Written by AbangNara | December 14th, 2012

Nampaknya peminat novel nukilan Aisya Sofea akan bergembira apabila salah satu novel hitnya iaitu Sehangat Asmara bakal keluar di dalam bentuk drama tidak lama lagi. Baru-baru ini kesemua pelakon dan krew drama ini telah pun ke Australia untuk menjalani penggambaran.

drama sehangat asmara

Selain daripada Ady Putra dan Rita Rudaini, Izreen Azminda turut menjadi teraju utama drama ini. Anak sulung Rita Rudaini, Rayyan turut sama dibawa oleh ibunya untuk menikmati keindahan bumi Australia. Makin lama makin comel nampaknya Rayyan nie.

drama sehangat asmara

Lagi 13 keping gambar sekitar penggambaran drama Sehangat Asmara dengan membaca entri ini sepenuhnya. Anda boleh LIKE Facebook Drama Sehangat Asmara untuk perkembangan terkini tentang drama ini.

drama sehangat asmara
drama sehangat asmara
drama sehangat asmara
drama sehangat asmara
drama sehangat asmara
drama sehangat asmara
drama sehangat asmara
drama sehangat asmara
drama sehangat asmara
drama sehangat asmara
drama sehangat asmara
drama sehangat asmara
drama sehangat asmara

93 responses to (15 GAMBAR)Ady Putra, Rita Rudaini & Izreen Azminda Di Australia Untuk Penggambaran Drama Sehangat Asmara

  1. nervous says:

    lawa la rita dgn izreen :)

    0

    0
    • kamariah says:

      suke sgt tgk die org semua…..

      0

      0
    • MiiQii says:

      Comel nya bby kecik tu ~!! Izreen makin putih ……..

      0

      0
    • taeminnie says:

      izreen bawak watak negatif lagi ke ek?
      huhu..
      suka sangat tengok diorang berdua, sweet :))

      0

      0
      • ana lee says:

        Sehangat Asmara… hasil penulisan dari aisya sofea…
        best citer ni… dah byk kali baca novel ni..
        tak tau laa.. rita yg jadi bini ady or izreen yg jadik bini ady… hehehehe..
        tak sabar laa nak tgk citer ni..

        0

        0
    • syam says:

      Subhanallah lawanya rita…makin tua makin lawa rita,alangkah bahagianya aku kalo dapat bini secantik rita

      0

      0
      • bro keciwa says:

        aduh.. aku pn sama. malangnya aku sudah kawin..nyesal pn tiada gunanya…

        0

        0
        • Anonymous says:

          samalah..bini aku da makin tua ni makin huduh dan selekeh… gua igt nak kawin lagi satu la.. oh rita, sudikah kau mengawini abg?…..

          0

          0
        • marie says:

          bersyukur la weyh…nti kalau sakit kaku kat katil je bini ko ler y jg..
          xkn ade org lain…
          nk bini lawa laki duit keluar la anta bini p wat facial ini kalau dri pn pokai..bojalan ler

          0

          0
        • along says:

          hidup tak reti bersyukur inilah jadinya, bila dah hilang baru meratap sedih.. Sekelip mata Tuhan blh tarik balik, kalau hati tak ikhlas bersyukur dgn apa yg ada… bini sendiri pun nk mengutuk, tah2 diri sendiri tu kepala botak, perut buncit, kulit berkedut.. cehhh

          0

          0
        • mak c kina says:

          nak bini cntk tp duit xnak kuar…ble bini nak g terapi,kne kuar duit sndr…kede nye laki…pas tu byk bunyi …n xsedar diri pn xsecntk mna…

          0

          0
        • Anonymous says:

          wahai wanita2 di sni. aku ni lg hensem dari farid kamil taw..tapi tula..aku amek jln singkat, nak senang cpt..aku kawin ngan kk agkat aku…umur die dh 31..aku 20an lagi..dia byk bagi duit,support aku….tapi bile aku fikir balik…duit takkan dpt beli kebahagiaan.. dan skrg aku nyesal gile kawin ngan die… kalaulah masa blh di undur..

          0

          0
      • mmmm says:

        tak lawa mana pun RR tu…hidung panjang mcm pinocchio…Izreen memang lawa

        0

        0
        • muka aku macam brad pitt says:

          ye ke tak lawa?cuma ada dua kemungkinan je sama ada hang ni gay atau hang seorang perempuan yang jeles dengan kecantikan rita…aku sebagai lelaki tulen berdarah hidung tengok rita pakai baju kurung ungu dalam pic 8,cun gila babi

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku lak ske gmbo rita no. 9… manis gila! haih… agak2 rita nak tak kt aku? aku hensem dari bradd pitt…

          0

          0
    • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

      cite melayu kalu buat penggambaran kat luar negara balik2 lokasi yg sama.. kalau kat autralia mesti kat abwah jambatan tu! adoi… padahal autralia tu punya la besar!

      0

      0
    • azra says:

      izreen sangat lawa..rita tak lawa…

      0

      0
    • aku hensem tau says:

      perghhh berdarah hidung aku tengok rita pakai baju kurung ungu dalam pic no 8..oh mama saya mahu kahwin kahwin dengan siapa kahwin dengan rita

      0

      0
    • aku says:

      sedap sey klu dpt………

      0

      0
  2. Anonymous says:

    suke mereka semua. :)

    0

    0
  3. Anonymous says:

    kak rita makin lawa je skrng tp kalau bertudung lagi manis nampak

    0

    0
  4. matahari says:

    nak sgt tgk gandingan izreen dan beto dlm drama.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    cute sangat :P yeh yeh yeh best ooo novel nie..terbaikk!!akan ku nantikan

    0

    0
  6. kecohsatudunia says:

    mana artikel pasal hanis zalikha,fbi tadi ek?

    0

    0
  7. hanna says:

    suke..pelakon2 best..ank rita da stat mghensemkan diri…waaa…sebjik muka bapak…harap jadi anak yg baik… novel ni best ke?xpenah baca…tp kalau cite rita blakon jarang sgt yg x best..kecuali mami jarum…huhu

    0

    0
    • Anonymous says:

      Wah.. Xsbr. Novel sehangat asmara sangat best!

      0

      0
    • olala says:

      Serius best gile novel ni. Biar pun dah lame bace, tapi sampai skrg aku rase novel ni still dikalangan novel2 paling best. Bace banyak kali pon tak bosan. :D

      0

      0
    • mami jarum super junior says:

      mulot hang jaga sikit naa! mami jarum tu legend ok!! rita blakon apa pun best! rejeki Allah bagi kat dia..tak suka jangan kutuk! diam sudah!

      0

      0
  8. opocot says:

    cam sambungan cite anugerah skrin pulak hee

    0

    0
    • mak c kina says:

      list pelakon dlm drama utk terbitan sesebuah stesen tv kan dah kluar dlu sblm dorg stast shooting…sbb dah listed la dorg belakon sme kat ASK hari tu…kre promot free utk drama dorg la tu…

      0

      0
  9. . says:

    Ha..mesti best cite tu nti kan..x sbr nk tengok….gandingan pelakon y best….

    0

    0
  10. janda baik says:

    rita berlakon ape pun syok……hope trus bjaya dlm hdop..buktikan yang kita kuat tnpa suami di sisi

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Kenapa buat dekat Australia? Setahu anonymous, sehangat asmara buat dekat london. Kenapa mesti tukar? Kenapa? Come on lah …

    0

    0
    • noriesz says:

      klu mcm tu,ko sediakn budget…

      0

      0
    • mak c kina says:

      bkn semua tmpt kte leh g shooting…bkn senang nk dpt permit…n kne tgk kesesuaian mse…so xkisah la shooting ktne,janji cite bes…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Macam bajet buat kat Australia tak mahal pulak -.- Sama jer… Kalau nak sangat amik citer dari novel, kenalah ikut betul2. Jangan nak jadi macam Ombak Rindu lak…

        0

        0
  12. heart says:

    My FAV Novel!!

    0

    0
  13. lady_jull says:

    Best sangat novel ni!! Zainal Arif dan Kamilia Najwa.. =)

    0

    0
  14. LOL says:

    Apo kono red head tuh?

    0

    0
  15. hmmmmmm says:

    tgh bce novel ni…ade drama yek…best2…cntik nyer rita….

    0

    0
  16. huahuahua says:

    makin cantik izreen neh..hurmm seri ibu ngandung ek

    0

    0
  17. Airina says:

    cantiknya Rita.. suka tengok dia happy camni dari terseksa dgn aidil tu…

    0

    0
  18. Ni Lopak Tu Lopak says:

    kesian rita..diusung anaknya tu lah mcm kawan, AIDIL jer masih lena dan berangan nak membujang…sedar2lah kau aidil dr mimpi yg panjang…klu semua terlambat, menyesal x berguna..bukaklah mata…INILAH KEHIDUPAN KAU YANG SEKARANG…ADA SORANG ISTERI BERNAMA RITA RUDAINI, ANAK DUA RAYYAN DAN ARJUNA…Profession kau menyepak bola tu bukan tetap memanjang mcm tuh pon bersedialah cabaran hari muka belum tentu menjamin ms depan..aku peminat kau ne nak menyedarkan kau INGAT…INGAT DAN TERUS BERINGAT!!!!.

    0

    0
    • Anonymous says:

      sb tu la skg bola asyk kalah jer sb masing2 bila dh glam semua lupa daratan…contoh..safie sali..aidil n apek…..

      0

      0
      • huahuahua says:

        haah la..mase tgok safee maen utk aff suzuki ritu…sirious aku rasa cam nk lempang..maen mmg betul ‘maen2’ sepak bola pon mcam nk mintak sepak…tidak la aku menidak kan kehebatan dia sebelom neh..tpi da mcam amatur lak..tiba2 aku pk dia kena mandrem msa men kt indon…wish that’s not true…

        0

        0
  19. Anonymous says:

    gandingan MANTAP & MELATOP rita, izreen & adi putra….

    0

    0
  20. Mia says:

    Bosan nya dgn drama skrg pelakon seasoned x attraction!

    0

    0
  21. Anonymous says:

    baru beli novel ni… memang best. imagine both of them bila baca..
    tak sabarnya…

    0

    0
  22. Farah says:

    kesian tengok Rita, sorang2 jaga dan sara anak2. sabar ye Rita, tabahkan diri. orang mcm Aidil tu takkan ke mana.. tengoklah nanti, lambat laun akan bertemulah Aidil tu dgn balasannya….

    0

    0
  23. Naida says:

    potong stimlah tgk pelakon yg adi dah ok yg pompuan dh tua x de org lain ke odoi
    x jadi nk tgk

    0

    0
    • Kipas sudah mati says:

      ok ape rita..dari si lofa muka jer cantik tpi berlakon kaku…kalau ady d gandingkan ngan lofa lagi hancur nti…kalau cantik n muda jelita sekali pn kalau la lofa y berlakon nti terus jdi x best…terus x jdi aku nk tengok….kupas ssh mati neelofa kalau nk marah sy…marah la..

      0

      0
    • HANNA says:

      biar tua janji nmpak muda, cantik dan paling penting TAK KAYU!!!

      0

      0
    • nz says:

      woiii naida ko nie mesti ayu rodah kan..kan

      0

      0
      • Naida says:

        sikit2 tuduh ayu ko 2 mulut longkang ko ni rita ke
        bersangka baiklah dgn org aku ckp betul pe rita dah tua x kan aku nak kata muda bengong

        0

        0
    • mak c kina says:

      tua (tua ke?) tp meletop dari si muda yg perasan cntk n fofuler tu…

      0

      0
  24. Pelik says:

    izreen ni menjak mengandung seri jer muka dia..makin cantik plk…

    0

    0
  25. Aku says:

    waaaa..Rita Rudaini jadi Kay??? Tak sabarnyaaaa tgk..mesti best sebab so far lakonan Rita Rudaini tak mengecewakan..

    0

    0
  26. Anonymous says:

    wah…untung la ady tu ye sb dpt berlakon ngan pompuan cantik walapn berstatus J…pada sy ady n rita pn cam serasi berlakon bersama…mcm ady ngan nora gak…

    0

    0
  27. bolradhabol says:

    zainal dlm novel tu sgt gud looking…tp yg ni nan hadooo..
    lg 1 heroin kertu la…puunye ramai yg muda2 ni nape la amik yg dah d telan zamn…
    sape la pgarah cite ni…
    hilang mood…
    novel best tp pelakon dramanye…kurenggggg ….huh huh

    0

    0
    • Anonymous says:

      good looking or cantik or whatsoever tu subjektif…nan hadooo kt mata kau tp kt mata org lain x mcm tu pun…
      pelakon muda ramai tp sayanglah nk gunakan bakat2 sendu utk drama2 yg best kan? sudahnya x kemana…contohnya dah ade…filem Azura yg menonjolkan muka2 baru, drama bicara hati yg hidup segan mati x mahu…so nk experiment lg? ko jadi rajagobal je la kalau mcm tu…huhu

      0

      0
      • mak c kina says:

        ko tgk je komen aku kt ats…sme utk ko…cntk mksd ko tu mesti putih melepak ye?mesti muda remaja?..hrp muke cntk tp xde soul watpe?…pelakon mesti de karisma bru org nk tgk…

        0

        0
    • marie says:

      rita cantik pe….lolxx

      pelakon mude sape je y btol2 pndi berlakon….neelofa?tasha?izara?
      tgk la berlakon kayu x kayu nye..rase nye org xbuta lgi kot….blh tgk kayu xkayu ny

      0

      0
  28. Lagubestbest says:

    Kurung ngan converse.. wehh, tu la sy suka, comel. Terbukti la converse kalo nak beli, beli itam je lawa.. lain2 color sekejap je rasa lawa, kemudian msti ada feeling tak berapa berkenan.

    0

    0
  29. Ratu minah jambu merah/ biru ori says:

    bagos rita dia bawak anak2 nye sekali yg dua tu g Aus shuting….lov u rita…..rita cantek sekali……

    0

    0
  30. Cik Nad says:

    Saya suka rita… ?_?

    0

    0
  31. aku says:

    korang smua ni kalau yg menjadi pojaaaan hati korang..pakai apapun tak salah..perangai tak elokpun jd elok…puji memanjang…tp kalau yg korang tak berkenan tu mcm2 lh yg korang kata..abis segala hadis korang bawa kluar…

    0

    0
  32. billy says:

    saya suka gandingan rita dgn ady ..mereka berdua sgt sweet :D
    x sabar nak tgk citer ni..bilelah cerita adam & hawa yg x best tu nak habes

    0

    0
  33. hamba Allah says:

    lakonan rita memg xpenah mengecewakn…go2 rita..

    0

    0
  34. F3LL0 says:

    Rita bukan bertudung ke??

    0

    0
  35. waktunoted says:

    novel ni sgt bagus n jalan cerita yg menarik..aku baca novel smpi 5x..xsabar nk tonton..

    0

    0
  36. dee says:

    alhamdulillah rita tetap menjadi wanita dan ibu yang sejati dan bertanggungjawab…dan rayyan sgt fotogenik…pandai bergambar dan bergaya….

    0

    0
  37. do i care says:

    weyh..rita pakai skirt pendek nampak lutut hitam xde plak korang komen..cer klo artis2 lain berbakul2 korang basuh…bias la kornag nie weyh…

    0

    0
  38. play slots online real money says:

    Hello very cool web site!! Guy .. Excellent
    .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also? I’m happy to find
    a lot of useful information here within the publish, we’d like develop extra strategies in this regard, thank you for sharing. . . . . .

    0

    0
  39. angiosperms says:

    Thank you a bunch for sharing this with all of us you actually realize what you’re talking about! Bookmarked. Kindly also talk over with my web site =). We can have a hyperlink exchange agreement among us

    0

    0
  40. Anonymous says:

    drama ni akan kuar kat chanel mana ye?… nak sangat tonton… minta2 la di tv3… umah takde astro….novel best, barisan pelakon drama pun ok, kena dengan jalan cerita…. yg lepas adam dan hawa – heroin mmmm…. ombak rindu – maya karin yg pelat bm tu jd gadis kampung?… kah kah kah….

    0

    0
    • nadiya ayuni says:

      jangan harapla dapat nak tengok free..drama ni tayang kat mustika hd saje..diulangi hd saje..bushit!

      0

      0
  41. Anonymous says:

    Apa nama watak dalam novel ni? dah byk bc buku aisya sofea ni smpai keliru yg mana satu utk tajuk ni

    0

    0
  42. payday loan says:

    The additional documents and information that a lender may want from you can include any of the following.
    If you do not have the money to pay back the cash advance, you will
    end up in debt. You need to have in writing what you will be paying.

    0

    0
  43. sally says:

    Drama ni lagi hebat menampilkan hero n heroin yang sepadan n sesuai bukan mcm drama Adam dan Hawa yang menampilkan heroin hodoh n tak menarik langsung…….

    0

    0
  44. sally says:

    harap drama sehangat asmara akan lebih hebat dari drama Adam dan Hawa…………..gandingan hero n heroin yang mantap.

    0

    0
  45. nek cham says:

    cian aku ngan c cham bodoh ni..ala..ckp la yg ko tu law blakon pon hnye xtra jer…x sampai kat australia tu ponnn…tu sebab ko ckp mcm tu kannnn???

    0

    0
  46. biar pi dengan depo tu hang kalut buat apa? hang suka masuk campur hal orang tu buat apa?

    0

    0