Written by AbangNara | May 30th, 2013

Seronoknya menjadi pelakon-pelakon filem Manisnya Cinta arahan Bernard Chauly.  Filem adaptasi novel ini menjalani penggambaran di Turki sekitar bandar Cappadocia dan Konya. Memang cantik pemandangan di kedua-dua bandar ini ditambah pula dengan kehadiran si jelita Fazura.

filem manisnya cinta

Turut sama membintangi filem ini ialah pelakon hebat Shaheizy Sam. Kalau tidak silap Abang Nara, penggambaran di Turki mengambil masa lebih kurang seminggu. Abang Nara tertarik dengan salah satu gambar yang dikongsi oleh Fazura menerusi Instagramnya. Ada banyak belon panas tue!!!

filem manisnya cinta

Pasti filem Manisnya Cinta ini akan menjadi sebuah filem yang dinanti-nanti oleh peminat Fazura dan Shaheizy Sam terutamanya. Lagi 11 keping gambar Fazura di Turki menjalani penggambaran filem Manisnya Cinta dengan membaca entri ini sepenuhnya.

ronasutra

P.S: Vanida Imran dan Lynda Roslan pun gunakan Ronasutra untuk memastikan kulit wajah mereka terus kekal tanpa masalah. Korang takkan taknak cuba kot? Memang dah TERBUKTI berkesan. Harga pun berpatutan dan berbaloi dengan penggunaan. Untuk maklumat lanjut, layari www.ronasutra.com dan LIKE Facebook Ronasutra.

filem manisnya cinta
filem manisnya cinta
filem manisnya cinta
filem manisnya cinta
filem manisnya cinta
filem manisnya cinta
filem manisnya cinta
filem manisnya cinta
filem manisnya cinta
filem manisnya cinta
filem manisnya cinta

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

82 responses to (13 GAMBAR)Nur Fazura Di Turki Untuk Penggambaran Filem Manisnya Cinta

  1. izalina says:

    She’s gorgeous!!!!

    0

    0
    • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

      Fazura ni bile plak nak pakai tudung?

      0

      0
      • DianaDanielleSuntiLagi says:

        kak cham bila nk cabot tudung? mesti botak tengahkn sbb tu cover pakai serkup..eh, tudung.. tudungggg sangattttt~ *mata ke atas~

        0

        0
        • Glamer Gilerrr says:

          Cantik la fazura ni……

          0

          0
        • Linzy Longkang says:

          kak cham ni takder mende lain ker nak komen, nak org pakai tudung tak semena mena, lantaklah org cantik nak pakai apepon

          0

          0
      • Anonymous says:

        testing 123 testing 123 testing testing testing

        0

        0
        • Anonymous says:

          testing testing 123 testing 123 testing 123 testing 123 testing testing testing

          0

          0
        • Anonymous says:

          testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing

          0

          0
        • Aku le says:

          ko ni dh kenapa anon..tebiat ke apa…testing…testing…lempang kang baru tahu…wat menyemak mata jer ko komen testing..testing…poyo betul le…

          0

          0
      • mia says:

        fazura n shaheizy sam mmg sepadan… i likeeeee

        0

        0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          sepadan kepala hotak engkau !!! dh tentu si fazura ni tinggi mana sepadan ngan si sam yg pendek tu !! fazura ni padan ngan pelakon jantan yg tinggi macm Zul… Alif Aziz.. Aaron Aziz.. Adi Putra…baru lah di kate kn sepadan ! helo jangan Hipokrit eh !!!

          0

          0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          apa punyer bengap minah pendek ni, fazura dgn sam tu memang dah sepadan, buka mata luas2..kalau fazura dgn zul bweekk, fazura dgn aliff..nmpk mcm kakak adik, fazura dgn aaron or adi…tak sesuai langsung, dua2 dah berbini

          0

          0
        • Anonymous says:

          KO GILE KE APA MIA SAM SESUAI NGAN YANA JE JGN NK GOSSIP SNGT LA AK LEMPANG MU KANG…

          0

          0
    • mutiara says:

      subhanallah..cantiknya fazura, suka tengok

      0

      0
      • Anonymous says:

        testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing testing 123

        0

        0
        • Glamer Gilerrr says:

          Weh…… si jakun mana plak ni masuk dlm blog nara duk TESTING TESTING menyemak jer lah!!!

          0

          0
        • Glamer Gilerrr says:

          Weh…… si jakun mana plak ni masuk dlm blog nara duk TESTING TESTING menyemak jer lah!!!

          0

          0
        • Glamer Gilerrr says:

          Weh… si jakun mana plak ni masuk dlm blog nara duk TESTING TESTING menyemak jer lah!!!

          0

          0
        • Glamer Gilerrr says:

          Weh……. si jakun mana plak ni masuk dlm blog nara duk TESTING TESTING menyemak jer lah!!!

          0

          0
      • Glamer Gilerrr says:

        Weh…… si jakun mana plak ni masuk dlm blog nara duk TESTING TESTING menyemak jer lah!!!

        0

        0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        fazura memang cantek sweet je muka dia..

        0

        0
    • Aku yang tak cantik says:

      Fazura sunggung cantik!!! N memang aku rase die makin cantik even die dah tak muda sgt lagi dah. Dlm twitter and insta pun die dh tak perli perli orang which is good personal development. She’s so lucky sebab even dah kene dumped, die focus balik life die kat lakonan dan jadik duta sini sane. Good job fazura:-)

      1

      0
    • gegurl says:

      owh fazura n shaheizy sam again!.. alangkah indahnya kalo mereka mmg bersatu… #love mode

      0

      0
    • soffy aidura says:

      suke FAZURA sgt2!! dye mmg cantik….dlm cite Kisah Cinta Masya Allah……cantiknyer dye…..indahnye ciptaan Allah… :)

      0

      0
  2. peminat jep sepah says:

    ini kat cappadocia, turkey.

    0

    0
  3. ci kiah says:

    yessss firsttt!!!!!!!!!!

    0

    0
  4. Firstman says:

    i first u

    0

    0
  5. Olga says:

    Fuhh… Fazura bile x mekap terserlah hidung plastic dia.. nampak sgt! OBVIOUS!

    0

    0
    • 2 cents says:

      hidung plastic dia telah bersama2 dgn dia ke Turki, telah bersama2 dia menjadi duta product Colgate, Lux, dan tah hapa lagi, hidong plastik dia tu jugaklah telah bersama2 dengan dia membuka bisness di bangsar, dan account statement hidung plastic ni jugaklah dah lebih dari 5 figures.

      soalan: kau ada salah satu yg dia ada kalau tak 5 sekali pon?

      inilah melayu, ada je dengki dia kan.

      0

      0
      • attention says:

        bagi aku dia sekadar menyatakan pendapat dia jer…kenapa plk nk kata org tu dengki??????
        ini la dia melayu suke tuduh menuduh…
        kalau aku pn mmg aku ckp gitu sebaaaabbbbb…
        mmg fazura nmpk sgt fake skg..dulu mmg aku sgt minat gler kt fazura sbb dia cantik,sweet,cool,feminin, serba serbi okla…aku suka dia tp sebab citer personal dia dgn TMj tu buat aku rs tertipu jer…
        so dh kurang minat, aku minat biasa2 jer..tp xla smp membenci…
        kalau tgk pic fazura dedulu dgn skg mmg lain, apepun okla faz ni x melampau sgt nk tunjuk perangai buruk dia yg sebenarnye mcm sstgh retisss lain bt. Faz pandai cover/control sikap buruk dia…hihihihiiiiiiii

        mcm x pecaya betapa teruknye diri sebenar dia sebelum n selepas dgn TMj…tp aku xsalahkn faz sorg… kebanyakan artis mmg xleh dipercayai…
        even pki tudung pn, msh ada yg bt maksiat…jgn kata artis…itulah manusia…
        semoga kita semua umat islam akan berubah kearah kebaikan sikit demi sedikit…

        0

        0
        • Rita vs Ayu says:

          Attention kena jawab kat akhirat nnt. Kerana statement dia, maka aku serta beberapa org yg lain dengan pantas mengGoogle kisah hidup Fazura ngan TMJ satu masa dulu. Ko jgn salahkan aku k. Aku salah seorang typical Malay yg sentiasa inginkan cerita yg panas berserta bukti. Sapa suruh ko buka aib dia kan….jom Google

          0

          0
    • Anonymous says:

      sebenarnya OLGA jeles tak dapat naik belon udara panas tuh…
      dia sedih sbb dpt pegang belon angry bird RM2.00

      0

      0
  6. ayukirana says:

    suke sngt2 tgok fazura..die natural beauty..=)

    0

    0
  7. ahkak puaka says:

    CITER NI TERUS JD PAHIT BILE SI FAKE NI YG BERLAKON. DAH KENA TGGL NGN TMJ BARU NAK BERLAKON SUMER. SGTLA PROPA KO KAN.. GUNDIK IS ALWAYS GUNDIK LA….

    0

    0
    • jj says:

      n u, Puaka will always stay as puaka right. get a life lah. Dia gundik ke dia suci ke, itu antara dia dgn Allah.

      0

      0
    • Anonymous says:

      ahkak puaka bodooooooooooooooooooooooooooooooooooooo…bodoooooooooo

      0

      0
    • LUNA MARSHALL says:

      ALAH KORANG TAK TAU KE AHKAK PUAKA NIE ATEKAMER YANG KENE BLOCK DENGAN FAZURA KAT INSTAG SBB MULUT GAYA CIBAI.PASTU TAK HABIS2 DENGAN AYAT ”KENA DUMP DENGAN TMJ”

      0

      0
    • mulut puaka says:

      ahkak puaka jeles kot ngn bekas gundik ni… sbb kalo ahkak puaka jd gundik kompem x laku nih.. buret masam bau ikan kering xde sape nak kan… lain la buret mak ni kan kan kan..

      0

      0
    • Shhh says:

      ENTAH2 AHKAK PUAKA NI NEELOPAK TAK…ASIK2 DGN TMJ JER

      0

      0
  8. ahkak jembalang says:

    memang btol kata ahkak puaka itu, pazureh yg fake nie memang memahitkan apa saja rancangan yg dia sertai, idong plastik dan ketiak basah memang sepadan sekalih sama kerabat yg tak sedar diri itu…. hohoho pazureh zaman kegelapan kamu akan bermula, pakailah colgate active white dimuka kamu karna zaman gelap kamu sudah menjelma..

    0

    0
    • Anonymous says:

      td ahkak puaka..ni ahkak jembalang pulak..dah kena dah…nak beli mangkuk bertingkat tak??

      0

      0
    • errrmm mancung ke idung fazura nih? ko ni sanggap sampai tahu plak time bile fazura ketiak basah, obses ko ngan die kan kan alala x ngaku plak, ececeee… dia dh duit byk semua manusia kalo x mati muda akan jd tua… urusan dia ngan Allah la ape2 pon.. sebok je ko nih.

      0

      0
      • Anonymous says:

        sebenarnya ahkak jembalang nak kata yg ketiak dia sentiasa kering dr pagi smpi petang…suruh kawan dia si ahkak puaka try bau tgk…haha

        0

        0
      • BUNKFACE NO.1 says:

        ketiak fazura basah tu bermakna ketiak dia tak berbulu, bulu tu berfungsi menyerap peluh, jadi kalau ada sesiapa kau bau ketiak dia busuk tu bermakna bulu ketiak byk..sebab bila berpeluh, bulu tapis peluh, peluh tu ada bakteria..tu yg buatkan ketiak berbau

        0

        0
  9. ................ says:

    Cantik sungguh fazura ni….

    0

    0
  10. meow says:

    ala omeynye fazura ,, apetah lagi Sam kikiki

    0

    0
  11. mulut puaka says:

    tp fazura walaupun hang ni bekas gundik tp memang hang gojes la.. mak pun x segojes hang walupun dah jenuh operate sana sini

    0

    0
  12. Anonymous says:

    1) kate taknak berlakon dah???
    2) kate taknak pegang2 lelaki dah except pegang tangan… tapi si DASHA tu fonennnn!!!
    siap pelok lagi… *sigh*sigh*sigh*

    0

    0
  13. noni tak memihak sesiapa!!~ says:

    kita ckp pasal career dia, bkn idong ke,hal personal dia ke? apa2 yg berkaitan dgn peribadi dia tak yah la nk kepoh sggt.. ape jek yg dia buat itu urusan dia dgn ALLAH, yg mengomen & mengutuk tu sila muhasabah diri jgn menambahkan dosa.. ko ckp itu ini hal fazurah dia dpt pahala, ko dpt pe?? dpt dosa.. bila fazurah ni tk belakon ad duit buat biz pon ko mengata,bila dia belakon de duit ko pon mengata… apa punya org la… bkn mendoa kan tp mencaci cerca… jd manusia tu jgn busok hati sggt.. peace!~

    0

    0
  14. Mirai Suenaga says:

    Orang cantik buat apa pun nampak cantik. Tak ambil SPM pun income lebih dari orang ambil degree

    0

    0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      setuju dgn kau, skrg ni susah nak dapat keje..yg ada degree tu pun ramai yg mengganggur or keje biasa2, fazura ni income tinggi walaupun tak ada SPM, tu lah tujuan hidup kita sebenarnya…DUIT ITU SANGAT PENTING

      0

      0
  15. crayon says:

    couple jugakla nanti Fazura dn SS ni..kerap berlakon sama dah nampak serasi
    Apalagi SS..fazura tu cantik comei pulak..ishh ,memandai pulak haku..^-^

    0

    0
  16. Malebes says:

    Minah plastik yg sgt gedik dan byk kontrobesi. Oh kat negara mat salleh ke? Jgn buat aksi terlarang lagi ngan mat salleh yek bajura hahaha ooooppssss. Bajura2.. Walau bapok tu berkelakuan cm pompuan pon ko tetap haram bgambo pelok2 camtu sbb dia tetap lelaki. Bodoh!

    0

    0
  17. Nabila says:

    Malebes kau ni lebih2 apesal? kau jeles eh Pajura tu cantik dr kau? kau kalau taktau mende jgn cakap banyak..orang yang kenal Fazura je yang tau dia macam mana..ko takyah sesebok dok jaja fitnah..mulut ko mmg puaka sangat..puih

    0

    0
    • Malebes says:

      Ko pun same bodoh… Nak reply p la reply kat aku. Aku tak cantik… Aku ensem je.. Hahaha. Jeles? Bapok sangat wakakakakakkk

      0

      0
  18. Unagi No Sushi says:

    Kata dah tak nak berlakon peluk2..? Ni siap berpelukan ngan lelaki lagi walau pondan tetap lelaki… Apa la dia ni cakap tak serupa bikin.. Buat malu je… Patut la kene tinggal oleh tmj…

    0

    0
  19. Cik Erza says:

    FAZURA MAKIN LAMA, MAKIN MENGANCAM!AUMMM.. SHE’S HOT LIKE A PRINCESS!!
    P/S:TAK LAME LA TU..HEE

    0

    0
  20. BUNKFACE NO.1 says:

    cantik fazura, antara artis paling cantik kat Malaysia

    0

    0
    • Anonymous says:

      NADIYA NISAA – HEROIN PALING HEBAT,PALING POPULAR N PALING CANTIK JELITA SEKALI KAT MALAYSIA JAYAK DIGANDINGKAN DGN HERO2 KACAK N TAMPAN.

      0

      0
  21. bibihabiana says:

    dari body language yg dipaparkan, aku dapat rasakan sam neh nak je kar fajura kalu fajura nak dia jugak hehhe

    0

    0
  22. Anonymous says:

    cantik fazura,suka tngk lakonan dia

    0

    0
  23. Mimi says:

    Lawa? tolongla hidung melayu kemek. bekas gundik pastu konon imej bersih berlakon.

    ini baru hawttttttttttt! –> http://galaxieblog.com.my/blog/permalink.asp?id=6797

    0

    0
  24. Next! says:

    Berlakon bertaon2 tp tetap tak best keras cam kayu. Lebih baik artis baru cam elfira loy dan anzalna lak yg lg bagus acting. Dia ni hrpkan glamer ngan gosip2 picisan je.

    0

    0
  25. loli says:

    kat malaysia ni mmg semua plakon lelaki hodoh nak mampos kn???? balik2 sam.dala pndek xhensem lak tu.laki aku dok gelak bl hero mlysia blakon.cari la yg bdan sasa,muke kacok.ni sam???? mst mat saleh tu ingt sam ni cmeraman je kot.lol..ksian btol ummat mlayu mlysia ni..

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku pernah jumpa sam face to face. hensem and tinggi. kalau tak tau diam lah.

      0

      0
    • Robyn says:

      Loli,
      Sama naik ko dgn laki ko eh? Bahagia rmhtangga ko mengutuk org. Sama naik. Mmg sepadan hikhikhik

      0

      0
  26. syikin says:

    fazura ni cantik sgt….n pandai berfesyen…:-)

    0

    0
  27. adli says:

    Nadiya Nisaa lagi cantik drp Fazura………heroin tercantik kat malaysia – Nadiya Nisaa.

    0

    0
  28. KT Pari says:

    Bila keluar je cerita artis yg cantik jelita, mesti ramai yg jealous. Hidung dia plastik ke? Kenapa nampak mcm kemek sikit. Kalau hidung Sh. Aini mmg nampak sngt hidung fake. Batang hidung dia tinggi & mancung. Ape2 pun Fazura mmg tersangat cantek. Mmg tak padan pun digandingkan dia ni dgn si Shaheizy tu sb Fazura cantek, tak padan langsung. Dgn Aaron, perfect.
    Aku mmg tak pernah dngr nama Nadiya Nisa, so aku google lah….haha…heroin tercantek? Pendapat sape tu, sedara dia ke dia sendiri yg komen kat atas tu? Tak cantek langsung.. Sape2 yg kata Nadiya tu cantek kene gih check mata…….artis2 yg cantek ni mcm Fazura, Wawa Zainal, Juliana Evans, Siti Saleha, Christina Suzanne,….. Aku cuma tengok gambar je, tak pernah tengok artis2 ni berlakon pun…

    0

    0
  29. Justina Bibir says:

    Ala…kak Cham sibok tanya org bila nak bertudung, pd hal dia dulu walaupun bukan artis tapi tak bertudung pun, bila kene tegur baru bertudung kan? Mmglah. fazura makin cantek sekarang sb perempuan masa paling cantek bila umor dia org 30an, matured beauty. Fazura ni antara artis yg paling cantik kat malaysia, sb tu ramai yg jealous & sibok duk cari kesalahan dia. Well, to all haters, l’ve got news for you ……nobody is perfect, everyone has flaws….including you all yg mengutuk, so takyah cuba mencari kekurangan org, diri sendiri belum tentu sempurna…dah rezeki dia dilahirkan cantek, tak yah cari dosa duk ngutuk dia. Kalau sakit hati sngt marah lah kat tuhan sb dia jadikan kamu tak cantek….so tak payah tujukan kemarahan & ketidakpuasan hati kamu kpd yg mmg dilahirkan cantek…..hehe…

    0

    0
    • anti hipokrit says:

      Dilahirkan cantik si fazura? Itu diragui. Kalo dbandingkn gmbr dia skrg ngan 3-4 taon lepas prbezaan agak ketara. Dulu gelap, skrg cerah skit. Dulu idung pesek, skrg nampaklah btg tu. Dulu dagu bulat, skrg dh runcing skit. Artis yg ko compare ngan fazura mcm siti saleha, juliana evans, suzanne tu sume cantik ori tmbhn lak anak kacukan. Memang jauh la nak compare ngan fazura tu. Yg aku heran ko nek angin mcm org ckp kt ko lak. Ke ko sndiri tu fazura atau kaum kerabat dia. Sudah2 la.. Memalukan je. Takde pun org minat minah ni. Takyah nk berangan org suka ko mcm org suka dato CT yg mmg dari dulu berimej bersih.

      0

      0
  30. hamba Allah SWT says:

    Bila nak tutup aurat? Ingat rambut menggerbang cmtu cantik sgt ke? Pakaian ketat2, cantik la tu? Lebih baik cantik di mata Allah dari cantik pada pandangan manusia. Awak jd model itu ini dgn aurat terbuka, alangkah baiknya kalau menutup aurat sekaligus dpt jd role model kepada remaja kita.

    0

    0
  31. tak minat si hidong pesek says:

    Alaa… Si hidong pesek ni lagi. Tak minat. Next!

    0

    0
  32. Jaz says:

    Kenalah keje keras, Sekarang da takda sponsor… No more Laboutin!

    0

    0