Written by AbangNara | April 28th, 2012

Abang Nara tahu anda sudah tidak sabar lagi untuk melihat gambar pernikahan Jejai dan Fasha Sandha. Maka Abang Nara kongsikan kepada anda semua gambar-gambar yang diambil daripada banyak sumber untuk tatapan anda. Semoga anda berpuas hati sementara menunggu gambar berkualiti tinggi tiba di laptop Abang Nara.

gambar pernikahan fasha dan jejai

13 lagi gambar sekitar majlis pernikahan Fasha dan Jejai dengan membaca entri ini sepenuhnya.


gambar pernikahan fasha dan jejai

gambar pernikahan fasha dan jejai
gambar pernikahan fasha dan jejai
gambar pernikahan fasha dan jejai
gambar pernikahan fasha dan jejai
gambar pernikahan fasha dan jejai
gambr pernikahan fasha dan jejai
gambar pernikahan fasha dan jejai
gambar pernikahan fasha dan jejai
gambar pernikahan fasha dan jejai
gambar pernikahan fasha dan jejai
gambar pernikahan fasha dan jejai
gambar pernikahan fasha dan jejai
Kredit gambar kepada Facebook Gua, Media Hiburan, Portal Murai dan Mstar Online.

205 responses to (14 GAMBAR)Majlis Pernikahan Jejai Dan Fasha Sandha

  1. hehehehe says:

    AKU FIRST!!!!

    0

    0
    • viva says:

      nah ambik 20 sen…g main jauh2

      0

      0
    • adeakuheran says:

      woi…bodoh la budak bongok

      0

      0
    • pujit says:

      sila ambil hadiah anda di pejabat pos berhampiran.

      0

      0
      • hantu kak limah nak balik mana weh..??!! says:

        wakil pej. pos kata; kami dh buang hadiah anda. lain kali jgn kecoh, jgn riak. sekian terima kasih.

        0

        0
    • saya saya says:

      baru nikah dah dpt dosa isteri tak menutup aurat . moga bahagia

      0

      0
      • aku says:

        sape kamu nak mempersoalkan tentang dosa? smua ni kerja Allah s.w.t.. klau kamu manusia yg tak melakukan apa2 dosa, kamu takkan berkata mcm ni.. org baik takkan ngaku baik, org jahat tak pyh ngaku pun kite sndiri nmpak.. renung2kan.. selamat beramal . maaf

        0

        0
      • adinda says:

        ko nie mmg ar open aurat tue dosa…aurat tue hak Allah…lau dah dedah2 tue dah kire dosa ler…mmg ar dosa pahala tue Allah yg tentukan..tp lau dah open aurat tue suami tangung dosa…ko nie tgk ar ceramah agama…semua manusia ada melakukan dosa…so sama2 lah kita bertaubat dan mohon keampunan…

        0

        0
      • bukan aku says:

        ‘aku’ sentap lettewww

        0

        0
      • bebe says:

        bodo…sape yang thumb down ni???betul lah 2 die cakap baru kawen da tanggung dosa fri…kan ke dosa tak tudung 2???ko yg thumb down ni agaknya bukan islam kot…..k…aku tak bikin hot..aku gak xnak bikin konon2 alim…tapi benda gni kan hukum…jgn menidakkan hukum mcm org xpenah dengar ceramah agama….adoyai..teruk betul la masyarakat skrg….hukum 2 tetap wajib dipatuhi kan….cau…

        0

        0
      • Anonymous says:

        korang ni kalau cerita bab dedah aurat cukup pandai.mcm diri perfect sgt.sebelum kata org tu berdosa,org ni berdosa…cuba tgk adik2 kita, kakak2 kita atau mak kita sendiri.mungkin mereka bertudung litup tp kaki bleh nampak tak?.jgn lupa,kaki pun aurat jugak.so,tegurlah org terdekat dulu.

        0

        0
      • December2011 says:

        aku : aku benci btl la komen mcm kau ni, dah tentu la menutup aurat berdosa. benda basic la. sapa kita utk mpersoalkan? kalau adik kau pakai sexy pon kau bia aj la agakny. pas2 jwb ‘siapa la saya utk persoalkan’…
        typical

        0

        0
      • Ko Kesah says:

        wei aku..sape kamu sape kamu..ko tu xde ilmu agama ek mmg la tu kuasa tuhan tp dah terang2 buka aurat tu dosa, ko ni mcm org kafir tau x membela org yg wat dosa..stupid.

        0

        0
      • smoga berbahagia..jangan seksi2 lagi ya!

        0

        0
      • Anonymous says:

        Ari tu lisa kawin pun x tutup aurat.. Xde Plak yg mgata.. Jgn pilih kasih boleh x?

        0

        0
      • fa curang ucop says:

        woi bodoh punya “aku” da terang terang tak pakai tudung menampakkn rambut itu aurat wanita muslim…jgn nak fanatik sgt dgn menantu ramli ngah taib ni

        0

        0
      • gigi says:

        kau ni pun bangang saya saya oi. org lain tidok pulak kau nk berkata? bangang tul la kau ni.

        0

        0
    • Ak yg comel says:

      barakallah..doakan saja kebahagiaan rumahtangga mrk..overall,simple+modern style.cant wait to see more quality pictures!

      0

      0
      • imani says:

        selamat pengantin baru fasha&jejai.
        semoga lepas nie..da xde kontroversi lagi okeh..
        kawen2 dah..lepas nie boley kurang kan dah amalan dan gaya hidup kurang sihat.. :D

        lepas penat tgk kontroversi diorang dua nie..memperjuangkan cinta dorg..at least bersatu jugak..sekurang-kurang segala usaha fasha berbaloi.. :D

        ND pn nmpknya mcm dh mengiklaskan diri dgn mereka nie.. :) walaupun xda kaitan dgn ND..sy ttp mendoakan supaya ND dpt jodoh yg lagi baik nnti..amin

        0

        0
      • Anonymous says:

        Kalau ckp biar betul..gua sengat lu nnti..haha

        0

        0
    • kasut.biru.polka.dot. says:

      JOM PERGI BERSIH!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
    • si cute says:

      knp mase mlm berinai 2 pkai tudung..ningkah x pkai tudung

      0

      0
    • Aku budak gemuk tu says:

      gambar ke 9.
      gmbar wedding gift dieorang…………………………huh

      mana puan sri tan sri?
      x kan ada name sorang je wakil family jejai?

      apa pun,moga selamat la semuanya..

      0

      0
      • Ak yg comel says:

        Parents Jejai xpergi wedding they all? mm i wonder why..

        0

        0
      • Anonymous says:

        puan sri jaga cucu :)

        0

        0
      • zhangxhi says:

        mak mertua pasha sendat xrestu kot???nmpk bapak si jhejaiii je yg ada..bak kta pashahhh sendattt…:ada aku kesah jnji harta aku dh msti2 dpt separuh…hahahahaaa…fans pasha mesti mrh gler kt aku ni…bak kta aku:ada aku jgk kisah????

        0

        0
    • ngomel says:

      hhmmmm…ape nak di kata lagi…. dia dah dapat apa yg dia nakkan sangat… tahniahlah pashak dan tahniah lah jugak kpd ‘hehehehe’ aka budak sakit otak…

      0

      0
    • Irman Hazz says:

      cntik nyer kak fasha,,,,,,,,,sy pemiat no 1 kak fasa,,, we love u kak fasha,,,,,?

      0

      0
    • Anonymous says:

      tahniah anda baru sahaja memenangi lamborghini aventador sebijik kerana menjadi orang pertama. sila kutip hadiah di toys r us

      0

      0
    • aku suka tengk lisa dalam iklan digi.cute sangatt. says:

      beruk tepi rumah aku pon x kecoh dia dpt first

      0

      0
    • hahahha says:

      bodoh! budak hingusan!

      0

      0
    • aidamaria says:

      TAK NAMPAK PUN FAMILY JEJAI. ADIK DIA YG KEMBAR TU MANA??

      0

      0
  2. Ayien says:

    Selamat berbahagia…
    seriously wajah yang tiada seri pengantin langsung!!!!

    0

    0
    • anabobo says:

      masa pakai inai bertudung.nikah knp tak pakai jgk?
      pape pon tahniahla.semoa berubah menjadi yg lebih baik .

      0

      0
      • Anonymous says:

        masa majlis berinai kat umah aku tu,ada majlis doa dan bacaan yassin so kena bertudung ler…xyah nk komen byk2,hehe

        0

        0
      • Anonymous says:

        masalahnya nikah ni pembatalan air sembahyang. whatever. kalau dia pakai tudung tp baju sendat mcm tu hapak jugak

        0

        0
    • hijau says:

      ishhh tak baik la ko cakap mcm tu..tahniah fasha.kahwen juga ko akhirnya.jagalah hubungan ini dengan sebaik2nya.hiasi diri dgn peribadi yg mulia.kpd jejai bimbinglah isteri baik2.dh dpt apa yg ko nk tu jaga elok2, jgn wat hal lagi.kpd fasha kurang2kanlah kontroversi,jgn asik nk menyeksi lagi…

      0

      0
    • ahkak puaka says:

      FOR ME FASHA NI SENTIASE BERSERI. THOSE YG CKP fS X BERSERI TIME KAWIN MEANS ORG TU BUTA !!! HENTI KAN LAH KUTUK2 NI. YG PNTG DIORG DH SLMT DISATUKAN!

      0

      0
    • salam 1 malysia says:

      semua manusia buat kesilapan dan patot diberi peluang..diri dia jer yg tau bila dia akan bertaubat..apa pun fashaa tetap cntik..dan anggun di hari perkahwinan dia kita x tau apa yg tersirat di hati fasha..xkisah la dia artis atau bkn artis bertudung atau tidak sexy atau menutup aurat ker pon sama jer pangai.. tapi akak x suka laa dgn jujai tak sesuai langsung utk fasha carik laa yang berjenis sket

      0

      0
  3. aaa says:

    tahniah :-)

    0

    0
  4. […] sumber untuk tatapan anda. Semoga anda berpuas hati sementara menunggu gambar berkualiti … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Fasha, GAMBARMajlis, Jejai, Pernikahan, Sandha by […]

    0

    0
  5. indahnya kurniaan allah says:

    cantik sgt fasha..tahniah alhamdulillah <3

    0

    0
  6. malyna says says:

    tahniah..semoga berkekalan sehingga akhir hayat…

    0

    0
    • fishi says:

      saya x minat fasha, tp saya rasa in certain pictures dia agak cantik.
      saya penah tgk dia melayan peminat, muka penat tp xkesah org nk bgambar.. salute

      0

      0
  7. 12345678910 says:

    Emm

    0

    0
  8. erin says:

    rambut macam orang indon punya perkahwinan punya stail…. :)

    0

    0
  9. jejah kampung says:

    haiiii, belom kawen pn dah cium2 pipi ker?? mak pok xajaq kaaa?? *refer gambar kat goodie bag tu*

    0

    0
  10. puteri says:

    Semoga berkekalan! fasha lawo! Jejai smart. padanla tu.

    0

    0
  11. Aku Anti-orang First! says:

    FIRST kau tak ke mana laa bangang!!

    0

    0
  12. adeakuheran says:

    woi…bodo la budak bongok

    0

    0
  13. doraemon says:

    tahniah fasha sandha…cantik baju……

    0

    0
  14. Merah says:

    Euiwwww badan Fasha out gile! majlis semua ciplak. Tiru style Lisa+Marion. Tiada kreativiti.euwwwww!!!!

    0

    0
    • LAILA says:

      betullah merah badan berketak-ketak.sian mak pompuan je ado mak jantan x do.jaga cucu kesayangan yang comel lote tu.kah,kah,kah.

      0

      0
  15. aku....takkan maafkan kamu says:

    aku nak tengok sape pulak yang rampas jejai dari pashak!! hahaha

    0

    0
  16. Anonymous says:

    nora danish cntik lg

    0

    0
  17. MOLEK says:

    Ade aku kisah ???

    0

    0
  18. double ss says:

    congrats 2 both of u..semoga pernikahan ni berkekalan hingga ank cucu..baju nikah clr sgt sweet..tp design mcm nmpk pelik jer..xsesuai..

    0

    0
  19. saya saya says:

    baru sah nikah dah dpt dosa isteri tak tutup aurat . moga bahagia

    0

    0
  20. bukan nama kau says:

    buat majlis bukan main grand, tp where is family belah jejai?? agak…. ouhh, malunyeeeeeee!!!

    0

    0
    • qaseh says:

      aci sedap mulut kau je kan..
      bile tahun kau nak say sorry kat diorg tu?
      yang kat belakang jejai tu sibling die la ngek!

      0

      0
  21. MeLia says:

    Tahniah. Semoga berkekalan hingga akhir hayat.

    0

    0
  22. Calynn says:

    Oppss…mak jejai tak datang ekkk…hmmmmmm

    0

    0
  23. Anonymous says:

    xde seri

    0

    0
  24. emel says:

    xnk komen pasal pengantin..tp baju Fasha sgt cantik!

    0

    0
  25. […] Gambar lain boleh terjah sini, sini dan sini…. […]

    0

    0
  26. Lattalilattamplom says:

    batang idung family sblah Jejai langsung tkda?????!! lalalalalalalaa…. paham2 jerlahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    0

    0
    • hantu kak limah nak balik mana weh..??!! says:

      masa nikah, tan sri ada dtg la… cer carik2 gambo tu kt blog lain. (saja tk nk bgtau nama blog tu. sbb aku suka beautifulnara.. hehe..)

      0

      0
  27. Anonymous says:

    mana rayqal anak nora danish?

    0

    0
  28. emmirah says:

    kan fasha pernah bg statement..dia and jejai yg nak kawen..bkn family yg nak kawen.. sbb tu keluarga jejai tak mai.. ntah2 seronok dgn cucu.. hahahah anyway fasha tahniah sbb dpt bekas nora..sbb tu dia tak heran..

    0

    0
  29. choii says:

    geli tgk jejaik..

    0

    0
  30. wiwiwi says:

    congrats to the newly-weds :)
    doakan je la yg terbaik tuk diorg ni…
    dah jodoh kan…Allah Maha Mengetahui :)

    0

    0
  31. intan says:

    menyampah….baru jer aku jumpa nora danish aritu …mmg cun giler dari minah gedik ni….tak lama manapon…..

    0

    0
    • hamba Allah says:

      Cuba la doakan perkara yg baik, kan dorg buat perkara baik yakni mendirikan masjid, nape lah islam sesama islam nak ade sifat cam ni… Ingat hanya Allah swt yg maha mengetahui..

      0

      0
  32. aku says:

    doakan je yg tbaek utk dorg ye..
    smoga bukak kn pintu hati dorg utk jd yg lbh baek,amin..
    siapa lah kta tuk jatuhkn hukuman kt siapa2 kan?
    serahkn sje tugas mhukum ni kt yg maha Esa..

    0

    0
  33. aku says:

    doakan je yg tbaek utk dorg ye. .smoga bukak kn pintu hati dorg utk jd yg lbh baek,amin.. siapa lah kta tuk jatuhkn hukuman kt siapa2 kan?serahkn sje tugas mhukum ni kt yg maha Esa..

    0

    0
  34. cik receptionist tension belum gaji says:

    cmt pgantin baru wat fasha,n cmt pngantin lama wat jejai..hahaha..lawa pelamin..adakah saham fasha akan merudum slepas brgelar Mrs Jejai?

    0

    0
  35. ara says:

    Assalamualaikum..korunk yg kutuk2 fasha ni dah bgs sngt ye? Tahu kan jodoh, pertemuan, perpisahan semua dah tertulis..xpatut nak mempersoalkan..siap mempersoalkan ttg dosa, lain la yg bg statment tu tak pernah langsung buat dosa ok la, blh la trma, kalau diri tu 2 x 5 je tak pyh nak persoalkan ttg dosa org..biarla dia ngn dosa dia, korunk wtpew nak tmbah dosa free kutuk2 dia.. #Berakhlaklah dengan manusia dengan sebaik-baik akhlak.

    0

    0
    • mak jemah says:

      agree… jaga dosa masing2… kita jg kubur kita, dia jg kubur dia… ape yg kita buat adalah tanggungan sendiri…

      0

      0
  36. tahniah buat fasha sandha dan Jejai.Baguslah diaorang dah berkahwin

    0

    0
  37. sayayangtidakbernama says:

    cantik fasha,ada seri :)
    tahniah :)

    0

    0
    • girl says:

      elo….buka mata besar2, x nmpak ke muka fahsa tu langsung x berseri,
      dah macam muka mak jande je…

      0

      0
  38. sayayangtidakbernama says:

    ade seri pengantin,tahniah :)

    0

    0
  39. […] oleh: Beautiful NARA VN:F [1.9.17_1161]please wait…Rating: 0.0/10 (0 votes cast)VN:F [1.9.17_1161]Rating: 0 (from 0 […]

    0

    0
  40. bukan peminat fasha says:

    jejai sgt tak hensem…

    0

    0
  41. Er says:

    Jadah apa semua tak puas hati weh. Korang bagus sangat ke? Ceit

    0

    0
  42. mak jemah laris says:

    korg agak gmbr becium kt frame tu amik msa diorg da kawen ke belom kawen..btw congrats anak panda n jejai hehhe

    0

    0
  43. mak bapak jejai says:

    jai, mak dah cakap ko xnak dgr..
    tmj dgn qabil pun reti reject ppuan mcm ni..
    xpelah nak..
    mmg jodoh ko dgn ppuan yg dah barai ni..
    semoga bahagia nak..
    (x tahu nak tulis apa, ulang jelah)

    0

    0
    • hantu kak limah nak balik mana weh..??!! says:

      ko nk buat dialog bio lh cermin sikit.. cer kabo, tmj ngn sape skng?? adkh ‘artis tu’ jauh lbh baik dr FS?? kecuali klu tmj ngn org lain, tu aku tk nk bandingkn lh sbb skng yg kita tau, tmj ngn ‘artis tu’. hape da ko ni..

      0

      0
      • leman lambung says:

        adakah artis yang baik kat malaysia ni aku rasa semuanya sama je perangai.’artis tu’ x rampas laki org n yang penting dia x bertepuk sebelah tangan ya.

        0

        0
    • humble says:

      tak payah la nak hina orang dgn sindiran2 mcm ni…kita sendiri pun belum tentu ‘berakhir’ macam mana…

      0

      0
  44. […] Abang Nara tahu anda sudah tidak sabar lagi untuk melihat gambar pernikahan Jejai dan Fasha Sandha. Maka Abang Nara kongsikan kepada anda semua gambar-gambar yang diambil daripada banyak sumber untuk tatapan anda. Semoga anda berpuas hati sementara menunggu gambar berkualiti … Continue reading → […]

    0

    0
  45. gurlz89 says:

    cOngrat la fasha……smoga ko bhagia dismping jejai…
    jgala hubungan yg baru nie bek2 n ubahla perangai 2 kpd yg lebih elok.
    ingat status ko skang..so, camat pngntin bru huhu

    0

    0
  46. qaseh says:

    Fasha dgn Jejai dah selamat jadi suami isteri pun.
    orang lain dok kutuk lebih2 kenape..
    kalau taknak doakan diorg happy pun
    korang tutup mulut..
    takdelah tambah berat bahu kiri korang tu.
    ni tak pasal2 dapat dosa kering.
    tak payah la nak masuk pasak ND..
    ND punye cite dah lepas.
    orang tu dah selamat pun jadi pasangan halal..
    kalau dah tak suke tu..ade je..
    tang bajulah, tang tu la, tang ni la..
    die buat majlis tu gune duit die la..
    sesen pun tak mintak duit korang
    nak tengok entry ni tengok je..
    nak kutuk tak payah…huk aloh~

    0

    0
  47. Anonymous says:

    haih..time kawen ngn nora danish dulu je muka jejai tu dah tak ensem..tak layak ngn nora danish..sekarang ni dah tua…betambah la buruk.ingat td fasha kawen ngan datok tua mana la td..ensem lg dato k.hahhaha..camne la muka cmni boleh jadi playboy..geli sungguh…(act aku menyampah perangai die.tepaksa pulak kutuk muka die.pangai buruk tp muka ensem takpe la jgak kn)

    0

    0
  48. gul says:

    masa jejai kawen ngan nora danish dulu,muka jejai dah sedia tak ensem..sekarang betambah tua betambah buruk la muka…mula2 tgk pic ni, aku ingat fasha kawen ngan datok tua mana la…ensem lagi datok k yg lg tua tu..haaha.. anyway aku kutuk sbb aku tak suka perangai jahat jejai ni..seswai la ngan fasha sandha tu..sama je perangai..mcm pinang di belah dua..huhu

    0

    0
    • hamba Allah says:

      Astarfirullah al azim, tak baik menghina ciptaan Allah, cpat2 la sedar

      0

      0
      • qaseh says:

        Hamba Allah, lantak kan aje mulut macam si gul tu..
        die dok mengata die dah kawin ke?
        kalau dah kawin macam la.. partner die tu tip top sangt..
        entah2 macam pinang tak boleh dibelah2..!

        0

        0
  49. saiful says:

    tahnia fasha semoga bahagia amin. manis je muka fasha ku tengok

    0

    0
  50. Anonymous says:

    coment kat atas ni aku tgk bila coment yang puji,lebeh banyak org dislike…bila coment yang mengutuk,lebeh banyak org like temasuk aku…hahah..so bole buat kesimpulan sendiri la kan…maklum la..ramai tak suka jejai sbb apa yg die buat..begitu jugak ramai tak suka fasha…so nampaknya pekahwinan ni sgt sepadan…like!huhu

    0

    0
  51. kak minah says:

    Selamat pengatin baru fasha semoga kekal hingga anak cucu.

    0

    0
  52. Anonymous says:

    inikah yg dinama kan laki jahat utk ppuan jahat..anyway obvious sgt fasha nk kat jejai sbb duit je…

    0

    0
    • humble says:

      jgn sedap mulut menghukum orang jahat seolah-olah awak tu baik sgt2…ingat la, yg baik sekarang blm tentu baik akn datang, yg jahat skrg blm tentu jahat selamanya..

      0

      0
  53. De Ray says:

    Terserlah kasih sayang antara Fasha n Jejai..moga berkekalan. Ini la dikatakan jodoh dan takdir…walau terhalang dihalang berkat kesabaran dan sedikit usaha adalah hasilnya…doakan yang terbaik tok kalian dan dikurniakan anak2 yang comel…
    PAda Aidil laki rita ko patut follow contoh niiii….klu benar cintaaa dan sayang…bukan nafsu semata2

    0

    0
    • cakap x serupa bikin la tu... says:

      yupp..tak kira family x suka ka apa…ada 3rd party yg masuk campur kasi hangat ka..janji silaki back up baek punya..x mau layan apa kata org..barulah namanya sayang…ini kawen pasal nak ****tuttttt**** memanglah jadik mcm rita & aidil tu….

      0

      0
  54. congrate! semoga kekal la hendaknya.. :)

    0

    0
  55. ross says:

    kalau di lihat dari wajah jejai ni, memang ade rias wajah emak fahsa, mungkin ini lah jodoh mereka,sbb kebanyakkan jika jodoh kita memang ada rias keluarga kita.

    0

    0
  56. happysagi says:

    Alhamdulillah menangislah syaitan sbb dah tak boleh nak goda fasha n jejai lagi tang bab yg satu ni..tahniah to fasha and jejai.seram pulak bila teringat karma alam – what goes around comes around and what you give you get back..oh ya fasha kan kalis karma!!..cheers

    0

    0
    • Mohd says:

      Karma adalah sebahagian daripada kepercayaan agama Hindu. dalam islam xder hukum karma..bila awak bt baik, awk dpt pahala, tp bila awak bt jahat, n awak bertaubat dan di terima Allah, Allah xkn bagi awk neraka tp Allah bg awak syurga..Allah maha pemurah.as long as sedar silap awk n takut balasan jika buat jahat, so awk bertaubat la..Allah xakan hukum awk, malah bg yg terbaik utk awk..awk bca kisah nabi??byk tul dugaan mereka, sedangkan mereka xpernah bt jahat.kalo karma tu wujud dlm islam, xkn nabi2 di beri dugaan cm tu??so xder istilah Karma dlm islam, yg da cma qada’ dan qadar..

      0

      0
    • happysagi says:

      Kena mention lah pulak!’karma’ yg saya guna tu bukan nak agung2kn kaum lain atau agama lain ye.ia hanyalah perkataan biasa yg terdapat dlm kamus dewan bahasa dan pustaka.cheers!

      0

      0
  57. xberapa nk minat says:

    fasha ckp jujai matang n bertanggungjawab….if matang xkan xleh pk yg mana baik yg mana buruk masa jd husband ND dulu kan…..nk ckp psl bertanggungjawab ni,fasha sndiri akan taulah pas kawin…….

    0

    0
  58. kitty says:

    tahniah kepada pengantin..semoga bahagia hingga keakhir hayat..ignore org yg mmg hobi mengutuk dan suka menjatuhkan kaum sendiri..apa yg penting jaga diri sndiri dan keharmonian keluarga sndiri..peace yewww

    0

    0
  59. love fasha says:

    love u fasha sanda…. nampak berseri dan happy sangat kat picture tu… u lah artis paling tabah dan paling bagus dari segi kualiti lakonan…. love from bruneian fans…

    0

    0
  60. gua says:

    pelik.. nape gift tu gambo mereka kiss?.. huhu…

    0

    0
  61. Cherry says:

    siapa bilang Fasha x menawan x menarik hati tiada memikat..
    Kalaulah memang tak mungkin Jejai tertarik…
    Kalaulah sungguh tak mungkin Jejai kan jatuh…

    Aduhai… lemah lembut gayanya
    Serta manis senyumnya
    Hitam pekat rambutnya
    Ayuh ambil si dia

    Di antara gadis gadis seluruh dunia
    Tiada yang sehalus mulus oh setulus dia
    Di antara gadis gadis seluruh dunia
    Tiada yang sehalus mulus oh setulus dia
    Budi bahasanya, pandangan matanya
    Sentuhan jiwanya membuatku terlena

    0

    0
  62. Anonymous says:

    ok what..xde la seksi…

    0

    0
  63. Aku kesah says:

    x berseri la Fasha..mungkin dia dh biasa brlakon sbgai pengantin sb tu cam dah biasa jer..knapa fasha pnya pengapit semuanya perut nmk buncit jer atau aku pnya mata dh kero…apa pn tahniah la fasha..moga brkekalan hingga hujung nyawa..AMINNN..

    0

    0
  64. penang sempoi says:

    alhamdulillah, selamat pengantin baru buat fasha and jejai, semoga bahagia and mendapat keberkatan Allah dunia akhirat.
    fasha dan jejai nampak beseri sangat, baju yg fasha pakai pon simple and sweet sgt, pelamin yg sgt2 cantik. mcm ala2 lisa n yusri ade bunga2.
    selebihnya kerja Allah untuk menilai, kita manusia hanya menasihati yg terbaik.

    0

    0
  65. hunny says:

    fasha cantik sgt..berseri mukanya..tahniah semoga bahagia..
    baju cantik + x seksi ..ok la..

    0

    0
  66. deactivate FB says:

    abg nara boleh tak letak arrow up kat bwh ni? pas baca komen jela2 malas tul nk scroll ke atas hahaha!

    eniwe, congrats both jejai&fasha. nikah jgk kome! :)

    0

    0
  67. deknoe says:

    i like bju fs…
    sopan….
    colour pon ok….
    hope dorg kekal hendak nye…
    paz nie xyah la nk kutuk2 dorg lg…
    da mmg tertulis jodoh dorg tok bersame…
    thumbs up!!!

    0

    0
  68. abot says:

    x berseri pon

    0

    0
  69. zbm says:

    org yg x pernah merasa disakiti & dikhianati krn cinta mmg mudah je nk ckp sesuka hati. past is past n dh jodoh diaorg. mmg senang je nk ckp cam tu. tp org yg mengalami kesedihan tu je yg tau tersiksanya hati. dahlah r/tangga runtuh krn betina tu, jantan tu kawen plak ngan betina tu. if kawen ngan org lain sakit tu tidaklah terasa sgt. sy pasti abby sgt memahami keadaan ND skrg ni. kes dorang pun sama. hanya org yg setia dlm cinta je yg tau betapa sakitnya hati ttp kpd org yg jenis cinta pakai buang ni mmg x kesah nk dtg cinta byk kali pun. cuma sy kagum ngan ND sbb tidak terlalu expose sgt masalah r/tangga dia kat media. lebih byk berdiam diri demi maruah ke dua belah pihak. aku pun x mampu nk wat camtu. aku rasa tindakan aku mcm abby. pe2 pun aku sokong abby.

    0

    0
    • sarah says:

      I agree with u..those who support Fasha n Jejai are those who never been hurted with perampas n betrayals by husband..I am not in Nora’s positiion but I am in their son’s position seeing ur mom hurted by betrayal hurted so much …those people can easily say dh jodoh mereka but let’s see if they go through the same thing tooo….let’s see how berserah are them

      0

      0
  70. Ezzra says:

    Congrats for Fasha n Jejai.
    Nampak majlis sederhana. Oklah sangat utk majlis pernikahan kan.
    Baju Fasha pun sweet. Tapi kalau bertudung mungkin lebih sweet untuk majlis nikah.
    Semoga berbahagia hingga akhir hayat.

    *btw, mana family jejai yg lain. Nampak adik lelaki dia sorang tu je, adik2 perempuan x da gambar ke? mak ayah dia?
    Tak sempat snap picture kot.

    0

    0
  71. nazira says:

    fasha sungguh ayu skali.tpi kesian nora danish.

    0

    0
    • Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengaap computer says:

      ape nk di kesian kn ? nora bukan nye 50 taon umr nye ! dia muda lagi muka pn jambu puteh melepak dn boleh cari jantan lain …….dlm banyak2 jantan tkan satu jantan pn tknak ngan dia !!!! dia leh berlakon ha teroskn berlakon cari rezeki untok anak…hepi hepi kn diri tu jangan stress…semua tu leh setle…

      0

      0
  72. rhaaa says:

    tahniah semoga bahagia hgga akhir hayat…semoga diberi hidayah tuk berubah ke arah kebaikan…Aminnn..

    0

    0
  73. mak c kina says:

    tahniah la ye…mmg sweet couple…couple yg org benci…suai sesgt….4 fs,ko dh dpt jejai ni,ko dok ontok2 (loghat n9)….jgn de kontroversi lagi…cukup2 sudah…byk la bersabar menjadi isteri jejai….(kot jd mcm ko wat kt nd la kan…)…aku harap perkahwinan ko ni penamat bg cite ko yg very the drama 2….

    0

    0
  74. Calynn says:

    Family jejai mmg ada…cuma mak dia je takde….bz jaga cucu kut…..

    0

    0
    • Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

      kalau dia nk datang bolehhhhhhhhhhhh….pasal dia tknk datang tu suka hati mak jejai la

      0

      0
  75. Anonymous says:

    alaa yg ade adik lelaki dgn pak jejai je. mak dgn adik2 perempuan, aunties n uncles ke sepupu2 rapat ke mana ade tunjuk muka. mention pasal wedding ni pun takde.

    0

    0
  76. booBlogs says:

    agak-agak pasni ada kontoversi lagi tak? nway tahniah fasha

    0

    0
  77. Anonymous says:

    kesian fasha.. ramai yg x suka dia.. kes sebijik mcm aku.. tp alhamdulillah sehingga sekarang aku masih bahagia bersama suami.. to fasha buktikan pd semua yg ko boleh menjaga rumahtangga ko walaupon dituduh perampas.. biar akhirnya org nmpak kenapa jejai memilih ko..

    tahniah sekali lagi…

    0

    0
    • Anonymous says:

      yaa..hanya Dia yana maha mengetahui.lepas da dorang berkahwin pun da cukup da..dosa diorang biar diorang tanggung sendiri..

      0

      0
  78. retismelayuu says:

    aku punn ta suke sgt si FS ni,, tapi baguihhh lahh baju kawen dea tadelahh sexy sangat… bab ta pakai tudungg tuu,, doakanlahh suatu hari nanti terbuka pintu hati dea na berubah ye ta… semoga perkahwinan FS dgn Jejai kekal sehingga ke akhir hayat… :)

    0

    0
  79. aku kesah? says:

    myb da biasa tgk fasha bermake up n pkai mcm ni..so nmpak mcm biasa je…mcm cover majalah je..xde la nmpak special pun..just cantik mcm biasa je..dh hari2 pkai cntik2..so biase je.

    0

    0
  80. […] kahwin Fasha Sandha dan Jejai yang lain. Jadi hari ini, saya jenguk-jenguk lagi kat blog Encik Nara dan saya tidak hampa sebab Encik Nara telah berkongsi 14 lagi gambar kahwin Fasha Sandha dan Jejai […]

    0

    0
  81. lovin says:

    congratulation to Jejeai & Fasha Sanda,
    sya suka la dgn plhan warna yg dplh Fasha…..
    cun sgt warna tema yg dplh…..
    mst la pkahwinan mrk b’dua ne dpt rstu dri kdua2 org tua mrk,klu x ada rstu dr kdua-dua belah pihak,perkahwinan x kn b’langsung kn…..
    s’moga perkahwinan Fasha Sanda dgn Jejai b’kekalan hngga k akhir hayat & s’moga b’bahagia slalu……

    0

    0
  82. chentalove says:

    aku suka tngok style bju n wrna bju…lmbut je…
    Fasha pn cntik jga…apa2 pn…tahniah untuk mreka…
    smoga bhgia hngga hjung nyawa…
    skrg tnggu rzki anak lg la Fasha n Jejai kn…coming soon kot…

    0

    0
  83. Love Islam says:

    Selamat Pengantin Baru.. Semoga berbahagia.. Doaku buat saudara seIslam Semoga Allah memberi hidayah dan petunjuk. amin.

    0

    0
  84. semut says:

    tahniah fasha n husben..smoga bbhagia hingga hujung nyawa..amin

    0

    0
  85. shiela says:

    nk kata cantik sgt tu x…nk kata xcantik pun x…. tapi bile teringat kata2 fasha…jejai bukan pilihan terbaik dulu…terasa mcm ade something yg membuatkan kata2 tu ditarik balik…. saye xbrape nk stuju kerana perkahwinan mcm terpaksa…tapi apepun dh jodoh…katakan….

    0

    0
  86. Anonymous says:

    gua.com dah nyatakan keluarga Jejai menghadiri majlis pernikahan tu:

    “Turut hadir ke majlis tersebut ialah bapa pengantin lelaki Tan Sri Ramli Ngah Talib, ibu pengantin perempuan dan keluarga.”

    You all tengok tak latest cerekarama MENARA CINTA lakonan fasha dan fahrin. Anggap la laluan hidup dia macam tu, mula2 tak diterima mertua, tapi akhirnya diterima semua atas keikhlasan cintanya terhadap suami. Lagipun fasha kan first love jejai. Tahniah fasha.

    0

    0
  87. Peminat diri sendiri says:

    tahniah untuk diriku yang tak kawen2 lagi :((

    0

    0
  88. bunga cinta says:

    Sian nora danish….napelh muka x ensem tp playboy
    Nora danish lbh cantik dri minah ni…x ske fasha sanda sbb perangai dy…

    0

    0
    • qaseh says:

      bagitau sikit..kot la aku yang bengap kan…
      jadi kau yang pandai ni..cube bagitau aku sikit ape masalah dengan perangai die??
      u talk like u know her well kan……..
      bagila tahu ape probs attitude die??

      0

      0
  89. mataharu says:

    kalau nak kutuk perangai jejai dan fasha sandha boleh dipertimbangkan lagi tapi kalau nak kutuk rupa wajah ciptaan Allah diharap sila beristighafar lah yer.Itu dah kira menghina ciptaan Allah.renungkanlah yer. harap maklum.

    0

    0
  90. mak jemah says:

    ape agaknya perasaan ND skrg ye? hurm. nampak tweet dia yg mcm syahdu sket. mcm mbawa diri. ofkos dia doakan yg tbaik utk si JJ and FS ni. sbb JJ ni kan bapa kpd anak dia. xkan dia nak benci. hati wanita kot. tak siapa mahu lelaki yg dia syg dirampas perempuan lain. tapi yg dah blalu tu blalu laa. maybe JJ ni mmg ditakdirkan utk FS. tp tanggunglah nnt. setiap perbuatan yg baik dibalas baik, perbuatan yg jahat, dibalas jahat. hari kau amek hak org, hari lain, Allah plak nak kau rase mcm mane org amek hak kau. bukan KARMA tp balasan baik ataupun buruk Allah utk hamba2nya di dunia. sometime kte boleh nmpk kuasa Allah, Allah blas dgn cash kat dunia takyah tunggu akhirat. Ape2pun semoga berkekalan JJ and FS. :)

    0

    0
  91. Penghuni Alam says:

    tahniah….selamat berbahgia dan kasih berpanjangan…moga cepat2 timang anak

    0

    0
  92. Oioi says:

    Korg x gi rally bersih ke??

    0

    0
  93. hana ikhsan says:

    Ni pengambaran drama apa ? kahwin betol ker ? tak da seri pun wajah pengantin ?

    0

    0
  94. kikikikikiki says:

    korang2 seriously, sejak bile fasha cantik ni? miahahahaha. nice.

    0

    0
  95. Anonymous says:

    amacam…dh kawen.. PUAS ATI…?? hahha..thniah ler ek…dpt ape yg d idam2kn. lepas ni aku nk tguk korang kt mane2 pn melekat ajer la mcm belangkas tk lepas2..bsweet bromantik bagai..xkesah tkde dh org nk marah…klu org ngate pn tu bru la dkatakn mereka2 itu kekonon jeles. xpeduli lah..korang dh sah tp xnk la dgr pla korang bkontervesi mcm ek..nant sah2 d lahar balik oleh mereka2 itu.. sbnrnya lepas kawen ni le aku ase relationship korang lebih sukar dn mcabar.. so, pandai2 le pertahankn sebaik mungkin..jgn smpai d cemuh blk umpama memulagkan paku 2 keras(eh..yeke?peribahasa aku tu), klu x, abes laaa…xdpt aku nk nolongg..

    0

    0
  96. sweet32 says:

    nikah jugak akhirnye.. aku rase kawin dah byk kali.. kite ckp nikah.. baru betul! hahaha.. semoga berkekalan.. jgn fasha terima nasib mcm nora daniah dah.. bile dah ade nyawa kat perut. ditinggalkan terkontang-kanting…

    0

    0
  97. bedah tong gas says:

    apa2 pon pandangan ramai,tahniah.semoga direstui hendakNYA..jodoh ditanganNYA..cuma..semoga tiada perempuan lain pula yang mengganggu hubungan kamu berdua..jaga rumah tangga anda dan semoga dalam redhanya…..

    0

    0
  98. Awin says:

    Kalau dah jodoh tak kemana.. Tahniah fasha semoga kekal ke akhir hayat amin… Segala konterversi terjawablah sudah…

    0

    0
  99. fans fanto says:

    tahniah la fasha dan jejai…agaknya sekarang ni zaman baju duyung kot…btw, best woman wins….x gitu fasha???hehehe

    0

    0
  100. ain says:

    tahniah lah.. barakallah

    tapi entah lah.

    aku tak leh lupa la si jejai ni leh pulak tinggalkan ND masa ND tgh mengandung.. walaupun ditinggalkan macam tu. ND tetap bagi jejai tgk anak dia. ND tertekan sampai dalam majalah ape ntah. mak dia cakap kena mintak air pulih semngat dari Harun Din al-hafiz.

    ND ke .. fasha ke. dua-dua aku tak minat. tapi aku still tabik dengan kesabaran ND ni. Fasha pun sabar jugak.. tapi style lain.

    tak baik ungkit2 kan?.. tapi nak kene bgtau jugak. supaya jadi pengajaran.

    0

    0
  101. harsya says:

    Barakallah……. semoga berbahagia & mendapat keberkatan dgn pernikahan Fasha & Jejai….. Semoga menjadi Isteri & suami yg baik… insyaallah…..

    0

    0
  102. Datin says:

    begitu cekal sekali kau hadapi tomahan…. hanya ALLAH maha mengetahui. sesungguhnya semua wanita menginginkan perkahwinan yg gah, tapi aku dapat merasakan apa yg kau rasakan. cinta kau menebal sehingga kau menebalkan hati mu, walaupun da berapa kali kau cuba keluar dari hubungan ini, akhirnya kau bersatu dgn cintamu. mungkin selepas bernikah, segalanya akan lebih baik, insyaallah akan membuka hati hati yg keras untuk menerimamu seadanya. pahit dan manis yg berlalu hanya kau saja yg tahu. sungguh sakit bila kata kata nesta di lemparkan dan payah untuk ditelan. bangkitlah Fasha, jadilah seorang isteri yg soleha, dan insyaallah menantu yg bakal di terima dan disayangi…. Insyaallah….

    0

    0
  103. kiki pemalu says:

    al hamdulillah.. semoga bahagia sentiasa menjadi milik mereka selamanya.. insya Allah.. apa yang telah berlaku pada masa yang lepas biarlah menjadi pengajaran dan pedoman untk mereka pada masa akan datang.. sekurang-kurangnya terhindarlah mereka ini daripada membuat maksiat, tak gtu?
    all the best to both.. bukan diri ini sempurna untuk mmberi nasihat tapi hopefully jejai boleh membimbing puan fasha to be a better woman, wife n mommy to be… :)

    0

    0
  104. cintra says:

    semoga bahagia ke akhir hayat . jodoh dan maut tuhan yg tentukan, apa hak kita menidakkan jodoh ini . baik kita doakan yg terbaik buat mereka. ND pun akan jumpa jodoh dia. cepat atau lmbat saja. semoga kita sume bahagia.

    0

    0
  105. teharu mak dgn pernikahan ni…setelah dilanda ombak tsunami bagai akhirnya nikah gak kak fasha n abg jejai haha..kalo dah jodoh tak kemana kan..

    mak pernah jumpa nora n fasha in person..honestly fasha cantik natural indian beauty mata besar hidung mancung body model tinggi lampai..nora tu harapkan mekap je..kalo tak mekap muka dia mcm amoi vietnam yg biasa2 tu nampak tua mata kecik hidung kembang pendek plak tu..

    apa pon mak lagi cantik dari diorang haha..mcm miss venezeula uolss..jejai tengok mesti jatuh cinta terus mak dapat banglo sebijik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  106. bondai jejai says:

    sudah2 la kaitkn nama nora danish dlm pernikahan anakanda jejai dan fasha ni…masing2 dh buat haluan masing2…nora danish adalah kisah silam anakanda jejai…so x pyh la ungkit2 kisah lama..bonda pun dh restu pernikahan ini..kerna ini pilihan anakanda jejai..ok doa2 kn lah yg terbaik

    0

    0
  107. unknown87 says:

    apesal x de artis dtg ke majlis fasha?

    0

    0
  108. perhimpunan bersih yg kotor says:

    to jejai: semoga dengan perkahwinan kali ke-2 akan meredakan keplayboyan en.jejai.
    to fasha: what comes around will go around

    anyway tahniahler..

    0

    0
  109. ijat says:

    *kalau dh x suka 2 bt pe pn korang kutuk gk..jgnla krn benci korang kutuk melampau2.dah jodohnya tertulis di lauhul mahfuz dgn jejai.
    *bsikapla tbuka n jgnla bias sgt.dh nm pn artis,mmg dikenali dgn x btudung,pe yg nk dikisahkn sgt?bp percent je artis malaysia islam btudung?np x kutuk sume artis2 ppuan islam x btudung 2 skali?tarbiahkn sorg2…
    *jgn krn mulut nnt tpalit pd diri n kuarga sndri sudah.
    *jgn judge org dgn ape yg disuapkn oleh media je.

    Pape pn fasha sandha nmpk cantikla plk ms nikah.nampak bserila dr kate middleton malaysia.

    0

    0
  110. bukan peminat fasha says:

    xminat fasha tp seriusly die cntik mse nikah…bju die je xcantik..

    0

    0
  111. i am xoxo says:

    serius cantik baju pn pasha….i loike ~

    0

    0
  112. em says:

    kot ya pun tak suka jgn la kutuk dan label org perempuan jahat seolah- olah diri sendiri tu baik sangat…ingat la manusia bila- bila masa boleh berubah bila dikehendaki Allah…yg jahat boleh jadi baik, yg baik boleh jadi jahat

    0

    0
  113. saat yang bahagia says:

    pasha mmg lawa…tahniah

    0

    0
  114. minah kelat says:

    Selamat pengantin barula ye….nk kata apa lagi sbb dh kawin…apa2 pn semoga bahagia selalu hingga keanak cucu…larat ke jejai tu tunggu sampai keanak cucu
    ngan Nora Danish pn hingga anak je cucu tak sempaaa…t, tp apa2 pn yg baik tu dr allah yg buruk tu dr kita sendiri. Jadi Fasha jagala jejai tu elok2 ye..takut kena kebas kat pompuan yg mcm hang hehehe….

    0

    0
  115. I LIKE BEAUTIFULNARA

    0

    0
  116. sha says:

    Biaq la wey..dh jdoh dpa..2 kan smua ktentuan Tuhan dh..apa hak kita nk mlarang..doakn yg trbaeq dh..amin..

    0

    0
  117. […] beautifulnara.com Blog ni takde chat room… Tempat komen ada.. jom chit-chat kat bawah.. :) […]

    0

    0
  118. Sahara Abdullah says:

    Salam buat semua,

    Utk ND – Cintamu Hanya Untuk Yg Maha Esa & Kekasihnya Rasullullah swt..Tiada yg kekal d’dunia, Anak yg soleh adalah bekalan akhirat – didiklah ia dgn baik…Parut tidak mudah hilang, tp keimanan ND membuatkan kemaafan mudah dan kehidupan ND sentiasa d’lindungi ALLAH. Moga org yg b’iman menjadi teman hidup ND demi akhirat.

    Utk Pengantin lelaki – Pelajari dr kesilapan yg pernah d’lakukan dan dgn menghancurkan kehidupan org yg pernah d’jadikan isteri utk tujuan tertentu bukan yg t’baik..kebahagian hanya t’capai dari kemaafan orang yg pernah anda sakiti. Utk Pengantin perempuan – muhasabah diri

    0

    0
  119. I like reading through a post that can make men and women think.
    Also, thanks for permitting me to comment!

    0

    0