Written by AbangNara | September 3rd, 2013

Ah~~ Jelesnya Abang Nara melihat gambar-gambar Neelofa di kota London. Seronok sangat kot. Suatu hari nanti, pasti akan Abang Nara jejakkan kaki ke sana. Yang lagi best, Neelofa turut sama menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke-56 di sana.
lofa merdeka

Nampak macam seronok kan? Nampak gaya Neelofa banyak juga membeli belah di London. Mana tahan melihat godaan barangan di sana. Abang Nara berani jamin sesiapa yang ke London pasti akan pulang penuh dengan barang di dalam begnya.

lofa merdeka

Lagi beberapa keping gambar Neelofa di kota London dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Nissan GT-R generasi baru akan dilancarkan 2016

lofa merdeka
lofa merdeka
lofa merdeka
lofa merdeka
lofa merdeka
lofa merdeka
lofa merdeka
lofa merdeka
lofa merdeka
lofa merdeka
lofa merdeka

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

77 responses to (13 GAMBAR)Neelofa Sambut Hari Merdeka Di Kota London

  1. esah says:

    cepat nooo gambar dibuang?tak dapat keizinan dari Neelofa ke Abg Nara?hewhewhewhew

    0

    0
  2. amirnawawi says:

    London london london

    0

    0
  3. saya ok jer!! says:

    sambut di LONDON… bawa diri LEMAK KAMPUNG PISAN TAK LAKU!!! nanti nak sambut dekat sini kena #ejek. hahaha.. #NEELOPAK

    0

    0
  4. rika sumanto says:

    diorg ni mesti tak heran minyak naik doplohsen, apa la sgt doplohsen bg retis2 ni.demmm

    0

    0
  5. apelaa nara oiiii says:

    aiiiikk dh kna remove? msti gmbr yg sensored xpun xdpt permit hahaha!

    0

    0
  6. Enter Your Name says:

    Aik? Mana gambar yang lain Nara? Mesti ado gambar² Lopak yang seksi. Takut kena hentam dek orang lain ker?

    0

    0
  7. adaakukesah says:

    bang nara ni dah xde story ke?? gambar cilok kat instagram lopak, zaman skrng semua orang dah ade instagram n dah follow lopak ni ha… cerita lain please! BORING…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    kalau le retis tu lofa memg x best mana pn…abg nara j y teruja seorang…..

    0

    0
  9. cikakiki says:

    npe aku tgk mcm bukan muka lofa…ke mata aku rabun..hurmmm

    0

    0
  10. Alya says:

    Saya bru balik dari sana..mmg syurga utk shopping..terutama kat Harrods…shopping tak ingat..

    0

    0
  11. pau kacang merah says:

    rika sumanto, hanya segelintir artist aje yg berjaya dan dpt pulangan berbaloi2..mostly artist yg ada rupa & gaya akan disambar utk iklan dan sebagainya..jadi muka iklan ni lah yg akan buat duit..kalau nak harapkan pulangan menyanyi/berlakon, tak payah mimpi laa..yg ada nama tu mmg la dapat banyak, tapi berapa kerat aje artist yg betul2 hebat dan popular? realitynya mmg hidup artist Msia kais pagi makan pagi..kebanyakan artist dalam Msia ni hidup susah..kita nampak mereka seolah2 bergaya, tapi diorang ni bergaya sakan dengan baju sponsor..bukan baju sendiri pun..artist yg berjaya pun kalau kita kaji adalah sebab mereka beringat sebelum jatuh..amy search, kru, siti nurhaliza, ziana zain dan few other artistes bukak business utk masa depan..artist yg bijak adalah artist yg mengambil kesempatan ‘zaman popular’ utk kumpul duit dan labur pada perniagaan..tapi nak biz pun kena ada otak juga..contoh macam mawi tu berniaga asyik bermasalah..nampak sgt dia agak bodoh sampaikan benda simple mengenai undang2 asas pun dia tak tahu..tapi sekurang2nya dia belajar dari kesilapan & bangun semula. org mcm neelofa ni berlakon mmg tak kemana..public pun tahu dia ni tak ada bakat, tapi dia ada good look..so, dia bijak gunakan rupa paras, status sebagai artist & link keluarga terdekat utk dpt kan job mcm sekarang, selain family dia mmg agak senang..artist2 ni kalau nak hidup senang, dpt masuk iklan je dah ok sgt dah..kesimpulannya kat sini, tak payah la rakyat malaysia ni fikir knonnya jadi artist boleh kaya..hmmm..tak payah laaa…

    0

    0
  12. nina says:

    haha gambar dari instagram neelofa ni..

    0

    0
  13. kiah propa says:

    teringin nak pegi London macam lofak tapi duit takdak.. shopping kat petaling street ajalah..

    0

    0
  14. anti kaki kelentong says:

    hahaha…nak tergelak boleh tak baca komen sorg manusia kat atas ni..tak payah poyo sgt laa..reality utk rakyat Msia bershopping di london adalah seperti di carnaby st, oxford st, kensington high, bayswater, knightbridge, etc..aku study & kerja sana sebelum balik msia..big stores like harrods, harvey nichols, selfridges, etc are shopping haven for the arabs, the high end & the glams..rakyat london sendiri ramai masuk cuci mata or beli sikit2 je..arab2 kaya (dan bodoh) mmg ramai kat sana..even mat saleh pun ramai yg shop di tempat2 lain utk harga yg berpatutan kerana cost of living in london was and still is, god damn high! **terapi utk aku yg demam & sakit kepala bila baca comment mcm org atas tu..bikin aku gelak aje la..haha

    0

    0
    • Anon says:

      haha agree! tergelak gak baca comment tu. ramai rakyat M’sia kalau masuk Harrods, shopping sakan kat gift shop Harrods je, beli souvenir

      0

      0
  15. eugine says:

    Boringgggggg…..nexttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  16. Kabilah terkebil letup says:

    bang nara oiii, pi mana gambaq neelopak pi london nie? kami nak tengok laaa. awat hilang dah? bang nara kena marah dengan hans isaac ka? tak aci aih gitu bang nara.. loklaq laaaa.

    0

    0
  17. No Need says:

    hurmm..bgs sgt la sambut Merdeka dekat London..Malaysia yg merdeka la lopak oi…
    xpaham ak..dia rasa kutipan citer LEMAK dia tu melambong sgt kot, tu yg promot
    diri g London..next story pleas abg nara.boring…….!!!

    0

    0
    • gudangpetaidahbangkrap says:

      hahahah! statement dengki. ko nak beli teket kapal terbang pegi siam pon agaknya tak mampu. tak payah kondemlah. duit dia, dia punya pasallah.

      0

      0
  18. mengada says:

    ala tgk jer kt rotikaya byk gambornyer

    0

    0
  19. sayang melayu says:

    hurm neolofa join ngan DATIN EZUREEN isteri tunku yaakob…. hahaha ezureen nie international jet setter… ezureen minum champagne cam air sejuk jek… huhu bosco ryzal n zaleha arifin pon ada … geng dia orang ni memang kerja berparti kat london… stalk fb dia orang bangga tunjuk masa berparti dgn mat salleh… fb tak private tu nak tayang kat oranglah yang dia orang kaya n loaded… melayu memang mudah ikut cara orang kafir… mesti ada yang komen standard.. doakan mereka supaya berubah.. jgn jadi melayu yang dengki… tapi kalu kita tegur dia orang akan melenting marah kata cetek pemikiran.. dunia..dunia … dunia… yang betul2 patriotik adalah org kampung yg guna suma barang local … dia orang nie seluar dalam pon beli yang import.. blahlah golongan kaya2 kat malaysia nie….. cakap jek patriotik apa sahaja yang jadi kat malaysia kitalah yang akan jaga negara…. mereka yang kaya akan lari bertempiaran ke luar negara…

    0

    0
  20. zaia says:

    banyaknyee shopping…
    gambar kedua tu lawa

    0

    0
  21. anon says:

    He he he Abg Nara dah tau kot, Lofa ni anak jutawan, family kaya raya. Takat duit berlakon, mengacara tu rasanya tak dipandang sangat pun. Mungkin sekadar hobi dia je. Kalau sapa2 lalu kat TTDI tu, bapak Lofa ni hobi kumpul BMW, rasanya ada lebih 20 bijik BMW bapak dia ada. Tak masuk kereta porsche, aston martin yang family dia pun ada jugak. Kat mana dia simpan kereta2 tu? Bapak dia beli rumah2 dan jadikan garage untuk simpan kereta2 je. And dia adik beradik tak kira umur bapak dia bagi duit 7K sebulan, dah lagi besar dari gaji aku kerja. Haishh… sekali sambut birthday, satu hall panggung ditutup sewa khas.

    Untung la jadi orang senang ni.

    0

    0
    • Anonymous says:

      bpk lopa ni wat bisnes pe ek?dr cite hang nmpak bebeno kayanya 2

      0

      0
      • Anonymous says:

        Nampak lagi kaya dari sm.. Awat xmasuk dalam list billionaire mesia pun? Kaya oi kaya. Cer ko gtau bapak dia wat biz pe kat mesia? Ko xyah citer keta bape ratus bijik.. Dia sambut birthday tutup satu satu shopping complex ke. Aku nak taw bapak dia keja / Ada company ape je? Kalo ko boleh bilang keta ade bape xkAn xtaw biz pe? Jangan cakap jadi bibik umah dia dah le

        0

        0
    • anak abah says:

      tu bukan hobi la..itu utk mengelak dari tax namanya..daripada bayar kat kerajaan, baik lagi gunakan duit tu utk beli kenderaan..mana2 org bisnes akan tahu pasal ni..bapak aku pun buat camtu, huhu.

      0

      0
  22. DIA says:

    Alhamdulillah, rezeki dia & tak semua org mampu kesana. tak paham ape jew yg neelofa buat ade jew yg tak kena & ada jew yg pakat dok kutuk dia. sayangi lee pahala&amal baek kita buat setiap hari tp bkn dpt kat kita, rugi kan??

    0

    0
  23. minah jambu merah biru says:

    mana2 pon lofa tetap jambu cute je…lov uuuuuuuuuuu !

    0

    0
  24. jeffry says:

    wah bestnya Neelofa

    0

    0
  25. naddy says:

    wow so ironic. malaysia gained independence from british, and here we are browsing neelofa’s pix shopping + claimed to be celebrating our hari merdeka in london. pft~ i thought she still meroyan like hans issac, nasi lemak santan what-evah-the name is,didnt get box office. ngehngehngeh. *smirk*

    0

    0
    • maria says:

      yeah, they didnt celebrate merdeka in london..they went there for fun fun fun..abt the flag, Msian abroad esp the students and the embassy officers have this merdeka celeb yearly..its more of a celebration cum gathering, and ofcos eat eat eat FOC (Msian food ofcos)..abt the nasi lemak santan thingy, naahhhh..i dont think so..neelofa and her fam members are regulars in london..failure of nasi lemak santan wud be a disaster to the producer, not neelofa..

      0

      0
  26. Anonymous says:

    Aku sedang tengok meletop. Bagus loopak tak tukar2 kaki
    dari mula Meletop start samoai advertisement sopan betul
    Ah dia. Ketawa normal tak buat2 bagus gitu.

    Pasal lemak kampong santan did not make it. Habis
    advertisement pun kaki masih same position. Cubalah awal
    kau sopan tak action tak saman orang lemak kampong santan
    mesti box office, Anyway what is done is done babe. Tak natural
    ah babe kau.

    0

    0
    • best pulak tapai pulut ni.. says:

      rata2 rakyat msia lebih matang berfikir..takde kaitan pun dgn perangai neelofa yg buruk ke apa ke..aku sendiri tak tahu apa kes neelofa buat (kau sebut pasal shes being arrogant and ada civil suit), tapi itu lantak dia ler..hak dia nak hidung tinggi or nak saman menyaman sesapa..dia tak kacau sesapa pun..pada aku, simple aje bila product tak laku..dalam hal ni mgkin sebab tak menggamit selera penonton..tajuk tak menarik..takde iklan mana2..pelakon tak menarik (harap muka lawa, tapi berlakon kayu)..mungkin jugak budget ciput, so faham2 ajelah apa jadi kalau budget constrain..eh macam2 la lagi sebab..secara umumnya hampir kesemua pelakon/penyanyi di msia atau dunia kita tak kenal secara peribadi..tapi itu tak menahan seseorang dari menonton filem lakunan seseorang pelakon atau menghadiri mana2 konsert mana2 penyanyi..takde berkait dengan akhlak dia pun..because talent is talent..what we crave for is the talent..we dont care abt their morality, what they did, etc..but in Malaysia we do need to take a very good look at the female artistes..but this is more on religion point of view la..but again, this has got nothing to do with their attitude which doesnt come across religion:)

      0

      0
  27. Anonymous says:

    Lengoh siak kaki daritadi gitu. Kok boleh gitu.

    In the first place you shd behave this way. Aku nak tengok
    sampai habis rancangan kaki masih gitu. You kelakar ah loopak

    0

    0
  28. mamabosan says:

    ermmm bapak tiri neelofa tu dato yg memang kaya.. bapak die sendiri pun memang banyak duit.. 2-2 bapak pun dia baik hehehe :D

    0

    0
  29. BOO says:

    NEELOFA ORANG KELANTAN BOO

    0

    0
  30. tido lagi baik says:

    geli pulak tgk bapok ni miming..erkkk..ni check kat si bosco ryzal nya FB la ni..aduhaii..tak pasal2 aku hilang selera nak makan..

    0

    0
  31. kikikiki says:

    Lopak, kau peluk sana sini dengan bukan muhrim, kau tue islam ke tidok ? Ke sekadar islam dkt ic je ? Behave laa sikit, kita bwk nama islam pergi mana2 je, kau bt mcm tue seolah-olah islam nie bebas mcm budaya barat. Please act like a muslim.

    0

    0
    • anonymous says:

      dan seorang Muslim lain takkan menegur dengan kasar mcm ni sehingga mengaibkan..nak tegur boleh dik, tapi pegi tegur pada dia sendiri…kenapa komen kat sini..ni namanya mengaibkan dia..mmg dia aibkan diri sendiri dgn perlakuan dia, tapi kita tak payah tambah..sekaligus adik mengaibkan diri adik sendiri..btw, bukan muhrim ye dik..tapi mahram..

      0

      0
  32. lopak says:

    hudoh benor minah ni kan (sbb berpakaian dedah aurat sana sini)..phuiii..sapa stuju?like

    0

    0
  33. NILA says:

    Sorry to say tapi bapak yg kaya raya ni bapak tiri lofa si halim khan…..bapak sebenar lofa x pernah sekali pun interframe, mse kak die si nabila kawin..ad bapak sebenar dia datang? lofa tak pernah skali pun sebut psal bapak die… Why lofa? tak baik you buat mcm tu..

    0

    0
    • aiman says:

      aku penah dengar bapak lopa sebenar bankrap.sbb tu mak die blah p kawin ng bapak tiri die…wallahualam

      0

      0
  34. mutiara hati says:

    pendapat saya lain,tindakan neelofa bergambar dekat london kira ok sebab dapat mempromosikan rakyat malaysia di sana,cuma dah banyak sangat artis pergi bercuti di london,so not that interesting…in future neelofa try to go to syria,mesir ke tak pun iraq,kalau bercuti kat sana, pasti gambar yang diambil akan mendapat perhatian ramai

    0

    0
  35. lolol says:

    aku suka neelofa ni pun sebab….tetek dia besar! boleh nyonyot! hahahaa

    0

    0
  36. […] (13 GAMBAR)Neelofa Sambut Hari Merdeka Di Kota London (75) […]

    0

    0
  37. […] (13 GAMBAR)Neelofa Sambut Hari Merdeka Di Kota London (76) […]

    0

    0