Written by AbangNara | May 2nd, 2014

Cantik berseri-seri sungguh Misha Omar di hari pernikahannya. Suka Abang Nara melihatnya. Setelah mengharungi pelbagai cabaran, akhirnya Misha sah bergelar isteri kepada Firos Ezzwan. “Bunga-bunga cinta” yang dinanti akhirnya mekar jua.  Anda berdua memang sama cantik sama padan.

misha omar

Tahniah sekali lagi buat Misha Omar dan Firos atas perkahwinan anda. Semoga perkahwinan ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Lagi beberapa gambar sekitar majlis pernikahan mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Twitter Adibah Noor.

P.S: Lelaki China hias rumah dengan bra

misha omar

misha omar
misha omar
misha omar
misha omar
misha omar
misha omar

misha omar
misha omar
misha omar
misha omar
misha omar

[jetpack-related-posts]

63 responses to (13 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Misha Omar & Firos Ezzwan

  1. azianti says:

    nice picture,,,, selamat pengantin baru misha dan suami

    0

    0
    • miss ynwa says:

      APE KE BANGANG BAJU MISHA NI ? BAIK TAKYAH PAKAI TUDUNG DOWWW
      BTW, ….pssss jap lagi jangan minta cerai macam sariyanti pulak sebab kecewa saiz

      0

      0
    • Saonah Salamon says:

      LAKI DIA KLU KURUS MESTI HENSEM

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        nikah dudok atas kosi nk dh sah laki si misha omar ni tk boleh dudok bersila pasal badan dia kussssssssssssssssssssmangat !

        0

        0
    • ayam jepon says:

      HEY .. FAFAU ASIK MUKA KO KT SANA SINI !!
      BILA NK NAIK PELAMIN PULAK KO FAFAU OI !!
      DH EXPIRED DH !! HAHAHA

      0

      0
      • Anonymous says:

        Sape kata fafau tu expired? Kalau dia tongekkan bontot dia baru awk tau tetap mengancam tu hehehe…

        0

        0
    • wawa says:

      apabila tudung sebagai hiasann..

      0

      0
  2. SAMIHAH says:

    HYE NARA..LAMBAT UPDATE BERITA HARINI..KERJA KERAS KE MALAM TADI????

    0

    0
  3. lava says:

    dia dah nikah hari tu dengan feross ni, so mean dia nikah dua kali la. hurmm. misha2

    0

    0
  4. lydss says:

    congratsss

    0

    0
  5. Anonymous says:

    tahniah!
    semoga bahagia

    0

    0
  6. ZUuuuE says:

    cantik haaa kau pakai tugung. tapi awat baju hang lagu tu misha??? geleng kepala gua tengok. biar la time nikah tu manis manis sopan ayu pakaian, bukan muka je nk nmpk seri kalau baju x de seri

    0

    0
    • ZUuuuE says:

      *tudung

      0

      0
      • Nurul says:

        Bersangka baik please. Maybe dia mula2 plan taknak pakai tudung pastu di pagi pernikahan terbuka hati nak pakai tudung. Tu yang baju jarang tapi pakai tudung tu. Takpe kite tengok malam ni dia pakai tudung ke tak. Kuang kuang kuang.

        0

        0
  7. Nemo says:

    Alamak. Baju die bahagian atas jarang la.
    Klu nikah nak pakai tudung.
    Biarlah btol2 tutup semua.
    Klu x. X payah pakai tudung tu. Pakai veil je.

    0

    0
  8. aku says:

    Baju out! Kalu pon dia kata beralas inner..nape x pakai inner putih jer? Motif inner color kulit…???

    0

    0
  9. milo says:

    rupanya mmg ada org blh terpikir nk pkai cmni eh..huhu..

    0

    0
  10. Cincau says:

    Muka dah cantik.. Baju macam pokok krismas..

    0

    0
  11. peminatfashion says:

    Misha dah cantik dah.. asal baju extra rompol2 tu buat nampak lagi gemuk. Baju nikah yg saiful buat kali ni x lawa la…

    0

    0
  12. mrs. ink says:

    rasa mcam misha pakai inner warna coklat la kat dalam tu.. bukan kulit badan dia ..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Memang bj dia berlining warna coklat…..nmpak lining coklat smpai ke bahu…..kalau kulit without lining msti lg cerah!!!!

      0

      0
  13. Dobok says:

    baju=FAIL

    0

    0
  14. kiah says:

    kelakau plak tngk muka jacklyn victor..hihihi..

    0

    0
  15. kiah says:

    muka jacklyn victor kelakar plak..hihihi..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Taniah…..

    Baju anda memang cantik….berliningkan coklat…sebelum mengata org ..jeling-jeling dan pandang-pandang diri anda dulu

    0

    0
  17. Anonymous says:

    tunang punyer lah lamer… utk plan dated majlis nikah yg sesuaiii… tup tup… baju nikah gini hasil nyer…. kesian….. mcm xcukup kain… takkan amik kain lebihan org kot… tgn lace pesen lain, kain lace pesen lain… badan tah pesen lace ‘coklat’ plak…

    0

    0
  18. bilakakjemahmenulis says:

    ala give her a break lah. majlis dia kot. kot impian dia pakai baju tu. kemon people.

    0

    0
  19. queen b says:

    hello. dia pakai inner. judgemental psycho la korg ni!

    0

    0
  20. Mamat Lancau says:

    alamakkk baju kau mishaa…kenapa tak pakai telekung baju semayang je??? kesian laki kau dah tanggung dosa tuuu..beautipul nara lagi nambah dosa laki die..ish ish ishh

    0

    0
  21. Lain bebenor test n fesyen Misha ni,Takpola dek asal bahagia,jaga laki bebaik,Pilot tuuuuuu…….

    0

    0
  22. Leman pak guard duda says:

    Cantik pulak punggong Misha yg tonggek tu,,
    Untung la kawin nk dara ni.

    Selamat pengantin baru abg ucap kan

    0

    0
  23. miss M says:

    memang trend sekarang ker bila nak akad nikah dorang letak kerusi dan meja ??
    kalau dulu…duduk atas karpet jer akad nikah.

    0

    0
    • ubi says:

      guna kerusi sbb kalo duduk suami misha susah nak lafaz akad, nafas tersekat kat perut..kalo duduk ats kerusi senang skit nk lafaz akad,org yg perut buncit je paham..aku le tu hahahaha

      0

      0
  24. aaaaaa says:

    eeeuww teruk gila baju..butik pengantin mana ni? huduh betul..macam nak terjojol ***** misha takde taste ke??

    0

    0
  25. […] (13 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Misha Omar & Firos Ezzwan (47) […]

    0

    0
  26. alfie says:

    itu lah dia manusia tahu cari salah orang….
    tengko diri sendiri bergitu sempurna ke.
    semua manusia membuat kesilapan
    boleh menegur!.
    tapi menegur lah dengan budi bahasa.
    bersangka baik lah selalu….

    0

    0
  27. Noorrehan says:

    Semoga kekal hingga hujung nyawa….

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Dah lama perati misha omar ni. Semua baju yang dia pakai memang tak kena fesyennya.. Apapun selamat pengantin baru

    0

    0
  29. Rima says:

    Tok ti kalau pakai baju .. Aku puji la .
    Sopan aje .
    Kalau senyum pun manis selalu tk over .

    Tok ti mmg ikon wanita msia

    0

    0
  30. errrrr says:

    asal bila aq pndang bju pngantun dya mcm sarat bebenorrrr… x cantikkk … simple is more beautiful :)

    0

    0
  31. errrrr says:

    asal bila aq pndang bju pngantin dya mcm sarat bebenorrrr… x cantikkk … simple is more beautiful :)

    0

    0
  32. Piah JDT says:

    Koang ni mulut puaka tul ..
    Ko tahu tak da brapa ribu $ misha da habiskan ????
    Pandai komen aje , hulur la sikit pujian utk org yg dah sahut kebaikan ni

    Selamat pengantin baru misha.
    Main lama sikit tau

    0

    0
    • kak piah baik... says:

      Tahniah dear misha & hubby…. Kak piah… Sayangnyer duit beribu habis kat baju yg tak seberapa tu… ukhhh.. sedekah lg baik… Ribu = Result Thumbs Down. Kak Piah …. Mcm mana nak puji klu tak ada apa yg nak di puji bab wedding dress misha .. sy tau kak piah ni niatnya baik…. . Minta maaf misha… dis is an Honest opinion. Bkn i jer but almost who cmmnts here also hv same opinion as mine.

      0

      0
  33. Cik Bee says:

    Sebelum kau kahwin , kau dicemuh . lepas kau dah kahwin pun , kau dicemuh jugak . haih, kenapa la kau buat diri kau sering dicemuh .

    0

    0
  34. cik embun says:

    yang pasti tak tutup aurat lah kheeen..

    0

    0