Written by serenity | July 28th, 2015

Pada 26 Julai lepas, pelakon cantik Erra Fazira telah mengadakan satu majlis raya bersama peminatnya. Majlis itu dianjurkan oleh kelab peminat setia Erra, bertemakan ‘Raya Bersama Erra Di Desa’ dari pukul 3.00 hingga 6.00 petang di Rumah Tamu Datin Khalijah, Sentul, Kuala Lumpur. Turut hadir dalam bersama Erra dalam majlis itu ialah puteri Erra yang comel iaitu Engku Aleesya.


 photo 11797983_986531198053496_1748434945_n.jpg

Kira-kira 100 orang peminat Erra menghadiri majlis eksklusif ini dengan tema baju raya klasik. Bertuah sungguh Erra kerana mempunyai kelab peminat setia yang aktif.

Set gambar ini ialah hasil bidikan DMuslim Photostudio. Lagi 12 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

“Masked, I advance.” ― René Descartes

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Sunday, 26 July 2015


 photo 11815677_986531214720161_660021165_n.jpg
 photo 11798344_986531248053491_514144354_n.jpg
 photo 11805896_986531238053492_318836798_n.jpg
 photo 11805740_986531181386831_420504124_n.jpg
 photo 11805992_986531174720165_1559673204_n.jpg
 photo 11801891_986531244720158_585595808_n.jpg
 photo 11774790_986531208053495_1943900223_n.jpg
 photo 11749598_986531224720160_1973642478_n.jpg
 photo 11778183_986531291386820_1295824883_n.jpg
 photo 11774489_986531368053479_1499867847_n.jpg
 photo 11780545_986531274720155_1054736222_n.jpg
 photo 11774550_986531261386823_1510690047_n.jpg

8 responses to (13 GAMBAR)Sekitar Majlis Beraya Di Desa Bersama Erra Fazira Dari DMuslim Photostudio

  1. aku suka dia says:

    suka tgk erra lepas berhijab..baju2 pun x le seketat sendat mcm ada sesetgh artis tu…bertudung tp baju hazabbb..
    semoga hidayah milik kita semua…aminnnn ya rabb

    0

    0
    • erra santekkkk ... says:

      Wow super gorgeous … baju longgar2 mcm ni lg cantek … bila baju ikot syariaat cam ginikan bagus … esok2 tambah lg ilmu cara hijab yg lbh sempurna sbb tudung tu boleh terselak. Congrats erra mmg cantek … moge jumpe jodoh baik2 boleh bimbing tak kire ler mude ke … kertu ke .. janji gud muslim man.

      P.s. Kite minat la tudung erra … klu x nk terselak boleh pinkn. Pakai brooch kilau2 skit. Abam nara mane nk dpt tudung erra. Cntct ler erra suruh ad kat BN ni. Kite nk beli.

      0

      0
  2. kutu says:

    cantik

    0

    0
  3. Anonymous says:

    kualiti foto level : oscar nomination

    0

    0
  4. lia says:

    Sejuk je mata memandang.. lagi cantik dari gambar masa dia sambut birthday anak dia dengan tema princess hari tu..

    0

    0
  5. Joyah Pok Pek says:

    Cantiklah hijab dia..jenama apa yer..berminat nak beli juga :)

    0

    0
  6. Suci says:

    Eh kalau betul la .
    Da brapa kali erra nk kahwin?
    Mesti lemau kan kan kan

    0

    0