Written by serenity | January 7th, 2014

Rasanya masih belum terlambat untuk kami mengongsikan gambar-gambar dari majlis perkahwinan pelakon Raja Azrey Raja Kamaruzzaman, 35, dengan pengurusnya, Rozita Rahim, 28. Majlis ini berlangsung pada 20 Disember 2013 di Dewan Komuniti Lembah Pantai, Kuala Lumpur.


 photo eiytarey01.jpg
 photo eiytarey02.jpg

Majlis ini diuruskan oleh Sri Lagenda Wedding and Event Management dan solekan dihasilkan oleh Emel Ismail. Bersama kita doakan perkahwinan mereka berkekalan hingga ke akhir hayat.

Lagi 11 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


 photo eiytarey03.jpg
 photo eiytarey04.jpg
 photo eiytarey05.jpg
 photo eiytarey06.jpg
 photo eiytarey07.jpg
 photo eiytarey08.jpg
 photo eiytarey09.jpg
 photo eiytarey10.jpg
 photo eiytarey11.jpg
 photo eiytarey12.jpg
 photo eiytarey13.jpg

32 responses to (13 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Raja Azrey Dan Rozita

  1. Anonymous says:

    tahniah…

    0

    0
  2. mira_edora says:

    apa2x pun tahniah..tp berlakon lagi ker dia ni?..suam2x jer dia ni

    0

    0
    • benci orang busuk hati says:

      mira_edora says:
      January 7, 2014 at 9:12 am
      apa2x pun tahniah..tp berlakon lagi ker dia ni?..suam2x jer dia ni

      mula2 dah ok ucap tahniah, pastu nak jugak mengutuk..busuknya hati…
      dia ni pengarah la sekarang..byk jugak cerita yang dia arah.
      puiiiiiii untuk kau yang cuba menjatuhkan bangsa!

      0

      0
      • hahaboy says:

        Orang nak bertanya pon x boleh ke? Ak pon x tau dia ni dah jadi pengarah. Cuba la fikir baik2 pasal orang lain. Ni x, terus kata mira_edora tu cuba jatuhkan bangsa. Cukup la cakap yg dia ni dah jadi pengarah. Yg ayat lain2 tu xpayah.
        Ape2 pon, tahniah kepada Raja Azrey dgn isteri. Alhamdulillah dah kahwin jugak.

        0

        0
        • mira_edora says:

          hahahhahaha betol tu..ckp elok2x tak blh ker?..bahasa kasar sey…i pun tak tau dia pengarah n betol apa dia ni berlakon suam2x jer…..dia tu yg menjatuhkan maruah bangsa cakap ayat meludah “puii” tu oke sgt la..

          0

          0
  3. bapak ko says:

    gemok

    0

    0
    • kobesbunge says:

      ade gak yg dengki ekk…

      0

      0
    • Anonymous says:

      errr…as salam..nk tye hina sgt ke “gemok” ni???die pun ade naluri jgk..
      hamba Allah jgk..lau kurus tapi free hair boleh meng”GEMOK”kn dose laki jgk..
      so,xpyh la nk nilai fizikal org..
      lain org lain cita rase…okey..ada hikmah Allah jdikan yg kurus,chuby,rendah,tinggi lmpai…

      >>smoga psgan ni mndpt keberkatan n keredhaan dari Allah S.W.T..aamiin..

      0

      0
    • azreen says:

      jeles le tuhh…gemuk pun kawin gak dia.

      0

      0
    • Anon says:

      HINA SANGAT KE GEMUK WEEEIII!!!!! DIA PUN MAKHLUK ALLAH.. MCM LA KO TUE BAGUS SANGAT…!!!!

      0

      0
    • ishhhh says:

      ko kata org gemok yang ko tu bodoh bangang biul sbb ciptaan sendiri tu x sedar ke…….adoiiiii manusia2…..

      0

      0
    • entah says:

      bapak ko

      org2 yang like tu apa hal?…korg ingat korang tu sempurna sgt..puiihh…!

      0

      0
  4. Anonymous says:

    fuhh… semangatnya bini dia…dh tak payah pakai tilam….

    0

    0
  5. Mirai Suenaga says:

    sendu2 mcm ni, tak payah lah nak tayang

    0

    0
  6. Anonymous says:

    mungkin dipandangan mata kite ade je nmpk xcantik tapi di pandangan mata Allah?

    0

    0
  7. anti hina orang says:

    hina orang gemuk sama gak dengan hina ciptaan Allah. Ko kurus pun belum tentu bahagia

    0

    0
  8. yaya says:

    anak haram betul sape yang hina orang gemok, cam sempurna sangat rupa bentuk ko kan

    0

    0
  9. Anonymous says:

    hukaloh… die gemok ke ape bkn sushkn korang pn nk mintk beras.. xde plak die g berdemo… hahaha…

    0

    0
  10. syasya says:

    kenapa orang gemok tak layak ke ada pasangan.. sebelum nak kata orang tu tgok diri sendiri tu sama ada perfect ker tak..jgn nak komen jer… apa pun selamat pengantin baru dan berbahagian hingga ke anak cucu.

    0

    0
  11. syasya says:

    *BERBAHAGIA .. maaf tertypo ..nnt kena carot lak…

    0

    0
  12. rindu olga says:

    berani ko kutuk die gemok?aku pn gemok gak.sentap mak noks

    0

    0
  13. Tarantula says:

    Sapa yang hina pompuan ni sebab dia GEMUK adalah bapoks!

    0

    0
  14. nokia cap bulu kaki says:

    Dia pernah berkahwin sblm ni..kahwin muda.wife dulu lawa juga..tp x taula bercerai hidup ke bercerai mati..wife dulu x pakai tudung (x tau la skg)..alhamdulillah dia cari wife yg bertudung skrg..semoga bahagia hingga jannah…

    0

    0
  15. minah jambu merah biru says:

    emmmmmmmm dh la gemok ada hati pulak nk pakai kain ketat macm ikan duyong ! kuning pulak tu ! apeeeee nk jadi minah2 tudong skarang ni rosak !

    0

    0
    • minah gedikks says:

      menyampah aku bace komen kau ni.bajet cam bagus je..

      0

      0
    • rose hitam says:

      eh betina nieeee… mulut macam longkang.. jangan sampai aku kapankan kau pakai kain kuning lak… sumbat sekali pulut kuning kat mulut kau tu… baru kau tau erti penyesalan..!!!!

      0

      0