Written by serenity | March 31st, 2013

Semalam, 30 Mac 2013 telah berlangsung majlis pernikahan bekas penyanyi kumpulan Exists, Ezad Lazim dengan seorang wanita yang dipilih oleh ibunya, Nor Azeana Haji Ramli. Kelihatan sayu pada wajah Ezad setelah dijabkabulkan.


Majlis pernikahan mereka berlangsung jam 10.40 pagi. Pasangan ini dinikahkan oleh bapa pengantin perempuan, Haji Ramli Talib dengan mas kahwin RM1,000 dan hantaran RM15,000 membabitkan tujuh dulang berbalas sembilan.

Lagi 11 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar The Philosophy Pictures.












47 responses to (13 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Ezad Lazim Dan Isteri

  1. safa says:

    tahniah..

    0
    0
  2. toy says:

    minat dgn penyanyi ….. tahniah … semuga berkekalan …….

    0
    0
  3. mimi suka milo says:

    mekap x cantik..

    0
    0
    • KIMJONGKOOK says:

      Mekap dia lawa la. Cuma bulu mata palsu je yang spoil. Haram woi pakai bulu mata palsu.

      0
      0
      • minah jambu 24jam mengadap compter says:

        elehhhhhhhh haram haram haram ! bis kt mate tu nk pakai ape? pakai daon? minah jambu gi keja hari2 minah jambu pakai bulu mate tapi yg pendek punye ok pe ! kadang2 minah jambu pakai rambot palsu pendek kadang2 panjang tapi tkde la panjang sangatttttttttttt ….

        0
        0
        • Anonymous says:

          cun ke minah jambu???

          0
          0
        • asmaq says:

          Kalau pakai bulu mata palsu, rumah tangga tak bahagia sebab allah murka kat pengantin.

          0
          0
        • minah jambu confirm senget says:

          Ko bengang sangat orang cakap haram eh? Ko g tanya direct kat Allah lah senang.. sedap je ko main pertikaikan panjang pendek panjang pendek.. Sekali Allah pendekkan umur ko, baru ko tau..

          0
          0
  4. ana says:

    lawanya bini ezad…Moga bahagia smpai syurga :)

    0
    0
  5. Cik Kiah Pekasam says:

    Alhamdullilah.. Tahniah..!!

    0
    0
  6. Anonymous says:

    Alhamdulillah..smg berkekalan hingga ke syurga

    0
    0
  7. miss mong says:

    tahniah..cantik wife dia

    0
    0
  8. pliz lh.. says:

    Eye shadow Miss rose!!Ermmm..agaknya brp bajet MUA ni ye..Biase tgok MAC je time mekap artis2..

    0
    0
    • Anonymous says:

      miss rose tu murah..brapa la diorg bayar MUA tu ye? takut tak padan dengan barang yg digunakannya..

      0
      0
    • Akus says:

      wlupun murh tpi brgnyer brkualiti tau..rmi mak andam pakai..itu brgantung pada cara make-up seseorg tu..klu guna teknik menarik tntu nmpk cntik & gorges..

      0
      0
    • minah jambu confirm senget says:

      hek3 kalau mac pulak, bayor mua mahal2, sekali dapat experience mac pasar malam.. huk3..

      0
      0
  9. sue says:

    Bestnya bercinta lps nikah……tahniah ezad…..

    0
    0
  10. tasha says:

    Perempuan ni keje bhgn sales hotel flamingo ampang..punyalah berlagak dah lah sales jer tp blagak x bertempat..

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      dia bukan berlagak mungkin dia serius kalau time kejaaaaaa lagi pon tkan dia nk senyum2 je ngan orang yg tk kenal…tau2 laaaaaa mulot orang mlayu ni kalau tengok pompan bebual lebih sikit nanti cakap pompan tu gatal la mengenyam la berlagak jambu la eh macm2 lagi lah !! padahal pompan tu tk tau ape2 pon…..kalau pompan yg eksen alim tu dorang puji2 pulak yg kate program masak memasak yg di kate kn menipu penonton tu ! make up dia lagiiiiiiiiiiiiiiiiii macm pek ji !! huh !!

      0
      0
    • Anonymous says:

      Yea ke? Dia juru make up lah… B’Zeanna fb dia…

      0
      0
  11. su says:

    Sales flamingo hotel wife dia ni..tp sales yg blagak..

    0
    0
  12. sue says:

    Ada je yg nk dedahkan keburukan org…….

    0
    0
  13. Anonymous says:

    muka cam hantu mak limah gni pun nk berlagak gak kew?? jongeng gni..huh

    0
    0
  14. minah jambu 24jam mengadap compter says:

    ooooooooo ezad yg iniiiiiiiiiiiiii kalau ezad yg ini muka dia mana ada tua kan ! tapi pesal ezad di hari pernikahan tk make sikit? muka ada macm berminyak …ape2 pon semoga bahgia n semoga dapat anak kembar dh semoga di murah kan rezeki yeeeeeee ….lov uuuuuuuuuu..

    0
    0
  15. Anonymous says:

    tutup mulut mcm tu jongang ke?.. sekadar bertanya…

    0
    0
    • cincinsakti says:

      Kenape pon kalau jongang? kau igt orang jongang tak manis ke?

      da tentu tuhan yang buat rupe bentuk die camtu.
      tu pon nak ‘sekadar bertanya’ konon.

      lebeh baik kau doakan kebahgiaan dorang.
      chit.

      0
      0
    • HTC says:

      Amboih anon… Laser nampak? Apa salahnya jongang pun? Kalau kau sinikal sangat, cuba trace balik family tree kau.. Kot la bapak kepada bapak kau pun jongang kaaaaannnn… Sekadar menyatakan pandangan jer…

      0
      0
  16. wowo says:

    Congratulation Ezad. Baru baca article putus tunang, rupanya Allah temukan jodoh dgn Miss Rose. Miss Rose, harap bersabar byk2 dgn komen2 dari public.

    0
    0
  17. Anonymous says:

    pilihan ibu (wow) tahniah kerana berjaya melangkah ke alam perkahwinan semoga kekal ke akhir hayat

    0
    0
  18. Anonymous says:

    pakai cincin jari tengah, taknampak langsung kemelayuan.

    0
    0
    • cincinsakti says:

      ntah pape jek. mane la tau cincin tu terbesar sket ke.
      pandai2 jek judge orang.
      nyampah plak aku.

      0
      0
      • Anonymous says:

        setuju dgn u cincinsakti…ade jer yg salah kt mata korang nie kn..perfect sgt da ke sampai xnmpk kekurangan diri sendiri..baiki diri 2 dulu..

        0
        0
    • annoying says:

      ade jela yg nak dikomen. hang kawen dlu pkai songket tak? klau x..xyah nk kondem byk sgt.inai tu pn bkn adat melayu. jgn tnjuk bodoh bleh tak?

      0
      0
  19. sue says:

    Pok pek pok pek…….time korang nikah dulu perfect dan cantik semua ker…….?

    0
    0
  20. suriabajahitam says:

    wedding ring di jari tengah….wow!!

    0
    0
  21. Anonymous says:

    biasa jer wife dia…nk kata cantik sgt pn tidak..sesuai la kalau ngan ezad sb ezad pn bukan ensem sgt….

    0
    0
  22. pliz lh.. says:

    MISS ROSE RM 5 – 18 COLOUR…Kaler mmg da boomm..

    0
    0
  23. […] KLIK SINI UNTUK MELIHAT GAMBAR PENUH SEKITAR MAJLIS PERNIKAHAN EZAD LAZIM DAN ISTERI […]

    0
    0
  24. manusia says:

    salam.. saya on behalf org yg teraniaya dalam citer nih .. ape yg berlaku sume nye penipuan kekejaman yg saya mahu ungkapkan disini…manusia yg tidak bertanggungjawab .. dan mengaibkan maruah keluarga si mangsa.. dgn cara melarikan duit kahwin.. n satu lagi kata kene ikut pilihan keluarga … tapi sbnrnye sume telah diaturkan dari mula lagi… Allah swt tuh maha adil .. si penyanyi nih hanye bercerita die putus tunang saje,, tapi hakikatnye tidak berjumpe dgn keluarga si mangsa..hingga sekarang .. bayang tidak nampak utk menjelaskan n ingin mohon maaf kepada keluarga si mangsa..si penyanyi tuh tidak tenang skang.. sbb ape? sbb pagi tadi baru antar barang2 hak mangsa di depan umah si mangsa tatkala si mangsa n keluarga nyenyak tido.. kenapa tidak berani bersemuka?? allahualam.. saya hanya membetulkan keadaan n cerita… harap sume yang membaca tahu menilai betapa buruknye perangai si penyanyi nih sbnrnye…sekian

    0
    0
  25. duaringgit says:

    semoga berkekalan…
    cantik sgt ka dia punya kasut tu sampai mau gambar?
    melintang jga lah pemanduan dia,,siapa siapa pun terbongkar bah.Adaka patut kawin di katil letak limau pisau..teda yg berani simpul dia bilang..
    sesungguhnya allah ciptakan jari jemari utk kesenangan di dunia.jgn lah nak jadi orang yg cacat pulak.hargailah apa yg ada.sekian.mmg tiada kaitan.

    0
    0
  26. Anonymous says:

    I agree with you

    0
    0