Written by AbangNara | August 14th, 2013

Walaupun mendapat SMS penceraian beberapa hari sebelum Aidilfitri, Rita Rudaini tampak berjaya menyembunyikan kesedihannya dan menyambut kedatangan Syawal dengan meriah. Ditemani dengan 2 orang anaknya, kali ini Rita turut mengadakan rumah terbuka di kampungnya, Perlis.

rita rudaini raya

Semoga Rita terus tabah menghadapi dugaan yang tak putus-putus dalam hidupnya. Mana tahu, Syawal tahun hadapan bakal beraya dengan suami baru. Kalau itu yang terbaik buat Rita, apa salahnya kan? Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

rita rudaini raya
rita rudaini raya
rita rudaini raya
rita rudaini raya

rita rudaini rayarita rudaini raya
rita rudaini raya
rita rudaini raya
rita rudaini raya
rita rudaini raya
rita rudaini raya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

89 responses to (13 GAMBAR)Rita Rudaini Berhari Raya Penuh Kemeriahan

  1. mak itik says:

    super natural, mak suka…

    0

    0
    • amoi says:

      sokong….natural..tapi ok lah dari mekap berpapan2 dimuka…berbulu mata pelesu bagai bulu ayam dimata..hahaha

      0

      0
      • takde aidil tak meriah. ayu rhaudah lagi meriah.

        0

        0
        • qsera says:

          rita nampak lagi mude dari ayu raudah,opssssss:)

          0

          0
        • tapi ayu lebih memberikan kepuasan di ranjang, hehehe. opsss

          0

          0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          tkde laki lagi meriah ! kalau ada laki buat merimas kan aje ! jangan sama kn ayu ngan ritaaaaaa !!! ayu ada laki nk layan diaaaa! si rita sape nk layan !!! bodoh sangat kasi komen !! suka sangat nk banding2 kn orang ada laki ngan tkde laki !! huh !! jadi janda lagi bagos lah !! hari2 hepening aje tol tk ritaaaaaaaaa…

          0

          0
        • Artis senyap says:

          Gelihati aku membaca komen2 peminat artis ni. Semua kena auta dengan cerita sedih tak berkesudahan. Sudahlah, siapa yang kenal rapat tahu le artis ni sapa sebenarnya. Plastik.

          0

          0
        • tapi ayu takde membebel tiap masa macam rita sampai laki cerai. opsss. hehehehe

          0

          0
        • Anonymous says:

          Memang betul. Dua tak sadar da beranak dua aja da peot kata orang jawa. At least rita tak ada makeup tetap cun melevun. Abeh nak kutok exbiras tak sadar pulak tu diri. Cuba che tak tak makeup lagi berpeot.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ialah kau ketaeakan orang wait for your turn or sis turn

          0

          0
      • huhuhu says:

        amoi…ko perli cheta gn ayu rodoh ke?
        hehehehhe.tp mmg best statement ko.

        Anyway, aku mmg suke rita dr dulu sbb dia ni diam je xde pn nk kacau org.
        xde pn nk beria bagai nk rak menunjuk itu ini…ape yg dia buat tu semua demi anak dia. Lantak la rita klu laki ko nk ceraikn ke, xnk bg nafkah ke…
        yg penting rita masih mampu nk sara hidup dorg be3…xkebulur pn gn duit football player tu. xdela mcm org tutttt kan..beria bagai pungpang kt tv sakan shoping tuk anak, beli kasut semua skli sapu..mcm2 kaler ada kauuu…nmpk beno kemaruk. mcm jakun. org lain pn 1st baby jugak xdela batak sgt mcm si ayu rodoh tu. dhla mekap tebal sepapan.. kakak gn adik sme je!

        kakak si tua x sedar diri.
        adik si jakun x igt dunia.
        persamaannye 2 2 prraaakkkkk… mekap tebal mcm semeter. (bukan inci dh)
        pdhl dh rupa bapuk.

        0

        0
    • Ritu vs Aya says:

      Bila la mesej perang antara Rita ngan laki dia nak di paparkan utk tatapan public. x sabar nak baca keceluparan Rita memaki laki dia. Agak2 ada x segarang dia maki Lisdawati dalam kolam renang dulu? Dalam instagram pon dia bodoh2kan dan bangang2kan orang yg komen bukan2. Jangan garang sgt cik Kak. dah 2 x kawen…x kan x boleh belajar dr pengalama kot

      0

      0
      • ddd says:

        Manusia jenis apekah ni? Kelam kabut nk selak cerita lam kain org? Takde sape publish ko mintak org publish, nanti kalau ade org publish ko kutuk mcm2 .. Kain sendiri koyak tak perasan ke kak? Celupar die, hal die,, dah tahu sarang tebuan yg g jolok gak knape? mmg la dapat da mcm nak sgt…kau pulak nk tunjuk ape kt blog retis ni? Fefeling repoter?

        0

        0
        • Ritu vs Aya says:

          Ko dah kenapa ddd emo sangat ni? ko suku sakat Rita? atau ko yg Rita? minah kepochi tol… Ko takot terima kenyataan klu mesej tu di publishkan maka sah2 la terbukti lg nyata yg Rita mmg mulut longkang? Klu dia berhati mulia, apa nak takot publish @ tak. Ko compare cara dia ngan artis2 lain layan haters dlm Instagram. Mcm xda akal. Kuarkan word Bodoh la. Bangang la. Very the old school woman

          0

          0
        • BUNKFACE NO.1 says:

          pehal yg kau sibuk sangat nak baca mesej Rita, dah tak ada keje nak buat ke ?? mesej tu privasi seseorang..kau tak ada hak nak tahu mesej orang lain, lain lah kalau tuan dia sendiri yg publish..tu lain cerita, cer kalau orang luar sibuk nak tahu mesej kau..kau bagi tak ??

          0

          0
        • Ritu vs Aya says:

          Itu pon klu laki dia tunjukkan mesej2 tu dalam mahkamah nanti ler. Klu dia x tunjuk, maka aku dan korang2 semua xkan tau… Tapi klu dia tunjuk apa punca perang SMS sampai tertaip lafaz cerai tu, kat situ kita leh menilai. Lepas menilai kita jadikan tauladan. Suci kan niat i itewww?

          0

          0
        • Ddd says:

          Rumahtangga artis yg ko nk jadikan teladan? Ko g baca kisah rumahtangga nabi lg bagus utk jadikan teladan la.. Hahaha.. Kelaka btol… Ape org tunjuk, baca sudahlah… Tak payah la gigih g mintak nk baca mesej org.. Tak de hidung btollah..haha…Kalau tunjuk kt mahkamah nt pon buat ape nk bawak sampai keluar mahkamah?biar la org dalam mahkamah yg setelkan.. Bkn ko yg keluarkn sijil nikah cerai sumer tu..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Betul kain sendiri kotak tak nak jahit sibokan xbiras dia.
          Cerita kolam renang pulak. Kalau tanya Pekin mesti ada
          Yang tersurat tentang si raudhah gigi senget ni.

          Tapi tak ad kene mengenakn bodoh nya Raudhah

          0

          0
        • Anonymous says:

          Betul kain sendiri koyak tak nak jahit sibokan xbiras dia.
          Cerita kolam renang pulak. Kalau tanya Pekin mesti ada
          Yang tersurat tentang si raudhah gigi senget ni.

          Tapi tak ada kene mengenakn bodoh nya Raudhah. Mari kita ramai doakam si zaquan dublek buat mcm si aidil baru padan dengan muka kau.

          0

          0
      • ahkak puaka says:

        AKU SOKONG KO RITA VS AYA. MULOT BETINA NI MMG PUAKA SBB TU KENA CERAI. KLU KORG BC PSL DIA KT DLM PORUM, RATA2 MMG XSUKE MULOT DIA NI. BEBAIK ORG SIMPATI, TRS JD BENCI. LAKI MANE SUKE PPUAN MULUT CELUPAR. MMG PADAN LA JD JANDA. KUIKUIKUIKUI..

        0

        0
        • saya lalala.. says:

          itu cara dia melepaskn marah.. rasenye kalau tak di usik rr tak seburuk yg kite fkr… memangla cara rr tak elok… ramai jugak prmpn baik2 kene cerai.. ade jgk mulut lg puaka tak kene cerai… tak payah nak padan muke sgt.. aidil pun bukan suami yg baik sgt tuk rr sbb curang, bkn jugak ayah yg baik utk anak2 dia sbb krg bg perhatian.. masing2 ade salah.. bcerai aje pun.. hari ni sakit sikit.. esok2 elok laa tu..

          0

          0
        • lembu sapi says:

          apakehal nk tau msg2 org nih?
          dia nk caci maki dlm sms dgn exlaki dia, dia punya hal lah…
          yg ko dok caci maki dia dlm public ni pehal?
          ko lg mmalukn dr dia… at least, rita ada point. ko ? napa lak? laki ko dia rampas ker??
          eleh, bini serap muslim tu pnyabar & senyap tp laki dia???
          mna2 somi klu dh lapaq betina lain, ptt hempuk ngn pnyapu ja… bini elok, branak ank sgala… dia kt luar sedap peluk betina lain… ssuai kna maki la…

          0

          0
        • Anonymous says:

          Tak baik mcm laki kau orang tu setia sehidup semati dengan korang.
          Si raudhoh jangan nak buktikan buktikan yang rita mulut longkang. Mulut, kau lagi bau longkang. Betul2 kU ingat kau kekal eh dengan laki kau yang muda dari engkau

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ahkak puakA jau kena cerai aki kau baru padan muka kau dengan raudhah

          0

          0
      • Ritu vs Aya says:

        Bukan setakat kisah Nabi, apa yg berlaku kat keliling kita ni pon leh jd pengajaran n tauladan. Rita oiii…sabaq nohhh… Jom doakan anak2 u xkan kawen kat Siam senyap2 dengan bininya 1 hari nnt. Opsssss…! Lepas tu, mudah2an diorang juga xkan TERkawen ngan pompuan yg kaki pukul dikolam renang. Opsssss lagi….!

        0

        0
        • Anonymous says:

          Apa aja kolam renang punya hal nak madokan. Padahal lusda dengan rita dah berbaik. Si gigi senget saja nak tambah kebencian irang pada rita. Mcm bagus kau raudhah

          0

          0
      • Anonymous says:

        Mak nenek gigi berlapis dah tak ada modal nak kutok Rita.
        Raudho sudah diam2 sudah jgn babitkan dengan Lisda kau nak korek
        Yang rita ni jahat bebenar……..

        0

        0
    • Megat Komeng says:

      Senang jer keje abg Nara yer…ambik pix kat instagram org..pas 2 buat citer sensasi…perhhhhhh

      0

      0
    • Anonymous says:

      Memang natural tapi boleh nampak kesedihannya tak boleh sembunyi
      La. be happy girl. Bodoh punya xhubby

      0

      0
    • Anonymous says:

      Memang natural tapi boleh nampak kesedihannya tak boleh sembunyi
      Be happy n go for Reiki Healing lupajan apa yang berlaku. Insyallah

      0

      0
  2. mencelah says:

    bersyukurlah rita ko dapat beraya..org laen ade yg bersedih sebab ahli keluarga kena tembak, kena samun, kena bunuh,,xpela, ‘janji malaysia aman’..

    0

    0
  3. mak itik says:

    kecantikan asli gadis melayu, xde bedak 10 inci dan bulu mata kepak ayam. mak berkenan..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Betul betul mak iti. Chabut bulu mata teros muka nampak tuek,
      Zain chabut sepuloh batu tak patah balek. Tu jam raudhah baru tahu
      Kutok2 xbiras

      0

      0
  4. xoxo says:

    Cantik… Suke Rita pas tgk cte sehangat asmara.. :)

    0

    0
  5. nurin says:

    Ini yang terbaik utk Rita..
    Semoga bahagia dengan anak-anak..
    Mereka adalah anugerah yang tak ternilai yang diberi oleh Allah untuk membahagiakan hidup Rita.
    Apa guna ada suami, jika hati sakit dan pedih..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    simple je tak de makeup tebal ;)

    0

    0
  7. biskot lekor says:

    hensemnye anak2 dia

    0

    0
  8. Lulu says:

    Dalam edah tak boleh berhias lebih lebih

    0

    0
    • Nurul says:

      sengal… cerai dia x sah atau kata lain pejabat agama islam belum sah kn lg cerai…
      ag po mane ada saksi lafaz cerai melalui sms je po… name po lulu ibarat org melayu mkn belacan tp berlagak nk mkn keju lain kali fikir dlu sblm komen….

      0

      0
      • kami says:

        Cerai belum tentu sah ke tidak…tapi yg hebohkan di akhbar rita juga. Aidil tak mengulas apa pun. Dah tu siap mendoakan orang di instagram.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Lafaz cerai mlalui sms tu sah. Cuma blom disahkan undang2 malaysia. Kne ikut prosedur. Nt byar denda, setel. Aidil, dah cerai tanak komen. Konon naif. Nk doa kt mane2 pon boleh. Bukan atas tikar sejadah je. Aku pernah dengar kita boleh doakan agar org lain dapat blasan setimpal dengan prrbuatannya. Jd ape yg salah die buat sampai org lain nk sakit hati sgt. Instagram die, sukahati die. Kalau tak suka or nk condemn org tu tak payah la gigih g bukak ig org tu. hdup ni mudah

          0

          0
  9. zinnia says:

    u’re good mum 4 u’r child.i respect u’r ability 2 take care both of u’r child.

    0

    0
  10. comel says:

    Rita cantik sgt!!

    0

    0
  11. dok diam la says:

    sape ckp dlm edah xleh berhias..bkn ke digalakkan untuk bhias tuk pikat balik ati bekas suami..kalo suami mati je xleh bhias dlm edah..taw ke x nie..xtaw dok diam

    0

    0
  12. kak jah says:

    cantiknya rita..natural beauty..

    0

    0
  13. ninie says:

    ni yg dikatakan natural beauty,nampak ayu je.
    tak perlu mekap tebal2,bulu mata palsu,mulut kalah cili mcm sesetengah tuuuuu.
    sekali buang mekap…nan hadoooo..oppsss..

    0

    0
  14. jenuh aku says:

    hairan sangat! org puji/komen yg baik2, ade je tangan gatal nak dislike. kejap lg kena dislike la komen aku ni oleh org2 yg dengki.

    0

    0
  15. zilla says:

    Ini la yg dinamakn natural beauty..xde make-up tebal or bhias sakan..nampak manis ayu n sedap mata memandang..suke sgt tgk..

    0

    0
  16. cikikaka says:

    nampak suke & gembira tapi dalam hati hanya tuhan yg tahu..

    0

    0
  17. apa pon tak boleh says:

    hope lepas ni rita dpt petunjuk utk berubah kearah kebaikkan..menjaga anak2 dan menjaga aurat… amin..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Insyallah kita semua doakan untok Rita ye teman2 di sanA. Di harap allah melindungi suami2 kita dari berperangai seperti ex dia

      0

      0
  18. karly says:

    posing dlm gambar yg natural, tak nampak menunujuk2, kecantikan juga asli, tanpa perlu di tambah dgn benda2 palsu.. Semoga diberi hidayah utk menutup aurat & semoga berjaya mendidik anak2 menjadi anak yg soleh…

    0

    0
  19. am nobody says:

    Salam. Tak mau komen apa2 pasal gambar artist beraya, tapi saya nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN pada semua Muslim commentors, silent readers (mcm saya) dan owner of this blog Nara & family..EID MUBARAK everyone :) Salam.

    **am nobody**

    0

    0
  20. lee says:

    siannya kat kak rita, apa entah sakai si aidil tinggal. cam apa entah pemain bola kita ni, nak girlfriend nak hok comei2 je. bila dah buat isteri tak reti nak bela nak jaga. patu entah pape jadinya. main pun tak seberapa pun aku tengok aidil tu, harap muka je hensem, tu pun dah tua bangka, ada lagi orang dok syok sebab duit berkepuk. to kak rita, sabarlah. allah nak uji sebab sayangkan akak :)

    0

    0
  21. ahkak puaka says:

    MUKA CANTIK TP MULUT HAZABEDAH. PUIII~

    0

    0
  22. jeffry says:

    nampak lebih natural

    0

    0
  23. joyah spot benci wanita perampas says:

    cantik je..x payah nak tepung gomak…bulu mate pelesu…..sweet je…joyah suke……tu yg aidil suke dulu tu…dulu la..skrg joyah x tau….selamat hari raya….ingat org tersayang…jgn rampas merampas suami org…..

    0

    0
  24. sesaja says:

    http://beautifulnara.com/rita-rudaini-hamil-anak-kedua-aidil-masih-sayangkan-rita-sepenuh-hati/

    Sebagai ketua keluarga, saya tetap berusaha perlahan-lahan memulihkan hubungan isteri dan keluarga. Saya sayangkan isteri, dalam masa yang sama, saya hormati ibu bapa saya. Impian saya mahu pertemukan Rita, keluarga mentua dan keluarga saya. Insya-Allah, saya mahu mereka berdamai. Saya percaya perbalahan tidak akan selesai jika masih berbalas kenyataan di akhbar, ia akan mengeruhkan hubungan. Kami sudah berbincang dari hati ke hati, Rita tidak kisah beralah, asalkan rumah tangga kami terpelihara. Apa yang saya nak tekankan di sini, tidak terdetik di hati kami nak bercerai seperti tersebar dalam internet. Walau apa pun yang berlaku, kami reda dan sanggup mengharungi suka duka bersama demi anak-anak kami. Berpisah jauh sekali.

    0

    0
  25. mazliza says:

    Akak sokong RR !! Bila musibah melanda .. keluarga lah kekuatan kita. Tak pe lah yang sudah2. Mulakan hidup baru. Akak doakan RR dimurahkan rezeki dan ditemukan jodoh dari golongan yang baik2. Amin

    0

    0
  26. aijun says:

    Tak perlu nak compare ayu dan rita. Masing2 ada kecantikan tersendiri.umur pun beza. Ada yg minat badan seksi seperti ayu, ada juga yg minat yg kurus macam rita. Harap rita telah belajar dari pengalaman yg lepas. Carilah suami dan mertua yg anda boleh hidup bersama…

    0

    0
  27. che mah balik beraya says:

    manis sungguh rita dgn makeup sederhana tu. Ni baru betul-betul ayuuu….

    0

    0
  28. xxxs says:

    kalau lawa pun tp hati mak mentua xreti jaga susah jugak. rita pun ada anak lelaki kan, tentu xsuka klau bakal menantu nnt buat perangai mcm rita, xmo blk umah mentua. kelak klau anak bawa balik menantu xsemenggah kawin pun kat siam jgn marah anak tu. audit diri sendiri dulu, aku dulu jd menantu baik ke, didik anak betul ke, menutup aurat ke?? kan ke menutup aurat tu satu kewajipan. tp ntahla. hal rumahtgga dia, dia je yg tau kan. hmm.. bawa2 la berdamai bulan sempena syawal mulia nie. sedangkan nabi ampunkan umat.

    0

    0
  29. PutRey says:

    Bestnya guna kamera 360 kn??? Muka nmpk cntik je .. Bleh pilih2 lak nak pki camera cerah Atau malap….

    0

    0
  30. audrey hepburn says:

    I don’t think she is sad. I think she is relieved. A burden has been lifted out of her heart.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Pandai si audrey hepburn cakap. Betul rita move on beb jaga anak2 baik dan pasang badan cari yangbkebih baik tunjokan pada razak n family ta and che wan family too

      0

      0
  31. TUpatLEmau says:

    Ermmm Tak kisah la apa orang nak kata kat hang Rita oiiii… MUlut orang payah nak Tutup. Yang penting, Rita happy dengan anak-anak, cari rezeki sendiri nak besarkan anak anak hang.. Selamt Raya Maap Zahir Baten.

    0

    0
  32. strawberry says:

    apa bodoh sgt jantan ni..tak habis2 lagi dia ni ha..lepas n toksah duk gantung lame2…x jgk hbis2 dia ni msalah rumh tgga xtau kemna…hakktui!

    0

    0
  33. Cik Melur says:

    Azam akak selepas Ramadhan ni, tak nak kutuk2 org lagi. Nak ckp yg positif je.
    Nasihat akak pada kawan2 sume termasuk diri sendiri.
    Kita kena sematkan di hati, apa saja ketentuan Allah adalah yg terbaik buat kita.
    Allah mendatangkan ujian yg sesuai dgn kemampuan hambaNya.
    Rita memang natural beauty…..akak suke tgk dia.

    0

    0
  34. azam says:

    lg bnyk org kutuk ,insyaAllah lg bnyk rezeki awk rita

    0

    0
  35. nurin says:

    Biar lah apa org nk kutuk awk Rita
    Diam itu lebih baik
    At least skrg, beban Rita dh lepas..
    Rita x pyh lgi nk pk psl perceraian..
    cme pk nafkah ank2 jer

    0

    0
  36. malaysian says:

    geli betul orang y suka komen lucah2.ada je point nak komen lucah.malu lah sikit dgn Allah.kalau orang cakap lucah psal mak n family dia,tahu pulak melenting.bodoh punya manusia.memang bodoh

    0

    0
  37. zaffy says:

    Rita jangan menyesal dgn Apa Yg da terjadi. Bersyukur Kerana melalui lelaki ini awak dapat 2 zuriat Yg comel comel. Awak pon masih hot Bukan sukar dapat pasangan Cuma Kali ini lebih baik Dan lebih sempurna ya,amin…

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Dear Rita…semua yang terjadi ini pasti ada hikmahnya.Allah kurniakan Rita 2 org anak lelaki pun ada hikmahnya …pastinya untuk menjaga ibunya dikemudian hari. Berkenaan dgn isu cerai lagi 2 hari nak raya pun pasti ada hikmahnya…Allah sayangkan Rita dan Dia tahu Rita mampu mengharunginya. Bila dah terungkai begini percayalah yang Aidil bukan jodoh terbaik buat Rita…so berhentilah kata mengata dengan org seperti itu. Tak ada makna pun bertikam lidah dengan orang yg dah ada pengganti dan berfikiran kebudak-budakkan. Kalau Aidil matang…marah mcm manapun dia…dia akan bersabar untuk 2,3 hari lagi dan x akan bercerai di bulan Ramadhan lebih2 lagi Allah memang melaknat org yang ingin bercerai.Di situ bezanya kematangan seseorang lelaki itu. Kalau itu kesudahannya – bercerai..redhalah…Diam bukan beerti kita salah tetapi lebih kepada menjaga maruah diri. Pepatah ada mengatakan “Kalau kita menutup aib orang dengan sendiri aib kita tertutup” Rita….Kepahitan hari ini adalah untuk kemanisan di hari esok.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Betul rita you must be strong and doasss persetan dengan segaka apa yang menyakitkan.

      Harap siraudhah jangan masok campor lagi boleh tak.kau dudok one corner boleh

      0

      0
      • Anonymous says:

        Rata2 banyak yang menyokong Rita. Jadi think positive mamat ni is not for you. Infact the whole family all tak berfikiran terbuka maseh tak terima dan maseh tak restu. Bila kelitik sikit mesti ah kan aku da cakap jgn kahwin pempuan ni kau kahwin juga. si mamat tak matang ni boleh nak fikir sendiri mintak pendapat orang putuslah jadinya.

        Dah Rita cari aja pengganti dan berdoa dapat yang terbaik mana tahu yang lagi muda dari che ta puny hahaha, imagine eh 42 che tah vs zain 29. You 34 vs 20, 21 mana tahu

        0

        0
  39. Anonymous says:

    Rita cari lawyer yang terbaik untok dapatkan anak serta nafkah mereka. Jantan samoai su xhubby tu keluar kenyataan apa nnati sikembar pun dan bini dia sekali menyampok – si tak sadar diri diri sendiri tua tak sadar

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Teringin pulak nak tengok che tah tak makeup macmana mukanya. Rita tak makeup maseh cun melecun.

    Dont worry rita pasti ada yg terbaik buat you

    0

    0