Written by AbangNara | April 9th, 2012

Nah layankan terlebih dahulu 14 keping gambar secara random sekitar malam Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian 2011. Untuk makluman, anugerah kali ini merupakan anugerah kali ke 25. Sudah tahap jubli perak.

gambar malam abpbh2011

Layankan 13 lagi gambar sekitar malam ABPBH2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sekiranya berminat untuk membaca komen yang menarik mengenai majlis ini, boleh ke Facebook BeautifulNara.

gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011
gambar malam abpbh2011

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

181 responses to (14 GAMBAR)Sekitar Malam ABPBH2011 Part I

  1. Kosong says:

    TAK TAHU KENAPA, NAJWA LATIF NAMPAK GEMUK ? -.- erkk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 156 Thumb down 10
    • biskut says:

      pelik kenapa tiba2 dia jadi tinggi nak sama dgn black.adakah mmg dia tinggi atau black yg rendah?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 108 Thumb down 7
      • TolongLah Designer2 Kampung Tu says:

        Fesyen artis2 Malaysia..MENYEDIHKAN. Kalah Indon….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 116 Thumb down 12
      • Macam Sambutan Thaipusan says:

        KEPADA DESIGNER2 MUDA MALAYSIA YAG BACA KOMEN NIE. PLEASE LA…DRESS KAIN KEMBANG PAYUNG DAH LAPUK / KETINGGLAN ZAMAN LA. PLEASE LA…KESIAN ARTIS2 AKU TENGOK..DAN JADI MACAM LANGSIR BERGERAK.

        PLEASE LA TENGOK MAJALAH-MAJALAN VOGUE, COSMO, ELLE.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 182 Thumb down 17
      • Kiah Terompah says:

        kain kembeng payung tu zaman ahkak muda-muda dulu la..zaman 80an. ahkak masuk Miss Kem Terendak. masih ade lagi orang pakai kan? hish hish hish bebudak sekarang, suka tau curik idea ratu 70an macam akhak nie.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 5
      • Maklumlah Felda mari says:

        Tok T..pesyen paling kekampungan! Kasihan…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 30
      • Datuk Kay says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 73
      • holley says:

        1) shila hamzah pakai baju trlalu ketat, dah la montot gabak
        2) najwa latif xpayah la nk berpesen sgt kalo body cmtu..hodoh giler laaa..pakai la skirt ke..tutup kawasan kembang2 tu…
        3) ape motif ezlyn, watie, maria farida naik menari mcm org gila kat ats pentas? maria farida trpksa gunakan ketiak utk cr publisity ke?
        4) tasha sila x patut menang.
        5) lisa surirumah dh naik badannye, maklum la asyk kene pam je! dulu krus kering xde aset! haha ooppss!!
        6) tok tie manjang je letak tgn atas peha dato K, nak mnunjukkan mereka mesraaaaa (rcw xkan dapat la konon lakinya tu)
        7) FAZURA plg cunssssssssssssssssssss dan lebih sopan pakaiannya berbanding yg lain…
        8) AAron layak menang!!!
        9) zizan n johan terbaekkkkkkk
        10) korg stuju x ape aku ckp ni????

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 284 Thumb down 97
      • mama mia says:

        najwa lafiff ni ialah mangsa fashion..antara baju artis yang cantik ialah lisa surihani dan maya karin bagi yang x seksi, bagi yg seksi sikit baju tiz zaqyah is fabulous!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 91 Thumb down 2
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ramai betul designer baju & konsultan kecantikan yang komen kat entry ni kan? Korang punya baju tempahan dah siap jahit? Duk komen kat blog ni jer dari semalam, takder tempahan ke? Ke sebab design yang korang reka lebih buruk?.. Korang tak payah nak ngata orang la sangat… cermin diri tu dulu…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 34
      • nini says:

        Naik menyampah tgok si najwa buat muke manja2..sore x sedap pon..fashion ntah hape2..x penah nak amik nasihat org psl fashion die..

        Artis2 siap2 make up lpas asar…camne nak magrib tu ye..soalan musykil dari zaman dulu…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 25
      • nini says:

        LISA…!!! You are so superb last night….terbeliak mate aq tgok how she acted….without a single mistake of words even so during tym scene marah2….mesti lisa practise dgn a.yusry kat rumah nie…lg lg part ” I LOVE YOU”….wooowwwwww….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
      • akunaekgeram says:

        batak btol ko nie holley ! mulut macam puaka !

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • Pororo says:

      baju yang dia pakai tu, material kain tuh yang buat cutting body dia terserlah, especially dr paras pinggang ke bawah ..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
    • Aisahwayar Rai says:

      Kesian budak ni. Takde sapa2 nak jadi image consultant dia ke.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      dh dia mmg gemuk

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
      • cik huhu says:

        Terkejut haku tgk Tetek Tok Ti yg tetiba mantap mbesor mse smik anugerah seri perak td cm nk lawan RCW aje..mgkn sbb bju@labuci tebal kot? Tp aku pon xsuke style tudung ala cap shower aje..hehehe

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 143 Thumb down 13
      • ShaNa Na says:

        Tetek Tok Tie..wow. Macam kilang Dutch Lady nak meletup giteewwww

        kih kih kih

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 98 Thumb down 10
      • rAndom says:

        jelesss…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 12
      • Anonymous says:

        najwa tu bdk lagi,mana de gemuk sgt! dengki je korg ni..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 16
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Najwa comel la… :)

        Hot debate. What do you think? Thumb up 23 Thumb down 20
    • takdename says:

      najwa latif = fashion disaster.
      kesian

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        hahaha betol2..dah mcm topi masak/chef yg kecik tupun ada gak..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
      • aku says:

        hahahah kn…die punye pesyen sllu g event mmg pelik…buruk bebeno…mangsa pesyen die nih!! hak3…weekk!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
      • gegirlz says:

        owh..sian dia…mangsa keadaan..plz la..sape yg design dia punya baju…teruk giler la ko…budak tu comel da jadi x comel..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
      • cinony says:

        najwa latip tu kira ok la dari mak wan munah dgn topi besar tuuuu….adoyaiiiii !! yakkksss!!

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • kaki gumuk says:

      kaki dia gumuk la. tak padan dgn usianya yg muda. mcm mak2 org aje sih.
      silalah berdiet & bersenam demi kebaikan anda sendiri.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 8
      • lynnyana says:

        die baru umo 17 tahun.. normal la 2.. sy pon bdn mcm 2 gak.. bila dh meningkat umo perubahan badan pon akn berubah.. jgn la hentam die.. die masih remaja lg.. die cuma pakai baju org yg sponsor utk die.. bkn salah die pon.. pemikiran die dlm fashion nie belum tahap tinggi lg.. bg la peluang.. aduhai.. kesian die

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 7
    • saf says:

      kesian wei dia.. dia budak lagi, remaja lagi. org dok kata dia gemok, boleh kena tekanan perasaan ok. kang bulimia plak budak tu. nnt dah lepas sekolah, dah sibuk, nnt dia slim la

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 5
      • Anonymous says:

        diorg ni mmg bangang.ngan bdk pun nak komen kejam gile, mcm la body diorg cantek sgt2, tah2 mcm syanie!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 1
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Selalunya kalau yang over-over mengata orang ni, arbok & gay ajer… percaya la cakap aku..!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 4
    • eleh eleh says:

      sory out of topic. : abg nara, sape perempuan yg kahwin sorok2 dalam soseh2 Hmetro hari ini tu yer? *katanya wanita itu pernah kapel dgn seorang pelakon komedi dan juga bintang dari program syampu rambut. adakah dia adalah fida ex mamat??? :D

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 4
    • sederhana says:

      X suke fafau menang..carik la org len…tlg la org Malaysia…jgn la asyik vote artis yg sm jerk stiap tahun..byk lg kot artis len yg bbakat!!
      benci!! >.<

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 14
      • shafarina says:

        btl tu…asyik2 muka sama naik stage..boring kottt…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
      • kenariRS says:

        setuju….asyik² fafau ngan faizal je yg menang,,xbest mane pon..nape saleh yakob(sinar fm) xmasuk carta..dier lagi best dr FBI…hotfm skrg xsyok.4org dok dlm konti,,entah ape yg dimerapukan….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 6
      • aku nyampah! says:

        Lain kali undi Kak Engku wokeh? Dia lagi layak menang DJ perempuan paling popular. Sekarang pun pagi2 aku dengar celoteh Kak Engku, SY dan Krill jer.. Dah tak layan stesen lain coz depa sema dah memboringkan aku!.. (Esp sejak arwah Din Beramboi dah takde!)

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
      • anna says:

        setuju sangat2…kena bagi peluang pengacara wanita lain. Rancangan Nona pun entah jadi apa2…kalau Neelofa ada, baru umphhh…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • tetk siti macam lady Gaga yg boleh keluar bunga api says:

        nasib baik tok ti letak jawatan

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Granite says:

      Bukan nampak gemuk.. memang gemuk

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      die mmng berisi la…. huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • nokia cikai says:

      a’ah aku kesian giler kat najwa latiff ni…aduh mangse fesyen betul..xde ke yg guide die ni nie… ape pn hidup batu pahat!!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • cik tipah says:

      Meluat tahap gaban tengok fesyen BADUT Didie Alias

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
    • comot says:

      sape artis yg pkai tudung kuning kt gmbr no.6 tu yer………….??

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • runningman fan says:

      bju sume ketat2 tp bwah longgar,..sesak mak tgk..kowg ingt nie parti tok duyung2 ke?najwa latiff makeup dh ok..tang bju haram…ko belom kawen,,bdn dh kne pam2 ke fasha sendat?klu lisa surirumah xpe jgk..bju tiz cntek,,tang makeup cm zombie..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • jong says:

      i2 tuu pun mau kecoh ka

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. bungateratai says:

    meriah u olss..glemer abes..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
    • pe barang layan ABPBH says:

      tengok arsenal menang lagi best!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 3
    • takdename says:

      siapa perempuan yang pakai baju pink tu? lagi molek baju kelawar jiran aku,takde orang perasan pun kalau londeh-londeh.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
  3. Kak Jemah says:

    Persembahan Ziana Zain Terbaik…Trending worldwide tu..mmg fenomena…Tahniah!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 93 Thumb down 7
    • Iman says:

      Trending dlm msia

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
    • takdename says:

      setuju. shila hamzah nampak comel masa bwk lagu ct.. lebih kurang je gaya baju n cara joget dia dgn ct..well done.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 19
      • plagiat says:

        Yelah trending…. kalau lebih kurang gaya baju n cara joget..itu mmg expertise shila hamzah… bertapuk dalam industri dari sekolah rendah.. masih pergi ikut benchmark org ke? Exposure industri seumur hidup tapi nak ikut org. No indentity. Itu sebab cuba camne pun… she’ll be known as just one artist in Msia. That’s all. Bukan semua artis as xfactor.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 34 Thumb down 26
      • KK vogue says:

        shila amzah gaye baju sume 2..koreographer n tajaan yg tentukan.. n die nyanyi ikut nada sendiri.. x ikut siti ok.. well done..!! ++ sape yg ckp die kt malaysia 2 mmg x ikut perkembangan..die penah menang kt shanghai..remember? bkn calang2 arti bole menang… huh!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 7
    • xoxo says:

      xboleh blah tengok baju ziana zain…buruk!!!!!!!!!!!!!!!111

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 9
  4. Ammar says:

    Tak lawar Tiz Zaqyah malam ni. Mekap tebal sangat lah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 5
  5. aku xpaham says:

    fesyen abpbh sgt2 pelik..bj maya karin je plg lawa..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 92 Thumb down 3
    • jejari muncung says:

      bang nara cptla post baju tok ti…xsabaq ne..haha..eh che ta xde ke?..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  6. Atiqah says:

    entah kenapa best pulak persembahan Mas Idayu,,hahah,,style,,aku gelak2 je tgk

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 1
    • Dat Ass says:

      Shiha…. Dat Ass!!!! Aku harap Shiha terus bergelek bagi setiap rancgn JJCM lepas ni..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 12
  7. bungateratai says:

    tiz dan nora bergabung menentang passat..tp passat juge yg menang

    pstt:sape pakai tudung kuning tu.comei sungguh!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      jangan nak provoke org sgt okay…

      btw tertanya2 jgk siapa si tudung kuning tu. kan cantik kalau mereka yang memang dah terbukak hati bertudung tu pakai tudung macam ni..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      jangan nak provoke org sgt okay…

      btw tertanya2 jgk siapa si tudung kuning tu. kan cantik kalau mereka2 yang memang dah terbukak hati bertudung tu pakai tudung elok2 macam ni..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
      • tittutu says:

        Yg tudong kuning tu model muslimah, slalu masok majalah remaja, xsure plak kalu penah masok cover majalah dara. Namanya linda roslan x silap aku.. Dak uitn shah alam..amek landskap..
        Haa..hambek..haha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
    • tatatat says:

      Lynda Roslan..MiG Talent!

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      model radiusite..fb dia lynda roslan..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  8. Edwardcullen says:

    Memang semua baju ABP buruk2, yg cantik pun Maya Karin, Fazura and Fasha ja kot..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 6
    • Kak Long says:

      Maaf, nak tegur Fasha sikit. Baju yang Fasha pakai tu memang cantik, tapi Kak Long rasa kurang sesuai sebab menampakan ‘Ombak Rindu’.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 17
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        “menampakan” tu apa?

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        xpaham la bahasa kak long ni..ckp ape ni??

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • budget-budget says:

        kak long – kau xpyh nak poyo sgt , yg artis lain lagi banyak yg seksi pada si FS tuh kau x bising plak , si ND nampk jugak lurah tetek dia , si MF dh mcm nk teluruh baju dh , si DD pakai baju mcm berkembam jugak ..nak tegur org boleh , tapi pndang2 la sikit kan . kau budget kau bgusssss ssgttttt ??

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Ko minat Fazura, ko kata baju Fazura cantik..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  9. Rin says:

    Lisa surihani pon lawa :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 15
  10. FSlovers says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 90
    • Anonymous says:

      Best tgok shiha gelek kan?hihihi
      bob pun best nyanyi lg sudirman..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 17
    • meriam buluh says:

      kau ni knp? ambik gambar sekali pun nak ckp rancang boikot fasha? apa lah mentaliti ko ni. baru kat atas tu sebut Allah. kat bawah dah cakap bukan-bukan.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 1
    • ika says:

      betul:-)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  11. meeradriana says:

    so far baju artis kat abph ok jer aq tgk..
    xdelah buruk sgt..
    tapi tadi paling aq suka tgk bile cara zizan mintak maaf..hahaha
    comel jer..
    cuma kesian tgk baju fasha n shila amzah..
    lawa mmg lawa tapi ketat sgt sampai nk bjalan pun susah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 1
  12. budakserius says:

    Emm.boleh thn la Abph thun nih.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
  13. Kurus says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 27
    • Kurus says:

      oops bukan miera… fouziah gous rupanya…
      tk kenal sebab cam cerah kena flash..
      wow… fouziah.. you rock the carpet !!
      memang… ko lah

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  14. Cik Noona says:

    Nape aku rase xbape berkenaan dgn kebanyakan fesyen2 artis2 wanita mse majlis ABPBH td..kebanyakkan pd aku “kureng sedap mata memandang”,,baju diorg tu mcm nak cepat siap aje..kesian pon ade,,,bkn salah diorgkn? marah jgk kt pereka fesyen,,artris yg cantik jd xcantik,,yg kurus nmpk gemuk,,,paling aku xsuke fesyen berbulu2 tu,,cm duplicate fasyen taun lepas aje…X UP TO Date lgsg,,,

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 1
    • Iman says:

      Pereka muda yang tengah praktikal yg buatkan.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
      • wawa says:

        Kpd Pereka2 Fashion Muda di M’sia;
        Akk tau korg msh belajar nk mereka fasion org.. Tp boleh x taun dpn reka baju yg gojes2, vogue & up to date utk artis2 wanita kt M`sia ni..td kesian akk tgk cm fesyen diorg ketinggalan zaman..cube korg bka youtube anugerah grammy award ke @ anugerah artis Korea ke? Akk malu ler sbb anugerah artis indon pon fesyen baju artis2 wanita mrk lbh maju dr industri fesyen negara kita..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Apa kata ko sendiri jer la yang design baju ABPBH 2012 nanti k?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
      • NENEK KEBAYAN says:

        nenek blh kata cam ni jelah cu…
        ~rumah siap pahat berbunyi~

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • KK vogue says:

        kang buat ikut majalah vogue glam sume 2..korg kate kebaratan plak.. weyy tema 2 larger than life.. mesti la sume pun ,el;ebih2.. bulu2 la kain2 laa leret2 laa.. adoiii kang suh ko buat kang jadi mcm baju mas idayu 2.. mmg x larger la kan…

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  15. minah ronggeng says:

    Apa apa pon, bini aaron ajis jgk yg cantik hihihi

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 7
    • Miss lulu says:

      A’ahh, isteri aaron cantik, sweet sgt & x over cam bini sorg artis tu.. Huhu

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  16. misz ayu says:

    maya karin paling sopan…. alhamdulillah… harap2 lepas ni ke arah yg lebih positif.. tutup aurat semuanya… insyaAllah… :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 2
  17. huhuhu says:

    tudung kuning tue farah brip2 kew??

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
  18. tina.jr says:

    Tema pereka fesyen ABPH thn ni memang cantik-cantik belaka..merelap merelip. Tapi..,byk yg lucah..aku yg pompuan ni pun terjuling2 menengoknya..cuma aku tak setuju dan heran kenapa asyik Fara Fauzana je yg menang tiap2 thn?? Xde org lain ke??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 7
    • Iman says:

      Sebab farah paling selambe membawa dirinya sendiri terutama dlm konti radio

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 12
    • wawa says:

      Betul2..aku pon dh meluat tgk Fafau menang..dah tau pn ape die nk ckp.. Harap2 taun depan listkn muka2 baru & berbakat..bg diorg semangat nk berkarya..agak2nya Cik Fafau & Faizal Ismail selagi Hot FM-dibwh TV3 susah stesyen radio lain nk naik sbb TV3 & HotFM penaja rasmi ABPBH..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 11
  19. huhu says:

    kebanyakkan baju retis CANTAIKKKK :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
  20. embok kesum says:

    shamsul yusof siap ckp, yg fasha mmg komited dgn kerja dia. So, that means dia mmg layak utk menang. X yahlah dipertikaikan lg k!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 27
  21. haihai says:

    actually dorg pakai mlm tu ada tema..so feshen dorg tu sume ikut tema..jgn nak kondem org..tgk je lebeh..ape pun xtau..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
  22. [...] kali ke 25. Sudah tahap jubli perak. Layankan 13 lagi gambar sekitar malam ABPBH2011 dengan … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged ABPBH2011, GAMBARSekitar, Malam, Part by Azrael. [...]

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  23. eilla says:

    puashatilah….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  24. jon says:

    i wonder when kak abby fana nk mng….hmmm..n khairil rashid too..they are good radio presenter…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 2
    • twist says:

      rasanya klau dah tiap tahun berturut turut mng .. elok lah tarik diri .Bagi peluang kat org lain lak .Ikut cm datuk ct .. Kesian jugak pd nama2 yg lain

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  25. zerozua says:

    kain terlebih salah…x cukup kain salah…haish…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
    • elly says:

      sebab tu bersederhana lebih baik…. takperlu terlebih-lebih…. kurang pon jangan… btol tak..?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  26. malas says:

    awek tudung kuning tuh talented artis baru.. tok metrowealth

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  27. mialia says:

    maya karin punye baju je kot yg chic skit.. yg lain mcm baju narnia

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
  28. suka hati mulut aku lah says:

    fasha sendat,aku tgk dia makin gemok,mcm org dh kawen.. ka mata aku yg rabun jaoh.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 11
  29. Gee says:

    tak boleh lawan aura usop wilcha taun lepas.. :p

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
  30. lady says:

    congrats to all of d winner:D tapi klu diperhatikan bj artis2 wanita nie mmg cantik2 n mahal “of coz” tp tak blh longgar sket ke?ketat sgt…bila kebetulan menang dah payah terhegeh2 buang masa nak jalan naik stage…sorok2 lah bumper tue kot ya pun cantik sgt:)anyway plg tak puas hati tasha shila menang sebab izara lagi layak…huwaaaa-___- dah yg fizz fairuz plak buang masa kot ya pun tak sangka “jgn lah buang masa” tergagap2 atas stage sampai ada mcm suara yg mintak dia cpt sket…&…fans pun mula jerit2 xpuas hati

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 5
    • nadia says:

      betul3!! rase nye izara plg layak..aku xphm spe la yg undi tasha shila ni..b\lakon pun kurenggggggggggggggg………

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 5
      • miss azza says:

        Ni kan ABPBH 2011..maybe taun lepas tasha shila byk blakun drama cam watak jahat yg menjadi dlm drama ‘Sahara’..pastu watak Cikgu Ruhana dalam drama ‘Gemilang’ n ade beberapa drama lagi yang pd aku lakonannya mmg bkesan.
        Insyaalah ABPBH 2012 nnti rezeki Izara Aisyah lak coz lakonan bsahaja die dlm drama Vanilla Coklat. :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3
      • ibu ngan anak says:

        mcm pelik kan…tasha shila menang???kira undi smula…hahahahha

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      harap thn dpn rezeki izara pulak.. amin..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  31. nadia says:

    sgt suka p’sembahan ziana zain & lan typewriter..mmg gempak!! patut nye p’sembahan 2 la sbgai p’sembahan penutup..heheheh…suke gile..ziana tetibe jd rock plak..hahahah….ape2 pun..fazura mmg cantik.. & aku suke jgak johan mng award.. =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 3
  32. ahmad razi says:

    siti tu forever and ever la kekampungan fesyen dia. tak paham aku. sape fesyen advisor dia nih? tolong la kluar dari taste kampong tu… eeeee

    Hot debate. What do you think? Thumb up 26 Thumb down 23
  33. wanz says:

    …persembahan Jac “menaruh harapan” & Ziana Zain feat Lan “lagu untukmu & anggapanmu” terbaik… teringat kat zaiton sameon,nape kamera x fokus kat kak eton ataupun kak eton x di undang…..???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 1
  34. eryka says:

    sgt x cntik bju2 yg artis2 pkai smlm cume de sowang due jerk bju yg okay la..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  35. lolok says:

    banyak lagu lama artis baru nyanyi teruk. bukan teruk kat suara, dorang dah UBAH lenggok melodi lagu jadi cam VERSI dorang pula. kecewa sikit.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  36. eija says:

    ramai yang pertikaikan kemenangan tasha shila. she deserve it. last year die banyak berlakon d bandingkan neelofa(coz orang expect die yg menang).. kebanyakkan watak die berlainan and sangat menyerlah.. izara aishah lately baru nampak die kat tv.. so, tasha shilla memang layak walaupun ade gossip murahan.. =)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 17
    • liza says:

      tasha shila menang sebab bg lbih kurang 1000 kertas undian artis baru popular kat setiap fans die.memang la boleh menang.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
  37. lovelime says:

    maybe i tak lah celik fesyen sgt…but 1thg for sure walaupun i tak bertutup sgt but still “artis malaysia nie makin teruk fashion dia org” ketat atas kembang bawah…lepas tue ssh nak bawak diri n berjln!TASHA SHILA mmg tak layak menang…like eauwww~~~~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  38. Zaza Muhammad says:

    Selain persembahan ombak rindu… hanya segment nyanyian dangdut je aku ble layan (tak tuka cenel le), very entertaining… lelain..yaa adoii!!!
    *bukan peminat dangdut*

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  39. mira says:

    sweetnya ND

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 7
  40. Ros Putih.. says:

    Artis yg nampak cun n manis Fazura n Maya Karin..Fasha Sandha gemuk la..To Ti lak seksi di bahagian dada.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  41. zalia says:

    boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring boring ABP paling boring tahun ni

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 10
    • hmmmm says:

      komen ko boring…next…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
    • alim2 kucen says:

      boring ya….sian ko hidup dalam keboringan..
      lain kali g baca buku national geografi je ya

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  42. aku pemerhati bebes says:

    aku geram tengok bontot masing2…kenapa pakat nk tunjuk benda tu?bangga sangat ke nk tunjuk tempat kita kuarkan najis tu kat orang ramai..x paham betul la aku dengan depa ni..nk kata bodoh, da gak yang cerdik kot…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 1
    • alim2 kucen says:

      kalau nak jadi pemerhati usahlah komen..ko perhatikan bontot2 pastu berangan ko ciom bontot2 depa tu..amacam?

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  43. cemberut says:

    pengacara : pemenang bg anugerah bintang paling popular 2012 ialah….
    Aaron Aziz!!!
    Aaron : Ya Allah.. lpas ni aku xkan mndi kt stesen mnyak lg.. dpt kereta baru.. huhu
    terima kasih Edaran Tan Chong motor
    isteri Aaron : Yes.. brg kemas rm250 ribu ak dpt.. tq abang, tq reflesia.. huuhu
    (lpas dia umumkn pemenang trus aku terpikir neyh)
    AA n isteri jgn marah ek.. hahha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  44. kakak neelofa says:

    series ahkak ckp, masa tok ti amik anugerah sri perak tu, mmg mata ahkak duk tgk jer boobs tok ti….trus ahkak tertanya2….adakah ianya push up? atau ianya sekadar hiasan manik yg agak sarat….ataupun mmg boobs tok ti dh mcm pompuan yg baru abis pantang dan asyik feeding baby stp 1 jam? cer korg cerita skit kt ahkak……hak..hak….hak….!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      ko tau x PB tu ape?ko pegi beli pastu pakai, tgk tetek ko leper lagi ke x..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      design plak berlingkar lingkar putar2 kat situ kan… pastu push up mcm nak lawan avatar Msia kiter(RCW)… masa diorg tunjuk kt screen re-cap gambar2 Tok T masa zaman muda2 kiter bleh nampak semua leher bajunyer kemas tertutup… tapi skang makin tua makin luas leher bajunyer(dr situ nampak saper pengaruhnyer)….~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
      • kakak neelofa says:

        haa…yg tu ahkak sokong…ada gak lah wonder smlm….makin lama makin luas kekdahnya….yg topi ala chef tu ahkak dh agak asal kasi matching ngan baju jer….alahai…sedey tul…

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  45. JKK says:

    1 majlis yang bodoh…mengundang bala ALLAH…xtutup aurat…perempuan2 menyanyi dikhalayak ramai..ingkar trhadap ayat2 ALLAH..tentang aurat..suara wanita..pergaulan…ada bantahan?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 9
    • alim2 kucen says:

      yang hang pakat tengok gak weiii..kalau nak alim..tb tu buang kat dalam longkang je lah weiii…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
      • lady says:

        JKK ni mesti JKK kampung tak bertauliah…hello klu awk alim sgt knp bace blog gosip?jgn bg alasan “saje nak tgk n pantau aktiviti org2 kurang alim” POYO!

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
    • zannemelati says:

      kak ramlah dari dulu sampai sekrg pun fesennyer x perghnah yg betul…huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  46. kekasihbotak says:

    ND comel je…huhuhu.pasha sendat mng lg??huh…
    yg penting,kekasih sy menang artis baru lelaki popular.
    ooo BOTAK i <3 u…hehehehe.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  47. NENEK KEBAYAN says:

    nenek tak nak komen baju2 depa…sebab baju kedah nenek gak yang nenek rasa cantekkkk…
    Mas Idayu & Amy Search memang terbaekkk…pergghhhh!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  48. annie norainie says:

    btul2..yg tk sepatutny menang,menang..yg jarang klur tv ..menang..mmg byk kejutan thun ni ABPBH..mcm undi beli je..hehehe,

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  49. cili padi says:

    tasah silap tu undi diri sendiri ler…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  50. *** says:

    kata Natasha Hudson dah pakai tudung… mlm td kamera fokus, dia pakai tudung cam Tok Ti plak dah… style org afrika…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  51. xsuka komen tapi terpaksa says:

    HEY!! Macam Sambutan Thaipusan, gaun kembang2 senang jalan la..kau nk tgk mcm shila majid?seksa jalan sebab gown sempit dowh..kembang is good..x nmpk sgt bentuk bdn dan bontot la sengal

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  52. dayang ejeng says:

    fazura je yg versatil n high class

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
    • bobby says:

      perasan tak ayat pujian rosyam “pelakon wanita paling cantik” tak tau lah ikhlas ke or sebab nak bodek fazura coz bf VVIP tp mmg kenyataan “dia mmg natural beauty…n classy” mane ada beria2 dres sendat2 mcm artis lain?huhuh n ayt ridzuan hashim pada neelofa “jgn hans pegang sudah” kurang ajar btl agak2 lah majlis berprestij kot nak gurau lucah mcm tue…BODOH punya botak!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
      • lili says:

        tullah siap ckp pegang genting lagi.apa maksud dia yek bukan apa yang aku tau neelopak ni boleh tahan perangai x senonohnya.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  53. LAILA says:

    lisa surihani nampak cantik dn sketsa ombak rindu lisa punya part memang best giler .tapi trkejut sbab tasha shila menang aku jangka izara aishah menang.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  54. Pyan says:

    Abang Nara pakai camera apa ni? macam biasa je gambar..xde DSLR ke?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  55. lisa surirumah says:

    ayat pujian rosyam “pelakon wanita paling cantik” tp mmg kenyataan “dia mmg natural beauty…n classy, good fashion sense.unlike others….x mcm ramai artist …beria2 dressing up … trying so hard to look goges….

    Fazura you are the most stunning, gorgeous, sweetest actress that nite…….

    Cik Ta and Cik Ti sebenarnya pakai corset beautiful……tu yang nampak membobok…di sahkan oleh penjual corset sendiri, Sang kawan i…tipah tertipu rupa nya u!…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • wut wut says:

      i pon pakai pb corset jugakk.tpp xdelaah tajam semacam ajeee.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  56. mymum says:

    mak saya suka sgt kat maya karin….. tahniah sbb menang….sopan jer tgk pakaian dia ….kalu leh kekalkan kesopanan tu…..n tak lupa jgk yuna,tahniah…….walaupun pun org kata suara xsedap, ok what…ada kualiti sendiri…..lgu pun sedap jer didengar….yg mengata 2 dengki jer……n harap suatu hari nanti leh jumpa mereka…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  57. joyah jozan says:

    fazura memang cantik di kalangan semua pakaian pn ok la cuma kena labuhkan kek kaki yo lagi tuhhh… pujian abg roasham mmg amat bermakna tok org lain… cuma org len x paham je la

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  58. susi89 says:

    antara semua artis, saya paling suka sekali dress maya karin malam tadi…sangat2 sopan bak wanita melayu sebenar…tahniah kak maya……

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  59. Sepatutnya Ustaz Azhar pun tercalon utk ABPBH ni. Boleh menang semua kategori! Manusia paling popular abad ini ;p

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  60. christina says:

    apa2 pun , minat tgk dressing fazura . . Simple dan sesuai dgn fazura yg cantik . . Yg samsul ckp pasal fasha artis berdisiplin tu . . Errr mcm perli fasha sja . . ‘berdisiplin’ la sgt . . Sy pun biasa jga pakai dress utk ke majlis kawin n birth party tp sy tau mcm mana nk mngayakan bju . . X perlu image consultant pun . .huhuhu . . Artis msia kdg2 over cara berpakaian . . Kahkahkah . . Itu yg d banggakan sgt ? Korg suka komplen bju artis kpop pakai pendek2 (dh sah2 mereka christian cm sy) . . Tp artis msia ? Huhuhu . . Sadis

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • ahahaha says:

      aku stju.. ada coment kat atas ckp “fesyen artis Indon g cntik dr artis malaysia”.. mmg indon fesyen dy lawa sbb,atleast kaki msti nmpk-wajib pki skirt or belah2.then kalau dada dia tak nmpk lurah2,atleast diKETATKAN mcm Datok CT,nmpk gunung2… fesyen kembang2 ni tk pernah lapuk,sbb fesyen muslim pun mesti loose,so xde mslh pun.then senang nk bernafas..yg silapnya kat atas ketat,kat bawah kembang… so the best dress yg goes to MAYA KARIN- paling sopan!! tp kalo fashionable but tidak kontroversi- fafau lh.. sbb fafau x transparent,xketat berbagai,dada pun tk nmpk so lelaki xkkan ghairah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mie says:

      Yer ker ko pakai dress tue lawa… di mata ko mmg lah nampak lawa.. tapi dimata org lain… yg hadoooo…(bak kata erra fazira) yelah kwn2 mmg tak ckp depan2… belakang sapa tahu… klau berani sgt.. letak pic ko yg dikata pandai berfesyen tue kat sini or bagi jer link suruh org kat sini click. baru ko tahu camana komen ko akan kena. ok bye

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. zaza says:

    xfhm knp korg nk mrh2 sgt tasha shila menang? kalaw betul peminat sejati mestilah undi kan? xkn menang sorak je?come on beb.this is competition. btw, kitorang yg undi dia ramai2. problem?
    TASHASHILATEAM memang best!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  62. pesanambokekome says:

    nabilahuda..cepat2 la ko tobat, anak dok besar..ko pun makin tua…mcm p*****r tua xlaku jer.
    najwa-ko g sekolah dulu, udah mcm badut ..sian mak ayah ko, famili ko, kwn2 ko ishkishkishk…malu comp ler
    RCW dan yg seangkatan baliklah pada Allah..tobat, cari ilmu ugama…kubur dok panggei dah punnnnn
    yg menang jgn mengada2..xkemana2 pun, GAH skjap jer, fafau xreti2 nk kawin ker..jadilah surirumah..awk tu menyemak industri je,,sama jugaklah..ngan minah perasan tuu, ntah ape2 lambai tgn mcm bagus…hampehhhh hahahahihihihuhuhu..sian aku nengok artis malaysia ni ….x kualiti, kntroversi belambak2..gilagalmor

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Anonymous says:

    bg aku fesyen MALAYSIA ni smua okay… fesyen artist indon cube smua tgok… WAJIB pakai SKIRT pendek, dan atleast wlpun tetek tk nmpk,misti sdkit2 nmpk LURAH2 or ketat2 di dada so ada nmpk GUNUNG2.,, biarlah kembang mcmna,tp menutup kaki,alhamdulillah xda sesapa pki skirt mlm tu.. cuma mkin byk pakai ala2 SLEEVELESS…n ketat mcm xdpt bernafas!! hopefully Yusry sntiasa berdua or menemani Lisa surihani,jgn mcm kawin dgn Erra dulu,mula2 rapat2,,then jauh2.. alasan sorang sibuk,kerja bla2…. boreng..kalo bleh consistent mcm Fauzi Nawawi&Lisda, CT&datok K,

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0