Written by AbangNara | July 9th, 2015

Cair beb!!! Kecantikan Nur Fazura tidak perlu diperkatakan lagi. Namun apabila pelakon ini mengenakan selendang sepanjang bulan Ramadhan ini, kecantikan yang ada di dalam dirinya semakin terserlah. Abang Nara dapat bayangkan betapa jelitanya dan makin menawan Fazura apabila dia mengambil keputusan untuk bertudung sepenuhnya kelak. Mungkinkah Fazura kini dalam proses persediaan untuk berhijrah? Sama-samalah kita doakan.

fazura bertudung

Kemungkinan besar Fazura berselendang sebagai tanda menghormati bulan Ramadhan ini. Tak apalah. Mula-mula start dengan bulan Ramadhan, lepas tue sambung ke bulan Syawal pulak, lepas tue Insya Allah terus bertudung sepenuhnya. Hehehe. Siapa tahu kan? Benda-benda macam ini memang datangnya secara tiba-tiba.

fazura bertudung

Abang Nara yakin ramai jejaka yang jatuh hati melihat keayuan wajah Fazura berselendang. Malah para peminatnya pun melahirkan rasa gembira dengan imej Fazura sepanjang bulan Ramadhan ini. Semoga ia berkekalan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


fazura bertudung

fazura bertudung
fazura bertudung
fazura bertudung
fazura bertudung
fazura bertudung
fazura bertudung
fazura bertudung
fazura bertudung
fazura bertudung
fazura bertudung
fazura bertudung
fazura bertudung

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 responses to (15 GAMBAR)Berselendang Sepanjang Ramadhan, Nur Fazura Bakal Bertudung Sepenuhnya??

  1. hihihihihiii says:

    natural beauty nyaaaaaaaaaaaaaaa

    0

    0
  2. datoS says:

    flawless

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Sombong jumpa semalam kat pavi aras 6…
    macam nak sembunyi je…just accept jelah that u are public figure

    0

    0
  4. manusia says:

    Sombong semalam jumpa di pavi aras 6.. (8 July 2015)

    cadang nak amik gmbar,tp tgk muka die xsenyum langsong.. mcm nak elak je

    u have to accept that u are public figure..

    0

    0
    • nok says:

      hbs tu kau nk artis2 ni berjalan tersengih2, mcm tak siuman? nnt klu jln tu tersengih menonong, kau kata plak “attention seeker, saje lh tu nk bgtau die tu artis”..sewel..

      0

      0
  5. Anonymous says:

    Sombong semalam jumpa di pavi aras 6..

    cadang nak amik gmbar,tp tgk muka die xsenyum langsong.. mcm nak elak je

    u have to accept that u are public figure..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    awk ni anon 1st time eyh jumpa retis kt luar?

    0

    0
  7. shera says:

    fazura memang cantik..lagi ayu bertudung
    semoga dibukakan pintu hati oleh Allah untuk menutup aurat dengan betul

    0

    0
  8. Jadoo says:

    Pic no 13 yg tudung pink kanan sekali tu..hmm..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    who the dot cares…. camera 360 lagi.. perghh

    0

    0
    • Anonymous says:

      dia pki ke x pki ke dia ttp cntk..ngko pki 360 drjh pun msh ttp buruk apetah lg klu x pki bantuan pape…ngoks dengki je kejenye…

      0

      0
  10. Anonymous says:

    hidungnya nampak kemek seperti ninja turtle

    0

    0
    • Anonymous says:

      hahahaha… betul la plak

      0

      0
    • Anonymous says:

      ala..bkn kemek mana pn,,cuma x mcung sgt…masih cntk jgk….itu mmbuktikn dia bkn nya buat hidung sprti digembur2kn dulu kala..dan mnunjukkn manusia x perfect, mcm ni pun dia cntk, klu perfect sgt, terlalu cntk susa jgk kan…nnti org kata bidadari turun dr lngit plk..bidadari je yg teramat perfect k..

      0

      0
    • hihihihihiii says:

      bukti dia tak plastik la tu….

      0

      0
  11. Mat K says:

    Ingat aku peduli?

    0

    0
  12. Anonymous says:

    relax fazura !! mula2 tutup sikit, dh lame nanti tutup habis la!!

    0

    0
  13. dina says:

    mengada2 betul…..umur dah kertu takkan tak reti2 lagi tutup aurat tu mcm mana….setakat selendang yg jarang ala tutup tak tutup tu apa point?
    and fans pun terhegeh2 puji…cantik sgt lah tu.
    neelofa tutup terus xde nye nak testing n selfie bagai….please lahhh!

    0

    0
    • Diva! says:

      Saya rasa awak yg lebih mengada mengata bukn nk doa baik2 mcm awak terbaik bg nasihat org! Neolofa pakai pun tapi kutuk belakang perli senior org hati bersih ke dlm sosial instagram baru ni kira terbaik ke???! Insaf la ye!! Pathetic negatif thinker cam ni la

      0

      0
  14. Hija says:

    Hidung..sometimes mancung sangat..sometimes kembang…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    bertudung tak disuruh agama..tutup aurat ya..jagn salah faham ya..bertudung tapi bahagian lain terdedah pun tak guna. ramai yg tak faham bab ini.fikir2kanlah.telapak tangan dan telapak kaki yg boleh di perlihat..yg nampk lengan bentuk badan berkain ketat,seluar ketat tapi bertudung apa maknanya tu…maaf ya
    kalau salah.sapa2 nak komen silakln ustaz ke ustazah..

    0

    0
  16. lan says:

    knpa ramai orang sibuk kata moga2 bertudunglah..knpa tak kata moga2 tutup aurat yg sempurna.itu yg betul..

    0

    0
  17. Gunung Berapi says:

    Apahal lah Nara … such a non-news … NEXT!!!!

    0

    0
  18. Kekasih Syarul Ridzwan says:

    Gambar No. 5 mat jambu sebelah Fazura tu siapa? Boyfren ke? Hensem lah

    0

    0
  19. missfazzzzzz says:

    Tu adik dia. Dia ada tulis dlm IG dia. hehehe

    0

    0
    • Kekasih Syarul Ridzwan says:

      Adoiiiiii missfazzzzzz … bestnya adik Fazura tu … maknanya adalah chance aku mendapat … merembessss

      0

      0
  20. Ema says:

    Cantik teruk!!!!! Suka sangat tengok Fazura.

    0

    0