Written by AbangNara | July 16th, 2014

Popular menerusi drama Setia Ke Hujung Nyawa satu ketika dahulu, Amar Asyraf kini sudah pun bergelar seorang bapa kepada seorang anak lelaki yang diberi nama, Amar Taufiq. Telah berkahwin dengan Arna Salleh pada Jun 2013, kehadiran cahaya mata pertama ini pastinya melengkapkan lagi keluarga pelakon tampan ini. Abang Nara suka melihat keterujaan dan kebahagiaan yang terpancar di wajah suami isteri ini ketika memeluk anak mereka.

anak amar asyraf

Menariknya gambar-gambar yang diambil oleh Camora Arts kali ini menggunakan ‘props’ terbaru sempena promosi ‘newborn’ yang ditawarkan oleh mereka. Cute sangat konsep yang ditampilkan oleh mereka. Mana tahan tengok si bayi comel dalam kostum ladybird. Comel sangat-sangat jadinya. Ini kalau ada depan mata nie memang dah kena cium dah si Amar Taufiq nie. Hehehe.

anak amar asyraf

Kepada anda yang ingin mengabadikan gambar anak tercinta di awal kelahiran kelak, jangan lupa LIKE Facebook Camora Arts dan gunakan promosi yang sedang ditawarkan sekarang ini (RM1,100 sahaja). Kalau anda sedang mengandung sekarang ini, ia adalah waktu terbaik untuk membuat tempahan. Nanti lepas bersalin, Camora Arts akan datang ke rumah anda dan ambil gambar anak anda yang comel untuk diabadikan dalam album gambar buat tatapan anda.

camora arts

Lagi beberapa gambar si comel Amar Taufiq, anak sulung Amar Asyraf dan Arna Salleh dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anak amar asyraf
anak amar asyraf

anak amar asyraf
anak amar asyraf
anak amar asyraf
anak amar asyraf

anak amar asyraf

anak amar asyraf
anak amar asyraf

anak amar asyraf
anak amar asyraf
anak amar asyraf

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to (14 GAMBAR)Amar Taufiq, Putera Sulung Amar Asyraf & Arna Salleh Daripada Camora Arts

  1. saya ok jer!! says:

    ALAIN DELON

    0

    0
  2. Anonymous says:

    kesian baby xpakai baju.
    photosoot baby mmg xbole pakai bj ke camna

    0

    0
  3. Anonymous says:

    buat tatapan dan simpanan sendiri cukuplah……nanti bayi sakit macam al ain nak minta derma satu Malaya pulak….bukan boleh expose gambar bayi

    0

    0
  4. Suke tengok this family, moga jadi keluarga yang sakinah, minat sangat amar

    0

    0
  5. org kampung says:

    mesti nk kene amek gambo ke after da besalin…sian baby kot xpakai ape2…sendiri amek n save dlm phone ckupla…xjeles tp mcm da trend retis….be4 kawin ade pre-wedd then following bla bla bla bla…whatever lar…

    0

    0
  6. azreen says:

    Art apakebenda nya…sejok la baby tu

    0

    0
  7. Entah le says:

    x salah kalau nk ambil gmbr ke ap..tpi wat simpanan koleksi peribadi cukup la…kesian mane2 retis y dh lama kawin tpi x ad anak kalau tengok pic baby ni.. mesti dia org akn terasa kan…sok kalau anak cik ta aku rasa smpi satu tahun pn cite x abis..mesti memboringkan..

    0

    0
  8. ada ak kesah says:

    weh..tolong ak HR ak suka baca NARA ni,siap suruh ak komen tulis first lagi..,padahal tak da tajuk apa2 pun,kesian dekat HR ak
    #gila baca nara sampai macam ni hahahaha…

    0

    0
  9. nok gebuzzz says:

    hmm..skrang dah trend buat mcm ni….
    amar asyraf amik x pakai baju jugak nape??pusat tu aurat….
    btw smua baby mmg cute amik pic mcm ni…

    0

    0
  10. intan says:

    Comelnya… pandai baby ni siap senyum lagi…

    0

    0
  11. paulsotongajaib says:

    aku dulu..ramai yg amik gambo aku…aku rilek je..aku naked gak masa tu…

    entahlah manusia..kengkadang spesis aku lg elok

    0

    0
  12. Aku LELAKI says:

    Subhanallah comelnya. Lawa2 je gambar. tapi perlu ke gambar Poji Nawi tu ada skali kt atas tu, taw la promo, gambar Amar xkesah pun half-naked, poji xboleh.

    0

    0
  13. mama says:

    perlu yek tunjuk brand seluar dalam/boxer daddy? terlebih kreatif sungguh..adei

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Takda model lain ke selain fauzi nawawi tu. Muka cam perogol bersiri!!!!

    0

    0
  15. Wajah istri amar berseri seri, wajah yang penuh dengan senyuman, contoh isteri yang mampu menenangkan hati

    0

    0
  16. misschomel says:

    Chomel weyh anak die.. macam saya..
    anyway.. jom klik ni utk jana income

    0

    0
  17. pink says:

    aku x bleh tgk baby kna paksa amik gmbar cmni dgn x pakai baju..
    kesian kot baby tu sejuk laa…

    0

    0
  18. KakNgah Gangster says:

    kiutttttttt melting sungguh tgk Amar Taufiq……xde la naked mana pun…kemon u guys…be positive a bit…teruja ok lagi2 1st baby….credit to both parents…ur son so handsome…cair cair

    0

    0
  19. saya pemalu says:

    comelll… meh kiss sikit..

    0

    0
  20. lea says:

    bia je la trend retis nk buat pre wed, baby shower, bla bla bla. dah diorang MAMPU

    0

    0
  21. Anonymous says:

    wah comle

    0

    0