Written by AbangNara | February 13th, 2012

Satu perkara yang Abang Nara benar-benar tabik spring kepada Siti Nurhaliza ialah kebijaksanaanya untuk menceburi bidang perniagaan. Bukan semua artis yang mampu untuk melancarkan satu produk kecantikan dan bersaing dengan puluhan produk antarabangsa di Malaysia. Namun Siti Nurhaliza membuktikan yang anak Melayu juga mampu berjaya dengan cara yang tersendiri.

siti nurhaliza

Dan pada 11 Februari 2012, Dato’ Siti Nurhaliza telah pun melancarkan produk Simply Siti yang terbaru iaitu Dermagic di 1Borneo, Kota Kinabalu. Khabarnya produk Dermagic ini terjual dengan laris sekali. Siapa taknak gunakan produk dan mendapat wajah yang mulus seperti Siti Nurhaliza kan?

Lagi 13 keping gambar Siti Nurhaliza sekitar majlis pelancaran produk Dermagic Simply Siti di Kota Kinabalu dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Picaedo Photography. Anda boleh LIKE Facebook Picaedo Photography sebagai tanda terima kasih kerana sudi berkongsi gambar-gambar ini.

P/S: (14 GAMBAR)Seni Pagar Yang Kreatif

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza
siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

98 responses to (14 GAMBAR)Pelancaran Produk Simply Siti Di Kota Kinabalu

  1. :) says:

    kalau entri pasal siti, ramai la yg komen pasal, tudung die nanti, ala, dh taw dh, tapi aku malas nk ckp pasal tudung die, tapi nak ckp tahniah sbb sntiasa berjaya ape yg die buat dlm hidup :)

    0

    0
    • Selitone says:

      Aku pun tak nak cakap pasal tudung ni… aku pun malas gak…

      Tapi aku nak cakap pasal dosa tidak menutup aurat bleh? hahahaha…

      0

      0
      • Gigi tumbuh says:

        A’ah. Xnak lg la komen2 pasal tudung. Bosan da..biar la dia..lgpun adab ct msh terpelihara…yg dok ngutuk 2 ambik la ksunguhn ct sbg inspirasi untk bjya nt jd kaya raya.hoho.

        0

        0
      • herbalife says:

        Bagus! Good job ct..tingkatkn kualiti produk k =)

        0

        0
      • Normal lah tu, Mana2 ada entry Siti, Mesti ada lah “Ustaz and Ustazah” tak bertauliah muncul..sebab hanya berani kutuk n nasihat kat blog jer, cuba tegur depan muka DCT..kecut masing2..HAHA

        Pape pn, Tahniah DCT…Suke tengok iklan Simplysiti Dermagic ni… :)

        0

        0
      • Jembalang Tanah says:

        Aku sokong komen org2 kat atas ni.. Asal pasa isu dato’ CT je ramai lh nk jadi ustaz dan ustazah.. Bosan doh!! Sampai nk baca entry pasal dato’ CT pun dah x best!! Tanhiah Dato CT teruskan usaha kamu!! betul lh motto hidup CT berbunyi mcm ni ” tak hidup dek puji, tak mati dek keji”!! (betul kan jika salah motto dato CT ni! TQ!!! pe2 pun bila dato’ CT akan berubah cuma Allah sahaja yg tau bila!! Jd jgn nk berlagak campur urusan kerjaNYA plk!!!

        0

        0
      • amboi says:

        Tarik aja lah serban Taliban tu Tok Tie hoi…meyampah aku tengok. Dah le muka makin kembang.
        Podah…!!!!

        0

        0
      • Jangan Terpedaya Semuanya kaki bodek says:

        Alah sebelum ada Simplisiti pun kulit dia dah memang licin la. Penipu sungguh!!!!!

        0

        0
      • This&That says:

        The awkward moment when you think all the models are queer then realized they were just normal womens.

        0

        0
      • DiriKu Terlalu Berharga Hingga Sanggup Rampas Suami Orang says:

        CT ni hipokrit waktu buat show pakai makeup lain. Dia sendiri tak pakai produk dia nak suruh orang beli plak? Lebih baik kau pakai Loreal because I am worth it!

        0

        0
      • ish, kamu ni… orang berniaga je pun. kalau orang turned down business kamu entah apa la tindakan kamu.

        0

        0
      • jaja says:

        comei siti ni….tudung dier nk pakai serkup ke tdk tu suami dia la kn tanggung…siapa kter nk judge…kdng2 kte pun xsempurna..
        tp dr mula2 dia jd artis lg comel/cantik/kiut…sentiasa tersenyum….dia sorang yg berani/tabah/kuat smgat…tp satu jer sapai skang xder bb..xder rezki lg…moga ct sukses..bangga ada gak melayu cmni…:)

        0

        0
    • awat model baju putih tu semacam je. macam arbok pun ada.

      0

      0
      • Gebrek says:

        Arbok tu ape? wakakakakaka!

        0

        0
      • xsukaartisprasan says:

        arbok tu pondan.. dh lama x dgr pkataan tu… hahaha time skolah dulu slalu guna…

        0

        0
      • cik tipah says:

        Ish kau ni… itulah wajah wanita Sabah… mmg pesen macam tu.

        0

        0
      • Nanana says:

        Arbok tu nama pokemon gak. Yang ular tedung tu. Pasukan Roket punya. hahahahhh~

        0

        0
      • ya, dalam pokemon! tapi panggilan popular utk golongan sedemikian masa aku kat uitm dulu. tak tau la based on pokemon betul.

        0

        0
      • Gebrek says:

        Lepas ni nak gune perkataan Arbok la. Mcm pokemong plak dah. arbok yg ular tu. wakakakaka

        0

        0
      • apa2 je la says:

        Tanda2 Allah nak menyesatkan seseorang adalah diberi rezeki melimpah ruah shingga orang tu lupa diri, membelakangkan alquran dan hadith. Lihatlah hari ni,, tudung orang kaya dunia lain sungguh dgn apa yang digariskan. Atau mungkin orang ini sudah lama tidak membaca alquran?

        0

        0
      • +Negative says:

        @ cik tipah: komen anda: “itulah wajah wanita Sabah”
        Amboi cik tipah ooiii, sebelum keluarkan kenyataan mcm tu, ko ada selidik semua wajah wanita2 di Sabah mcm tu ke? Lain kali, turun padang buat research ye, cik tipah ye. Jangan main hentam je buat statement. Kebijaksanaan bukan diukur sekadar melalui gelaran2 dan tahap pendidikan saja tetapi juga diukur dari segi tindak tanduk, percakapan dan pemikiran. Sekian, terima kasih. Salam dari wanita Sabah.

        0

        0
      • Anonymous says:

        @cik tipah:sedap jak ko ckp org sabah mcm tu ah…ko ingat org kamu tu cantik btl la tu…akal mcm bdk2..kalau muka ko tu d pedalaman bnyak..mmang pesen ko tu

        0

        0
      • Nur Kasih says:

        Apsal ada yg nak sentap dgn statement cik tipah pasal muka wanita sabah mmg macam tu? betul apa… jenis pipi tinggi n putih. Salah ke? yang pompuan2 sabah lain nak sentap kenapa? ke muka orang sana mcm minah salleh or minah neggy? aparraaahhhhh

        0

        0
      • Anonymous says:

        to nur kasih—>dia tuh menghina la!!xsedar diri plak…ang pon sama gak..bodoh xda akai..org kita pon bukannya cantik sangat!

        0

        0
      • miss x perfect says:

        cik tipah and nur kasih….

        saya wanita dari sabah….. dan selain saya, kawan2 saya dari sabah pun xdalaa muka mcm arbok tuh…. and kat KL ni pun berlambak muka arbok….. bukan nak melenting, but bila nak kuarkan statement tuh, pls tapis2 skit…. soal kenegerian sgt sensitif…… ke korang ni mmg xda nilai sensitiviti dalam diri??? main hentam cakap apa yg nak dicakap without fikir perasaan orang lain yang turut baca komen2 disini????

        sekian

        0

        0
      • tamiza says:

        cantik ka buruk ka busuk ka wangi ka arbok ka kita tetap sama d sisi allah

        0

        0
  2. kasut putih says:

    Tahniah utk produk baru.. saya ingat masa konsert aritu penampilan terbaru beliau.. Semoga berjaya ya Tok Ti!

    0

    0
  3. saya tak pakai. tapi tahniah lah. minta ana raffali jadi model produk.

    0

    0
  4. rozi says:

    ha ha! CT lagi…
    Gembar gembur mengatakan dia akan bertudung spt majlis Maulud Nabi yg lalu hanya angan2 fanatik CT…
    Kebenarannya mmg spt selalu yg CT ungkapkan ” CT masih seperti dulu, tiada yg berubah “….Hipokrit TERBESAR…

    0

    0
  5. xnak mjlis grand says:

    nape dgn ana rafali?die gngu idup ko ke?ckp la elok2 ek..

    0

    0
  6. ainaesther says:

    tahniah lerr. hrp2 bisnes maju alwayzz.

    p: tgh tunggu syarahan ustad/ustadah.

    0

    0
  7. xsukaartisprasan says:

    dh tgk dh ari 2, harga bleh tahan.. ermmm, mcm nk try tp adakah hasilnyer bgus? kene tunggu bc komen org yg dh pkai la..ape2 pn congrats la CT yer..

    0

    0
  8. tondu says:

    klu asyik ckp psl tudung dia sama jugak, dia tak dgr pun. klu nak, ckp direct dgn dia..saya pun mls nak komen lebih..emm, klu la ada Datuk K, tentu bleh berjaya mcm dia ni. Btul tdk. Apa dia buat tu, mesti hsband yg bantu kan..

    0

    0
  9. Rooney says:

    cirit mak kau!

    0

    0
  10. yaya says:

    aku pOn xmO la kOmen sal serkup dye tu..
    ckpla cmne pOn,,xdenya dye nk dgr..
    pttnya hsband dye nchatkn dye..
    agknya hsband dye pOn ske tgk dye cmtu..
    pape pOn,,kulit ct mmg cntek..
    2 xdpt dinafikn..
    brdOa je yg mmpu kte lakukan spya pntu aty dye trbke utk mnjd insan yg lbh baik dgn cre pmakaian tdung yg lbh smpurna..

    0

    0
  11. what the? says:

    comelnye gambo last tu .. :), gambo terkojut promot .. kehkehkeh ..

    0

    0
  12. faezah mengilai-ngilai says:

    Produk nie bohonglah..”KRIM MAGIS YANG MEMBANGKITKAN MOOD KEGEMBIRAAN”……

    0

    0
    • shane says:

      product ni ade plant endrphne. sejenis tumbuhan yang membangkitkan/merangsang mood gembira. google beb sblm ckp org bohong.

      0

      0
  13. jojobo says:

    biase la org plg popular dalam malaysia byk la yang nak komdem,kot nk nasihat kat mn2 wall pon kan die sempat bc pon,doakan yang terbaik tuk sesama islam itu lebih bk,dr ko nak nyalak2 xtentu hala!

    0

    0
  14. abu says:

    promote suh bli produk dia.. dia gune produk lain..

    0

    0
    • shane says:

      xmo ckp byk. juz nk ckp. cth :- linda onn pun mkn kat mcd. meaning xslh kalu dia ade pkai product lain. u xnak pakai sudahla. haha haters ni klaka la.

      0

      0
  15. peti mayat says:

    biarlah rahsia…gag3..

    0

    0
  16. AnakAyamCUTE says:

    tok ti da tua tp tetap comel….

    0

    0
  17. tiap kali kuar rumah kita guna loose powder simplysiti je
    memang ramai yg cakap muka kita berseri comel mcm tok ti
    jadi korang sume jgn lupa mencuba produk simplysiti mengikut keperluan kulit :)

    0

    0
  18. plane says:

    Bukan nak komen just nak share cerita ni……Jiran aku pun pakai serkup kepala macam ni, walaupun sebenarnya dia tak pakai tudung pun… Dah jadi fesyen agaknya stail ni.

    0

    0
  19. jambanmu jambanku juga says:

    produk mahei..pdhl produk br..x glemer..bazir je bli..baik bli mekap yg sedia glemer cm revlon ke loreal ker maybelline ke dr bli simply siti yg lg mahei cmni..br psrn mesia da rege melampau2..hahahaha..!!

    0

    0
    • bawang bakong says:

      yg ko ckp tu ada cop halal jakim x?hahahaaaa….kantoi ni beli produk x tgk halal ke idak yeee

      0

      0
      • jambanmu jambanku juga says:

        eleh..ko tu pki cap ayam ke yg ko ngate2 ..ke ko xmekap? wakakka..siti ni pn wt kt korea..yeyeletu bahan sume elok..cehh

        0

        0
      • aku says:

        Dear haters. mkn belacan hari2. tapi sedarkah kamu belacan xpernah dapat halal dr jakim?

        0

        0
    • shane says:

      kesiannnnn… xde duit nak beli komplen macam2. :P

      0

      0
  20. mama says:

    datuk siti anggun, comel la…

    0

    0
  21. ATAS AIR... says:

    Sebenarnya ct tak cantik dan nmpk tua pakai serkup dikepala tu…mcm mak cik2 jer ..lebih baik ct tak pakai serkup tu nmpk menyemak jer..ct lg cantik pakai tudung penuh mcm di konser maulidur rasul tu…ct tak nmpk ker perbezaan atau cermin yg ct mmg nmpk tak cantik dgn serkup tu..lagi pun muka ct nmpk kembang ditambah dgn serkup…mcm org tua atau pembantu rumah indonesia..maaf ct dan fans..saya pun minat dia tp knp ct dah tak menyerlah kecantikannya…

    0

    0
  22. ATAS AIR... says:

    Siti skrg GEMUK…kalau ct muncul kat TV saya pasti tukar channel…

    0

    0
  23. minah xoxo says:

    sebagai anak melayu sejati, aku bangga gak dgn pencapaian dato ct ni….ye laa..skrg yang byk kaya raya d msia ni org cina, paling kaya sekali orang india…..kita yg bbangsa melayu payah sekali walhal ni adalah bumi kita…sebab apa, kurang bwawasan n byk mgkondem kejayaan org lain….tgk, entri2 pasal dato siti byk yg negatif, bagi aku dia ok n she is living legend n smart women….keep it up ct….we proud of u

    0

    0
    • abu says:

      kaya sangat nanti nak masuk syurga pon susah sbb harta kene hisab x abis2… xpela x kaya raye pon..

      0

      0
      • shane says:

        kalu semua org kat malaysia ni xmo kaya n berfikiran mcm abu susahla kita. jadi 3rd world country jela. positive side, kalu kaya pn senang buat pahala. byk sedekah etc.

        0

        0
  24. joe says:

    Dato siti..hipokrit…bukan nya ada semangat patriotik bila memasuki askar wataniah..tapii hanya digunakan oleh Dato K..untuk mendapat projek dengan kementerian Pertahanan..kerana baru baru ini syarikat Dato K..mendapat kontrak senggaran hospital tentera d iwangsa maju bernilai rm 300,000. sebulan…sesuatu yg tak masuk dek akal…SPRM patut siasat…Dato siti hendak lah ikhlas bila ingin berjasa pada negara..jangan ada udang sebalik mee…

    0

    0
  25. zuanzuan says:

    …..tengok lehe ct….berkedut, lawa ke…kalo muka aje awet muda tp badan yg lain mengeleber kedut wat ape….sepatotnya pakai krim 2 kat leher an leher dia sekali…

    0

    0
  26. saya says:

    Cik Tipah,Muka org sabah mcm arbok??..you ni jealous ke ape?..org Borneo mmg terkenal dgn muka yg neutral dan comel comel .kalu setakat muka Siti ni belambak kat pedalaman ..drp muka org seberang yg tampal make up sampai 2 inci tu kita org sabah x layanlah…

    0

    0
  27. lucifer says:

    perampas…..!

    0

    0
  28. hehehe says:

    pd pandangan aku lar ct nie kr blh maintain body kurus gemuk selagi tak beranak…kalo dah beranak sok ssh kot nak maintain body coz dia jns buat pair punye shape body…lgpun korang nie ct nie dia mkn supliment lar br klt cantik…apa tah nmnye dia bl yg singapore punye keluaran ari tu kan ada kuar dlm tv yg company tu guna nama ct tuk jual kat m’sia…arga sekotak x slh rm1500 kot tuk bg kulit anjal,berseri,anti penuaan,memutihkan kulit n byk lg fungisnye. dah lama gak lar dia mkn ubat tu…tu yg kulit dia nampak putih n sihat…korang nie kalo pakai alat kosmetik jer mk jer lar ok bhgian lher kebawah hancur…kalo korang nak cantik mcm ct nie pun blh bl lar ubat tu mesti cantik nye…pengalaman aku pakai yg murah2 jer miracle water skII,elizebert arden nye set meak up n total effect n tuk kulit n penjgaan bdn mkn healin gamat n glow…tu pun dah ckp puas ati dah tua2 umur dah msk 3series n ada 3 anak kn la jg kan…akhir sekali mmg lawak gl mk ct yg pic akhir tu…

    0

    0
  29. sempoi says:

    alahaii.. ada la jugak ngutuk2 DCT ni..
    ni produk keluaran malaysia. kena la support.. bukan suruh beli pun.. at least bg semangat.. yg nk pakai produk lain tu, ko pakai je la…mcm la aku pakai produk ko ckp tu ok kan?
    kalau kulit tgn, leher semua tegang dah semua kata botox pulak la, cocok vitamin la.. org tu dah tunjuk btol kulit dia berkedut pun salah…
    mmg yg ni aku nmpk, org melayu jenis tak boleh tgk org senang sikit, mesti yg salah je yg dorang nmpk… aku suka tgk cina biz, support each other walaupun buka kedai sebelah menyebelah… sbb tu kaum tu lg maju dlm biz dr kita..

    0

    0
    • apa2 je la says:

      eh tu bukan produk malaysia la.. kan korea punya.. ko kalo ada duit.. p korea.. cari syarikat kosmetik.. tampal gambor ko.. hah jadi produk ko.. ;) produk china.. taiwan pon boleh..

      0

      0
  30. deannda says:

    yg baju putih tu ms borneo 2011 laaa…wawa el-diamond…selain modelling dia ada bisnes sendiri..butik n restaurant..dia tu successful women gitu..mmang bole pegi jauhhh..gud luck wawa..ada harapan kot jd mcm dato ct…may ALLAH BLESS both of u.. :))

    0

    0
  31. +Negative says:

    @cik tipah: komen anda “itulah wajah wanita sabah”
    Amboiiii, cik tipah oiii. what a narrow minded statement yang ko keluarkan. Ini la penyakit manusia ni, selalu je kasih generalized benda2 yang mereka tak pasti. Sebelum mewartakan bahawa wanita2 Sabah berwajah demikian, sudahkah cik tipah buat survey ke segenap pelosok Sabah sama ada mereka semua berwajah sedemikian? Nasihat ikhlas saya, cik tipah kena la masuk setiap ceruk Sabah ye. Buatlah bancian dan kajian yang betul sebelum memberi baseless and tasteless statement macam tu. Kebijaksanaan seseorang itu bukan sekadar diukur melalui gelaran dan tahap pendidikan semata2 tetapi juga dari segi tindak tanduk, pertuturan dan pemikiran. Sekian, terima kasih. Salam dari wanita Sabah.

    0

    0
  32. mintot says:

    ala Siti.. bukak je la tudung tu, letihhhh !!!

    0

    0
  33. murut says:

    Deanda oi..satu kk tahu la mcm mane dia dapat duit buka ‘bisnes’ tu..pompuan simpanan..nak doa buat ape??..duit haram tak ke mane majunyer..nauzubillah

    0

    0
  34. cherry says:

    Tipah oi!! yg betul la kan..spesis filipina yg ramai bapuk kat sini. kalau tulen sabahan ramai yg PUTIH GEBU, mata takde menjojol besar, foundation pun tak pakai la oi..pompuan kl aku tengok make up 24 jam..bangun pagi laki pun pengsan sakit jantung..sedeyyy

    0

    0
  35. bed says:

    simpanan? ..cam gini la trend girls skrg.shortcut la katakan.jadi model tahi2 ayam tap tup ada bisnes?? show off pula tu LOL

    0

    0
  36. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    yg korang sebok2 pasal tudong siti ni pehal???? macm cacing kepanasan???` hahahahahahahahahahaha bodoh betol bwek !!!!!!!!!!! tudong nya pasal leh kecoh nk mampos amacammmmmmmmmmmmmmmmm !!! tuhan beri kn siti anugerah muka yg jambu rezeki yg melimpah luah bukan bermakna menyesat kn or telah di sesat kn ! orang yg jeles ngan siti aje yg cakap macm tu bodoh !!!!!!! siti tolong buat bodoh aje ape yg orang dh cakap kn tentang siti yg kutok2 siti tu ok aLWAYS lov siti……………………….

    0

    0
  37. mizz umie says:

    apapun korang nak kutuk sana sini itu korang punya pasal,janji sampai skang aku pakai produk Dato siti mmg amat-amat memberangsangkan,yang penting bisnes Dato siti semakin laris,ntah2 pasni ada empayar sendiri sape tahu kan?Tahniah!!atas produk baru.

    0

    0
  38. deannda says:

    org jelez mmang mcm tuuu..mcm2 ayat ko ckp tuk jatuhkan org…kesiaaannnn ko murut..nma pun murut kan..ape class…hahaha

    0

    0
  39. deannda says:

    cherry ko jelez ka org sabah cantik2??mix or tulen ttap cun k..xpyah pkai mekap tebal2 mcm kamu d sana..hahahah

    0

    0
  40. murut says:

    Deanda, si wawa tu kan kawan ngko mestilah ko bela sangat..ntah2 ko ni spesis die gak.nak jatuhkan die buat ape? mmg esok lusa kena lempang oleh bini sugardaddy dia kat one B tu nnt..dah la anak derhaka, kacau suami org pula..aku ni murut, biar hidup sederhana tapi tak jual badan mcm kau ngan si HARBOK tu!

    0

    0
  41. deannda says:

    aku juz peminat diaa..jelez la tuuu wawa success…kalau btl pun dia mcm tu xda kaitan dgn ko…yg ko aibkan dia kenapa..xbole tgk org senang ka..hahah..payah la ko ne.. jaga jak diri kita..kita sendiri pun bkn sempurna.mana la tau masa akan dtg ko sndri yg jd pelacur..bila2 masa pun ALLAH bole tunjuk..so shut up

    0

    0
  42. miss x perfect says:

    kris dayanti mekap tebal mcm arbok…..
    anita sarawak mekap tebal mcm arbok….
    ifa raziah mekap tebal mcm arbok….

    pendek kata, kalau mekap tebal, mmg laaa mcm arbok…. CUMA JGN CKP itulah muka wanita sabah….. mmg xda insuran….

    0

    0
  43. hamba Allah says:

    Kepada Murut..jangan lepas kemarahan sampai mcm tu sekali, kalau cara hidup wawa ni salah, nasihatkanlah..insyallah balik ke pangkal jalan..
    Cik Deanda, jangan mengagungkan perbuatan yang salah, jangan sebut nama Allah untuk benda yang dikeji olehNya, jangan halalkan yang haram..wasalam.

    0

    0
  44. deannda says:

    tq utk nasihat andaaa..tp tu pompuan mlut xda insuran..bole lepas ikut suka dia jaaa..kenapa mau sebarkan aib org..jaga dri sdh..ne x..mlut mcm taik..org sabah x mcm tu la..natural jak..jgn ckp ikut sdp mlut jak..

    0

    0
  45. murut says:

    Deanda. Aku ni relation wife sugardaddy die la bodo! yg ngko ni tak malu ker nak puja pompuan jenis mcm ni?? jeles buat pe? duit punya pasal kacau suami org..hah samala spesis perampas mcm yg sorang tu.at least yg sorang tu rampas kahwin trus, yg ni ape?? dah tu gah pula, perasan kaya..nyampah.
    hamba allah : klu kene kat batang hidung sendiri tengok ko nasihat amende..habis ko tangankan muka pompuan seekor ni.

    0

    0
    • shane says:

      haha yang ni klaka. tuan punye badan xde pun kepoci. kwn2 nya yg lebih2. ke both sebenarnye tuan punya badan? looooooooooooooooooooooooooooooooool~

      0

      0
  46. cherry says:

    Are you a moron or and idiot :) xfaham ker i cakap ape? i puji pompuan Sabah la..free2 kene hentam ngan you..sama macam cik Wawa tu ye? spelling macam budak darjah dua :) tu pasal you susah nak faham kan ..ish ish..”IM EXAITED FOR THE WALKING INTERVIEW” lol

    0

    0
  47. deannda says:

    ayat ko pun salah cik cherry oi…hihi.. moron or and idiot????dah or,ada and lg???hahaha..bahalul la ko ne..mengata org ko yg lbih..sndri pon salah..hahahahahahahahahahah

    0

    0
  48. deannda says:

    weii murut yg ko sebok pesal??kalau btl pon pndai2 la dia..lama2 tuhan bukak pntu aty dia btaubat..xyah la ko mo terover..deiii fuck la pmpuan mcm ko ne..kalau btl dia bgitu p la ko heboh kat page wawa tu..pastu kena saman malu baru tau..ko try tgk

    0

    0
  49. rina says:

    Pathetic…who is this girl aka nobody compared to Siti??? stop it guys. we don’t know her so stop bugging this blog.

    0

    0
  50. SAYIDAH SUHAILYN says:

    CANTIKNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CT!! GLER LA..CMNE NK CANTIK CMTU??..

    0

    0
  51. mata-mata says:

    haha..dia la tu

    0

    0