Written by serenity | October 26th, 2013

Pukul 9.30 malam tadi, telah selamat berlangsung majlis pernikahan pelakon Diana Amir dengan Mohd Habib Bullah A. Rahman di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, Presint 3, Putrajaya. Hantaran yang diterima oleh Diana ialah senaskhah Al-Quran, sebentuk cincin dan mas kahwin bernilai RM1000.


 photo 1417784_648311745191816_1204874274_o.jpg
 photo 1403668_648321408524183_187062311_o.jpg

Majlis ini bertemakan ‘crystal garden’, mendapat tajaan pakaian pengantin dan kasut daripada Ezuwan Ismail, Saiful Sin untuk dekorasi dewan, Yakult (M) Sdn Bhd dan beberapa lagi tajaan.Keduanya masih belum menetapkan tarikh majlis resepsi, namun merancang untuk mengadakannya pada tahun ini juga, serta masih belum memilih lokasi untuk berbulan madu atas faktor kesibukan masing-masing.

Lagi 28 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar-gambar ini ialah hasil bidikan jurugambar rasmi, ST Photography. Silakan ke Fanpage beliau untuk melihat sendiri pakej-pakej fotografi perkahwinan yang ditawarkan.

Mari bersama kita doakan perkahwinan mereka berkekalan hingga ke akhir hayat.


Jom ke Bazar Industri Kreatif hari ini dan esok, dari 5.00 petang – 11.00 malam di perkarangan Panggung Bandaraya, Jalan Raja, Kuala Lumpur. Pelbagai aktiviti seni dan budaya yang menarik untuk anda! Terdapat penyertaan gerai dengan pelbagai jualan produk seni dan budaya serta pertandingan Karaoke pada Ahad jam 4.00 petang. Jangan Lepaskan peluang mendapatkan produk-produk menarik hasil tangan usahawan tempatan!

 

 photo 1410679_648335845189406_2047850096_o.jpg
 photo 1404872_648334128522911_1181669718_o.jpg
 photo 1403564_648371055185885_28593552_o.jpg

 photo 1403344_648328588523465_522284344_o.jpg
 photo 1401918_648317101857947_637808856_o.jpg
 photo 1401804_648316128524711_274296583_o.jpg
 photo 1401673_648304935192497_1042248146_o.jpg
 photo 1399202_648371071852550_334814795_o.jpg
 photo 1401321_648306441859013_785294099_o.jpg
 photo 1400413_648326378523686_798427171_o.jpg
 photo 1398537_648322608524063_1186186733_o.jpg
 photo 1396725_648324761857181_651856706_o.jpg
 photo 1398533_648338091855848_331330239_o.jpg
 photo 1395127_648303581859299_902321619_n.jpg
 photo 1381859_648310745191916_1771910009_n.jpg
 photo 1379411_648327545190236_1596694171_n.jpg
 photo 1015426_648331835189807_995711271_o.jpg
 photo 1002004_648329418523382_1106767643_n.jpg
 photo 980937_648371111852546_2104085171_o.jpg
 photo 1294301_648303755192615_212363779_o.jpg
 photo 966380_648314765191514_1057246301_o.jpg
 photo 965299_648312915191699_1456457852_o.jpg
 photo 892155_648341155188875_2124674376_o.jpg
 photo 620620_648307648525559_189508411_o.jpg
 photo 740324_648336988522625_1540388664_o.jpg
 photo 906126_648339328522391_941210840_o.jpg
 photo 866_648377961851861_526536401_n.jpg
 photo 44659_648319735191017_1969955718_n.jpg_1969955718_n.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

139 responses to (30 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Diana Amir Dan Habib

  1. cantiknya pasangan ini..semoga berbahagia hingga ke syurga amiin.. :)

    0

    0
    • K.A.A says:

      baju diana cantik.. laki dia hensem.. semoga berbahagia till jannah..

      0

      0
    • insan biasa says:

      Perempuan yang baik untuk lelaki yang baik :)

      Tahniah buat pasangan Diana dan Habib. Semoga kekal bahagia hingga ke Jannah

      0

      0
    • narareader says:

      Tahniah kepada mempelai..mesti ibubapa korang bangga ada anak2 macam korang..sejuk perut mak mengandung korang dulu..:)

      0

      0
    • Olga says:

      SUKA TGOK PASANGAN NI DGN FIZA DAN ADAM,,,,POJIAH DGN SUAMI DIA YG GAY BOTTOM KUAT BLOWJOB TU OVER JE LEBIH

      0

      0
      • Nok-Nok-Nok says:

        OLGA…!!!!!!!!!!!!

        Mana sumber uoalzz dpt cite laki Pojiah Gay and +Bottom plak tu..??

        X baek fitnah uoalzz..!!! Nok seram kalo fitnah2 ni.. Biar mengumpat a.k.a carot tp jangan memfitnah..!! well., Nok x kenal mereka2 ittew tp statement berani ko Olga, buat Nok terkedu..!! hahahahaah
        Tak pe uolazz Olga., at least dia dah mendirikan masjid tak kira siapa dia B4 this.. Kita support je la dia bahagia ok..!!!

        0

        0
    • Anonymous says:

      HANDSOME NYA LAKI DIA….TANIAH

      0

      0
    • berlari says:

      Naraaaa!! Harini laaa Serap Muslim dgn Cakinah buat resepsi kat Ipoh… I baru tau yg Mak cakinah tu I kenal.. Baju hijau gittew..

      0

      0
    • zuanzuan says:

      cantiknye……….karpet…!

      0

      0
    • jangankliksaya says:

      aku tengok diana amir sejak pakai tudung makin lawa plak. kening tak cukur, tutup aurat sempurna elok. alhamdulillah. dapat suami pun air muka cerah je. hensem plak tu. dah kawin pon takde posing pelik2 cam sesetengah manusia yang baru tunang tapi macam dah kawin.

      0

      0
  2. aunty gebu says:

    tahniah
    moga kekal hingga ke syurga
    ”Jawap Dengan Betul Untuk Pastikan Komen Anda Dikeluarkan”

    nara..jawab. bukan jawap

    0

    0
  3. ryta says:

    Alhamdulillah….tahniah buat kedua-dua mempelai….

    0

    0
  4. songjihyo says:

    Tahniah!! Semoge kekal till jannah.. Amin!!

    0

    0
  5. miss mong says:

    tahniah..cantik sungguh Diana.bagus la hantaran just Al-Quran.brg2 lain lama2 buruk buang jugak.tp Al-Quran ni smpai bila2 kita blh simpan dn beramal.rajin2 baca ya Diana..

    0

    0
    • Dian Sulawesi says:

      Tapi mas kahwin dia RM1000. Kenapa tinggi sangat? Kan elok kalau biasa-biasa sahaja…?

      Wallahua’lam….

      0

      0
      • Anon says:

        biarlah..tu hdiah utk wife die…

        0

        0
      • Anonymous says:

        sekadar kongsi..mas kawen hak isteri.die boleh mintak kt suami ikut kemampuan.tu apa yg ustz aku bgtaw dulu la..,masyarakat kite over tentang hantaran yg berpuluh ribu tu tp mas kawen x smpi rm50

        0

        0
      • Chronicz says:

        Maaf la nk mencelah skit..

        Sesetengah negeri mmg mas kawen utk isteri dibayar tinggi wlupon majlis agama negeri dah tetapkan minimum rate.. RM1000 tu x da la mahal sangat sb duet tu adalah hak isteri dia pon..

        0

        0
      • Anonymous says:

        Kau susah apasal…. Rezki Dianalah bodoh

        0

        0
      • perempuan says:

        Mas kahwin ni memangla sebenarnya tak perlu tinggi tapi mas kahwin disamakan dengan harga diri seseorang perempuan. Jika si lelaki mahu meletak mas kahwin yang tinggi kepada perempuan yang dijadikan isterinya, maksudnya harga diri perempuan itu juga tinggi dimatanya. In short, sebagai simbol kehormatan.

        0

        0
      • aon says:

        Adoiii.. abis hrap mas kawen bape..25.50.. kire ok diana xmintak hantaran rbu ribas.. llki cme kluar bajet utk al quran n cincin 1k jek.. entah2 hntaran dian pon beribu ribas gak kot.. siap dkat 12 bbalas 15 hantaran kawen..

        0

        0
  6. TAHNIAH DIANA DAN HABIB. says:

    SEMOGA DIBERKATI SLALU

    0

    0
  7. Biarlah Rahsia says:

    Yeayyy! First!!! Hehe. :)

    0

    0
  8. Anonymous says:

    THNIAH UNTK DIANA DN HABIB

    0

    0
  9. markonah says:

    sweet sgt pasangan ni..tahniah..

    0

    0
  10. aku ada kau ada says:

    1st!!

    0

    0
  11. dydy says:

    suka cmni. cantik sgt. seri pengantin diana jelas kelihatan.

    0

    0
  12. nad says:

    tahniah!

    0

    0
  13. haaaachummmmmmm says:

    tak de nak komen pape.
    just nak jawab soklan math je.
    2 + 4 = 6…betul kan?

    0

    0
  14. Anonymous says:

    alhamdulillah…cantik dan segak sungguh pasangan nie…

    0

    0
  15. tumpan_lalu says:

    very nice….congrets…

    0

    0
  16. […] Hantaran yang diterima oleh Diana ialah senaskhah Al Quran sebentuk cincin dan mas kahwin Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Amir, Diana, GAMBARSekitar, Habib, Majlis, […]

    0

    0
  17. rinie says:

    tahniah kepada both of u…….moga kekal hingga ke akhir hayat…….setia hujung nyawa…….aminnnnn…….

    0

    0
  18. Oklah tu says:

    X boleh menandingi perkahwinan adam af ngan fiza..

    0

    0
    • mia lola says:

      fiza tu janda.bkn nk ckp janda tak elok, bukan, tapi tak sama la dengan anak dara. fiza dgn adam bagus, diana and husband dia pun bagus. dua2 pun i like. still bersederhana.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Betul betul setuju dengan mia lola.

        Janda yang action melampau tu ha Che Ta.
        Aku pasti inai dia dari paras bahu sampai ibu jari tangan.

        Ah itu patut kena komen. Ni dua2 bujang trang tang tang
        Nak pakai inai ke celak ke…biarkan pertama kalikan mesti lah
        Nak full swing. To Aku kau jgn jadi mak kepo ci –i

        0

        0
  19. Ahkak dah buhsan says:

    Semua cantik, Alhamdulillah, cuma satu jer yang mencacatkan pandangan “tiber-tiber ader itu David Teo, apa dier bikin dalam situ? haiyaaa….”

    0

    0
    • david teo says:

      Org Non-muslim boleh masuk masjid..yg penting menutup aurat dan berkelakuan sopan…selalu pelancong2 masuk masjid disediakan jubah lagi..moga2 mendapat hidayah utk memeluk Islam

      0

      0
      • Anonymous says:

        Bagus David Teo. Wa salute sama lu.

        Lu manyak. Aik punya orNg. Lu da hantam sama itu Zed zaidi
        Belum. Pergi hNtan dia wa sokong lu ah

        0

        0
  20. onniii says:

    alhamdulilah..
    sy teruja .. sangat lengap dgn adat islam..
    putera dan puteri di ijab qabul kan..
    semoga kekal hingga ke jannah hendaknya
    aminnn diana & habib

    0

    0
  21. Anonymous says:

    cantiknya diana…berseri..suami dia pn ensem….

    0

    0
  22. Kak Zie says:

    Alhamdulillah selamat dan sempurna…didoakan semoga berbahgia hingga ke akhir hayat

    0

    0
  23. aku says:

    lagi cntik klau tangan diana x der inai yg menjalar2…adam & fiza tetap no. 1

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kau sibok rata2 semua irang puji ada aja kau nak komen.

      Dah namanya pengantin….dia pub jepingin nak berinai. Kau duan2
      sudah

      0

      0
      • aku says:

        aku punya sukala nk komen apa pun…mmg x lawa pun inai cmtu…pkai inai cam biasa dahla..lg cntik pd aku…

        0

        0
        • benci ko.. says:

          eyh..biar lah die nk pki pon inai camtue.kan sblm nie diana da ckp die ade bt research psl inai nie,die dah tny para ulama’ ttg majlis die n psl inai tue.itu xchantek pd ko je..cantek je pd diana.sebok je la ko nie.jeles la tue.pd aku simple je n bgs.ko dok diam2 je la duduk bwh tempurung elok..

          0

          0
        • Anonymous says:

          btl tu kalau pakai inai biasa lagi cantik bila lukis mcm tu x nampak serinya pakai inai. mcm kotor lak tgn bila tgk. maklumlah ikut hindu style.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Jangan menyebok. aku suka dan semua rang suka inai dia

          Kau dudok one corner sudah. Kau kahwin kau pakai sarong sudah

          0

          0
        • Anonymous says:

          Kepada yang bernama Aku
          Kau ada saorng yg bodoh…..

          0

          0
  24. adnan semput says:

    simple & nice. xde la over and menyeringai mcm pojiah haus tuh. tahniah!

    0

    0
  25. Anonymous says:

    diana ni kalo x pakai celak or eye liner camner agak rupe dia?

    0

    0
  26. ik says:

    Mekap diana amir masih agak keterlaluan……

    0

    0
  27. marissa says:

    rasanya kalau nikah, elok mekap nipis je kot.

    0

    0
  28. Suha says:

    Cantik nya Diana ..

    0

    0
  29. baby white says:

    pasal makeup pn,nk jd hal…….,

    0

    0
  30. scha says:

    celak pun dibenarkan utk wanita..ok lah asal jgn berbulu mata palsu dan mengubah wajah terus sudahla…ni sweet je

    0

    0
  31. zue says:

    kalau dia x lukis inai tu lagi cantik aku tgk. sekadar pakai inai kat jari dah lah. nampak kotor lak bila lukis mcm tu.

    0

    0
  32. memang bersederhana betull..respek la

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Tahniah buat pengantin. Sama cantik sama padan. Husband Diana ni terpikat kat dia masa Diana seksi ke atau selepas Diana berhijrah.

    0

    0
    • violet says:

      diorg kenal sebelum kak diana tutup aurat lagi…minggu lepas dia dtg uni saya, dia ceritakan detik perkenalan mereka…sgt terharu dgn cerita dia.. byk berhubung dgn keluarga suaminya berbanding suaminya sendiri..dr situ la kak diana byk mendalami islam..respek sbb keluarga suaminya sgt2 mengamalkan ajaran islam..:) tahniah pada kak diana dan suami…

      0

      0
  34. aku says:

    agak2 virgin x diana ni,dulu liar bukan main.dengar macm2 cite psl dieni
    but still,congrats

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      Mentaliti melayu yg lapuk. Sekian

      0

      0
      • aku says:

        what mentaliti?
        hak’alah,xpayah pura2 baik sgt.dulu tang die seksi meksi byak sgt yg bash die,kutuk situ sini. korang ni konon macam dari dulu support diana amir ni, meh hipokrit belaka

        0

        0
    • Anonymous says:

      Perempuan baik untuk lelaki baik. Habib ni baik. So kau faham2 sendiri lah. Dulu memang dia seksi, tak bermakna dia tak tau jaga diri. Jangan pandang serong dengan semua perempuan seksi hanya sebab seorang dua yang tak pandai jaga diri.

      Stereotyping is the worst insult to any human being,dimwit.

      0

      0
    • Lols says:

      Kalau dia tak virgin pun, itu bukan urusan kau. Yg penting Diana dah berubah, dan Allah itu maha adil dan penyayang, terutama kepada mereka yang telah bertaubat. Kalau ko masih virgin, tapi mulut asik mengumpat orang.. sendiri mau ingatlah ye.

      0

      0
    • melyssa says:

      Jangan cakap pasal dosa orang. Takut nanti kena pulak kat diri sendiri.

      0

      0
  35. fazura bibir merah gigi putih says:

    Sederhana la sangat…. Sederhana la sangat… Beria jer i tengok… Baju over, make-up over, inai over, tempat nikah over… Next time xpayah cakap sederhana ler… Ckp je nak nikah… Palsu sangat… Umat akhir zaman… Cakap “saya impikan pernikahan yang sederhana” NAK SURUH SATU MALAYSIA PUJI LA TU…. Baik bangat AYAT dia kan… Bila 1malaysia puji, makin bosar la hidung dia.. X suka la dia ni… Nampak mcm berlakon sangat.

    0

    0
    • fazura sengal says:

      tempat nikah over? tu masjid lah sengal..mana ada pelamin2 yg gah over bagai tu semua.. apee daaaa

      0

      0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      tang mana yg over ?? aku tengok simple je majlis Diana ni, ntah2 kau tu kot yg jealous, kesian lah kat kau…get a life lah

      0

      0
    • Anonymous says:

      Bodoh tengok betul tak ada yang over kau saja
      Yang over…bibir kau yang terover….bahlul

      0

      0
    • kambing gurun says:

      satu je nak komen… BUSUKnya hati kamu.. cucilah pakai JOY gerenti hilang sifat iri hati yg menebal dlm diri kamu tu..
      **** dia yang over ckp org yang over***

      0

      0
    • Anonymous says:

      Tempat over? TEMPAT over?
      Kau nikah bawah jambatan je ok?

      0

      0
  36. Anonymous says:

    Tahniah both of u. suka majlis yg simple macam ni.. :)

    0

    0
  37. meee says:

    They look so good together. Moga bahagia hingga jannah. Officially jealous.

    0

    0
  38. Elly says:

    Macam tak percaya Diana Amir dah kawin. Kejapnya masa berlalu ya. Semoga berbahagia Diana dan Habib! Semoga Allah memberkati. :)

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Mcm tak percaya lecturer sy dah kahwin dgn Diana Amir. Apa apa pun tahniah Sir Habib dan Diana Amir! Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. Amin. InshaAllah :)

    0

    0
  40. hani says:

    barakallahulakuma diana n habib.. pe2 pon irma n redza lg sweet n cntek..

    0

    0
  41. minah jambu merah biru says:

    malas nk komen pasal ni semuaaaaa… pasal minah jambu tk minat dia ….jenis pijak semot pon tk mati eeee tk minat lah huh ! mudah2an pasukan serawak menang malam ni menentang pasukan Pahang !!

    0

    0
    • saja2 says:

      tapi kalah..

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        tkpe lah kalahhhh nk buat cmana kan nasib tk menyebelahi pasukan serawak tol tkkk…tapi minah jambu tengok pasukan serawak semlam bermain dengan bersunggoh2 n mati2an untok menanggggg ape2 pon tahniah untok pasukan serawak kerana menang memasuki dn beraksi di peringkat separoh akhir…cuba tengok pasukan yg lain siang2 dh tekeluar …ape2 pon serawak tetap menanggggggggggg !!

        0

        0
  42. Eyanti says:

    Diana Amir denagn Mohd Habib, siapa yang menang?

    0

    0
  43. Anonymous says:

    tahniah diana n husband. tahniah juga untuk prof. amir..dapat menantu

    0

    0
  44. Cinderella says:

    amende la korg ni… org pkai inai korg nk kepoh, org pakai celak korg nk kepoh, org nikah kat masjid pun nk kepoh?? manusia.. x pernah senang tgok org laen. semua x kena. get clean of yourself 1st lah beb!! tahniah Diana Amir. what ever diorg ni ckp, Diana mmg comel and down to earth.

    0

    0
  45. okkkk says:

    Slamat pengantin baru… smoga kekal dunia dan akhirat… diana ngn habib ni nak btalkan air smbhyang salam ngn sarungkan cincing aje.. xad pun cium2 dahi bagai… huhuhu… suke3

    0

    0
  46. lina says:

    aku rasa nik cam fahrin ahmad, aaron aziz, wawa zainal ni geng2 si nara la…saja kasi perangat orang nak komen n kutuk.. kalau tak caya muka2 n nick ygsama ni mesti komen merepek.. ha nara ko saja la kan ban aku nya komen nih

    0

    0
  47. Anonymous says:

    lukis-lukis inai ni kan ikut agama hindu? cakap dah berhijrah tapi yg islam dgn yg hindu pun x boleh beza… buat research konon… ni dinamakan bodoh tak boleh diajar…

    0

    0
    • Nok-Nok-Nok says:

      Hoi Bangang..!!!!!!!!

      Jgn sedap2 ko je nak panggil org tu bodoh ngape..?? Ko tu la lagi bodoh..!! Agama and Budaya dua benda yg berbeza..!! Inai tu BUDAYA orang dari India bukan under AGAMA HINDU..!!!! Macam BERJUBAH and Islam. Berjubah tu buday/cara pemakaian org Arab..
      Molot tu jgn sedap2 nak carot org tapi didri sendiri pun bodoh sombong..!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        Setuju best jawapan nok nok nok

        Orang2 ni Sibok dengan inai. Diana pandai mengaji lagi apa
        Lagi yang kauorang nak

        Apala orang2 ni. Doa kebahagian untok Diana n Habib

        Namanya pengantinkan………

        0

        0
    • Ratu Balqis says:

      Actually, inai dan inai lukis lukis ini juga adalah budaya arab zaman berzaman. Malah dikatakan juga inai ni sebenarnya asal dari Arab; bukan dari India… India ni pun byk pengaruh islam Arab sebenarnya (hasil penyebaran agama Islam oleh para sahabat nabi dan kemudiannya pedagang2 Arab); termasuklah pengaruh budaya Arab… byk dtg masa zaman kerajaan islam di India.. google lah lebih lagi ya. Berinai dan inai lukis2 ni tak ada isu pun di kalangan kaum Arab. Begitu juga dgn bercelak. Bukan nak kata asal Arab je itulah Islam, tp nak kata ia bukanlah isu; di kalangan masyarakat Timur Tengah tak ada istilah inai ni dari budaya india ke agama hindu ke. Kita ni je yg jadikan isu.

      Sekian.

      0

      0
      • Nok-Nok-Nok says:

        Ya Ampunn.,

        Sambil baca komen uolazzz Nok terbayang Siti Nurhaliza nyanyi lagu Balqis..!!!! huhuhuhuhu
        “Orang kita” memang mcm tu uolazzz. Bodoh sombong and kurang ilmu.. tengok david teo pakai songkok tuh, xde pun bangsa dia or sami Buddha nak Marah or carot lebih2.. ..

        Nok bangga ada org mcm uolazz yg banyak pengatahuan am,,, Bagus and keep it up to build up a great Malay nation..!!

        0

        0
  48. Deyna Amer says:

    untung la prof amir dpt menantu hensem!

    0

    0
  49. KIREI says:

    che ta patut ikut cara cmni je…baru org boleh respek hang…ni tak..belum apa2 tp over gila..Allah nak tarik sekelip mata ja tau…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Che Ta tak sadar diri. Dia cuma ingat tua tua pun madeh laku
      Tau….itu aja ayat dia pandai..menyampah dengan che ta

      0

      0
  50. sue says:

    Tahniah…moga berbahagia hingga ke jannah..amin

    0

    0
  51. Shanur says:

    Subhanallah…sweet sgt pasangan ni…sblum sah suami isteri xprnah bgambar bdua begini… bila dah sah, kelihatan barulah bgambar mesra… mmg nmpak indah… berbanding pasangan yg dari belum sah da bgmbar mesra2, ble da ijab kabul n bgmbar bdua, da xnmpak kmanisannya… :)

    0

    0
  52. lolol says:

    Pandai dahhhhhhhhhhhh david teo pakai songkok. Urmmm

    0

    0
  53. jin pakai toncet says:

    abg nara x kena jemput ke kenduri wan sakinah bini si ashrap kat ipoh pekan razaki esok?

    0

    0
  54. tahniah diana amir dan suami.
    memang awesome la u ouls…gempak dan menawan.

    jumpa esok .

    0

    0
  55. lulu says:

    eleh. dia ni mana virgin lagi. tkpelah, bnda dh lepas kan

    0

    0
    • lala says:

      lulu paling bodoh sekali. x payah la nk bukak n jaja aib orang. macam ko baik sangat ahli syurga. org buat dosa boleh taubat. tp klau dia x sempat ampunkan dosa ko? mati busuk la kau beb….

      0

      0
      • Suka Makan Salad says:

        tak semestinya dia bersosial, pakai seksi…dia dah tak virgin. kadang2 perempuan bertudung pun ada jugak yg tak virgin, so kalau hang tak kenal seseorang dlm real life…hang tak ada hak apa2 nak cakap soal virgin ni

        0

        0
    • Anonymous says:

      Dah nama pun lulu entah2 kau sendiri yang tak virgin. Sebb tu fikir
      Orang kain pun macam kau.

      Lulu dan yang satu lagu nama aku tu pun mulut koyak siak.

      Lu sama si Aku pun tak virgin ah jgn ckp banyak

      0

      0
  56. muslimah says:

    apelah yg nama lulu tu komen, klau fitnah berdosa besarlah kamu, klau pun betul, kan allah dah melarang kita dari membuka aib sesama manusia, kan allah dah janji jika kita mmbuka aib aib orng lain nnti satu masa kelak aib kita pun akan terbuka……wallahhuaklam!

    0

    0
  57. joyah says:

    entahlah……rasanya lagi seronok tengok wedding erma hasmi,, nampak sangat keikhlasannya, majlis ni dah nampak cam sempurna……..mana silapnya eh?….hmm dlm nak bersederhan diana terover sikit, mungkin sbb ramai ramai yg nak sponsor, & produk pun bagus2, semua cantek, dari pelamin , baju hinggakan inai, tak boleh juga salahkan diana, pensponsor2 ni plak tercari2 artis yg nak d sponsor, mungkin diana kena menolak mana yg tak patut, supaya seperti katanya ( diana ) ,bahawa majlisnya akan dbuat dlm kesederhanaan……..

    0

    0
    • love says:

      sempurna je majlis dorang ni …xda cacat celahnya..rezeki dan dalam kemampuan..xda unsur riak bermegah-megah bagai pun.. alhamdulillah selesai perkara wajib..tahniah diana dan habib..

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        tunggu aje perkahwinan lofa nanti lagiiiii tkde cacat cela Nye jangan2 majlis lofa lagi sopan dari majlis Diana ngan laki dia ni huh ! lov u lofaaaaa.

        0

        0
    • Anonymous says:

      Tak ada silap nya la Joyah, kau cuma nak cari kesalahan
      Dan keburokkan aja kn?. Asek2 nak compare denga artis
      Ni dengAn artis tu. Msing2 ada seleta masing2kN.

      Dah bagus ni alhamdulillah tak ada cacatnya pun

      0

      0
    • Anonymous says:

      so kalau nak buat sederhana tak boleh cantik? apa punya fikiran la orang sekarang ni.

      0

      0
  58. dudu says:

    haa.. ape lg org MALAYSIA.. mesti suka yg ni.taknak kutuk camne kutuk foziah ghous dgn laki die tu? korg ni pelik la.. shila amzah dgn sp tu laki yg botak tu,lp da nm die..x kawen lg tp korg kemain suke.yg da kawen sah korg sakit ati smpi senyum nmpk gigi pon salah.ini yg diana ni..ak nk tgk ape benda lak tak kena.

    0

    0
  59. Suami Nadiya Nisa bertatu says:

    Abang nara, xnk buat kesah si suami NN bertatu kerr ?

    0

    0
  60. intan says:

    cntik je mjlis diana ni.. ape la yg korg kecoh2..
    btw mjlis nikah aku lg simple drp ni.. :)

    tp tgn diana putih, tp inai kt kuku x bpe merah.. sayang. inai lukis lg cntik inai kt tgn linda hashim & beego compared to diana.. ape2 pun tahniah to both.. hepi married.. :)

    0

    0
  61. Anonymous says:

    Senyuman mereka berdua ni manis dan nampak bahgia bukan cam pasangan yg 1 lagi tu…tak abis2 sengih dan over…mmmmm

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      helo ! dorang sengeh ke tk sengeh ke tu dorang punye suka lah ! kalau dorang nk bukak mulot besar2 pon kau ape peduli ! yg pasti dorang tk hipokrittttt …asal kn dorang tk eksen alim kire ok laaaaaaa…jangan nk banding2 kn dorang ngan si Diana amir yg jenis pijak semot pon tk mati tu paham !!!

      0

      0
  62. i'm the one says:

    Tahniah buat pengantin baru… Respect kat Mr David & wife, pakai songkok & selendang sbb hormat masuk masjid…

    0

    0
  63. sssss says:

    tahniah..semoha bahagia hingga ke syurga….Alhamdulillah..amin

    0

    0
  64. Anonymous says:

    Semata sebab wedding ni canti, korang cakap over. Kalau korang kat sana maybe nampak kot kesederhanaan dia? Photog ni pandai amik gamba. Dia buat benda simple nampak glam, dari angle. Semua amik sudut dekat, yang tak nampak seluruh tempat. Kalau ambil keseluruhan, confirm nampak 1 mini pelamin tempat ambil2 gambar, dan..probably tu je. Sebab tu ramai yang narrow minded ni nampak benda ni mcm glam. tbh, Irma dulu lagi glam. hahaks XD

    Aku tak tau la simple cemane lagi manusia2 pendengki ni nak. Menikah kat Thailand super simple pun kena kutuk, simple kat Malaysia pun kutuk, meriah pun kutuk, tak nikah pun kutuk, nikah pun kutuk. lol

    0

    0
  65. Enter Your Name says:

    Lagi sejuk mata memandang pernikahan Diana compare to FG tu. Apa2 pun, Diana nampak sweet sangat. Tahniah! Dan semoga berkekalan selamanya.

    0

    0
  66. hi says:

    x minat minah ni..berlakon kuat…phuiii

    0

    0
  67. ezati says:

    Wahai “perempuan”: yang komen hantaran tinggi adalah kehormatan perempuan

    “Sebaik-baik pernikahan adalah yang paling mudah.” (Hadis Riwayat Abu Daud, 6/13, no. 1808. Dinilai sahih oleh al-Albani)

    Ni Sabda Rasullah SAW….bandingkan dengan komen kamu…nak pakai yang mana???

    0

    0
  68. Lols says:

    Tahniah Diana dan Habib. Sportingnya David Teo dan isteri, pandai menghormati majlis yang diadakan di masjid. Memang dorang sayang kat Diana ni. Hadiah pun hadiah yg standard org Cina bagi kepada keluarga/saudara mereka yg berkahwin iaitu barang kemas. Semoga bahagia sehingga akhir hayat. Amin.

    0

    0
  69. aaaaa says:

    Amboi.. ada jela yg tak kena di mata korang ni. Cukup sempurna je aku tgk. Siap rasa teringin nikah mcm ni lagi!

    0

    0