Written by AbangNara | September 2nd, 2013

Ah ~~ Teringat kenangan Abang Nara bermain salji di Korea apabila melihat gambar-gambar pasangan suami isteri Awal Ashaari dan Scha Al Yahya ini. Memang seronok. Tambah-tambah lagi kalau pergi main ski. Nampak senang tapi sebenarnya susah. Tergolek itu perkara biasa.

scha alyahya

Semoga dengan percutian sebegini, hubungan Awal dan Scha akan bertambah erat. Mana tahu ada berita baik apabila pulang kelak. Sama-samalah kita doakan semoga akan hadir orang ketiga dalam keluarga mereka. Pasti mereka sendiri tak sabar nak menimang cahaya mata.

scha alyahya

Beberapa lagi keping gambar percutian Awal dan Scha di Mount Buller, Melbourne dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


scha alyahya
scha alyahya
scha alyahya
scha alyahya
scha alyahya
scha alyahya
scha alyahya
scha alyahya
scha alyahya
scha alyahya
scha alyahya
scha alyahya
scha alyahya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to (15 GAMBAR)Awal Ashaari & Scha Al Yahya Bermain Salji Di Mount Buller

  1. shahsha says:

    pasangan yang sangat serasi! cutest couple :) insyaAllah berkekalan hingga ke akhir hayat! confirm kalau ada junior sangat cute

    0

    0
    • Ritu vs Aya says:

      Pelik la… asal honeymoon jer bawak kawan2 selori pastu amek gambar berguni2 and upload dalam Instagram sejam 10 kali. Kadang2 naik muak bukak Instagram sbb asyik citer holiday diorang ajer, Macam Nabila Huda ngan Elfira Loy baru2 ni…ya ampunnnn… sumpah, bosan giler tgk gambar diorang. Sekali-sekala xper… klu dah selalu, org naik meluat

      0

      0
      • zila says:

        unfollow je la…pe masalah nye? saja nk buat diri sndri stress…aptb..#facepalm

        0

        0
        • Suka One Direction says:

          hey guys. lama tidak jumpa. rindu tak? kepada peminat disini don’t forget to watch one direction movie “this is us”. to girls out there.. uols pasti suka one direction kan. mana tidaknya diaorag semua hot, handsome, paling popular didunia dan semua orang suka. long live One Directin British Boyband

          0

          0
        • Ritu vs Aya says:

          Aduhhhhh… tambah stress aku bace komen ko ni Zila oiii…!

          0

          0
      • neneksiber says:

        mohon pm gua..bia gua perkenalkan cemana rupa button “unfollow” tu k..jgn pening2.. #extrafacepalm

        0

        0
      • anti org pelik says:

        apa yg pelik? kau ni tak pernah gi holiday oversea ke? kalau beramai2 belanja nya makin kurang..lagi pun the more the merrier maaa…apa lahh!! benda tak jadi issue pun nak dijadikan issue..now aku yg pelik tgk perangai pelik kau ni..haishh

        0

        0
      • comellah gambar akak sha dan abg awal.

        0

        0
  2. ipohmali says:

    Sweetnyer tgk diorg…

    0

    0
  3. Pilih kasih says:

    murah btl rezeki dia org ni pas kawin…moga dia org cepat dpt anak..aku lbh suka tengok kapel ni dri lisa n yuseri…

    0

    0
  4. Pelik says:

    suka tengok pasangan ni….

    0

    0
  5. Anonymous says:

    moga dia org cepat dpt anak…

    0

    0
  6. emy says:

    tak ramai lelaki yg mampu menangis utk wanita yg dicintainya.. untung scha dpt awal.
    smoga rumahtangga yg d bina bkekalan hingga akhir hayat.. amiinn.. :)

    0

    0
  7. sampok says:

    nape takde sape komen tak tutup aurat..? Seluar ketat…? Mana ustaz and ustazah…? pilih kasih apa komen2 you all…???

    0

    0
    • sampok biki says:

      dia x tutup aurat dia punya pasal la ……… so far pakaian dia sopan lagi pon scha ni selalunya bergaya sederhana jer .. make up pon x over …….

      0

      0
    • mmg patot kene sampok pon!! says:

      Ko ni mesti retis yg penah kena kutuk sbb seksi kan? Scha tu len la takdek la seksi mane pon. Tak mcm ko tu skirt pendek suar pendek mcm spender!!

      0

      0
  8. kiah gebus says:

    mampu ke uols awal tu?..hadek2 sangat

    0

    0
  9. hani says:

    Awal hadek2 ke?? bile la nk ad ank kn..msti comel je ank dorg nt..

    0

    0
  10. ini saya says:

    masa mereka di Mt Buller tu, kebetulan saya dan keluarga ada kt sana. sepupu saya sempat jmpe dorang and say hi. mase tu Scha xde.tp katenye mcm sombong sket si Awal ni mcm x berapa nk layan and cepat2 nak blah.

    0

    0
    • nak komen says:

      aaa sy pun baru blk dari sn.. ada gak terserempak dgn scha kat sana.. tp bila nampak je org malaysia cepat2 dia pandang tmpt lain, selak2 rambut dia tutup muka. padahal org tgk buat tak tahu je pun.

      0

      0
  11. melbourney says:

    Heh, teringat memori duduk 3 setengah thun buat phd kt melbourne. Mt buller tu mmg best. Bring back my memories. Rindu melbourne city yg laid back n life style yg santai.
    Aku x main ski ni, toboggan jer, kna gelak ngan org main toboggan. Budak kcik jer main.

    0

    0
    • maria says:

      hahaha…aku pun sama..pernah la konon nak cuba main ski, tapi disuruhnya aku masuk kelas dulu sebab main ski ni ada skill nya..bukan boleh main belasah aje..i was like “huh???”..yuran kelas dah le mahal (berapa kali aje pun)..so, kensel! mula2 aku sewa toboggan, tapi lelama aku beli je satu simpan kat rumah..senang bila nak main, hehe..aku masih simpan toboggan tu sampai sekarang..anak2 aku guna kalau kitorang holiday time winter.

      0

      0
  12. […] tambah lagi kalau pergi main ski Nampak senang tapi sebenarnya susah Tergolek itu perkara biasa Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Ashaari, Bermain, Buller, GAMBARAwal, Mount, […]

    0

    0
  13. zara says:

    nara ni balik2 ayat ko…”teringat kenangan sewaktu di korea..’
    menyampahh

    0

    0
  14. Lols says:

    misai awal beruban ka?

    0

    0
  15. […] (15 GAMBAR)Awal Ashaari & Scha Al Yahya Bermain Salji Di Mount Buller (24) […]

    0

    0