Written by AbangNara | April 24th, 2014

Pejam celik pejam celik, anak sulung Fasha Sandha dan Jejai iaitu Putra Rayfal telah pun berusia setahun. Cepat sungguh masa berlalu. Majlis sambutan hari jadi cahaya mata suami isteri ini telah pun diadakan baru-baru ini. Terserlah kemeriahannya. Antara tetamu yang hadir ialah Datuk Siti Nurhaliza dan suaminya, Datuk K.

hari jadi putra rayfalTidak lama lagi, Putra Rayfal bakal bergelar seorang abang. Seperti yang kita tahu, Fasha Sandha kini sedang hamil anak kedua. Kehamilannya baru sahaja mencecah 3 bulan. Menerusi akaun Instagramnya, Fasha telah berkongsi gambar “scan” anak keduanya. Semoga membesar dengan sihat sehingga hari kelahiran kelak.
hari jadi putra rayfal

Selamat hari jadi diucapkan kepada Putra Rayfal. Semoga membesar menjadi anak yang soleh dan berjaya. Beberapa lagi gambar sekitar sambutan hari jadi Rayfal dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Fasha Sandha.


hari jadi putra rayfal
hari jadi putra rayfal
hari jadi putra rayfal
hari jadi putra rayfal
hari jadi putra rayfal
hari jadi putra rayfal
hari jadi putra rayfal
hari jadi putra rayfal
hari jadi putra rayfal
hari jadi putra rayfal
hari jadi putra rayfal
hari jadi putra rayfal
hari jadi putra rayfal

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

96 responses to (14 GAMBAR)Sekitar Sambutan Hari Jadi Putra Rayfal, Anak Sulung Fasha Sandha

  1. putri salju says:

    Alhamdulillah…..happy family

    0

    0
    • Neelofa says:

      wow, banyaknya hadiah,
      tung ah, kecik2 dapat byk hadiah weh..

      0

      0
      • Olga says:

        apesal aku tgok x comel pon c Rayfal ni..
        Rayqal tu comel la jugak..

        0

        0
        • ee says:

          sah2 mak die lain2.xkan muka sama?. soalan releven sikit boleh?

          0

          0
        • haa kan olga……i tengok pun mcm bkn anak retisssss jerr….tercari cari i tadi yg mana anak FS…..x sehensem mcm anak ND……huhuhuhu
          i write based on what i c okeyyy…..

          0

          0
        • Dafi Gayah says:

          muka anak fasha ni sebijik muka atuk dia…tak hensem takper, dah besar nanti tetap ramai peminat…

          0

          0
        • xxx says:

          bodo nye la ko ni. suke2 kata ank org x comel.klo org kata nk ko x comel mcm ne.tak teragak2 ayt ko kn..nmpk sgt ko ni jns otak singkat.semua allah yg tntu kn

          0

          0
        • ee says:

          xpela lolita..nnt akan ade waktu bile org ckp anak kau hudoh and they talk based on what they see. budak2 je pon. pastu due2 ciptaan Allah, sedap mulut je nk ckp anak org tu x comel anak org ni x comel. patah ati mak ayah die bce. pesal nk kutuk baby..xde ati perut btol

          0

          0
        • Shahmil says:

          tak faham aku macam mana kita boleh mengklasifikasikan comel, cantik, hensem walhal semuanya ciptaan Allah. mungkin once orang kata anak kita hodoh baru kita akan faham macam mana manusia boleh mengklasifikasikan manusia yang lain.

          0

          0
        • terubuk masin says:

          ahaaaa…aku tgok pun x comel..comel lg anak aku..aku bkn retis pun…hehehe bukan puji sndiri tpi mmg anak aku terlebih comel..anak kate middleton pun kalah….

          0

          0
        • der says:

          @terubuk masin…kau tak takut yer bercakap riak, kau belum tahu nasib anak kau,.Tuhan dengar apa kau cakap…eeee…ngeri aku

          0

          0
        • Anonymous says:

          Mcm botox jer mak FS….datin takder cocok2 pon..

          0

          0
        • lili says:

          eee…mulut ko….kurang ajar ckp baby rayfal x comel….sungguhpun aku bkn peminat fasha tp aku rasa baby dia comel…suma baby comel….mulut ko je cm cilakeeee x comel……booooooooo

          0

          0
        • One Direction says:

          sorry to say…anak fasha rayfal tu memang tak comel pun.

          0

          0
        • Anonymous says:

          kecik x comel..da besar nnt comel la tu..

          0

          0
        • rupo nan hado says:

          Rayqal tu hensem ke? Atau bijik mata aku dah juleng. Aku tengok rayqal tu pun rupe non hado aje. Nak puji pun agak-agak la wei. Kalau anak eizlan yusof tu memang comei. Hahaha.

          0

          0
        • Sabar lah nyah says:

          Ni species macam anak erra kecik-kecik tak nampak lagi. Nanti makin besar makin comel macam elysa. Tengok rayfal mata bulat, hidung mancung, bibir mungil. Sempurna semua nya. Yang penting tinggi tu kompom nyah.

          0

          0
        • ain says:

          Ala besar nt msti hensem. Budak kalo kecik2 x comey besar nt mesti hensem wehhhh

          0

          0
    • Fahrin Ahmad says:

      fasha lepas branak pun maintain cantik,
      klu pkai tudung lagi cantik kan?

      0

      0
    • Wawa Zainal says:

      selamat hari jadi, semoga menjadi anak yg soleh..

      0

      0
    • Aaron Aziz says:

      wow, siti pun ada skali,
      nape tak ajak aaron ajis skali haa..

      0

      0
    • mingtots says:

      APAAA???abg K Nampak lagi muda dpd jejai???gosshhh…abg K Nampak berseri-seri lerr…pasha please lah bagi jejai minum kolagen lebih sikit..huahuahuahuahua

      0

      0
  2. shana says:

    cantik lak fasha sandha ni.. kalau boleh menutup aurat lagi elok

    0

    0
  3. HAPPY says:

    Ya Allah bahagianya kluarga besar Fasha n Hubby, grandad + grannny smua ada. Mana abg rayfal tak nampak pun?. Abg nara ni klu nak kuar story pun, tngk la perut fasya tak mungkin 3 bulan laaa.. hai yaa.. nak masuk dua ank pun, abg nara tak reti nak tngk. Tu la asyik mengadp Pc jer. Tp tak tau la fasha dpt ank kembar… sbb tu perut nmpak besau… Gurau jer ye en.nara…

    0

    0
    • mimi says:

      Sorryla..ko yg ketinggalan.bukan nara.dekat instagram fasha die sendiri yg inform kandungan die baru 3months.ko kena peka sikit ye

      0

      0
      • HAPPY says:

        Abg nara sorry td terskip sttmnt kat ats td… thnx mimi aku tak persan la. Aku terscroll dwn tab aku cpt sngt. Tp tummy dia a bit besar. Ni 1st time aku tngk org slander tummy besar 3 mnth. Klu bdn berisi biasa la tngk. My sis 4 org smua tummy pregnt 3 mnth. Tak nmpk pun. Td mom ckp mcm 4+. Org kata perut tebal?. Aper2 pun smoga fasha & baby sihat. Tahniah Fasha&jejai. Oh ya .. miu miu aku maafkn ko sbb maki aku. I’m nt talkin’ rubbish dngn rasa rendh ati aku x persan td . Lg pun aku x pena tngk 3 mnth tummy mcm tu kecuali bdn berisi n kembar. Aku klu blh x nak jumpa ko kat pdg masyar. Td pun aku kata gurau kat abg nara. Ko budget suka maki org ya… abg nara sorry…

        0

        0
        • -.- weirdo says:

          kau dah abis meroyan cakap org hadap pc lah itu lah ini lah baru nak bajet2 kaver malu lah tu. tu lah.. kaji selidik dulu sebelum meroyan.

          0

          0
        • HAPPY says:

          I didn’t cover anything up. I Juz apologize to nara n wat more do u want me 2 say… gosh… i did make an honest mistake.. really.. Hw come i ‘Kaji Sedlidik’ whn i didnt realize it at da 1st place. It doesn’t make sense at all… I rest my case. Better i watch tv .. my fvrt singr Yim Jaebeum … @weirdo suits ur name well… neural wihae ddeo nal ggeo ya…YJB

          0

          0
        • miss ynwa says:

          diamlah HAPPY…x sehappy nama…..ngata org diri sendiri x sedar..puikhh ..kaber malu knon…btw, comel jer aku nengok cuma mcm kurang zat tp ko tggu besar besok beratur girl nak…$$$$$$

          0

          0
        • Anonymous says:

          org yg memang kembang memang npk laaagi kembang klu pregnant…

          0

          0
    • miu miu says:

      kau ni ckp tak guna otak ke? kau anak da berala nk ckp mcm tu? da mmg fasha 3 bulan. dia sdr ckp kt ig. tula kalau tak tau jgn bajet tau. cakap serupa #rubbish

      0

      0
  4. Sukati aku nk komen apa says:

    cntik sungguh fasha ni. nmpak sgt dia bahagia dgn hidup dia skrg.

    0

    0
  5. Anon says:

    Baru tiga bulan mengandung??! Perut punyalah besar menggelebeh macam dah lima bulan

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      tu biasa lahhhhhhh dia kn dh penah beranakkkkk bila ngandong kali yg kedua mesti la perot dia jadi kembang bahlol !!! cakap macm orang cetek pemikiran pulak kau ni huh !!! ape ! kau ingat fasha tu ngandong kn anak kerbau !!! bodoh sangat ! minah jambu tengah tengok Tv1 rtm hensem betol ustaz kazim ni lah ! lov u ustaz kazimmmmmm muah !

      0

      0
      • HAPPY says:

        Sayang minah jambu… tak semestinya da pena pregnt lps tu pregnt lg & perut kembang mcm tu. Dulu masa seklh ada cikgu tu keja part time dia pregnt. Bdn dia minah mesti jeles… stiap kali lps bersalin bdn dia… pergh mcm model. i’m nt joking… minah tak minat ustz habib zainal ke… orgnya lembut. Malu laaa ustz tu klu minah muahhh kat dia. Ustz tu al hafiz la sayang oiii… Smoga minah dpt hubby yg blh bimbingmu ke Jannah.Aameen

        0

        0
        • sj2 says:

          setiap org beza2..xyah bandingkn dgn cikgu ko ke..nenek ko ke..jiran sebelah rumah makcik angkat ko ke…

          0

          0
        • HAPPY says:

          Laa @sj2. Kan aku kata ” tak semestinya ” kat minah jambu… maksudnya org berbeza2 la tu… Istghfar bnyak2 ya sj2 . Aku terangkn kat minah jambu yg kata perut ppuan kembang klu da bersalin sblm tu. Aku sbnrnya suka baca komen kelakor minah jambu ni … part dia suka kat ustz kazem itu… siap muahhhhh.. kat ustz. Aku doakn dia dpt hubby yg soleh sbb dulu dia kata dia single… sj2 knpa ko cakap kasar sngt… tak faham aku… mmg mcm ni awk ckp dngn kekawan@parents?.

          0

          0
        • apejelah says:

          Sayang HAPPY ku..bukan semua org boleh maintain bdn mcm cikgu yg ko ceritakn tu..so apa yg minah jambu ni bgtau ada logiknya..ms pregnant 1st tak berapa nk nmpak sgt..yg kedua ni nmpk mengeleber sket sbb maybe fasha pon pregnant jarak dekat..lagipun dlu kan dia operate ms bersalinkn rayfal..no wonder la perut dia kali ni mcm kembang semacam..ko tak yah lah nak tunjuk macam bagus kat sini HAPPY..menyampah aku..

          0

          0
    • saywho says:

      sebenarnya perut dia x besar pun, saja pakai ketat.. tu yang obvious sgt. if pakai longgar x de la nampak besar kot.

      0

      0
    • MOMMY says:

      anon..mmg laa klu pregnant blk dlm jarak yg dekat perut mmg nmpk kembang..lain laa baby 1st 6-7 bulan baru nmpk..aku dulu camtu gak..pregnant kali kedua dlm jarak yg dekat..3bulan mmg dah nmpk mcm 5-6 bulan..bukan aku je yg perasan even orglain tgk pon cakap mcm tu…sah2 ko ni x pnh pregnant..opss msti ko blm kawen lg kan3….

      0

      0
  6. mak mentua says:

    muka ank dia cm atuk dia kan !!!!…

    0

    0
    • nak serupa atuk jugakkk says:

      Korang perasan tak. Bila komen kat insta cakap rayfal macam iras datuk dia. Nora pun kata Rayqal macam atuknya Danish. Dasarr tak nak kalah. Tak faham aku dengan diaorg ni. Anyway bapak nora memang hensem. Kakak nya nadia mewarisi keindahan bapak nya. Macam orang putih.

      0

      0
      • tak suka benda sama says:

        laaaa….kalo kau fikir mcm tu…kiranya si fasha ni tak nak kalah jugak lah sebab bagi nama hampir sama dgn rayqal.

        0

        0
        • bulanmatahari says:

          ko ingt fasha ke yg beriya nk ltk nm rayfal ala2 nama rayqal? opkos la bapak nya yg nk nm anak dorang dkt2..klau aku jd fasha, baik aku ltk nama yg xde iras nama rayqal tu..porahh!

          0

          0
  7. mak mah tunangan orang says:

    jejai ni cer bergambar tanpa topi, bole tak? ko nak sorok kan botak ke hape?

    0

    0
    • Felixia Yeap says:

      Nak hide botak, tiru cam I ok… Pakai serban… More Islamic gitew…

      0

      0
    • Linzy Longkang says:

      Jejai pakai serban cam ustad Don baru nampak alim skit kot, laa putera rayfal nama komain gak tapi tak cute langsung pon….?

      0

      0
  8. bukannoradanish says:

    Contoh kesabaran menambat hati mertua membuahkan hasil……jadi menantu2 diluar sana tu..ambil iktibar dan semangat untuk berbaik2ndengan mak mertua…

    0

    0
  9. Jadoo says:

    biar la rayfal x comel. kadang2 time kecik je x comel. bila besar nnt mungkin akan berubah lg rupa dia. ala..macam aleesya anak erra jgk dulu. org kutuk2 x comel. ha..tgk sekarang? cantik mcm mak dia. x comel xpe yang penting akhlak baik :)

    0

    0
  10. Im all for Fasha now … not ND cos rasa ND ni is such a hippo. Dulu dia jugak beria-ia keluar TV cakap balak kaya kena rampas, lepas tu skg beriya2 back up satu geng dmoronscrewaround tu yg rampas suami org. Gaya nya mcm org tak buat salah n mulia sgt, cakap berkobar2 beri sokongan pada kawan perampas tu. Kalau ND boleh back-up another perampas utk runtuh kan rumah tangga org lain, aku rasa aku nak ubah pendirian aku n support another perampas iaitu Fasha but aku tabik Fasha skg sbb she’s totally a different person now, a good wife, a good mother n free from controversies. The funny thing is, yg dulu jadi victim skg dah lupa diri …. byk berpoya2 dan tak sedar diri!!

    0

    0
    • terubuk masin says:

      yes..aku pun sokong ko fasha forever..dulu aku tak brapa suka tpi skrg dia dah ok..bgus ler..hdup yg dulu tu lupakan terus..now is new life and style…

      0

      0
    • izz says:

      a’a kan . aku dulu pun minat ND x minat FS.. tp pas ND asyik dok kontrobesi manjang, lama2 jd x minat dh , ske plk kt FS skng ni.
      ske je laaahh xde lah spi minat nak agung2 kan sangooooott .
      #artis Mesia ni ske n minat gitu2 je .

      0

      0
    • Anonymous says:

      macam bodoh jer backup retis malaysia…..fasha dgn ND tu sama jer…dua2 tak tutup aurat, kau backup sebab tak ada kontroversi…weh kalo fasha tu buat kontroversi malu lah family jejai…artis semua sama lah.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Walaleiiii terbaikkkk salute fasha….go ND sosiiiiaaaalllll lebih

      0

      0
    • Rania says:

      Perampas ttp perampas regardless…dia bhagia diatas penderitaan orang lain..itu kena ingat tk payah ler nk burukan ND. Kalau ler ada geng ND yg jdi perampas tk kn sbb itu tk boleh jdi kwan itu kwan dia punyer hal ler..aper ler..sja nk buruk2kn org..pergi ler!

      0

      0
    • water lily says:

      kesian kau kena tipu dgn artis….fasha tu dah x hot, tawaran berlakon pun dah kurang…of course lah masa dihabiskan utk jaga anak. Drama apa yg fasha ni berlakon selepas kawin ?? drama miranda tu jer lah…tu pun tak best langsung cerita dia.

      0

      0
      • Rania, nak ada kawan perampas boleh by all means tapi jgn lah nak bermegah-megah bagai tunjuk sokongan pada sang perampas tak fikir ke perasaan x wife dan anak2 yg sedang merana ni lagi sesama artis. Kata dunia artis di M’sia ni tak luas, one of these days u r bound to work or meet one another, then u shld at least respect that person’s feeling. Sama jugak kes dia with Fasha. Kutuk2 bagai then skg she’s also stuck with Fasha. Tu lah padah nya cakap tak serupa bikin. Semua nya berbalik pada diri sendiri. Kita mesti ada prinsip dlm hidup, at least kalau kita dah merasa dibuat org, jgn lah nak sakiti org lain pulak. After what she has gone thru, the least I expect her is to be compassionate. Even if that perampas is her friend, she can refrain fm giving any statement. This is why I lost all my respect towards her, I hate it that she has lost her compassion and blindly supported someone in her circle of friends. By the way, water lily, when u said kena tipu dgn artis, that will also include ND in the picture as well, right?? As far as I know, maybe to you Fasha is not that great, hey, but you know she had won several acting awards before this, right??? ND??? That said so much. As far as Im concerned, ND is the news all the time for the wrong reasons n it’s never abt her acting skills. Nuff said.

        0

        0
    • Pocong says:

      Btol2..aku pon Ada perasan status kat insta dia sokong si zarema yg perampas suami org tu…

      0

      0
  11. kambing gurun says:

    satu je aku perasan.. Rayfal ni jenis tak suka senyum.. tu yang x berapa nampak comel.. tapi bila dia senyum.. nampak berseri2 plak… senyuman dia sgt2 menawan.. bila dia senyum jadi comel plak..

    0

    0
  12. bobcat says:

    aku tgk muka anak fasha ni rupa abg Nara jer… heh heh! sungguh! lagi la masa pose close up ngan atuk Ramli dia tu… wakaka… sape nak menjawab ni…?

    0

    0
  13. anonymous says:

    Linzy Longkang…sesuka hati je menghina ciptaan ALLAH…x cute takpe asal mak bapak dia kaya..bkn mcm ko dah la hodoh pastu miskin harta dan kasih sayang…

    0

    0
  14. Shhh says:

    Kenapa aku tgk Datuk K makin hari makin hensem..si Jejai ni plak makin hari makin aduhai…hahahha

    0

    0
  15. Anonymous says:

    anak aku sebaya anak dia tp anak aku lg comel hehe. tok ti anak ambik aura ngandong ke? dah tunggang tunggik buat pun asyik tak menjadi. mmg sah2 dia yg mandul.

    0

    0
  16. Dania Ramirez says:

    Baby walau cmne pun mmg org akan kata comel..mana ader baby yg xcomel.
    Tapi klw compare anak ND tu, rayqal comel lagi..ala ala Rain (Jung Ji Hun)…Cer tgk MV La Song by Rain..
    Anak fasha ni sbb byk genetik jejai

    0

    0
  17. Dania Ramirez says:

    Baby walau cmne pun mmg org akan kata comel..mana ader baby yg xcomel.
    Tapi klw compare anak ND tu, rayqal comel lagi..ala ala Rain (Jung Ji Hun)…Cer tgk MV La Song by Rain..
    Anak fasha ni plak sbb byk genetik jejai

    0

    0
  18. Opps sorryyyy says:

    kalau aku cakap nti ko org semua akn marah…tpi aku x nk hipokrit n aku suka terus terang…jujur aku cakap anak fasha x comel…sama mcm anaknya sazz falak…

    0

    0
  19. noni.. says:

    fasha tu memg gendut… br prgnen 3bln dh nmpak perotnye… pentingnye bpntang pas bersalin especially ank 1st…

    0

    0
  20. MAKDARA says:

    alololo muka anak fasha dan Jejai ikut atok……
    comel lah juga….
    suka tengok family derang terserlah kebahagiaan…
    syukur semoga keluarga kita pembaca beautifulnara pun sentiasa bahagia juga…

    0

    0
  21. emelll says:

    bia jelh ank fasha comel ke x, yg penting die ade ank, ade zuriat..lgpn, setiap ibu bapa akn ckp ank dorg yg pling comel..

    0

    0
  22. asmida says:

    cantik nya Fasha …. seri ibu mengandung.

    0

    0
  23. pak cik bedah says:

    Fuyooo kuat gak si jejai ni …….

    0

    0
  24. aihh says:

    wahhh,… stimm juga tgk si fasha ngan baju ketat gitu.. hmm..

    apa2 pun tahniah fasha…

    0

    0
  25. ALAHAIII says:

    muka anak fasha ni mcm hazama..opsss

    0

    0
  26. adoyaii says:

    muka anak fasha ni mcm hazama..opss

    0

    0
  27. lol says:

    Terus terang anak ND tu tak comel. Cube tengok hidung dia besar ikut ND. Tapi takpe nanti ND boleh modify kasi cun. Bakal bapak tiri kan kayas. Hahahaa

    0

    0
    • leighton meester says:

      setahu aku hidung fasha lebih besar tapi kenapa anak dia rayfal hidung penyet ? bhahahaha

      0

      0
    • Rania says:

      Terus terang anak FS lgi x comey..alah tk pyah nk modify aper, rayqal ttp cun dgn apa yg dia ada..he’s the first granson in TS & PS fmly lah!..ko jgn jeles lak!

      0

      0
  28. koko says:

    COUPLE SELEBRITI YANG PALING SELEKEH……………………

    0

    0
  29. Anonymous says:

    gambar yg last tu aku tgk mcm anak monyet jer…. hahahaha….

    0

    0
  30. Anonymous says:

    seriously, muka budak ni hodoh. mmg tak cute langsung, kesian ko FS, tu la pasal nak sgt rampas hak org, kalau dah sekali jadi PERAMPAS, selama nya TETAP PERAMPAS…puiih….

    0

    0
    • anti mulut longkang says:

      Mengucap bace komen kau ni…x baik menghina anak orang…cakap anak org hodoh laa anak kau tu perfect sgt ke…tu pon klu kau dh kawen..jgn nnt kate2 kau berbalik pade ank kau..yang kau marah sgt fs ni dah kenape?? die ade rampas laki kau ker????

      0

      0
  31. anon says:

    Nampak makcik siti gemuk je and makin tak lawa. Si datuk k tu dah tua, tak power dah nak wat anak. Seriously…..anak2 fasha n nora tak lawa sb ikut ayah dia org walaupun mak2 nya lawa2…

    0

    0
  32. Lina says:

    X faham org yg kata rayfal ni x comel. Semua kat ig comment comel. Muka rayfal mcm fasha ok. Mata bulat, bibir terletak cantik, dagu mcm tok ti ( ni ramai gle comment kat ig). Anak nora tu yg aku nmpak x hensem sbb die mata sepet mcm tu. Stylo tu ye la tapi kalai pakai baju biasa mcm budak biasa. Kalau ambik gambar dgn anak bee khan and nedim si dredre tu tenggelam la si rayqal.

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Old fesyen sangat baju2 anak Fasha, kesian, kolot btl la c Fasha ni pilih baju2 sesuai dgn baby..Blh nmpk dr pic2 sblm ni..Baju2 anak ND jg yg Superb!

    0

    0
  34. kikilolo says:

    alhamdulillah dah berbaik dgn in laws family n npk bahagia semuanya…comel anak FS..muka FS sangat keibuan dan sedap mata memandang.

    0

    0
  35. orange says:

    alaaaa..cutenye budak kicik ni…bdn halus jer..xpe..janji chat k..hamboi fasha..curlasssss u jah…berseri..tahniah…semoga jd anak yg soleh

    0

    0
  36. Anonymous says:

    anak FD comel lah..mayb teknik snap tu yg xsesuai time tu.. kat insta comel je aku tengok..hekhek

    0

    0
  37. mama says:

    kesian budak yang tak tau pape tu. asik kene kutuk tak comel je. bukan salah dorang pon tak comel. Pada aku…semua bb and budak pun comel. nampak sangat korang kutuk ciptaan allah. Astaghfirullahalazim -_-

    0

    0
  38. Ko Hade? says:

    Eee…geli je aku bca korg komen rayqal anak si Nora Danish tu comel…Cuba la korg tgk btol2..msa kecik dlu pon mmg x comel..lain la kalo korg ckp anak Tomok, Eizlan Yusof or Izreen gym comel..tu mmg btol…

    0

    0
  39. […] (14 GAMBAR)Sekitar Sambutan Hari Jadi Putra Rayfal, Anak Sulung Fasha Sandha (91) […]

    0

    0
  40. […] (14 GAMBAR)Sekitar Sambutan Hari Jadi Putra Rayfal, Anak Sulung Fasha Sandha (92) […]

    0

    0
  41. […] (14 GAMBAR)Sekitar Sambutan Hari Jadi Putra Rayfal, Anak Sulung Fasha Sandha (93) […]

    0

    0
  42. […] (14 GAMBAR)Sekitar Sambutan Hari Jadi Putra Rayfal, Anak Sulung Fasha Sandha (94) […]

    0

    0
  43. […] (14 GAMBAR)Sekitar Sambutan Hari Jadi Putra Rayfal, Anak Sulung Fasha Sandha (95) […]

    0

    0