Written by Bella | February 8th, 2016

Bulan Mac depan, pelawak Shahrol Shiro bakal menamatkan zaman dudanya bersama gadis pilihan hati, Nor Farhanah Syamimi.

Majlis akad nikah akan diadakan pada 18 Mac dan diikuti majlis persandingan di pihak perempuan pada 19 Mac. Walaubagaimanapun, Shahrol masih belum mengumumkan tarikh bagi majlis resepsi di pihak lelaki.

Seperti pasangan yang lain, Shahrol dan Farhanah juga telah mengadakan sesi fotografi pra perkahwinan mereka.  Sesi tersebut telah diadakan di restoran milik Dato Fazley iaitu Suka Sucre Bistro.

Berikut beberapa lagi foto pra perkahwinan Shahrol dan Farhanah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Sumber Foto: Instagram nabil_nadir

14 responses to (14 FOTO) Pra Perkahwinan Shahrol Shiro & Nor Farhanah

  1. dahlia says:

    Tahniah shahrol shiro..anak saya Isabella minat 100% dgn shahrol .

    0

    0
  2. peminat setia says:

    Orang brunei pun mostly sokong shahrol dan ajak Shiro..’Shiro memang the best !!!

    0

    0
  3. melati says:

    ko kawin lew gan saper pun……..tapi semalam saya bermimpi Mat Jenin suruh saya nasihat kan Neelofa tu , yg mengaku Jutawan muda…..nasihat Mat Jenin camgini…..Bangsa melayu dh lew ketinggalan , naper Neelofa tu memalukan diri sendiri??? aper tujuan dia ngaku Jutawan…kalau nk promote tudung sekali pun jangan lah kater diri Jutawan…Neelofa kalau kawin gan Khizir jantan memang sesuai ni….sumpah saya ckp…….malu kan diri sendiri ngaku jutawan muda…..Khinzir pun tahu tunduk sebab dia malu dia khinzir..tapi Neelofa dgn tak malu kater dia jutawan….saper lg Mulia ? Neelofa kew Khinzir…..Khinzir lagi mulia….

    0

    0
    • Bila resah says:

      Dh tk betul melati ni… Klu khinzir blh mulia lbh baik ko masuk perut mak ko blik Pastu belajar agama elok2… Teruk2 mana pun manusia kita adalah ciptaan yg tbaik yg buruk tu ko dtg dr diri ko sendiri apalg nk smakan binatang yg sah2 haram…. Mana yg lbh mulia ko ka khinzir? Lu pikir la sendiri

      P/S : Bukan peminat lofa

      0

      0
      • skacinta says:

        betul…melati ni acah2 die paling mulia…suke2 hati nk mengkhinzirkan org…perangai sndr mcm khinzir x perasan..aku dh lame dh perati si melati ni…ape yg mak die mkn mase ngandungkan die agaknye ek? makan khinzir ke?? ooopppsss!

        0

        0
    • Koky says:

      naper ko bencik sgt ngan neelopa??? aku pun tak minat dia tapi taklah sampai membenci, I think something wrong with u huh

      0

      0
    • Mira says:

      ayat melati ni ayat dengki ni…x blh tgk org senang…pttnya sbg anak melayu ko bangga le yg neelofa tu dh jd jutawan muda…bkn asyik2 org cina je yg jutawan…ni x, menyamakan saudara seislam sendiri dgn khinzir plk…mana pegi akal fikiran yg Allah kurniakan tu?

      0

      0
  4. melati says:

    hahaha.. bila resah & skacinta……aper kater korang tgk DNA…ko gan Mak Bapak ko mesti tk sama….mungkin korang anak scandal…..hihi

    0

    0
  5. Lara says:

    Ku kuciwa.. ingatkan pakai tudung sweet sweet takder pegang2 before nikah. Haishhh ada lagi ker Melayu Islam kita yang betul2 berpegang pada ajaran sekarang ni yer? Bukan apa, kalau tengokkan komen minah bertudung wuishh lagak sorang2 macam alim sejengkal jer dari pintu syurga.

    0

    0
  6. Bijan says:

    Motif pre-wed buat di dapur?

    0

    0
  7. Mak snow white says:

    Makcik nk tanye, perlu ke prewed ni. Ape motif amik gmbr tepuk tmpr belum menikah. Xpyh ngikut org buat prewed ko nk buat prewed. Last2 jd mcm program masak2

    0

    0
  8. tupperwarepink says:

    Ya ampun, baju shahrol ni mcm nk terbang da butang kemeja tu. Awat tak pakai longgar sikit

    0

    0
  9. Anon256 says:

    Belum halal jangan nak dekat2 la pegang2 la rapat2 la.. haih cuba bawak bersabo sikit.. bukan lama.. sebulan lebih kurang je lagi pun… #macammacamhalartissekarang dah tak kenal dosa ke bang shahrol oi??

    0

    0