Written by AbangNara | November 16th, 2012

Alang-alang bercerita mengenai Syatilia Melvin, baiklah Abang Nara kongsikan gambar pelakon yang sedang popular dengan drama Julia ini. Abang Nara pasti ramai yang masih tidak mengenali Syatilia. Mungkin selepas ini namanya akan lebih meletop lagi!!!

syatilia melvin

Abang Nara lihat si Syatilia ini suka berposing dengan gaya agak menggoda. Pasti ramai jejaka yang cair melihat gaya manjanya. Adakah Shaheizy Sam pun terpikat kerana ini? Namun secara jujur, Abang Nara lebih terpikat dengan Syatilia apabila dia bertudung untuk majalah Pengantin.

syatilia melvin

Apa pun Syatilia di mata Abang Nara mempunyai pakej untuk terus maju di dalam industri hiburan Malaysia. Muka ada, lakonan pun boleh tahan. Semoga Syatilia suatu hari nanti akan menjadi nama besar di Malaysia. 12 keping gambar Syatilia Melvin dengan membaca entri ini sepenuhnya.

telekung

Untuk pemborong yang berminat membeli telekung travel di atas secara pukal, sila hantarkan email ke sales@gudang.my. Minimum order adalah sebanyak 10 unit. Untuk info lanjut boleh layari Facebook Gudang.My.

syatilia melvin
syatilia melvin
syatilia melvin
syatilia melvin
syatilia melvin
syatilia melvin
syatilia melvin
syatilia melvin
syatilia melvin
syatilia melvin
syatilia melvin
syatilia melvin

80 responses to (14 GAMBAR)Si Cantik Manis, Syatilia Melvin Yang Kini Popular Dengan Drama Julia

  1. fh says:

    umangaiiiiii *tutop mata*

    0

    0
  2. yayaya says:

    waaaa… semua nampak…

    0

    0
    • bujang says:

      biasa laaaa…..pompuan kalau x berapa cantek jika nak popular penyudahnya kena sexy begini…..kesian punyalah kemaruk nak glamurrrrr……
      Datang dari kampung lagak bagai dari London…
      Geleng kapla org. Taman Semarak….awat la dia pakai macam tu, aku nereng hidungnya kambang….

      0

      0
  3. leo says:

    x mekap nampak lebih cantik lah .

    0

    0
  4. jenab says:

    puiiii…

    0

    0
  5. darsuci says:

    sam….xkan mcm ni kot nk buat bini…????? Alahai….

    0

    0
  6. ~~BALU PERMATA~~ says:

    pakaian neraka

    0

    0
  7. Anonymous says:

    adik syafika melvin ke dia ni????

    0

    0
    • mek says:

      yer..adik syafiqa melvin laa…org parit buntaq.
      mak- mami + melayu
      bapak – cina

      0

      0
      • huahuahua says:

        aku bru nak tnya dia kafir ke..sebb aku x kenal dia..just judge ikot pemakaian dia.yg bertdung tu,kavita sidhu pon bertudung nk peraga fesyen..hurmmm tq lah atas penjelasan susur galur pompuan neh…

        0

        0
      • ahkak says:

        owh..Islam rupanya..

        0

        0
  8. mis cantek says:

    ish,ish,ish ketiak hiang!! peha hiang!! jenuh pok hiang nk menjawab nanti no!!

    astagfirullahhallazim!!

    0

    0
  9. noh says:

    minah ni yg blakon cter dgn tasha shila n kamal adli tu eh? yg jadi gf kamal? ptt cam pnh tgk.. blkon jd gedik2
    huhuhu

    0

    0
  10. juliaaa.. says:

    rsanye gmbr pakai tudung lg cantikk…artis kta klu pakai tudung mmng cntik klu trdedah sna cni nmpk buruk sgt,,,,

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      kalau artis dh bertudong lebih baik dudok rumah aje jangan jadi pelakonnnnnn buat amal ibadat ada jugak faedah nye…..kalau berlakon nanti terlanggar ngan pelakon jantan haram pulakkkkkkk !!! ini tk boleh itu tk boleh ini di kate kan menipu itu di kate kan menipu susah kan !!!!! jadi sape2 artis yg dh bertudong n tutop aurat tu tk payah lah susah2 nk berlakon buat amalan banyak2 sekurang2 nye kurang sikit dosa

      0

      0
  11. missglamour says:

    hanya mampu beristighfar….

    0

    0
  12. siapakah? says:

    maap.x kenal.

    0

    0
  13. amoi says:

    hoh..betul la berlakon citer julia..cantik dia ni..suke tgk muka dia klu natural n x mekap tebal…nmpk lembut je..pakaian tu tutup la skit..cam x cukup kain je..huhuhu..

    0

    0
  14. ni nak jual bakat ke nak jual tubuh ni? to sam :takyah la ngan pompuan nih…!lgsg tak layak nih..sam baik tak sesuai

    0

    0
    • Akus says:

      aku mencadangkan sam dgn yana…amacam..ok x???sbb tgk diaorg brdua cm serasi je..^^

      **sekadar pendapat…

      0

      0
  15. HURMM says:

    DIE NIE ADK KPD PMENANG GADIS MELAYU TU KAN..SAYANGG..JAUH PANGGANG DARI API…HURMM

    0

    0
  16. juliana banoss says:

    cantik.. cantik sangat dengan gaya seksi itu.. masya ALLAH.. adakah dia dipilih menjadi pelakon kerana keseksiannya?
    tarik nafas lagi..

    0

    0
  17. my boo says:

    baru sebenarnye nk tanya sape pompuan ni sb tgk dia kt julia..terjawab sudah!tq nara

    0

    0
  18. fateh says:

    abang nara share gambar org x tutop aurat pon abg. nara dapat sahamnye sekali. Udah-udah la tu abg. nara oiiii. Kalo 1000 org tgk haa pikir sendiri la bape tinggi saham abg. nara. wallahualam~

    0

    0
  19. nz says:

    kakak bertdg litup, adik seksi meksi..jauh sgt bezanya..yelah kakak dr gadis melayu, die nie dr dewi remaja.

    0

    0
  20. takeiteasy says:

    Malu nk tgk seorang islam perpakaian begini dan dipuji bagai olh seorg yg beragama islam juga
    pakaian akhir zaman….
    Ya Allah
    berikan lah hidayah kpd wanita ini … amin

    0

    0
  21. Minah tonggeng says:

    Nampak buah kelapa dara he he he.

    0

    0
  22. jarisuzi says:

    Org kg aku syatilia ni..aku slalu pi mkn abc kat kedai mak bapak dia..dia ni nampak mcm sombobg n liar klu tgk dr pic..tp klu dah kenal dkt,dia ni mmg bbeza dr 1st impression kite kt dia..sgt ramah n act dia ni agak boyish masa sek..ayah dia ni org serani..bbanding anak dia,aku agak nyampah ngan bapak dia sbb over pramah sampai kdg2 rasa lebih sudu dr kuah..ntahla,agaknya culture shock sbb 2 anak dia jd selebriti,sorang lg si shafika host bersamamu..tp mybe prangai dia camtu sbb nak tarik customer..syatilia ni adik beradik dia sume pompuan n semuanye cantik2 belaka nak2 adik dia yg paling kecik,baby..macam baby doll..

    0

    0
  23. xtau nak komen apa>>> says:

    puiiii!!! no komennnn

    0

    0
  24. saya suka pakai kasut tinggi says:

    puiiiii!! no komen la

    0

    0
  25. landak says:

    agak2 mana lebih terserlah….
    BAKAT KE BODY…..

    0

    0
  26. Minah tonggeng says:

    Patutlah saheizy sam x ngaku bercinta..
    Sapa nak buat pompuan sexy mcm ni jadi bini..
    Compom mummy katty reject..
    Sexy sgt..
    Nama mak bapak sendiri pun x reti jaga, compom2lah nama keluarga mentua pun x jaga..

    0

    0
  27. No Komen says:

    malas la nk komen…

    0

    0
  28. mcm pelacur bukit bintang,sape la pengarah yg ambik dia jd plakon ni. dah la mcm papan bdan tu

    0

    0
  29. syakilla says:

    wow, ‘BERBAKAT’ sungguh … sma cm lopa … ‘BERBAKAT’ dt segi seksi, lakonan kayu… sma cm lopa

    0

    0
  30. Cantik says:

    bila bertutup dia nampak manis dan berkeyakinan, aneh bila dia memakai pakaian yang terbuka, mood yang terserlah adalah murah dan tak seiring dengan istilah daring mahupun berani yang cuba ditampilkan olehnya disebalik baju itu.

    0

    0
  31. arham wafaz says:

    budak parit buntaq ni..mak bapak pun ta kisah duk pomote anak2 dara suh sambaq org2 kaya ja.. kenal ja nih. awek taman semarak oi!! hahahahaha

    0

    0
  32. Datin says:

    tang mane yg cantik..?

    0

    0
  33. vida la kopok says:

    akena kalo gambo suka tayang lurah,suka tonggeng melentik badan bagai..gambo leklok xleh ke..hapa ko ingat tu dah cukup seksi…haikktuihh…

    0

    0
  34. Prince Noob says:

    kejap pakai tudung kejap tunjuk tetek

    0

    0
  35. sexy layydeyy says:

    oh..dia ni batch c lopa,anzalna,izara jugak.memang batch dorang ni mmg semua sexy2..

    0

    0
  36. karib says:

    Alamak,ketiak hitam.seksi sangat,x chantik klu seksi sngat.

    0

    0
  37. kakak says:

    Nara.. update pasal Gaza please. I bet if nara update pasal saudara kita kat sana sure ur blog rating will increase automatically.

    0

    0
  38. penyu says:

    abang nara tolonglah buat satu post khas tentang rakyat gaza yang di bomb. tak kisah la ni blog gosip ke, aku harap kau guna platform yang kau ada utk sesama muslim

    0

    0
    • amanara says:

      Hang biaq betul…ni blog gossip…

      0

      0
      • oja says:

        Even though ni blog gosip.. I sure ramai yg tak update/pndg sebelah mata je isu Gaza. At least..blog nara every mnt org akan bukak. So why not balance dunia akhirat. Tak salah sebabnya Nara pun islam dan kalau update la isu2 kat luar negara..walaupun bukan beragama islam..dorg still sokong Gaza.

        Sambil2 update isu hiburan..kita kenangkan saudara kita di Gaza. In Shaa Allah.

        0

        0
  39. Lagubestbest says:

    Cantik manis? Nara rabun sbb mata tgok body..

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Bapaknye tanggungla dosa anak dara d

    0

    0
  41. krypton says:

    cam aishwarya rai lak tengok muka dia ni

    0

    0
  42. anonymous says:

    berbanding si syatilia ni, abang nara lagi bnyak dosa. sebarkan gambar seksi meksi mcm ni.abang nara ni klu ikot MLM, dia pling top chart lah penyebar dan peraih saham dosa.abang nara, ingat la,duit yang dpat tu,di salurkan ke mana..berkat x duit tu? dosa kering je dapat.

    0

    0
  43. qasehsuci says:

    wajah dn lakonan die mcm pelakon EJA a.k.a SITI SHAHRIZA

    0

    0
  44. hari hujan says:

    err…gambar last tu mcm GR* lah..oppss! sorry to say lah..tp nmpk dgn mata kasar begitulah gayanya. dia pakai tudung, ada mirip2 lofa dan ayu. apapun, cantik lagi dia tak over seksi.

    0

    0
  45. tanpanama says:

    nie adik syafiqa melvin gadis melayu!!!huhuhu

    0

    0
  46. Anonymous says:

    muka dia ni cam gro. lawa ke???????????? harap nama aje glamour. ni heboh kata kawan ngan sam sebab nak glamour aje. kakak dah dapat org kaya, dia pun nak cari ler mana mana datuk

    0

    0
  47. alamakkk..... says:

    AKAK GADIS MELAYU,SI ADIK DAH JADI KURANG NAK MELAYU LA PULAKKK…

    0

    0
  48. aduhaii dunia says:

    Wooww…abg nara suka ek sebar2 gmbor gni…akak dia sopan sgt..papeln sapela kte nk umpat keji dia.doakan jela dia di beri hidayah..

    0

    0
  49. nadya says:

    teringat pesan cikgu aku masa zaman sekolah “kalau kita nak pakai dedah aurat, kita fikir balik..kalau aku mati dlm perjalanan camne?dengan pakaian aku yg sebegini?” semoga kita semua diberi rahmat Allah.

    0

    0
  50. blurrggh says:

    awat la dewi remaja yang seangkatan dengan si izara n lopak seksi seksi ek??
    kena sumpah ke hapa?

    0

    0
  51. mak ngah says:

    die ni setakat cantik je tp xde aura..

    0

    0
  52. resepimudah says:

    anda lbh cantik n manis apabila mengenakan tudung…kecantikan luaran hanyalah sementara…kecantikan dalaman kekal selamanya!!

    0

    0
  53. Nello says:

    lengan dier kurus, apsal betis n peha dia besar..mcm x seimbang..
    ker photoshop??huuuu

    0

    0
  54. wonder says:

    die ni muslim ke or non muslim?

    0

    0