Written by Bella | November 20th, 2016

Minggu lepas pasangan Amar Baharin dan Amyra Rosli  selamat diijabkabulkan dan telah mengadakan majlis resepsi perkahwinan di pihak perempuan dengan tema Fairytale yang cukup indah.

Semalam pula,  majlis bertandang bagi pihak lelaki pula berlangsung dengan cukup meriah sekali di Brightstar Banquet Hall, Ampang, Kuala Lumpur.

Amar dan Amyra masing-masing tampak cukup segak dan anggun mengenakan busana yang dibuat daripada kain songket lengkap dengan pelamin berwarna kuning dalam majlis yang bertemakan klasik tradisional.

Kami mendoakan agar pasangan sama cantik sama padan ini kekal bahagia sehingga akhir hayat mereka.

Berikut kami kongsikan beberapa lagi foto sekitar majlis resepsi perkahwinan kedua Amar Baharin dan Amyra Rosli dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : peveyhackproduction

36 responses to (15 FOTO) Sekitar Majlis Resepsi Kedua Amar Baharin Dan Amyra Rosli

  1. sakura says:

    Amboi Abg Nara, tajuk di atas tu bunyi mcm Amar kahwin lagi utk kali kedua. Mohon belajar balik cara nak bina ayat.

    1

    9
  2. Anonymous says:

    Bella tajuk ko mcm org x sekolah.. U mna ko msuk?? Tulis majlis resepsi yg kedua dh la.. xyah tulis perkahwinan yg kedua.. tajuk mcm sampah..

    12

    0
  3. Fify says:

    Alhamdulillah…cantik sgt. Semoga berkekalan hingga ke Jannah. Aminn

    19

    2
  4. Bella says:

    Relaks…terima kasih tegur dah betulkan..

    18

    1
    • DX says:

      Very polite now u ar Bella… Dulu bukan kemain pedas menjawab comment2 pembaca blog ini. saya terkena dari awak sekali padahal comment saya takde pula kejam/membunuh tapi lebih pada keinginan saya utk memperbetulkan England Bella… Which u totally rejected with a large helping of sarcasm to boot

      6

      0
  5. Refugio says:

    Good information. Lucky me I ran across your site
    by chance (stumbleupon). I’ve book-marked it for later!

    0

    2
  6. el says:

    cantek lah baju baju penganten amyra

    6

    1
  7. Anonymous says:

    Amat cantik.

    5

    1
  8. zupzapzupzap says:

    Cantek sungguh…

    4

    0
  9. Anonymous says:

    untuk pengetahuan semua bkan tajuk tapi ayat yg dtulis tu”masjlis perkahwinan 2 ” tu jerr.spatutnya “majlis repsepsi 2?

    5

    -2
    • Anonymous says:

      Betullah..majlis resepsi kedua..yg pertama dah buat ini yg kedua punya pulak..aku baca pun kau faham..otak kau terlebih creativelah takyah nak pikir panjang2..

      3

      2
  10. Anonymous says:

    pelakon yg bukan A lister pun boleh ada wedding reception yang mewah2 ke?

    25

    2
    • otak letak lutut ke says:

      kena jadi pelakon A lister dulu..untuk ade wedding reception yang mewah2 ke?
      kalau dah mampu..buat jer lah…bukan hari2 ko nak kawen pun.

      3

      0
  11. Cik Jah says:

    Cantik betul pasangan ni.Cik jah doakan bahagia hingga ke anak cucu.

    5

    1
  12. nina says:

    “Berikut kami kongsikan beberapa lagi foto sekitar majlis resepsi perkahwinan kedua Amar Baharin dan Amyra Rosli dengan membaca entri ini sepenuhnya.”

    Ni laa ayatnya yg sakura tegur tu…

    Agak2 apa perasaan Dazrin tengok gambar2 ni?

    7

    1
  13. peminat biasa says:

    Best lg trbaik dato siti nurhaliza punya wedding..

    7

    2
  14. Anonymous says:

    Macam pelik pulak muka Amyra masa kat gambar first tu :/

    1

    1
  15. Anonymous says:

    time amyra belum kawin aku slalu gak lancap tengok gmbar dia.. tp sejak dia kawin ni aku hilang nafsu tgk dia hahaha mcm xde aura plak dia ni..
    now ummi nazeera jd mangsa lancap aku..tgk gaya ummi kene henjut mesti jenis rengek2 manje

    9

    17
  16. mulut celupar says:

    cantik sgt, terutama gmbr ms dlm kereta, mcm perkahwinan diraja..

    4

    2
  17. Anonymous says:

    Tpi amyra nmpk jauh lebih tua dari amar, kenape yer? Mekap kot, atau dah xde seri pengantin sbb dah terlalu kerap sgt bergambar berdua….

    10

    0
  18. Hanizah Bt Ismail says:

    sweet sangat amyra persis Lady Diana gitu…

    2

    4
    • Anonymous says:

      tak layak la samakan dia dgn lady diana…
      lady diana tu lemah lembut…
      dia ni tergedik gedik kasar plaktu…
      dah mcm chia adalah…
      nak nak tgk video dia umum tarikh kawin dgn si dazrin tu dulu geedddikkk nak mampus…
      masa walimatuurus dlm astro tu lg meluat tgk…gedik gila…
      lady diana tu jauhhhh sejuta kali ganda drpd dia la woi…
      xlayak sgt sgt sgt!!

      3

      0
  19. mamabosan says:

    da rase tak de beza gambar kawin real dengan gambar kawin time berlakon…same je…xde seri la diorg nie

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Betol tu anonymous 5:22, xde langsung mcm lady diana, jauh panggang dari api….muka pon ghoper bapok tua….wakakaka…

    0

    0
  21. maria says:

    amyra ni memang cantik. orang cantik kena mekap nipis aje. aku rasa dia tak gedik. kalau dia gedik pun kat orang dia suka aje. bukan gedik kat semua orang. macam aku jugak la. he..he…

    0

    0
  22. Please let me know if you’re looking for a article writer
    for your blog. You have some really good articles and I
    feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off,
    I’d love to write some content for your blog in exchange for a link back
    to mine. Please shoot me an email if interested.
    Thank you!

    0

    0