Written by AbangNara | May 8th, 2012

Abang Nara tahu masih ramai di luar sana yang mahu melihat gambar-gambar sekitar perkahwinan Awal dan Scha. Kali ini Abang Nara bawakan kepada anda 15 keping gambar daripada jurugambar rasmi majlis mereka iaitu CandidSyndrome. Serius gambar-gambar yang dihasilkan kesemuanya terbaik dan cun belaka.

scha awal

Lagi 13 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Saiful Nang.

P.S: Meow, kucing seberat 18kg telah mati.

scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

134 responses to (14 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Awal Dan Scha Daripada CandidSyndrome

  1. KK vogue says:

    awesome……….!! tiru ayat nara…. :p

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
    • Kak Nam says:

      Tak beraper berkenan dgn make up Scha/ macam nak keluar tengok wayang je.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 44 Thumb down 53
      • Anonymous says:

        org cantik xperlua nak mekap tebal2 mcm cikta tu! lain laa klu dh tua kerepot or muka penuh jerawat! nowadays mekap 8 inci dah x in, mekap 8 inch sesuai utk org bermuka hodoh sahaja..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 154 Thumb down 23
      • DinDa says:

        artis lain nikah pakai jgk la tudung…
        hohoho…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 26
      • eleh eleh says:

        mekap nipis salah,
        mekap tebal pun komplen…
        pe kes korang ni?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 167 Thumb down 9
      • dania says:

        biasa la scha bkn jenis girlish sbb tu la makeup dia pun ala2 je..

        abg nara ada brp entry lg pasal kawin schawal ni???
        ooo yg honeymoon belum lg ek?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 90 Thumb down 3
      • che taa says:

        korang tau tak sapa yg makeup fasha time nikah aritu? bkenan lak aku ngan style makeup dia

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 15
      • Anonymous says:

        kang nikah pakai tudung kutuk nikah je tau pakai tudung, time lain menyeksi, ni time nikah x pakai tudung, ko kutuk org lain tau jgk pakai tudung ms nikah.. wth ko ni???

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 69 Thumb down 3
      • Kak Pah says:

        Saidatul Nisa kakak Ella makeup Fasha itu hari….lagi bersih & cantik.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 7
      • enough with this already

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
      • sedey says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 47
      • No Komen says:

        kentut siti nuhaliza berbau cirit ! nah habis cerita.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 32 Thumb down 31
      • che taa says:

        kak pah: ko rs brp bayaran saidatulnisa tu utk sekali makeup?

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • cheers says:

        masa nikah je pakai tutp2…masa kat luar nak pakai ala style korea yg seksi x ingat dunia tue..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 8
      • setuju says:

        nipis tak kisah. tapi kes makeup Scha ni kureng menyerlah.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 23
      • sang says:

        kak nam, apa yg ko x berkenannye..make up scha ni cun la..daripada make up liyana jasmay masa tunang tu lg berganda2 aku x berkenan heh!lgpon, make up tebal2 tuh 10thn lepas punya pengantin

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
    • miss amanda says:

      layannnnnn..hihi.. abg nara tu tgok korg kata meluat tp sambil tu drop komen kt topik shcawal tu yg abg nara rasa korg berminat hahahaha :p

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
    • Pondan Sepi says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 36
      • Yul says:

        Kalo le gah sgt t kena ckp.. buat besar2 t jangan lak cerai.. buat simple pon kena jugak… ssh jadik artis nih….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
      • mamee monster says:

        xpyh nk caps lock pondan oiii! ada org pakse ker ko nengok?! dan xder org suruh ko jadi juri pun gah ker tak gah…len kali kalu ko tgk entri schawal, ko jgn bkk lansung!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 3
      • awekbulu says:

        kalau mu bosan tgok .. X payah lah bukak topic ni..sengal punya pondan..wekk

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • si janda says:

        wedding dorg gah la jgk drp xgah langsung.ko mampu?

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      smg brbahagia awal dan scha..hingga ke akhir hayat..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
    • Irman Hazz says:

      owh cantik yer,,,kak shcha al yaya,,,sy suka,,?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
      • ahkak puaka says:

        SAPE JE YG KO X SUKE?? LAU MUKA AKU MASUK NARA PUN KO SUKE LA BUDAK KECIK. IGT DH BERKUBUR, ADE LG RUPENYE!! HAISHHH.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
    • aku says:

      muka adik scha..erm…
      knp aku tgk muka scha mcm lelaki ek?..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. lalalulu says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 17
    • Anonymous says:

      ye kau mmg jerk!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
    • Lovelyvic says:

      Setuju!

      Ramai dah selesai… lepas ni Nak tunggu…
      1- Fizz Fairuz dan Almy Nadia..
      2- Remy Ishak & Tizz
      3- Farid Kamil & Diana
      4- Zahida Rafik dan..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        zahida rapek tu utk stok geli2 je. mana der org nak wat bini. ko ingt ada ke org sgup nak gomol plastik sepanjang hayat? gila norkkk!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 3
      • Lovelyvic says:

        Tapi plastik2 pun rumah dia besar beb….
        Siap ada gym instructor datang umah…
        Kereta 3 biji, porshe, harrier, bmw…
        Kita kerja gila2 pun lum tentu leh dpt mewah2 cam dia.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 5
      • mr badang says:

        semua besar kan? tp kat dunia je..nnt dah mati lubang kubor sm je saiz..iye x?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 5
      • Anonymous says:

        lubang kubur lagi, xde citer lain selain lubang kubur.. xsabar sgt nak masuk dh?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 9
      • eleh eleh says:

        to #anon

        –> lubang kubur lagi, xde citer lain selain lubang kubur.. xsabar sgt nak masuk dh?

        serius lawak bai….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
      • mr badang says:

        to anon
        xsalah klu kita beringat ttg lubang kubor tu…sekurang2 nya kita beringat tntg mati.jgn riak mek oi…kang tgh komen BN ni..kau keras plak.. sengal.kok ye pun nk komen..jgn smpi ko nmpk sgt jahil tu.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        dpd ko sibuk sgt nak ukur lubang kubor, baik ko sibukkan amalan nak masuk lubang kubur, amalan sendiri sibukkan dulu, bukan amalan org kubur sebelah.. x abis2 lubang kubur, lubang kubur! lubang jubur xde? next topic pls!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 8
    • Anonymous says:

      sbb kawen ko xgrand mcm dyeowg..JELES!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. saya ok jer! says:

    SCHA SIMPLE SANGAT. MAKE UP TAK BERAPA NAK MENARIK LAH. #sorrytosay. :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 24
  4. MizRita says:

    moga bahagia hingga akhir hayat..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  5. chanteqqq says:

    tahniah.. sweet :)

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  6. Efah Mustaffa says:

    Serius cantek fla pic ni dan dua2 sgt gojes..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  7. Alyaa says:

    Such a beautiful couple :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
  8. aku adalah aku says:

    simple la bagus..

    suka sangat dengan songket hijau tu…really awesome…
    scha nampak bahagia sangat…
    semoga kekal ke anak cucu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 2
  9. lady says:

    Sweet together:D tp perkawinan seelok2nya tak perlu di publisitikan sgt dgn meluas bkn ape lg ramai yg tgk lagi mcm2 komen org bg (tak kira lah baik or brk) & tkt dibelakang hari nanti (bkn doakan) klu ape2 jd org akan flash back plk time2 nie & mengejek plk, cukup2 lah episod bersiri (serious tak jelous langsung & paham dia org artis tp dah jemu lah dah dkt sebln cite pasal dia org)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 10
    • Anonymous says:

      jemu xyah la tgk, tp duk tgk jugak.. x paham aku.. artis kawen, diorg x mintak pun dipublisitikan, dah blog2 nak kuarkan gambar diorg..xkan ko nak salahkan diorg..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        sbb dk tgk la yg jemu 2..klo xtgk cmna nk rsa jemu..adoyai

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        ade sape2 paksa ko tgk?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • mr badang says:

        baru aku perasan..anon avatar putih ni ramai..hmpir semua nya suka maki hamun org..pas tu komen semua mcm bgus je..adoi…merosak kan nama anon yg lain je.

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        anon avatar mana yg x maki org? ni kira aku tny ni kira maki ke? btw kenapa anon ade avatar mcm2?

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
      • mr badang says:

        la…kak anon mana plak yg terasa ni? cik akak..klu xslh,jgn nk terasa..pelik btol aku..dh bkn ko,xpyh la komen..melain kan mmg kau terasa kena d batang idung ko je la kan..hahahak..kecian..mesti anon ni pompuan.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        ko ni dh kenapa, kejap kata anon avatar kelabu, pastu tukar topik pulak, so ko dh tau la ramai org yg guna anon ni, bagus la sbb dh x bodoh sgt.. terasa? who cares.. aku cuma nak kata ko bodoh sbb ingat avatar kelabu ni sorg je pakai.. tu je niat tulus ikhlas aku.. kbye.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
      • mr badang says:

        hahahah…yg membezakan anon2 ni cara penulisan nye..beza antara ko dgn anon2 lain ialah kau ni plastik..belagak baik.. bhsa kesat.org lain komen jgk,tp bertapis ..puihhhhhhhhhhhhhh.. perasan baik.aku bdoh ke,pandai ke.bkn guna duit kau.yg kau nk berlagak pandai apsal?jgn nk memandai2 kata org bdoh..sbb kau pun xpndi mana dlm bab komen ni.hahahahah…

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        ohh yg membezakan anon cara penulisan, sah bodoh.. check ip la klu pandai sgt and klu sibuk sgt nak bezakan anon abg badang. yes ko xmkn duit aku sbb ko bodoh, aku sgt bersyukur klu x sah2 aku bankrap kerana kebengapan ko. so ko mmg bodoh. and btw, aku kat sini mmg nk membodohkan org2 plastik mcm ko yg asik nak mngutuk org mcm ko prefect sgt. padahal sbnrnya ko dengki. lagi satu nak membodohkan ustats ngan ustajah bn mcm ko. x abis2 lubang kubur lubang kubur! xde modal lain?

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  10. Anonymous says:

    muakkkkkkkkkkkkk

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  11. iha says:

    simple sgt pun xcantik jugak…..kasi tebal cikit make up n bju yg bling2 ker…bru anggunnnnnn…hehehh…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 6
    • Anonymous says:

      mekap tebal, baju bling?? asal ulu tembelingkah anda? so kolot!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      akuuu tau, ko anak m daud kilau kan? bling bling!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  12. Mizz Ninaz says:

    Semoga kekal bahagia tanpa orang ketiga selamanya…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  13. mimi says:

    bahagia nye ,,, scha n awal.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  14. Anonymous says:

    seriously simple but looking gud…cantek…
    tak kisah la org nk mngata ke tak suka ke…sekali seumur hidup kawin kan…(insyallah)…semoga berbahagia ke akhir hayat :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 5
    • didi says:

      anony n badang—haa kan komen ok sikit…korang asyik nak bertekak pasal benda yg da jadi…seriously korang x payah nak gaduh pasal hal org…kita x tau ape yg jadi akn dtg..moga diorg bahagia smpai akhir hayat.,,adioss.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  15. Lina says:

    so far, ni collection gambar yang terbaik and soul touching…<3

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  16. Anonymous says:

    scha macam kontrol cun je…nmpk fake sgt!wekkk…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 19
  17. […] majlis mereka iaitu CandidSyndrome. Serius gambar-gambar yang dihasilkan kesemuanya terbaik … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Awal, CandidSyndrome, Daripada, GAMBARMajlis, […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. kakak neelofa says:

    ahkak rasa si Awal ni mcm benar beria2 sguh nak ke si scha ni. Si scha tu ahkak tgk mcm relax jer. Time prewed aritu si Awal jugak lah yg benar2 beria2 pilih baju utk si scha, dlm seia sekata pun, ahkak tgk Awal ler yg beria2 amik masa pilih baju sedangkan scha skjp jer….pastu ngan nyanyi bagai….

    dlm erti kata lain, nmpk nar lah si Awal ni mcm control freak….x gitew?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 16
  19. rainbow says:

    bg org biasa, baju nye agak cantik dan vouge jgak..
    tp tuk org yg dh biasa berdandan n pkai pakaian begini akn nmpak biasa..
    tahniah awal n scha..semoga perkahwinan yg d bina kekal sampai ke syurga.. =)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  20. mia says:

    Abg Nara, post sekali gambar kawin dorang tu cukup ler. lgpun dorang kawin sekali jer pun ….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  21. Reena says:

    Cantik scha drpd fasha…sweet sangat.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 9
  22. diana says:

    patutlah scha ni cantik… dia ni kacukan melayu-arab-cina.. first time nengok kat dewi remaja, dah agak dia boleh jadi juara. kalaulah aku cun, tentu aku dah glamour satu malaysia…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      ko cun, sbb tu ko x kutuk org.. jgn la rendah diri puler..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  23. UstazahTerlampau says:

    Tebal salah, x tebal salah…korg punya mekap masa kawin rasanya lg hodoh. Ye lah yg tukang mekap 2 pun bukn pro! Plus muka korg 2 x brape nak cantik!!! Muka mcm jamban!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      eh eh ustazah ni…ko ingat jamban x cantik?… Jamban rumah aku cantik je.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        Ntahnya… Jamban aku cantik dowh. Blink blink shinning shinning lagi. Tiap tiap hari aku sental. Baru puas hati, nak melabur pon best. Hihihi…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        ohh jamban rumah korg cantik ye, so korg ngaku la muka korg cam jamban.. fuiyooooo … hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  24. ida says:

    awesome!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  25. bkn siapa2 says:

    chantek sgt2 diorang nee masa pakai songket ijau tuuu… semoga jodoh kalian berkekalan hingga ujung nyawa… amin

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  26. fara says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 16
    • Anonymous says:

      Ya Allah, please la fara….jangan la kutuk dan pertikai ciptaan Allah.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
      • pemerhati says:

        ntah..ciptaan asal Allah pon org kutuk2..
        kalo artis2 ni g buat plastic surgery ke cucuk botox ke apa ke sbb nak ubah muka dorg tu, lagi lahhhhhhhhhhh kena kutuk
        sungguh aku tak paham korg neyh~

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      mcm hidung nenek ko la, slek semacam je!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  27. wan says:

    sarat@meleret salah simple lg la salah….tebal salah nipis pon salah….
    x pham la citarasa korang nie…..ok pe simple,sweet,x over, nice….
    masing2 pnya citarasa tersendiri…..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • ELAjb says:

      ala dorg 2 tahu cakap jer… diorg kahwin ade ke gune duit korg ker?? baju tak lawa la, makeup tak cantik la, over la.. diorg y kahwin ker korg?? suke ati dia la nak mcm ne pun..susa kan korg ke?? y boring 2 ape pasal nk masuk dekat gosip nie?? ko y masuk nak ckap boring plak.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. non says:

    awal n scha perkahwinan glam, tp..fasha sandha yg nampak cantik jd panten di matakuu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  29. aleeya come says:

    dua orang nie memang sesuai sgt!!!!!!!!! mcm pinang dibelah dua..tp kalau fasha sandha dgn laki dye 2 sesuai kerr?????? bak kata nabil, lu fikirlah sendiri!! hahaha
    tp nk tggu bila farid dgn diana nk kahwin, dah lama sgt diorang kapel rsenye…lgpun dua2 sama padan, walaupun bg aq farid dgn lisa lg sesuai, tp nk buat mcm mane lisa dah ade laki

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  30. mak cik yang kepoh tp x berapa nak kecoh says:

    ni nara smpai nanti scha ngn awal dpt anak baru nak berenti publish..kiteorang mmg nak tgk n dengar citer pasal perkahwinan paling gemilang tahun nie…(errrr mata ke atas dan tangan kiri dan kanan memegang bahu)
    abg nara kekadang kena la dgr ckp pengikut blog ni..cukup2 la…org jgn menyampah…plzzzz

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
  31. rura says:

    sasah nak glamour….awal tu star ker ?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  32. rura says:

    kawen ala – ala artis popular ! walaupun tak popular hehe

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  33. rose says:

    semoga berbahagia hingga ke akhir hayat buat scha dan awal..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Datin paduka says:

    Sori ye,kenapanazwan ali asyik cakap bangkai je. Aku takut kalau ia mati macam bangkai pulak. Minat sgt n perkataan itu. Atau azwan ni dah gile ke ape. Masuk tg rambutan lagi baik. Agaknye dia ni sakit jiwa. Awasssssss.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  35. cici says:

    cantik gown cekelat ni… so sweet scha in her wed gown… happy jer nampak.. congrats!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  36. […] Abang Nara tahu masih ramai di luar sana yang mahu melihat gambar-gambar sekitar perkahwinan Awal dan Scha. Kali ini Abang Nara bawakan kepada anda 15 keping gambar daripada jurugambar rasmi majlis mereka iaitu CandidSyndrome. Serius gambar-gambar yang dihasilkan kesemuanya terbaik … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Gadis Jamu says:

    JAMU SURUT AYU ALAMI mampu mengembali berat badan ketahap ideal….dulu sy 73kg skrg 55kg dalam masa sebulan lost 10kg :) berminat bole oder d 0146661778;) sharing is caring:)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  38. anon says:

    tahniah scha & awal kerana sudah b’kahwin
    tidak sia2 kurang buat surat hntr kpd semua sponsor..sbb majlis sgt meriah
    (tgok dri blog dynas..dynas ada kata yg scha + awal mencari sponsor untuk majlis mereka smpai kena buat kertas cdgan)
    btw mmg x sia2 korang hantar krts cdgan dkt semua sponsor korang..majlis sgt meriah
    tahniah sekali lagi
    semoha kekal ke akhir hayat :)
    dan scha , hope you dh x pkai seluar pendek prgi KLCC / PAVI lgi okay :)
    jgi tingkah laku awak ;)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  39. adahakukesan says:

    kelakarla ko nara… ayat xbleh blah.. Abang Nara tahu masih ramai di luar sana yang mahu melihat gambar-gambar sekitar perkahwinan Awal dan Scha.

    masih ramai diluar sana yang mahu,….. ya kami semua nak sangat semua gmbr psl ngan awal n scha ni..please cite psl dorg je taw..xmau artis lain… hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  40. rahsia says:

    artis lain pun kawin gak tapi diaorang ni terlalu berlakun…nangislah..suprise lah..terlalu kebudak budakan..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  41. terlintas di kepala says:

    mintak maaf sekiranya penyataan saya ni salah.. mohon betulkan sekiranya salah :)

    bukankah apabila kita bersalam mencium tangan seseorang, org yg menyalam itu sepatutnya menurunkan/merendahkan badannya untuk mencium tgn, bukannya menarik tangan org yg disalam ke dahi kita..

    sy merujuk kpd gmbr ke dua..
    maafkan saya sekiranya saya salah :) hanya sekadar meluahkan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      dah xde bende lain nak pertikaikan? atuk ko kencing berdiri xnak pertikaikan boleh ke x? ko berak basuh guna tangan pegang taik xnak pertikaikan? ko ni mesti hidup xtenang, semua bende nak pertikaikan, nak mkn ayam kfc pun mesti ko risau kot2 tu sbnrnye daging vavi kan kan…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  42. Nenekcantik says:

    Hmmm, haritu jumpa awal kat iKEA nampak dia bawa handbag cam pompuan tu ala2 tergedik2. Tak sangka pula dia dah kahwin dengan Scha. Apapun semoga berbahagia sampai ke syurga ya.

    Psst: Shca tu dah biasa tengok dia mekap. So, xde apa yang berbeza pun tengok dia time kahwin.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  43. mrlabi says:

    aku salute suami yg biar isteri dedah aurat… berani buat berani tanggung

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • tic toc says:

      bila lagi. masa ni lah nak dedah. dah tua krepot bwat apa.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      aku lagi salute laki yg biarkan bini die mengumpat je, berani buat berani tanggung.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
      • jantan says:

        ish..ish..ish..kalo lah ko tau jantan kalo mengumpat lagi terok .Ko tak tau ke tuan punya blog ni punya jantina. :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. ngah-ngah says:

    mana sambungan…dlm bedroom pulak… tak best lah filem ni. selalu habis sekerat jalan aje.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. noroom says:

    pengapit scha tu adik dia ke? bentuk hidung lebih kurang sama je.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. amnr says:

    pic ke4 nmpk cm marion counter pn ade…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  47. pelikss says:

    just enjoy the pics…if u marry n people comment too much on ur pics n make up, how will u feel? pleaz guys ….stop talking craps ….just enjoy their pics…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  48. x der seri says:

    Aku tgk awal lagi seri dr scha la pulak.. hmm.. may b sbb make up kot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Anonymous says:

    awal over…dia yg beria2 sgt…scha relax jer….urusan kahwin awl over…ermmm confius~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. barbie girls says:

    berbeza artis yang kahwin sponsor dengan artis kahwin guna duit sendiri. macam lisa surihani,fasha sandha and so on. gambar2 mereka taklah terlampau menonjol dan pakaian sedap mata memandang. publisiti pun kurang. bila kahwin sponsor jup jadilah macam ni. sama macam masa norman dengan memey kahwin tuh. meletup habis. agaknya memang macam tuh ea?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0