Written by Bella | August 22nd, 2016

Hujung minggu lepas, satu majlis aqiqah telah diadakan buat  Yusuf Iskandar iaitu anak pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha.

Bertemakan warna putih, majlis aqiqah Yusuf berlangsung dengan cukup meriah sekali dengan kehadiran ibu bapa Hairul dan Hanis, rakan selebriti, saudara dan rakan karib pasangan tersebut.

Yusuf serta ibu bapanya kelihatan cukup cantik, segak dan comel mengenakan pakaian rekaan eksklusif Jovian Mandagie.

Siapa yang tidak geram melihat pipi Yusof yang gebu  bukan? Menariknya, Yusuf sememangnya seorang bayi yang mudah untuk dijaga dan sedikit pun tidak meragam sepanjang majlis aqiqah berkenaan.

Khas buat peminat Yusuf berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar majlis aqiqah beliau dengan membaca entri ini sepenuhnya.

51 responses to (15 FOTO) Sekitar Majlis Aqiqah Yusuf Iskandar

  1. aku says:

    err..mak bapak da mcm pengantin..err..baju berambu ramba..dgn anak lagi..errr..

    0

    0
    • lava says:

      macam tak sesuai je baju ko hanis dengan majlis. over gittew

      0

      0
      • Pekerja Gomen says:

        meraikan anak ke..
        meraikan mak ni?
        Kompius

        0

        0
        • mynameisno says:

          busuk hati sgt npe…biar la dia duit dia kot bukan duit korg…lain lah korg miskin pakai baju kurung dah siap jahit yg sale kat hari hari je….dengki betol

          0

          0
        • Dayang says:

          Kepada mynameisnosays,

          Cantiknya bahasa cakap orang miskin pakai baju kurung jahit sale kat kedai Hari-Hari. Saya gaji sebulan dekat 6 ribu ada jugak beli kat kedai Hari-Hari tu untuk saya 1 keluarga. Kedai kat shopping mall dgn butik pun saya ada beli. Tak kisah mana-mana, asal minat je saya beli. Dan memang la itu duit diorang, takde siapa pun yang kata diorang guna/mintak duit pembaca BeautifulNara ni nak buat majlis. Tapi cara awak komen tu, kasar sangat bunyinya. Tak perlu sebut orang miskin beli apa kat kedai Hari-Hari tu. Mane tau esok lusa awak jadi betul-betul miskin, kedai Hari-Hari tu awak tak mampu nak berbelanja.

          0

          0
        • mynameisno says:

          jauh lagi busuk hati org yang dengki dgn kehidupan org lain , nampak tak kena je nak kritik …termasuk la awk yang sebok doakan sy miskin di akhir ayat tu (cermin diri, nak nampak maksum kononnya padahal doakan org miskin) APE KES? haha

          0

          0
        • Dayang says:

          Alahai mynameisnosays.. Mana la awak tau nawaitu saya nak mendoakan awak miskin di akhir hayat atau cuma nak mengingatkan awak je sebenarnya? Dan mana awak tau pembaca yang kritik tu semuanya memang busuk hati dengki dengan kehidupan orang lain atau cuma nak suarakan pendapat masing-masing samada positive atau negatif? Cuba tengok komen awak, macam mana directnya awak tujukan point awak kepada golongan tertentu. Nampak tak? Takpe la, terima kasih sebab kata saya nak nampak maksum padahal saya sedar saya banyak kekurangan. Sila like komen awak sendiri ya. Bye.

          0

          0
        • Xenon says:

          Raikan mak la… Penat mak mengandungkan anak 9 bulan , bertarung nyawa untuk beranak . Kasi can laaaaa…

          0

          0
    • comey says:

      cantik nya family ni…anis tu lg…..mcm puteri…

      0

      0
    • minah jambu - safety first says:

      macm rimas kan..

      0

      0
    • Ustaz Md Zain says:

      ini hanya adat2 yg bertentang dgn agama dan tak seharus lagi do praktikkan. Sebagai ustaz, saya ingin menyaran semua amalan2 yg boleh meyimpangkan agama, harus di jauhi.Ingin juga saya memperkatakan wajib kalau mampu (tengok pun kaya) cari lah sepasang lagi untuk dibuat bini. Anak tu tolong lah pakai tudung supaya ajar dari kecil lagi. Si bini tu tutup lah muka atau pun pakai niqab, tutup muka. Ramai lelaki2 dan juag seperti saya nanti tak terkawal nafsu. Apakan daya saya hanya seorang ustaz

      0

      0
      • Anonymous says:

        Sejak bila bertahnik merupakan adat? Nabi pun ada mentahnikkan bayi

        0

        0
      • no name says:

        ank die laki..nk pkai tudug ape nye ustad oii…

        0

        0
      • JemahKonpius says:

        ustaz kurg didikan ke ape ni??ank lelaki nk pakai tudung mende..hahahahaha…

        0

        0
      • Anonymous says:

        ustaz gila seks sampaikan tgok muka je xdpat kawal nafsu kalo bole nk paksa sume pmpuan tutup muka habis , ko gile ke apa , seks seks seks seks je ko pikir , india cina yg pmpuannya ari2 pakai skirt singlet pun xde sangap terok cm ko ni , cucuk mata ngn garpu plis ostat , and jauhi diri dr kawasan taman permainan kanak kanak plis takut tgok budak pmpuan kecik2 nnt nafsu x terkawal plak kan .

        0

        0
  2. adudu says:

    cute family, seriously. semoga kekal bahagia till jannah.

    0

    0
  3. donut_cute says:

    amboi hanis jalika dah macam baru lps majlis akad nikah dah aku tgk baju ko ni…

    0

    0
  4. anon says:

    apsai mak dia over aaa???
    mesti ucop bengang bila nengok gambar mak dia ni one day…haihhh

    0

    0
  5. orgtua says:

    Majlis ni ada sentuhan Nani Rostam tak, nenek kpd Yusof Iskandar

    0

    0
  6. noon says:

    apa salah mak dia pakai macam tu?
    dah dia yang mengandung kan budak tu menggadai nyawa nak beranak kan anak dia biar lah dia nak pakai lebih sikit asal kan sopan dan menutup aurat.
    baju tu pun cantik.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    alahaiiiii pakaian mak dia pun nk sebok..dah dia retis pastu berduit plak..opkos la nk berlawa2 bercantik2..busuk ati

    0

    0
  8. mkckYusufTaiyoob says:

    nek nani suke tunjuk pic uma dia ..mewah deco dlm uma tp kdg2 akn post tntg agama .. so ai is pelik tp xpe ig msing2 kn x gitu

    0

    0
  9. mata berbulus says:

    adoii apa la masalah korangkan..x leh tgk org senang….lantok la diorang nk pakai apo..jnji msh manis dilihat.. korang kalau banyak duit pun sure lg havoc dr tu…

    ish cuba la doa yg baik2 aje…

    tp kan jenis yg ckp lebih2 ni..bila dia jmpa retis2 ni..dia lah yang paling “pengedik” kinja2 nk salam n bergambar ngn retis…lepas tu laju2 upload kat fb or ig tayang satu dunia…owh bahagianya aku …ko hado!!!! shuhhh shuuhh p main jauh2..rimas ngn org akal pendek!

    0

    0
  10. Anonymous says:

    bagi aku cantik asl ttup aurat tak ketat tak seksi tak membontot

    0

    0
  11. nok gebuzzz says:

    putihnyer yusof iskandar…..budak perempuan yg cium yosuf pon comel…

    0

    0
  12. sara says:

    aku x tau la knapa… dr die org majlis kawen sampai la skrang…die org ni mcm try hard nak nampak kaya…hahha rilex2 sudah

    0

    0
    • ... says:

      aku pon perasan cam gituh.. lagi2 nenek Yusuf . dan tak sangka pula mak pak usuf ni pon ikut trend buka IG anak dia . agak nya si hairul kot yg control IG tu.. ada sejenis mcm awal ashari .

      0

      0
      • awan says:

        pastu bila orang nasihat pasal penjagaan anak2 kecik ni, terus si nenek usop ni, nek nani lahar dorang. muahahaha

        0

        0
    • Anonymous says:

      Betul2

      0

      0
  13. lily says:

    nani nak tjuk deco umah dia pun sukati dia la.. saya tak mampu tapi suka tgk rumah2 cantik. jgn la piker negative.

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Hiasan majlis tu DecoGlam by Rizalman Ibrahim.

    0

    0
  15. Mak iti says:

    Cantik cantik..suka tgk famili ni. Hanis pun mmg semulajadi nmpk keibuan walupun baju rambu ramba..tetap cun kipidap

    0

    0
  16. suhaimah58 says:

    dah jd trend skrg majlis akikah pun dah mcm majlis tunang/nikah … yelahkan dah mampu watle meriah tp x salah juga kalo x bermewah2an … dan trend juga baby pun ada IG, x kisahla sbb nak wat diary anak ke kenangan utk anak ke etc tp sepatutnya x perlu, pepun tetap salute ngan artis lain mcm lisa yusry cthnya yg tetap xnak expose anak biar pun org ngata sorok anak bagai …

    0

    0
  17. sentap says:

    majlis aqiqah ke majlis menikah ni…over giler hanis…
    rasa x sesuai la baju beropol2 gitu…biasa2 pun dah lawa

    0

    0
  18. redredred says:

    haha..so funnyla org2 yg x suka itu x suka ini…tgk baca relax la..apahal la korang ni..x aman hidup rasanya korang ni asyik nampak org lain x cukup sempurna..eh..sempurna sgt ke korang d mata org lain? Renung2kan la..

    0

    0
  19. kepoci says:

    ugly baby!

    0

    0
  20. kentang.bulat says:

    aku suka tgk muka yusuf iskandar ni, sangat gebu dan comel.. tgh pregnant alhamdulillah 8 bulan.. hari2 tgk ig diorang sebab anak diorg hensem, alhamdulillah.. tak tahu nak cakap mcm mana tapi sangat suka dengan raut wajah anak diorg…semoga menjadi anak yg baik, soleh dan mendengar kata..

    0

    0
    • Anonymous says:

      pi tgok muka laki sendiri la , yg ko harapkan muka anak ko mcm muka anak org buat pe ,dah genetic dorg laki bini dpt la anak cmtu .. ko tgok muka ko ngn laki ko sudah , xyah gian nk anak muke cm retis .. bersyukur la anak rupa cmne skalipun

      0

      0
  21. mynameisL says:

    Suka tengok family ni hanis + hairul +yusuf. Tapi kalau baju hanis lebih simple tanpa rambu ramba tu, lebih perfect di mata saya.

    0

    0
  22. pekong says:

    so wannabe family hiaarrrrkkkk tuuuiiiihhhh

    0

    0
  23. Ara says:

    Lps ni ade reality show jgk ke?

    0

    0
  24. peminatlawakkorang says:

    hahahaha…komen uoll semua ni memang menceriakan hari betul. indahnya hidup bila orang perangai lain2 ni. komen pun lawak2 belaka. miahahahaha

    0

    0
  25. haha says:

    hANIS jalika kalau si fendi tu xde duit juta2 kete besa2 duduk serdang minum kt maulana je, ko nak tak dlu? tanya je. lololo

    0

    0
  26. anon says:

    Diorang ni dapat sponsor, memang la semuanya nampak over and mewah. Marketing strategy for the sponsors. Jangan la busuk hati sangat.

    0

    0