Written by AbangNara | March 13th, 2013

Satu perkara yang Abang Nara kagumi tentang Fasha Sandha ialah kemesraannya dengan peminat-peminat. Fasha sering mengemaskini dan berinteraksi dengan peminatnya menerusi Facebook dan semalam, dia telah mengadakan majlis santai dan makan petang bersama para peminatnya.

fasha sandha

Rakan artis yang turut terlibat di dalam majlis ini ialah Zizan dan Didie Alias. Abang Nara suka melihat gambar keterujaan peminat-peminat Fasha dapat menatap wajah pelakon kegemaran mereka secara bertentang mata. Fasha pun nampak semakin “glowing” dengan kehamilan sudah mencecah 8 bulan.
fasha sandhaUntunglah peminat Fasha Sandha kerana dia begitu menghargai peminat-peminatnya. Semoga usaha sebegini akan diteruskan dan dicontohi oleh artis-artis lain. Lagi 13 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook We Love Fasha Sandha.

fasha sandha

P.S: Kalau anda perasan, wajah Hanez Suraya (kekasih Awi Rafael) memang semakin berseri-seri sejak kebelakangan ini. Aura White ialah rahsianya. Produk ini diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia jadi anda tak perlu risau. Klik di sini untuk melihat lebih banyak testimonial pengguna Aura White.

fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha
fasha sandha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

158 responses to (15 GAMBAR)Fasha Sandha Rai Peminat Di Majlis Santai Dan Makan Petang

  1. ket says:

    first !

    0

    0
    • jebat says:

      even ko 1st.aku nak dislike jugak ko.

      0

      0
      • Nelopa my BABy says:

        Blah la kau.. Mencix nyer fasha sandha.. ak nak Neloopa come n cantik!! nelopa no.1. yeahh

        0

        0
        • amoi says:

          Seburuk2 ada yg mengutuk Fasha, Fasha jenis menjaga hati org lain ok…sejahat2 ada yg mengatakan Fasha ni perampas, dia xde plak nak sombong dgn org lain…aku bukan peminat fasha…tp aku respek dia ni..sbb di luar pun dia x sombong…siap senyum kalau kita selisih dgn dia…kalau setgh retis tu, duk bajet kot, selisih pun siap jeling kat kita! ape pun Fasha, all da best k :)

          0

          0
        • moga Fasha dicucuri rahmat dan murah rezeki

          0

          0
        • cik embun says:

          Dulu-dulu tak berapa minat sangat dengan fasha sebab selalu tengok kontroversi dalam surat khabar atau kat tv.. tapi lepas dia dah kahwin, dia jadi lain sangat. Lagi-lagi bila dia dah hamil ni..itulah, kadang-kadang kita tak nampak hikmahnya sesuatu kejadian..perkahwinan dia dengan jejai lagi menampakkan dia seorang yang matang dan berubah..takde bad gossip langsung dah! Take care fasha! :)

          0

          0
        • adik pasha says:

          fasha sgt cantik, semoga ank yg bakal dilahirkan sihat dan selamat.

          0

          0
        • Olga says:

          ala ni strategi menjelang ABP la ni!
          kan borang undian ABP dh tamat diedarkan hari selasa aritu!
          mesti lah Fasha nk belanja peminat dia yg gigih mengundia dia!
          kononnnya majlis meraikan.. padahal majlis belanja peminat yg duk undi dia!

          0

          0
        • anje says:

          Agree aa dgn amoi… psl kontroversi tu, dh mmg itu life dia tp bila dia dgn peminat, dia mmg x sombong…aku prnh tegur dia kat BTS, dia senyum & siap ok je bila aku nk bergmbr… x lari pun…

          0

          0
        • hahaboy says:

          Gambar 2 dgn 3 dari akhir tu mmg best. Muka bayi tu lawak giler!

          0

          0
      • K.A.A says:

        aktif nye dia di saat sarat mengandung lak tu..

        0

        0
        • Anonymous says:

          bkn due date fasha sandha on 9 feb ke (ref entri yg dolu2) tp boleh jd awal atau lambat dr tarikh jangkaan, tp ni dah lmbt sebulan dah ni….

          0

          0
      • Rita vs Ayu says:

        Syukur sgt2 sebab Fasha dah kurang pakai baju sendat dan ketat kat perot. Memang saat mengandung ni adalah kenangan paling manis buat wanita tp sepert wanita lain juga, biarlah saiz perot dan saiz punggung kita hanya utk tatapan suami sajer. Mungkin anak pertama ni excitednya lain tp klu mengandung lg lepas ni, kurangkan baju ketat dan sendat sampaikan sy yg pompuan ni segan nak tengok

        0

        0
      • nazrul natasha baiduri says:

        dulu kini n selama nyerr tetap minat ngan fasha sandha.. *wink*wink*wink*

        0

        0
      • kakakikikuku says:

        dia tweet dekat twitter dia dlu 14.5 kata preggy 2weeks.
        so sepatutnya dah due dah ni.
        doakan terbaik je

        0

        0
        • nana says:

          kadang2 edd x semestinya tepat. bile da scan doc akan bagi edd lain kalau baby kecik lg. sbb edd asal tu kan ikut last period. faham?

          0

          0
        • mimi says:

          nana, bkn mslh edd tu, 14/5/2012 tu dfasha dh tunjuk gmbr prgnent test kid tulis 2 weeks… die kan bunting pelamin.. 2 mgu lps nikah trus lekat… kalau ikut fasha bunting pelamin tu, dh lebih 9 bulan dh ni…

          0

          0
        • ikan siakap diternak kak cham/olga says:

          meh siakap jelaskan apa sebenarnya yg telah berlaku… sbnrnya time si fasha ni bt pngumuman dia preggy tu sbnarnya x preggy pon… salah test la tu… lepas tu kaver2 plak tak kasi tau pminat yg dia x preggy.. malu la tu… nasib engko pregnant the next monthnye fasha.. kalau tak, 1 dunia ketawakan engko…
          KENAPE…ADE YG X PUAS HATI DGN KOMEN I NI?????

          0

          0
    • meriam buluh says:

      hadiahnya adalah……dpt bawa balik mayat penganas Sulu. Pi Sabah ambikkk….. huk…huk.

      0

      0
    • FSFSFSFSFS says:

      Love her! she’s so simple. kalau die buat rambut lepas mesti lagi cun. pakai pn Tshirt je tapi stil look gorgeous. she’s very down to earth.. tak mcm sesetengah artis tu, sikit2 upload pic kasut, cincin, handbag bla2.. respect fasha. tgh sarat pn blh turun jumpa peminat.. peluk2 dgn peminat lagiii. tak sombong langsung. love love FS !

      Haters gonna hate. who care?

      0

      0
    • lola says:

      fasha comel.sgt friendly. :)

      0

      0
    • kakak neelofa says:

      menyampah plak aku tgk gbr org tgh terkangkang masa fan amik gbr FS ngan ZIZAN tue….

      apa laaaaa….

      0

      0
      • kak timah says:

        gambar kangkang tu pon ko nak jadikan isu . . bukan dia sengaja nk mengangkang time diorang ambik gmbr tu pon

        0

        0
    • didie si bongkok tiga says:

      hish mintak simpanglah bby fasha berkenan perangai tok didie gaga tu… hee..tak berkenan aku si tua bangka yg fesyen pelik2 kalah budak remaja…

      0

      0
    • Olga says:

      taw lah ko tu bunting gajah nnti xpasal pasal beranak kt situ . .bwk2 lah dok umh ke berehat ke jangan lah nk hyper aktif sangat

      0

      0
    • Olga says:

      ntah2 dia gugur x dulu ??????hbis tu knpa smpai 11 bulan mengandung . .

      0

      0
    • sowhatsowhat says:

      sebenarnye yg duk kutuk2 ni fans ND kot sbb jeles tgk ZIZAN rapat dgn FS. dulu ND kan pernah panggil ZIZAN papa.. so errr.. kalau tak silap dulu ND pernah warning kwn2 die JANGAN rapat dgn FS.. kesimpulannye…. dunno what to say..fikirla sendiriii. haha. ~

      0

      0
  2. miss mong says:

    fasha sarat2 pn smpt lg turun jmpa peminat..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    aku pes

    0

    0
    • jebat says:

      kau pes apa? pes asam pedas? ke pes mee bandung? nak pesan boleh?meniaga pasar malam mana?

      0

      0
    • miss mong says:

      heran aku nape sibuk brebut nk jd first komen.bangga sgt ke..masa skolah dulu tk penah dpt no satu dlm kelas eh?

      0

      0
  4. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu pesssssssssssss

    0

    0
  5. anon says:

    muka fasha mcm ada iras zarina anjoulie plak aku tgk

    0

    0
  6. Nadrah says:

    Apa yang best sgt komen ‘first’ ahh?? tak faham betol!

    Anyway, fasha nampak berseri2 skrg. Love u

    0

    0
  7. Dasar fasha malam…..
    apsal ko tak ajak aku ha?
    aku lapar ni…

    0

    0
    • nazrul natasha baiduri says:

      fahrin ahmad full! hidup lagi ko?? aku igt kan ko dh mati dlm swimming fool.. *wink*wink*wink*

      0

      0
  8. Roses says:

    Ada hadiah ker kalau dapat 1st?

    0

    0
  9. Anonymous says:

    tak beranak lagi ke FS ni? dia announce dia pregnant 2minggu mid-May tahun lepas rasanya.dah nak masuk 11 bulan dia mengandung.

    0

    0
    • stupid says:

      dulu mase fasha announce awal, ko ckap die pregnat sblm kahwin. kalau die beranak awal kau cakap anak tu anak luar nikah. sekarang die belum lahirkan anak lagi, kau nk persoalkan jgk? ape masalah kau? so what die overdue.. tu kan semua kerja Allah.

      0

      0
      • koko says:

        yang ko backup x tentu pasal ni dah kenapa pulak? 11 bulan tu agak2 la.overdue tue lebih seminggu dua aje, tu pun kalau x keluar2 baby tu, doktor paksa keluar, ceaser..xyah nak sebut2 nama Allah sgt demi nak backup artis kesayangan ko ni ok..PROPA..penipu…hipokrit..dah la mengandung comot.tau pun dia mcm mana mengandung tu..time ni la nra bersendirian. now pasah ni nak buat baik dengan rayqal plak..eh heloooo kerana kau la mak pak rayqal x bersama lagi, xyah nak tunjuk MULIA sgt ye!!

        0

        0
        • KokoBullShit says:

          Haha koko, habis yg ko nk emo sgt pehal? busuk hati betul ko ni. umat dulu byk je duduk dlm perut ibu 10-12 bln. abis sekarang ko nk cakap fs tahan anak die kuo dari perut die ke macam mane ni? ape laa ko ni, dh tentu2 tu kerja Allah. alahai.. kesiannye org mcm ni pn ade. fs buat baik dgn rayqal, ape mslhnye? habis takkan fs nk sepak terajang rayqal. yg muda dikasihi k ?:)) btw, jejai ayah kandung rayqal, fs isteri jejai. nanti baby yg akan lahir adik kandung rayqal. nampak tak pertalian mereka kuat? haha, fs mmg tak kisah kelihatan comot. tak mcm sesetengah artis kan, make up tebal2, edit gambo lebih2 just utk nampak perfect di depan fans.. that’s we call FAKE. fs comot sbb die jd diri sendiri :)

          0

          0
        • mulut celupar says:

          koko..nenek aku mengandung uncle aku pon 11 bulan,kuar sekarang uncle aku jd anak solehah..tu semua kerja allah.mmg ada org mengandung 11 bulan.k.

          0

          0
    • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

      aku xpaham orang-orang mcm ko ni..negative xsudah2..kang kalo die beranak awal, orang mcm ko mesti cakap “eh anak luar nikah la tu”..bile die tak beranak-anak lagi korang duk buat soalan pelik-pelik mcm xpuas hati..hishh

      0

      0
    • aku pun PENING says:

      Seriously…saya sendiri confius dgn kehamilan FS nie…dia bgtau dia preggy 2 minggu lepas tarikh akad nikah – 27/April/2012…saya ingat sangat coz sama tarikh dgn dia…tetapi, sekarang dah almost 11 bulan tapi masih belum bersalin… Bukan nak negatif or apa…just kenyataan x selari dgn reality…harap2 FS boleh explain la ye…takkan overdue sampai 2 bulan… TAK LOGIK!

      0

      0
      • Anonymous says:

        tu la kan kate yer due bulan feb tahun ni ni dah mac pelik gak.apa2 pun yang terjadi semua tu kekuasaan Allah kita tak tau kan.

        0

        0
      • amoi says:

        aku pelik betul la dgn korg ni..dia kawin n mengandung awal korg kata dia mengandung sblm kawin..bila skrg ni dah lmbt bersalin, pertikaikan jgk,,manusia jenis ape lah korg ni…seolah2 x leh terima kuasa allah boleh mengubah segala apa yg boleh didunia…pelisssss lahhhh.tlg jgn jd budak2..

        0

        0
      • bobo says:

        kau ni, pasal tu pun dia nk kena explain kat satu malaysia ke? pelik la ko ni. kitaorg lg pening dgn ko

        0

        0
    • Anonymous says:

      beranak lmbt pn ade mslh ke???menyampah btl org mcm nie..sume xkene dimata ko..lmbt slh,awal salah..ko nk bile die beranak??ko ke yg smbut ank die nti..klu x,bek ko diam n tunggu je..

      0

      0
      • ikan siakap diternak kak cham/olga says:

        ENGKO TAK TAHU KE YG 11 BULAN DAH SI FS HAMIL NI… TAK KE LEMAS BUDAK DALAM TU????? LEWAT 2,3 HARI DOC DH KASI INJECT KASI BERANAK TAU TAK????

        0

        0
        • Anonymous says:

          mne ko tau 11bulan die mgandung..bukan ke die mngandung dlm bln 5..die nikah pn hujung bln 4..xbetul ke ape aku ckp nie???!!ape2 pn tuhan yg rencanakan,pasti ade sb kn??

          0

          0
  10. aku yang tersepit says:

    Last2 aku tak larat nak layan karenah adik aku, aku terus terang cakap suami aku dah tak larat nak ambik dan hantar dia. Nak tahu apa jadi lepas tu, dia balik kampung dia bagitahu kat mak bapak kitaorang yang suami aku ni panas baran, suka mengungkit, jahat dan lain2.. itupun sebab kakak aku cerita adik aku dok bawa cerita. Ini adik aku, kalau orang lain aku bagi cili betul. Moral of the story; tak payahlah bagi saudara kau dekat sgt. Klau tak nyusahkan tak apa. Ini macam bala pula….. Aku rasa bukan mkin rapat, mkin renggang pla hubungan adik bradik & bonusnya kerana benda ini pun aku gaduh dgn suami.

    0

    0
    • Anonymous says:

      kau ni dah kenapa? kot iye pun nak bukak pekung pasal family sendiri, biar la kena pada entry nya.. adoyaiiiii!

      0

      0
    • Jamban says:

      Kesian ko…sedih aku baca

      0

      0
    • aku tak paham says:

      ko dah kenapa?salah entry ke komen ni?nak tulis kat diary skali tertaip kat sini.adoyaiii.pening lak aku tgk ko ni.g jmpe pakar kauseling.org skang cite pasal fs bukan pasal diri ko.ko sapoo?

      0

      0
  11. ANON says:

    tak beranak2 lagi ke si FS ni? rasanya dia announce dia pregnant 2minggu pertengahan mei taun lepas. ni dah nak masuk bulan ke 11 dia mengandung. lama betul.HAHA

    0

    0
    • NELOPAK KETIAK BASAH says:

      bkn bln 6 dia nikah ke? so bln 7 dia baru masuk sebulan preggy.. betol la dia bln march masuk 9 bulan..maybe hujung bln march ni dia beranak… tak pandai kira ke ape kau ni??? kau kot mengandung sampai 12 bulan???? pelik betol dengan manuasia macam kau kan….dengki x pasal2…

      0

      0
      • minah says:

        ngek..!! 28/4 la fasha nikah… ko neh… men pepah je… 15/5 mcmtu die declare prgnent… mana dtg bln 6?

        0

        0
    • Anonymous says:

      xlawak pn anon,cian kt kau..hahaha…bodoh nye statement ko..lpas nie die bsalin dpt bby comel,ko dpt ape..dosa fitnah org kn..

      0

      0
  12. baby chumel says:

    hurmm…kakak aku yg pegnen bln 6 pong da terberanak da..mmg miss propa btol sje nk gtaw dunia yg die wanita yg plg subor br kawen da bunting,ahahahha

    0

    0
  13. ohoiiii says:

    aku lasttttttt

    0

    0
  14. Anonymous says:

    i pess ke?

    0

    0
  15. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu firstttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  16. apa daaa says:

    die ngandung bunting gajah kot hahaha..mesti die tipu kan dlu ntah2 dulu tue x ngandung pun cian mommy (ibu jejai) kena tipu…ntah2 fasha nk tunjuk yg die tue lgi subur lah dripada nora…hahahahaa…

    0

    0
    • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

      bangang kan ayat kau..xsudah2 buruk sangka..ha elok la bahase ko, otak ko pun dah mcm otak gajah kan..

      0

      0
    • Anonymous says:

      ko ckp mcm nie da kire fitnah ko tau x..nk jd batu api pn agk2 laa..apa daaa,..

      0

      0
    • cece says:

      bgus la dia lmbt branak.. klu x lg negatippp otak ko! manusia… selalu je cari kelemahan/keburukan org… ko pun x sempurna..jgn keja nak mngata org je.

      0

      0
  17. Mirai Suenaga says:

    Bilalah kau ni nak bersalin ni? Kengkadang, letih pulak aku tengok. Lama sangat… Ke dalam perut kau ni ada Kyuubi? macam Kushina mengandungkan Naruto, 10 bulan baru bersalin…

    0

    0
    • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

      astaghfirullahalaziim..

      0

      0
    • Sakura says:

      woi mulot tu jaga sikit, jgn samakan org dgn anime naruto, ni tgk byk sgt cite naruto..tu yg jd sewel, meh aku tanya ko pulak, ko tak keje hari ni? asyik masuk blog ni komen yg bukan2, makan gaji buta? ni mesti bapok pkai pic girl, euuwww geli lah

      0

      0
    • Anonymous says:

      terkejut aku baca komen Mirai Suenaga, berpijak lah kt bumi yg nyata, jgn duk obses dgn Naruto sgt, mcm org gila pun ada kau ni

      0

      0
    • Anonymous says:

      sb ape ko rse lmbt sb ko xsbr kn nk tgok anak die..biasenye org yg rse lmbt sgt nie sb die excited utk tgok or tunggu sesuatu..hehehe…lgpn bile die lmbt bersalin nie terhapuslah kate2 fitnah pd die sebelum nie yg mengatakn die hamil anak luar nikah kn..x gitu..

      0

      0
    • marie says:

      kecian ade jgk org cmni upe nye..how come fantasy life becomes reality.LOLX. Xsume nye y preggy tu on the date.ade y lmbt 2,3 mggu ade y cpt 2,3 mggu.sdgkan y tnjuk positif sign kt reading pregnancy test pn ble pg klinik doc ckp xde ovulation.

      0

      0
  18. baby chumel says:

    ntah2 fs ni sbnrnye bkn pegnen pong die pkai perut palsu nk bg kembong sbb nape smpi skrg xsalin2 kan?ps xkan xpelik menantu kesyangan die xsalin lg kan..hurmmm…kdg2 naik meyampah baca cite psl perut die nih tp fs ni wat bodo je kan ape org kutuk2 die..

    0

    0
    • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

      insafla wei..jage sikit bahasa..takkan la nak tunggu ko mengandung tak meletop2-letop setahun baru ko nak insaf?

      0

      0
    • Anonymous says:

      klu diri 2 kurang ilmu or bod** jgn tunjuk sgt kt org taw..die mengandung dlm tgah bulan 5 xsilap..bermakna hujung bln 3 mybe bersalin..klu terlewat pn mungkin dlm awl bln 4..wallahualam,allah yg merencana pasti ade sebab nye..

      0

      0
      • Hehehehehe says:

        Kalau mengandung tengah bulan 5…..sepatutnya awal bulan 3 dah bersalin….. dari pertengahan bulan 5 sampai pertengahan bulan 2 = 9 bulan…. tambah lagi 10 hari…… so lebih kurang awak bulan 3……… logicnya lar kan

        0

        0
  19. puan sri says:

    bilalah menantu aku ni nak bersalin yea…… uhuhuhuhuhu

    0

    0
  20. cumi cumi says:

    Kesian nora. Masa hamil tak dapat kash sayang suami. Mesti suami fasha terkenangkan bekas isterinya yang mengandung tanpa kasih sayang dan perhatian darinya.

    0

    0
  21. anon says:

    msing2 busuk hati..
    aku dok dlm perut mak aku 10 bulan
    takde masalah pun..
    korg nk persoalkn asal?
    org dulu2 sampai 12 bulan, takde masalah?
    ketentuan Allah pun nk ditanye2..
    pastu buat fitnah pulak pakai perut palsu bagai..
    insaflahh

    0

    0
  22. akuu says:

    perut fasha dh “jatuh” la..xlama lg deliver la tu

    0

    0
  23. aku laa says:

    muka fasha ni mcm muka luna maya skit

    0

    0
  24. Anonymous says:

    fasha kawin 27 april. kata bunting pelamin tapi sampai sekrg tak bersalin lagik

    0

    0
  25. eh korg nie says:

    manusia oh manusia..bila FS pregnant awal korg mengata..bile dia lmbat due pn korg mengata..Ya Allah..

    0

    0
  26. peace no war says:

    mcm muke fathia latiff yg rebut laki dgn si marsha milan londoh….;)

    0

    0
  27. bla..bla says:

    wei agak2la klu lambat pun.xkan dr umum pegnen april smpi nk brtemu april blk x salin2 gak.klu mak gajah bnting pun da kuar anak gajah da,ahahahha…

    0

    0
    • Anonymous says:

      xlawak oke…die nikah bulan 4 la ngok…xkn nikah hujung bln 4 trus ngandung nty ko kate die hamil luar nikah..die dpt tau hamil 2minggu dlm bln 5 btul la hujung bln nie die due..ape bangang tahap sulu ko nie..ckp 2 lain kali jgn tnjuk keb****an ko 2 sgt..ckit2 ko tnjuk ko punye b**** org leh terima…mcm nie ko punye level lembu pn marah!!

      0

      0
      • ibu muriati says:

        dia memang bodoh, mulut celupar..nanti dia beranak tak keluar2 baby baru padan muka. jangan berani mengata org yg tgh sarat kalau tak nak ketulahan..

        0

        0
  28. Opah Dah Tak Kesior Komer says:

    Baju tetap sendat. Wanita yang mengandung dah besor perutnya nampak huduh bila pakai baju sendat. Orang dulu, pakai baju kembang dan besor sebab nak keselesaan dan jaga kesihatan diri dan bayi. Selain daripada tu, falsafah hidup demer kalau boleh sorok, sorok, lagi tak mau orang lain tahu. Berbeza daripada orang sekarang. Alasan? Zaman dah berubah… itulah jawab nyer kalau ditanya.

    0

    0
  29. lia says:

    aku tgok gmbar dari bwh ke,masa aku tgok gmbar fasha tu kan ada org sebelah tu aku engat org tu ngandung gak tp bila naik ke ats rupa rupanya enot haha klakar ja

    0

    0
  30. Anonymous says:

    kte xyahla bising2 kat sni sbb mmg da trbukti yg fs 2 mmg kaki propa.ape yg kuar dr mulot die sume propa,ahahah

    0

    0
  31. Anonymous says:

    erm..aku pun xphm zmn artis dlu sume nk sorok klu da pegnen..taw2 da salin..zaman artis skrg ni br pegnen 2 minggu da riuh 1 dunia..mcm nk berlumbe2 nk tjk sape plg subor dan hebat

    0

    0
  32. YNA says:

    skang dh 8bln,mknenye bsalin dlm bln 4 la…mknenye die prgnent dl start bln 8 thn lps bkn bln 4 @bln 5 @bln 6..tp dl die gtau xlme pas die kwen….emhhh.just kompius je,xngate pe2 pn..

    0

    0
  33. Yuna Hidung Kembang says:

    yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh firstttttttttttttttttttttttttttttt

    #kepada yang bodoh sila unlike

    0

    0
  34. ANN says:

    kompius . nara sendiri tulis due dia 9 hb febuari. ni dah masuk pertengahan bulan mac.

    0

    0
  35. huhhu says:

    KATENYE BUNTING PELAMIN..SIAP ANNOUNCE LG KT PUBLIC…KLU IKUTKAN BUNTING PELAMIN,SEPATUTNYE KO DH 11BLN PEGNANT OIII….AIYOO…BERANI BTOL MAIN GAME MCM NIH…NASEB BAEK LA KO PEGNANT…YOU’RE LUCKY FASHA OIII…

    0

    0
  36. Anonymous says:

    hrp2 si pasah ni salin april fool la sesuai la gan tuan bdn kaki propa..puiiii

    0

    0
  37. cik eryn says:

    cool la. mak aku mengandungkan aku 11 bulan kot. mmg ade la hal mcm nie. ce jgn asyik fikir negatif je.

    0

    0
    • huhhu says:

      KIRAAN MENGANDUNG YG SBNR ADELAH 40WEEKS..KLU IKUTKN KALENDAR ADELAH 9BLN..BIASENYE,DOC DH SURUH KITE STANDBY UTK BERANAK START 36WEEKS..BLE2 MASE JE AIR KETUBAN LEH PECAH DIK NON OIII…

      4 UR INFO, ZMN SKRG NI, KLU TELEBIH MINGGU PN DOC AKN SOH BERANAK GAK.SIAP KENA INDUCE LG TEW..KLU XLEY NORMAL,KNA OPERATE..KO HENGAT,FASHA NI AKAN BERANAK KT HOSP GOMEN OR BIDAN KMPONG KE?..DH TENTU LA DIE G JMPE SPEACIALIST KT PRIVATE HOSP..

      0

      0
    • huhhu says:

      BKN PIKIR (-) NYAH OII…PIKIR LOGIK LOR…ORG NGANDUNG 40WEEKS((10BLN IKUT IKUT KIRAAN BLN PEGNANT & 9BLN KLU IKUT CALENDAR))..36WEEKS JE DOC DH SOH KO PREPARE UTK BESALIN..

      SKRG NI,KLU KO LEBIH 40 WEEKS,DOC AKN SOH GAK KO BERANAK..SIAP KENA INDUCE LG..KLU XLEY NORMAL,DOC OPERATE..

      0

      0
  38. bla..bla says:

    aku setuju gan yna..mcm 2 mksud aku yg peminat karatz nk myalak 2 apesal..kirela btol2 klu fs ni pegnen bln 5 pun da tentula bln 2 da salin ni da bln 3 xkuar2 lg..xtawla kaki putar belit.bese kalu lewat pun dr bg 10 ari je mne bleh smpi 11 bln or 12 bln..da sah2 dr czer pyer…ntahla…lantak la fs…

    0

    0
  39. pliz lh.. says:

    dh lah tu dok peningkn pk die nk beranak bile..die dh kwin pun kn,,n bhagia kn..kita doa yg baik2 sudah…fasha..bykkn istighfar ye..hafal surah2 maryam,lukman,n nuh..moga mudah bersalin k..

    0

    0
  40. haslinaveil says:

    fasha comel =)

    0

    0
  41. Anonymous says:

    Jahatnyer.. si sape tu ‘siakap eh namanyer. Biarla ape pon doa yg terbaik sudah. Setiap manusia ada buat jahat n ada baiknyer. Tp mmng dah trtulis jodoh Fasha ngn Jejai siapa kita yg nk menidakkanyer…. Saye pon bukan peminat Fasha, tp lama2 tingok perubahan Fasha makin suka kat dia.. Alhamdulillah..

    0

    0
  42. dony says:

    asal fasha..mesti tarikh preggy dia yg digaduhkn… azab tul lah korang nih..

    0

    0
  43. Mak Limah says:

    aritu bkn kata fasha bunting pelamin ka .. mcm mn bole over due .. x kn 11 bln mengandung kot .. sy pun mgandung jgk .. tp x smpai tlbh due .. mcm tipu peminat jer . sdy la

    0

    0
  44. didie alias perasan dara says:

    Didie alias tu dah kenapa..perasan cam anak dara,malu lah makcik oii..anak sume dh besar2,kesian diaorg tgk mak diaorg camni!

    0

    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      biarrrrrrrrrr laaaaaaaaaaaa kau sebok pasal dia tu pesal ! jambu pe ! bila lagi nk pakai macm anak dara ! kalau umor dh 62 baru nk pakai macm anak dara baru lah tk padan…!!! ape2 pon fasha jugak yg jambu kat sini huh !! enot ke tu ????? eeeeeeeeeeeeee tk bekenan betol minah jambu ngan dia lah ! tah ape2 aje pesen jambol dia tu eeeeeeeeeeeeeeeee so ofulllllllllllllllllllllllll !!!!!!!!!

      0

      0
      • minah jambu tak sweet says:

        Yelah seangkatan ngan ko kan?msti umur ko pun baya dia,tak pun mak ko camtu!hahaha

        0

        0
  45. Anonymous says:

    Tgk perut fasha cam dpt baby girl je..sebab dulu masa aku pregnant pun perut camtu,tp tak lah besar mana..tp ramai yg meramalkan dia bakal dpt baby boy..apa2pun didiklah anak anda nanti jd anak yg soleh/solehah

    0

    0
  46. Anonymous says:

    Ms dia announce dia br 2weeks la oiii.. paling tidak pon bulan 6 br kira sebulan. aku dulu overdue 1 week. biasala kalo overdue. kalo awal bersalin korang fitnah dia ngandung anak luar nikah plak. haihhh! manusia manusia..

    0

    0
  47. Anonymous says:

    Jumpe peminat sbb Anugerah Bintang Popular Nak dekat..tu jer motifnya…nak menang2..sah2 3 org retis tu tercalon..so leh la buat gerak gempur

    0

    0
  48. bukanpeminatfasha says:

    knapala korg dengki sgt…aku xminat pon fasha ni.. tp aku pon sama kawen sebulan bila guna pregnancy test dah 2mggu pregnant. last period aku 1week before kawen. ikutkn due awal sept. tp bila scan taw2 doc kasi due 22sept plak… die ikut saiz baby tu…
    dah2 la tu mengata org tu.. jgn ditambah dosa kering….

    0

    0
  49. ALGA says:

    Eh OLGA! kau tu xpenah mengandung duk diam. Dah sarat nak dekat bersalin la kene aktiv berjalan biar senang nak bersalin… InsyaAllah..

    0

    0
  50. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    cantik fasha walaupun temporary kegemokan…still looks gojes…walaupun laki dia punya muka mcm bibik i punya husband…

    apapun, semoga selamat melahirkan… dah scan belum yea?

    watever

    0

    0
  51. Jemah says:

    TGK NI LA UOLSSSS

    http://beautifulnara.com/ekslusif-fasha-sandha-bakal-timang-cahaya-mata-9-februari-2013/

    PERUT ENOT DAH SAMA BESAR MCM PERUT FASHA. HAHA

    0

    0
  52. hmmm.... says:

    hmmm… fasha ni xsombong tw x.. lau nak di bandingkan dgn artis lain… ttg dye dgn nora biar dye yg handle… tu antara dorang.. ko yg duk ngata fasha tu.. lau tak sempat nak mnx maaf .. mcm mn ?? hmmmm ..

    0

    0
  53. Joe says:

    Huhu pengacara lawak splastic pun ade…bukan pelawak tau.

    0

    0
  54. Anonymous says:

    korang sume ni yg suke2 carut fsh mlut cam lhonnngkang

    0

    0
  55. 1st skandal jejai... says:

    heyyy olga!!!! aku sakit ht tul gn ko ni why cam jles jer gn akak aku2??? dsar pondan xsiapppp!!!

    0

    0
  56. zara says:

    enot pregnant jugak ke? sorry xupdate sgt psl enot..

    0

    0
  57. kat says:

    cuba u all tgk facebook we lovefasha sanda, i jawab i pernah gugurr… tp takde orang perasan la…. memang aku tak perasan…

    0

    0
  58. Maaf kawan2 says:

    Sian fasha…org yg mengalami keguguran ni takkan heboh apa yg melukakan hatinya….dan org2 tua juga ada berpesan…kalau benda yg belum tentu jadi..( d awal kandungan )lebih baik diamkan dari heboh apalagi kalau dah pernah gugur…tats y fasha senyapkan aje kes keguguran n mengandung lagi kot…saya suka tuk fikir positif ttg org lain..baru lah aura positif selalu melekat kat diri… Hai…nasiblah…lahir awal kan org argue benda2 mengarut..lani lahir lewat pun argue jugak…

    Saya bukan lah karat atau tak karat..cuma suka kalau kita boleh fikir positif kat org len…

    0

    0
  59. miss dombol says:

    bancuh teh
    .biscut xde : (
    celup jari jela………….

    0

    0
  60. mizz says:

    kesian didie…ms zaman dia muda dl xde fashion2 bagai…semoga terbuka hati dia pakai jubah lepasni…

    0

    0
  61. rara says:

    tengok perut fasha seems like baby boy :)

    0

    0
  62. hemmmm~~~ says:

    Be positive la korg…dulu mak aku mengandungkan abg aku..12 bulan dlm perut..doktor nk je suruh bedah..tpi mak ak xnk..dy ckp biar tgu masa je..genap 12 bulan..abg aku kuar..sihat..da ade tmbuh gigi ag..skrg ni da bertugas kat PDRM (on duty at Lahad Datu)…So apa masalah fs lmbt bersalin????????????????????????????????????????//

    0

    0
  63. putihkaseh says:

    Geli tgk perut fasha, kot ya pun nak ikut tema baju, tgk lah dulu perut tu, laki dia x malu ke org tgk perut bini dia terjojol, org tahu lah kau bunting, pakai lah elok sikit …. ngapa ekk artis2 sekarang, pakai baju ketat2 macam sarung nangka, laki masing2 buta kot …..

    0

    0
  64. Anonymous says:

    Alhamdulilah…..makin berseri n terselah wajah keibuan Fasha…..harap kelahiran nanti di permudahkan…AMIN….

    0

    0
  65. aku says:

    kalau dah tak suka FS buat ape nak komen2 kat cni. hetrs pls la….FS kat citer benda2 yang baik. di kalangan artis (silap2 di kalangan manusia sejagat) si FS nie mmg baik hati. dr zaman anak dara sampai dah kahwin qualiti hidup dia mmg banyak berubah. nape takank doakan perubahan positif yg berterusan utk dia?? nak jgk komen yang buruk2. syurga pahala di tgn tuhan…sapa la kita nak menilai org. org yg kita ingat baik rupanya buruk….tp yang kita slalu bersangka buruk tu la yang baik…..pengalaman hidup. sekian.

    0

    0
  66. putihkaseh says:

    i rasa x da wanita yg baik klau dah amik laki org, klau dia baik dia x akan rosakkan rumah tangga org ….. masing2 x kena batang hidung sendiri boleh cakap, sabar lah, dah jodoh dia lah n macam2 lagi, tapi bila dah kena seumur hidup x akan maafkan wanita2 seperti itu, melainkan bini lelaki itu yg pinangkan sendiri laki dia baru kata org2 mcm ni baik…….. nasib baik kau kaya jejai, klau x muka kau cam indo ni x da mana FS nak kau …… ha ha ha

    0

    0
    • Anonymous says:

      tiada manusia dimilik oleh manusia lain…org tu pon ada fikiran sendiri mn dia nk pilih….. so xde istilah merampas kt sini…bertepuk sblh tgn xkn bunyi..
      dorg dah kawen pon..dahla…Itu dah ketentuan Allah…

      0

      0
  67. dayah says:

    hai abang nara..!

    *saja nak kasik tahu dayah adalah blogger manis yg nak ambik gmbr akak dengan abg masa akak ngan abg nara nak balik dah,kt luar pintu dewan majlis sbb2013 anjuran denaihati tu…kalau dah lupa pun xpe lah..hikhik…

    err….walaupun dua daripada tiga gambar yg ada tu mata dyh terpejam pejam dan asyik la kena bahan ngan member *sbb eksaited sgt jumpa fasha , nko nak tido kat situ ke hape..hehe…dyh takkisah…

    sebab…syok jumpa fasha..

    dan syok woo…muka dayah terpampang kat blog ini…

    oh my fasha..!

    ;)

    okbai..

    *masih tak termampu nak ikut pesanan khidmat masyarakat abg nara masa majlis sbb tu…tak dayo den nak jadik blogger tegar..jumpa fasha pun baru nak draft cerita nih..hiks.

    0

    0