Written by AbangNara | April 24th, 2012

Apabila menyebut nama Almy Nadia, perkara pertama yang menyergah benak otak Abang Nara ialah “oh, awek Fizz Fairuz tue”. Walaupun sudah berlakon banyak drama dan filem, boleh dikatakan nama Almy Nadia masih tidak kuat di dalam industri hiburan. Namun sejak drama Cinta Buat Emelda ditayangkan, nama Almy Nadia kini menjadi sebutan ramai.

almy nadia

Abang Nara tak tahu sama ada mata Abang Nara spero atau tidak, namun kelihatan yang Almy Nadia agak berisi sekarang ini. Mungkin sedang bahagia bercinta dengan Fizz Fairuz. Apa pun semoga dengan kemunculan Almy Nadia di dalam drama Cinta Buat Emelda akan mengukuhkan lagi namanya di dunia hiburan Malaysia.

Lagi 14 gambar Almy Nadia dengan membaca entri ini sepenuhnya.

almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia
almy nadia

145 responses to (15 GAMBAR)Almy Nadia, Heroin Drama Cinta Buat Emelda

  1. peminat setia cinta buat emelda says:

    betol lar tu abg nara .. semakin berisi ..

    0

    0
  2. mak jemah says:

    siyes, almy nampak bambam ckit dalam citer ni.

    0

    0
  3. hot mama says:

    sayangggggg kamu almy nadia

    0

    0
  4. Anonymous says:

    cute je rambut fendekkk..

    0

    0
  5. atiqah says:

    sangat2 best drama cinta buat emelda…sgt tersentuh…tmabah2 episod smlm…xsabar nk tggu smbhgn arini….

    0

    0
    • conan says:

      cter ni adaptasi dari novel gak kan?rasa mcm prnh bc nvl ni waktu remaja dolu2 tp x ingt la jln cter dia..sape2 leh tlg cter?

      0

      0
  6. Cik Ketom says:

    Apsal body Almy Nadia ni makin kembang? Sib baik muka still cute.

    0

    0
    • Anonymous says:

      mukanya iras2 fazura

      0

      0
    • Anonymous says:

      rasanya pernah terbaca almy ni ada ambil anak angkat dan die sendiri menyusukan baby tuh (rawatan menghasilkan susu ibu).. maybe sbb tu kot badan die naik.. wallahualam.. xpasti betol ke x.. but almy still cute..

      0

      0
  7. lovelime says:

    Dia mmg blh berlakon tp still tahap biasa2 jerk, pernah jumpa dia dia nie jenis rangka besar klu nak ikutkan dia kurus cuma rangka beesar dia menyebabkan nampak lebar sket…tp ok sweet:D

    0

    0
  8. luvlavender says:

    cantik die ni..tp nape dlm citer 2 aku nampak die cm ‘keras’ jer. badan die x lemah lembut.. *eh ade ke bdn lemah lmbut..huhu

    0

    0
  9. amnr says:

    klu xslap almy ni ambik ank agkat n dia sndri susukan baby 2.. 2 yg nmpk mkin berisi…

    0

    0
    • momo says:

      susukan pkai susu bdn sdiri ke?

      0

      0
      • ricola says:

        aduh..apa punya soalan ni?? kalau pakai susu formula, apa nak diherankan..ini mesti lah susu badan yg membuatkan badan dia berisi sikit…

        0

        0
      • momo says:

        ohoooo… en. ricola, jgn la awk melenting sy tnya soklan 2… psl setahu sy susu bdn t’hasil sekiranya wanita itu mengandung… almy ni penah mengandung ke? penah ada anak sendiri ke? @ penah kwen ke sblm ni? correct me if i’m wrong…;)

        0

        0
      • momo says:

        okay la, my mistake…i admit that but pls dont maki2 sy bcoz sy bru t’baca komen2 kat bwh ni…line intenet ni slow sgt jd tu yg bukan lg lmbt pick-up, lmbt tahap beca dah ni…huhu…
        p/s : tp klu ye pun jgn la kita keep thinking yg wanita menyusukan anak ni biasanya badan akan kembang, sbb yg sy penah dgr salah satu kelebihan menyusukan anak adalah bdn akn ttp maintain, berat tk naik dgn ketara. klu kita terus2an pkir yg menyusukan anak akn menyebabkan berat bdn naik, takut2 ni byk pla wanita @ ibu2 yg fobia nak susukan anak mereka. sbb takut badan kembang, maklumlah wanita2 skg klu blh nak bdn maintain jer lepas bersalin…hehe…nanti kesian kat baby tk cukup susu badan….;)

        0

        0
      • mamanor says:

        btl momo..saya susukan anak saya setahun without susu formula badan saya mantain slim smpi rmi tanya nape lepas branak bdn slim je..dgn bangga sy jwb bg fully susu bdn kt bby..hubby pun suke.jgnlah momokkan dgn auta bgsusu bdn jd gemuk yer.mybe ada tp x rmi..lg 1 rmi yg bila tgk breast lendut pastu sakan dgn ibu menyusu ank 3 la..
        breast ibu menyusu lg cantik dr x menyusu.plus ia mengecilkan hati kami yg struggle beri susu ibu pd ank2 kami.igt..susu ibu terbaik didunia..

        0

        0
    • mama org says:

      stahu aku..kalu ibu susukan anak dengan susu badan..boleh menurunkan berat badan… menyusukan anak or baby dengan susu badan satu pengorbanan masa dan tenaga… penat tp bila dakap anak..confirm ilang penat tu…almy nie berisi sbb makan cukup n bahagia…rasanya tiada kaitan dgn menyusukan anak.

      0

      0
      • Aku seorang ibu menyusu says:

        I pun menyusu anak jugak tapi badan I makin susut ade laa..
        Sebab anak tarik protein+kalsium ibu..

        0

        0
    • XYZ says:

      eh. setau aku kalau belum kahwin dan beranak, mana ada susu lah. memandai je.

      0

      0
      • nana comel says:

        XYZ, teknologi skang dah ada hormon tuk adakan susu badan . hormon tu adalah prolactin dan oxytocin.. check dgn pakcik google tuk keterangan lbh lanjut.. tp mmg ada..

        0

        0
      • sophi says:

        adoi..sekarang zaman dah maju..yang belum kahwin pun boleh menyusukan badan..pergi clinic mintak inject hormon, dah boleh menyusukan.. bila dah inject hormon mestilah badan naik..

        0

        0
      • amy says:

        adoiii!!! kt farmasi tu berlambak2 pil utk perangsang susu….wlaupon x penah pregnant, dorg leh mkn pil ni utk kuarkn susu..n menyusukn ank angkat dorg… rmai dh wat cmni..bkn ape, ble dorg susukn, so, anak dh jd mahram dorg…

        0

        0
      • almy emelda says:

        wei..almy ni kan xpnah kawen lah…event xkawen tpi still leh ada susu lau dia ambek pil hormaon tuk susu badan…2 yg boleh memyebabkan badan agak temban sbb pil hormon 2..pa da..xtau jgn ckap..hanya akn membodohkan diri sendir..

        0

        0
      • menciaku org bodo XYZ says:

        nape la bodo sgt ko XYZ!!!!!.cian la org boso cam ko wat malu jd gen 2012 ni.

        0

        0
      • menciaku org bodo cam XYZ says:

        sori boso plak…. bodo sebenarnya..geram sgt..taip pun dah error.XYZ g skolah blik ekkk….

        0

        0
    • rye says:

      ade ke pmpn yg xkawin lagi ade susu?
      stahu aku pmpn yg da pnh melahirkn ank je ade susu..
      klo xpnh mne ade susu bdn…

      0

      0
      • Leo says:

        ade… kawan saya ambik anak angkat bagi susu dia sendiri.. jadilah anak susuan..
        dia pegi cucuk untuk keluarkan susu…
        susu tu daripada darah..

        0

        0
      • apepe je la labi says:

        ade la hormon yg membolehkan seseorang perempuan untuk menyusukan anaknya..lebih2 lagi kalau yg amik anak angkat..jadi utk menguatkan ikatan mereka, jadilah ibu susuan…

        0

        0
      • syam says:

        boleh ajer, skrg dah ada ubat hormon…. dengan izinNYA.. insyallah boleh …. kalau org dah tak ada dara … nak ada dara semula tu… tak boleh ….

        0

        0
      • suke almy says:

        betul3..klu kite amik hormon tuk breast feeding mmg bo naik badan ..tp aku x kisah badan dia mcm mne yang penting almy yang berlakon ..dio mmg best.. kelakar cute ..semua ada dan aku rasa ni la citer terbitan MIG paling berjaya di hati ku…

        0

        0
  10. Vieera Anne says:

    yupp..setuju tu..nampak berisi…. :)

    apa pun..lakonan dia best…

    0

    0
    • Anonymous says:

      die xbranak cmna ada susu..pndai2 jek

      0

      0
      • noni says:

        mkn la pil hormon.. bkn susah pon.. =)

        0

        0
      • sunshine says:

        blhlaa.. ramai je org buat camtu.. klu sesiapa yang takde anak ,amik anak angkat..boleh amik pil tuk kluarkan susu.. n benda tu pun x slah.. mcm ade yang x blh nak mengandung ke, diorang boleh amik anak angkat lelaki, dan jadikan anak susuan.. takdelah masalah aurat antara anak angkat dan ibu angkat dan bapa angkat

        0

        0
      • bobby says:

        Aku ingatkan si anonymous nie pandai n bijak beno sebab setiap komen org ade jerk dia nak celah, tp ade jgk bengap ko ek?hahaha huhuhuh hehehe…mesti ko nie tahu bergosip jerk tp dunia perubatan yg makin canggih ko tak amik kire!skrg nie ade mcm2 jenis ubat, suntikan dll untuk mengalakkan pengeluaran susu tak semestinya kena kawin dlu baru leh jd ibu susuan…paham?ko nak dislike 10000x pun aku tak kesah & xpeduli yg penting ko dah kantoi sengal!hahah

        0

        0
      • lady says:

        Ape ke jadah si anonymous nie?x sekolah ker?or tau baca gosip jerk, blog kesihatan n paper topik health tak reti nak baca?huhuh aduhai…

        0

        0
      • Anonymous says:

        bobby…anon bkn org yg sama.haha…lucu baca komen ko.kata org bengap.ko pun sama daaaaaa…..

        0

        0
      • ira says:

        xngndung pun leh de susula..amik pil pe ntah.

        0

        0
      • Anonymous says:

        haha..sian kat korang. ingat anonymous ni sorang je ke weyy? sapa2 pun boleh jadi anonymous. beribu2 anonymous dalam bn ni. pegi cuci otak sikit.

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Anonymous, aku sorang jer yang cam ko.. Ko tetap The Best Anonymous Ever…!!

        0

        0
      • ngomel says:

        pada aku plak, kalau anak dara blum kawin tak yah laa nak buat camtu… nanti belum kawin nenen dah kendur semacam… org lelakikan… mestilah nak yg cantik, tegang, seksi…kalau malam pertama je dah hancus apa nak jadi…?

        0

        0
      • Anonymous says:

        kalu kite mnyusu kat baby, jd kendur ke?biar btol!!(aku xau ni,saje tnye)

        0

        0
      • Anonymous says:

        kipas susah mati neelofa,
        aku rasa ko salah org. aku bukan anonymous yg selalu kwn dgn ko tu. aku anonymous lain.
        tgk, ko sendiri x kenal kawan ko.
        anyway aku terima kata2 ko tu sbg satu pujian.

        0

        0
      • ngomel says:

        tak banyak skit mesti la kendur…org dah kawin biasanya tau per?

        0

        0
    • fas says:

      die xpnh beranak..cmna ad susu plak..mengart je korg

      0

      0
      • hijau says:

        buat suntikan laa nak bg susu tu kluar..boleh je…

        0

        0
      • saya says:

        apa da… boleh makan ubatlah bagi ada susu. akak aku pernah buat.

        0

        0
      • ahkak puaka says:

        FAS —— > KO YG NGARUT SEBAB KO BEBAL BAHLUL. TULA LENKALI UPDATE SIKIT OTAK2 KO PSL BENDA2 CMNI.. DULU SI RABECCA AL ISLAM PUN WT CMTU. AMIK ANAK ANGKAT THEN AMIK SEJENIS SUNTIKAN SUPAYA ADE SUSU BDN. ZMN DAH CANGGIH, ADE DUIT SUMER BLH JLN MAA. APE DAA KO!

        0

        0
      • apepe je la labi says:

        FAS,

        ko ni lelaki ke perempuan?
        kalau laki tu aku leh abaikan la ayat ko ni..tp kalau perempuan, sadis sungguh…
        memang sadis paling sadis…

        0

        0
  11. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Dia ni pandai berlakon watak gedik & komedi. Tapi kat luar agak pendiam.

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku penah jumpa dia tgh shopping kain kat wakaf che yeh.tp memula tu aku x prasan dia almy nadia.dia dok tawar harga ngan tukang jual kain tu.peramah gak almy ni.comel walaupun muka dia byk jerawat.

      0

      0
      • aku yang baik says:

        Dalam memuji sempat pulak mengutuk ye

        0

        0
      • Anonymous says:

        bukan kutuk la.tu ayat penyata.walaupun muka dia byk jerawat,tp tetap comel.same la mcm org yg hitam tp manis.walaupun hitam dipandang manis.adakah cakap begitu dipanggil mengutuk? Kalau ye jawapannye,aku mintak maap le.

        0

        0
  12. farhana says:

    dia berisi maybe untuk kesesuaian cerita ini, dalam ni kan dia ibu kepada seoarang anak… sebab tu maybe dia naikkan berat badannya.. pendapat saya la…

    0

    0
  13. putri kediri says:

    penah nmpak dier & fizo omar shooting drama ni kat summit subang jaya aritu..
    bontot,lengan, peha & pipi.. sumer dah bulat & tembam.wpun dah gomok aku ttp suker tgk muka dier yg naturally cute & lawa .huhu..

    0

    0
  14. milah says:

    sejak bila pulak kalo menyusukan anak jadi berisi ni?

    0

    0
    • Chantek says:

      setahu aq kalau menyusukan badan boleh buat badan slim2 gitu..

      macam i ler…. sabar ye korang.. ^_*

      0

      0
      • erra fazira says:

        ada yg berisi, ada yg slim, utk aku makin berisi tp ada org kata slim, jadi seluar ko saiz apa Chantek. seluar aku skang saiz M dan aku berisi sejak bf baby, sebab asyik lapar dan makan banyak

        0

        0
  15. chechecheche says:

    sorry to say..from first time aku tgk die aku rasa x minat nk tgk muke die lagi da..hikhikhikh

    0

    0
  16. Je says:

    Dulu x berapa minat dgn dia ni..tapi la ni ok pulak :))

    0

    0
  17. noni says:

    tenkiu abg nara =)

    0

    0
  18. jyha says:

    abg nara,boleh tnya almy nadia n fizz fairuz still on couple ke x? sbb ramai yg sy dgr ada yg ckp still on ada yg kta da end off,xtau kabar angin yg mana btul.. Inginkn kpastian..:)
    :: sm0ga suksess Almy Nadia ::

    0

    0
  19. zahida pelacur yang bukan suntik dagu dan pipi malah suntik ANU nya sampai tembam says:

    selalu kena celop ngan fizz fairuz lettew.. macam hakak ni , selalu kena celop ngan pak menteri

    0

    0
    • teddy says:

      gile hape @zahida pelacur ni? sesuai sgt ngn nama ko tuh..puiii

      0

      0
    • hantu kak limah nak balik mana weh..??!! says:

      si zahida kt atas ni (bkn zahida ‘yg tu’. huhu..) tk rasa malu ke nk cakap carut2 cmtu?? klu cakap kasar2 tu, ok lh jgk.. haish..!

      0

      0
  20. peminat cinta buat emelda says:

    dia ni sgt berbakat.
    bglah watak apepon. semua jadi.
    watak gedik, garang, baik, semualah.

    0

    0
  21. spiceberry says:

    Susukan anak angkat dia?setahu aku org lum mengandung xde susu badan lg.

    0

    0
  22. mak c kina says:

    ko lmbt la nara promot cite ni…laki aku pn rjn tgk cite ni..mmg bdn dia bisi skit…mgkn sbb dia x aktif sgt kot…tp ok je bg aku suai dgn watak dia yg dh de ank …sbb kekg aku tgk cite melayu ni mak dgn ank sebaya…mcm kakak dgn adik je…pastu mekap la tua skit…adoi,potong betul!…

    0

    0
  23. melissa says:

    dia ambil pil hormon mmg boleh susu kan baby..sebab dia buat mcm tuh nak eratkan hbgan dia gan anak angkat .

    0

    0
  24. gugi says:

    actually, aku ad terbaca yg die terslah guna product.. suppliment untuk kesihatan… kes makan ubt tu bdn die berisi…

    0

    0
  25. mak enon says:

    makan pil hormon blh ade susu la

    0

    0
  26. Lady Zaza says:

    La…x tau ke kalau ambik pil hormon,boleh ada susu la…

    0

    0
  27. embok ketum says:

    Citer ni nmpak lg IKHLAS dr citer si rodhoh berlakon tu

    0

    0
  28. […] boleh dikatakan nama Almy Nadia masih tidak kuat di dalam industri hiburan. Namun sejak … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Buat, Cinta, Drama, Emelda”, GAMBARAlmy, Heroin, […]

    0

    0
  29. tina.jr says:

    Bagus budak ni..bersih, tak sexy. Pelapis Yana Shamsuddin. Sayangnya..org baru nak perasan bakat dia..huhu

    0

    0
  30. aneila says:

    dia ada kata hari tu dia membesar sebab doktor bagi dia makan ubat untuk hilangkan jerawat dia hari tu.. teruk sangat, tp ubat tu buat dia kuat makan dan menggemuk..

    0

    0
  31. hehehe says:

    apa yg aku terbaca tak lama dulu dia ambik anak angkat n dia ambik ubat tuk susukan anak angkat dia(susu badan)…yg aku tau kalo kita mkn ubat tu bdn mmg kembang sikit n ada side effect iaitu kemungkinan kene breast cancer aku rs rabeca nur islam pun ada ambik ubat mcm tu gak kalo tak silap aku…aku tak sk sgt si almy berlakon watak serius coz nampak keras bdn dia tp aku sk kalo dia berlakon watak komedi…mmg geli ati btl mcm dia berlakon dlm ‘EDISI KHAS’ tiap2 minggu aku tengok kelakar gilar dia berlakon tp bila tukar org baru si johan pun tak der aku pun dah tak tengok edisi khas…borink jer yg baru nie….

    0

    0
    • feez says:

      Kalau tgk edisi khas, aku mesti teringat rancangan gado-gado..ade abby yus dengan jalil hamid…lagend tol cite tu…lol..

      0

      0
    • ctfza says:

      yup..kemungkinan side effect kena breast cancer.. sorg auntie sy xblh mengndung n ambil an angkat..dia ambil pil utk produce susu supydpt susukn anak..10 years slps tu dia dpt tahu dia kena breast cancer.. tapi my auntie sgt positive.. dia ckp even kalau dia tak ambil pil utk galakkan susu tu pun, klu dah ketentuan Allah dia kena cancer, dia akan kena juga.. stengah org ok je tak kene pun side effect tu..

      0

      0
  32. alim2 kucen says:

    anak dara susukan baby????

    0

    0
  33. mamee monster says:

    nyampah btol org yg xabih2 dok mengomen pasal nk menyusu baby ni..sebelum komen bc dulu semua pengomen terdahulu…semua jawapan dh diberi mengenai org blum branak yg menyusu…pasni kalu ada lg pengomen bodoh yg tya lg…aku sedia mencantas!

    0

    0
    • alim2 kucen says:

      kau tu lagi bodoh bangang… sial

      0

      0
      • Anonymous says:

        alim2 kucen : please mind your word. “bahasa kita, wajah kita”. peace.

        0

        0
      • alim2 kucen says:

        ko boleh tegur si mamee monster tu sekali tak? bagi sama rata boleh?
        aku tak mintak banyak sikit je. nasihatkan kat dia jangan memandai2 nak ngata org BODOH tak tentu pasal. bagi tau kat dia SARANG TEBUAN JANGAN DIJOLOK. FAHAM pandaiiiiii….

        0

        0
    • xyz says:

      sorry ye. saya pun dah ter komen pasal tu di atas. lepas komen baru nampak komen jawapan di bawah. maaf ye =)

      0

      0
  34. akutakheran says:

    tu semua dari novel..siyes aku ckp…cukuplah tgk OMBAK RINDU yang diadaptasi dari novel…byk yang kurang dlm filem tu..takan tgk lagi drama/filem yang diadaptasi dari novel ni..lbh baik bc jer novel

    0

    0
  35. hairyberry says:

    almy nadia ni pakai hair extension ke? dlm tv kdg2 rmbut die keras kejung…panjang pendek! ngahahahah~

    0

    0
  36. loving says:

    betul la pa yg bang nara ktakn,Almy makin b’isi la….
    x slh kn klu mkin b’isi….tp kena la control ckit pmknan 2 takut makin mjd nnti….susah jua kn……
    saya sgt suka lakonan Almy dlm crita Cinta utk emelda…….
    trskn usaha Almy…s’moga b’jaya…

    0

    0
  37. Anonymous says:

    comel

    0

    0
  38. mixgirl says:

    minat kt dia sejak tgk citer cinta utk emelda…luv u

    0

    0
  39. moi says:

    Mia Sara? Again? Aduh. Bosan weh! Takde budak lain dah ke..

    0

    0
    • karipole says:

      Biasala,budak comel.tp kalau fizo ambik anak abang dia berlakon ok gak. Comel anak buah fizo omar tu.sama comel cam mia.

      0

      0
    • Bukan Anonymous says:

      aku rasa ada sorg lg budak yg comel dn pandai blakon, aku x tau apa nama betul dia tp dlm satu crekarama dia blakon dgn amani, dia jd Bobok.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Weh btul la..aku pun suka bobok blakon.dia pandai nangis..

        0

        0
      • lara_hati says:

        start minat kat bobok sejak dia berlakon jadi anak tiz zaqyah dan remy ishak….pandai sgt berlakon…tp dialog tu mcm utk org dewasa le plak hehe…, skrg ni selalu nampak dia dalam iklan susu tu…yg ada nenek dan emak..

        0

        0
  40. chentalove says:

    suke tngok dia blakon sbgai emelda…ssuai…
    memang almy nmpak brisi tp ttp cute…
    almy kalau blakon apa2 je wtak memang ssuai…lucu blh,sdih blh,jhat blh,baik pn blh…

    0

    0
  41. joe says:

    Bagus lah body macam ni

    kalau asek siarkan badan perempuan yang kurus je.. makin banyak la masalah bulimea.. anorexia di kalangan remaja

    ramai remaja2 kita ni ikat perot sebab nak body macam artis2 ni. kalau cara slow2 takpe la jugak. ni sampai pengsan

    selagi tak obese.. pada aku ok je body macam ni. sihat mantap

    0

    0
  42. aleya says:

    # mmg adaptasi novel.. tp jauh berbeza.. sepatutnya die lahirkan ank kembar.. dlm drama ada mia seorang je.. sape y dah baca boleh tau byk perbezaan lain..
    #dia dgn fizz still on aku rasa.. Fizz pernah keluarkan statement, kalau menang ABP dia akn terus masuk meminang Almy.. ->info dari kawan aku..haha

    0

    0
    • Tak minat fasha pon says:

      ADAPTASI adalah proses evolusi atau penyesuaian pada sesuatu.
      Jadi cerita ni adalah adaptasi dari ‘Novel Kasih Antara Kita’. Memang jalan cerita tak akan sama.

      0

      0
  43. meeradriana says:

    aq start suka almy nadia ni masa dia blakon dlm citer drama dunia baru kat tv3..
    time tu dia bawak watak gedik tapi best..

    0

    0
  44. no nama says:

    ak suka tengok dia berlkon cter ap ntah ngan jue aziz..gaduh sakan dorang dlm cter tuu..bes!

    0

    0
  45. donut_cute says:

    comelnya baby tu, debab gerammnya tengok anak sape lah tu…

    0

    0
  46. Sha says:

    entah kenapa dia macam terlalu ‘control’ lakonan dia dlm cerita ni.
    jadi tak natural.
    control cun mungkin.

    0

    0
    • aku xpaham says:

      btl2..aku suka dia berlakon comei…tp dlm cite ni dia control ayu..xnatural..tp dlm edisi khas..perghh..mmg natural….2 je kurg..yg laen mmg bgus..penghayatan A..

      0

      0
  47. Aku kesah says:

    Suka tengok dia brlakon dlm Cinta Wat Emelda..episod smlm sungguh mnyedihkan..x sbr nk tengok y hri ini pnya..Almy bdn dia memng dh brisi la..tpi ok la dri cekeding sgt..klau cam ni sdp ckt mata memandang…cuma cukup la berisi cam ni jer jgn tlbih plk..Almy ni klau gemok lgi x ctk sb nti kpala dia jdi kecik n bdn lak jdi beso..

    0

    0
  48. naz says:

    cntk la almy ni. walaupun bdn die berisi, tp muke tetap comel dan tak ikut mengembang selari dgn badan. mcm aku ni, badan baru naik 3, 4 kilo, tp muke dah terlebih kembang… suke tengok almy ni berlakon watak gedik2…

    0

    0
  49. ada aku kesah says:

    erm aq rasa, almy ni da lama kot berisi. awat korang baru perasan ??
    hehe. tp die mmg ok pon. xde buat hal n kontroversi.
    hope sgt die success lps ni. ^_^

    0

    0
  50. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    pesal ni korang cakap pasal tetek kendor la ape la…..dh tkde keja lain asek nk komen tetek orangggggggg aje !!!! cute je muka dia minah jambu tengok…

    0

    0
  51. aku si cantik says:

    aku ase sebab apa badan si emelda ni nmpak kaku je dalam cerita ni.. sebab dia pakai corset…

    0

    0
  52. adoooooo says:

    walaupun berisi pada aku almy ni tetap nmpak manis. ok laa berisi, maksudnye die happy laa tu…drpd tgk yg cikeding2 sibok duk tayang body.
    n pada aku la, drama Cinta Buat Emelda ni best sgt..antara adaptasi novel yg paling best..matang..ade mesej. xde nak pegang lebih2 ke ape…sweet je. nampak keibuan sgt almy dlm drama ni.

    0

    0
  53. hah? says:

    bukan ke die dh break ngan fizz fairuz?

    0

    0
  54. Malisa says:

    suka dia dlm edisi khas yg dgn johan..ingat dialog dia…dont say dont say dont say..kelakar giler ..

    0

    0
  55. ko says:

    dia ni dari dulu ada hubungan ngan fizz fairuz tpi sampai skrang tak kawen lagi. fizz pon bukannya muda sangat. cepat la kawen uolz

    0

    0
  56. Anonymous says:

    aku suka almy, aku rasa dia ni ada sense of humor, lawak spontan muka rileks. kalau boleh nak tgk dia berlakon citer komedi plak

    0

    0
  57. kelupis7 says:

    Serius….dulu saya tak pandang almy nadia tapi cite ni terus jadi minat.
    Cite ni saya boleh lihat sisi lain sapa almy…kira boleh buat hati soilarmoon saya tersentuh.

    0

    0
    • kekasihbotak says:

      hahahaha kau ni komen ayat pape ntah
      lawak2..hati soilarmoon la.

      0

      0
    • vozoon says:

      iya la mmg best cinta buat emelda ni.. lakonan yg mantap dr almy nadia.. cute je dia berlakon dlm ni.. serasi bila berpasangan dngn fizo omar.. harap2 la ada lagi gandingan mereka bersama utk drama ke or filem.. comfirm ramai suka ni…

      0

      0
  58. mohd says:

    best+comel..Tapi die lagi menonjol dengan watak yang gila2..

    0

    0
  59. aku fasha sandha tersandha dgn jejai says:

    gemuk macam aku lah…berlakon pun keras mcm aku…

    0

    0
  60. main main main says:

    fap fap fap

    0

    0
  61. hazanis says:

    makin cantik….hiksss yang penting mak saya peminat setia ‘cinta buat emelda’…:))

    0

    0
  62. anonymous says:

    kalaulh aku dpt prmpn mcm ni satu hari nanti…

    0

    0