Written by AbangNara | May 4th, 2014

Memang terserlah kecantikan dan keanggunan Misha Omar dalam pakaian pengantinnya menerusi bidikan gambar daripada We Are The Joe Zakaria ini. Jelas terserlah kebahagiaan Misha dan suaminya, Firos setelah selesai majlis akad pernikahan mereka. Terlerai sudah segala fitnah dan khabar angin yang tidak benar mengenai penyanyi lagu Bunga-bunga Cinta ini.

gambar nikah misha omar

Khabarnya mereka berdua akan berbulan madu ke Australia di mana Misha Omar akan mengikuti penerbangannya suaminya sama ada ke Sydney atau Melbourne. Untuk anda yang tidak tahu, Firos adalah seorang juruterbang MAS. Apa pun, Abang Nara respek dengan Firros kerana tabah dan sabar mendengar tohmahan yang ditujukan kepada isterinya. Kata Firos:-

Alhamdulillah semuanya sudah selesai dan segala cakap-cakap yang tidak baik mengenai isteri saya sudah pun terjawab apabila kami disatukan. Saya berasa sebak selepas disatukan bukan sahaja kerana gembira tetapi lega semua tohmahan tentang Misha akhirnya berakhir

gambar nikah misha omar

Abang Nara juga berharap segala tohmahan mengenai Misha Omar akan berakhir dengan pernikahan ini. Biarlah Misha dan Firos hidup bahagia. Jangan dikacau-kacau lagi. Bagi peluang untuk mereka menjalani kehidupan suami isteri dengan tenang. Lagi beberapa gambar sekitar majlis pernikahan Misha dan Firos dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar We Are The Joe Zakaria.

gambar nikah misha omar
gambar nikah misha omar
gambar nikah misha omar
gambar nikah misha omar
gambar nikah misha omar
gambar nikah misha omar
gambar nikah misha omar
gambar nikah misha omar
gambar nikah misha omar
gambar nikah misha omar
gambar nikah misha omar

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 responses to (13 LAGI GAMBAR)Majlis Pernikahan Misha Omar Daripada We Are The Joe Zakaria

  1. Rooney says:

    boring

    0

    0
  2. sha_ismail says:

    “Barakallahu Lakuma wabaraka ‘alaikuma
    wajama’a baina kuma fil qhair.”

    0

    0
  3. hepy tgOk Org nikah ? says:

    Alhamdulillah..tahniah3..
    SmOga sentiasa dalam kebaikkan &
    smOga kkal hingga ke akhir hayat..

    0

    0
    • xfaham betul aku! says:

      Dia doakan diaorg…sape lah buta perut yg dislike comment dia?

      0

      0
  4. minah kepoh says:

    Pelik baju nikah misha omar ni…

    0

    0
  5. misah omaq says:

    kesian dia ni.. dr dulu x th berfesyen huhuhu baju apa la terdedah wp bertudung… sian puan misha neh.. xde image consultant ke..
    apapun semoga kekal bahagia yr x mo cerai2 cam retis lain…
    in sha Allah..

    0

    0
  6. lime says:

    dina makin cun,nk tgk dina kwen lak…

    0

    0
  7. Sapiah kari says:

    Dina yg mana satu ???
    Dina yg gemuk tu ke … Kalau tu kena kurus kan badan dulu baru la kawin

    0

    0
    • nur aida says:

      peribadi awak tu sempurna sangat ker sampi cakap orang lain mcm tu, dalam rentetan ahli keluarga awk, kawan or musuh awk, xder yang gemuk ker? let say, kalau org cakp ur mom gemuk, wht would u say?

      0

      0
      • Sapiah kari says:

        Eh aku cakap fact la .
        Kalau gemok tu gemok la .. Takkan nk cakap kurus plak!!!
        Eh ntah ntah ko pun gemok. Ke ???
        Tu la sensistive org cakap pasal org gemuk ni ..

        0

        0
    • lysa says:

      Sapiah kari,x baik ckp mcm tuh,seolah olah kamu menghina org yg berbadan besar,gemuk ke,kurus ke kalo Allah dah tetap kn jodoh seseorang itu,kawen jgk.tgk syanie dpt suami yg ensem dn muda lg,rupa paras bkn menjamin kebahgiaan seseorang,tp yg penting perangai tuh mau baik…

      0

      0
    • minah jambu merah biru says:

      memang beol cakap kau tu sapiah ! si dina tu muda lagi kan? tapi badan dia dh macm mak cik mak cik ..kau tengok betol2 badan dia mcm pompan beranak tiga tol tk sapiah? kau tengok betol2.. kau dh tengok lom sapiah? helo sapiah mana kauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !! sapiahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!

      0

      0
  8. nur aida says:

    Salam to all,

    Bila misha lambat kawen cakp itulah, bila dah kawen cakap belakang jugak. Remember, bukan artis sahaj yang orng akan cakp belakang, even ourself jugak xkurang tempias, so cermin dahulu. kalau kita jenis perfect xder salah, yess you can do it freely, tp manusia isn’t perfect. sat lagi, bila cept hamil, cakp dah pregnant dulu b4 kwen. kalau di x seprti tu. tak rasa berdosa ke fitnah. or mmg hidup suka mmfitnah. kesian. put some postive in ourself.

    0

    0
  9. nemo says:

    Yg pnting dpt pilot. Ko hado?? Mge bahgia till jannah misha n firos. Pedulikan org nk kate ape. Yg pnting rumahtangge kite terletak pd diri kite sendiri..

    0

    0
  10. monaliza says:

    em….. pesen ape la ni… sume pakai sangkut kain atas kepala sebelah.. punya la labuh kain tu..tp sikit je lekat kat atas kepala.. agaknya trend sekarang pakai tudung camtu ek….

    0

    0
  11. ash says:

    pkai tudung da cantik da, tp nmpk cm berkemban pulak..nape la x pilih inner kaler putih..xde la nmpk pelik sgt..

    0

    0
  12. Melati says:

    Sktrg ni banyakyg confuse
    Niat da tutup aurat tapi nk berpesen mcm tu jgk ..

    Oh yes by the way i setuju si Dena tu GEMUK !!!!

    0

    0
  13. Melati says:

    Tahniah misha ..

    U look so pretty girl ..
    Ignore semua komen mulut jalang pat sini .
    Oh yes DENA U are FATTTTTT!!!
    Plse do somethin abt it..
    I pun gemok tapi i usaha buat mcm abg Nara pesan !!!

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      helo melati ! u jangan la cakap mulot pengomen macm mulot jalang pasal mulot kite kn sama sama jalanggg tol tak..

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        tau tkpe badan tu gemok !! sape2 yg badan gemok macm dina cepat2 gi kasi kurus biar tk sakit mate tengok huh !!

        0

        0
  14. Cik Bee says:

    Apa seksi bebenor baju kahwin Misha nih . kalau nak pakai camtu , jangan lah pakai tudung . nampak sangat mencemarkan imej wanita bertudung . Nauzubillah . semoga Misha mendapat hidayahNya .

    0

    0
  15. humble says:

    Mangsa fesyen…..sapelah design baju nikah misha ni….serba tak kena

    0

    0
  16. Anonymous says:

    alhamdullilah tahniah misha n husband. adam dah besar.

    0

    0
  17. aizdevumi says:

    I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you
    make this wrbsite yourself or did you hhire someone to do it for you?
    Plz respond aas I’m looking to design my own blog and
    would like to know were u got this from. cheers

    0

    0
  18. sj2 says:

    nara..cpt la uplode gmbr sanding misya..nk tgk bj die..aku tgk kt rotikaya baju sanding die lg pelik..baju lain..kain lain…firoz lg mcm kesian ke..bj songket..pkai sluar slek hitam je..heeeee..mcm xkene je..mcm abg aku g kenduri tahlil je..bj melatu..sluar slek je..

    0

    0
  19. fishball says:

    Asal the 5th photo muka Misha semacam? Muka dia mcm berkata – alamak mati lah aku malam ni. HAHAHA!

    0

    0
  20. Shhh says:

    Abg nara updatelah pasal instagram Lofa da muat turun komen kat Berita Harian pastu si Fazura plak mcm tersentap plak ngan kenyataan Lofa seolah2 mcm sindir dia…

    0

    0
  21. […] (13 LAGI GAMBAR)Majlis Pernikahan Misha Omar Daripada We Are The Joe Zakaria (43) […]

    0

    0
  22. Sharifah Sakitnah says:

    encik adebab nor

    0

    0
  23. xsuke org mengutuk says:

    suke hati dia la nak gemok ke ape! dia ade mintak makan ngn ko ke?

    0

    0