    0