Written by Bella | April 18th, 2016

Semalam majlis resepsi perkahwinan Shah Iskandar dan isteri Siti Sarah Mohd Noor telah diadakan di IDCC Convention Centre, Shah Alam.

Majlis tersebut berlangsung dengan cukup meriah dan dihadiri oleh keluarga kedua-dua belah pihak, rakan artis dan teman rapat mereka berdua.

Shah kelihatan kacak mengenakan suit berwarna hitam manakala Sarah cukup anggun dalam busana  serba putih.

Shah Iskandar dan Siti Sarah sah bergelar suami isteri hanya dengan sekali lafaz pada 16 Januari lepas di dewan Ballroom, East Coast, Singapura.

Semoga pasangan ini kekal bahagia sehingga ke akhir hayat dan diberikan rezeki untuk mendapatkan cahaya mata.

Jom layan beberapa lagi foto sekitar majlis resepsi Shah Iskandar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : The MomaPixel

14 responses to (14 FOTO) Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Shah Iskandar

  1. Anonymous says:

    yeahh yeah sy y banguna awl

    0

    0
  2. norajew says:

    knp nampak x cantik semua gambar ni..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Makeupnya kurang menyerlah… Mungkin jarak nikah jauh sgt dgn tarikh knduri… Ape2 pun tahniahh…

    0

    0
  4. moksue says:

    Alhamdulillah…tahniah Semuga anak berdua diberkati Allah…

    0

    0
  5. akulah aku says:

    Tahniah kepada pasangan pengantin. Tapi, kenapa besar sangat watermark dia?

    0

    0
  6. cik nona says:

    suke tgk sanggul dia…simple cute

    0

    0
  7. Miss Zulaikha says:

    hensemnye guy yg pakai baju batik sebelah iqram dinzly tu…gambar no 10…omg dia tu artis ke? boleh pencen la remy ishak, zul arifin, farid kamil pasni…he’s so charming!

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Momapixel tu tak leh besar lgi ke?

    0

    0