Written by AbangNara | November 26th, 2013

Fantastic! Marvelous! Beautiful! Romantic! Itulah perasaan yang Abang Nara rasakan apabila menatap gambar-gambar pra perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang telah dibidik oleh Annas Easkey. Menggunakan latar belakang keindahan kota Paris dan pulau Bali, kecantikan Che Ta dan kekacakan Zain memang tidak boleh dinafikan lagi.

rozita che wan

Daripada sinar mata Zain dan senyuman mereka berdua menatap Che Ta, Abang Nara boleh bayangkan betapa dalamnya cinta bakal pengantin ini. Memang kedua-duanya sama cantik sama padan. Abang Nara paling jeles apabila melihat gambar Che Ta dipayungi Eiffel Tower. Awesome sangat-sangat!!!

rozita che wan

Tak sabar rasanya untuk melihat lebih banyak gambar mereka berdua dikongsikan oleh Annas Easkey. Kalau anda sudah jatuh cinta dengan hasil karya Annas, bolehlah ikutinya di Instagram Annas Easkey dan Facebook Annas Easkey. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

rozita che wan

 

P.S: Baru lepas melahirkan anak? Sering kepenatan kerana berpantang sambil menjaga si comel anda? Cubalah ambil set pantang + ESP Shaklee yang pasti akan menambah tenaga dan juga susu badan anda. Kalau tak pasti mana yang terbaik, boleh LIKE Facebook Doktor Vitamin Anda dan tanyakan pendapat mereka yang pakar. Kalau nak lebih cepat, Whatsapp sahaja ke 013-217 8267

rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan

132 responses to (13 GAMBAR)Pra Perkahwinan Rozita Che Wan & Zain Saidin Oleh Annas Easkey

  1. Caca says:

    wahhhhh….dasat… hopefully ZSRCW bahgia hingga akhir hayat ye….

    0
    0
    • Abby Adabi says:

      Tak pernah tgk kedua2 bakal mempelai ni bergmbar kat KURSUS KAHWIN berselendang bagai mcm artis2 lain..Ke ada dorang bergmbr kat kursus kahwin aku je yang tak tau??

      0
      0
      • Abby Adabi says:

        opps lupa plak KURSUS KAHWIN SEKALI SEUMUR HIDUP..Che ta tak wajib g dah..

        0
        0
        • Maya says:

          baru Maya tahu kursus kawin sekali seumur hidup TAPI si Zain tu tak pergi kursus kawin ke ?? ke kena dua2 ada baru boleh buat kursus…anyone can explain this to me ??

          0
          0
        • Olga says:

          siyesly gambar kat paris tu mmg cantik siot!

          0
          0
        • Baby AA says:

          Tak sia-sia nenek cucuk botox kan?

          0
          0
        • Zombie Kampung Pantat says:

          @Baby AA
          mak bapak mana lah yg cerdik sgt bergosip letak gambar baby dia….nak suruh baby tu kuat gosip jugak ker, kesian !!!

          0
          0
        • Abby Adabi says:

          @Maya

          Zain tetap kena g buat kursus kahwin..g sorg2 je la tak semestinye kna ada pasangan baru bleh buat kursus kahwin ni..Che ta nak buat sekali lg pon tak de masalah rasenye klu rajin..

          0
          0
        • Zombie Kampung Pantat says:

          apa kejadahnya pakai baju mcm tu kat eiffel tower…mesti org lalu lalang tu pelik tgk ada manusia pakai baju ketat posing kat Paris, balik posing depan KLCC sudah..boleh promote Malaysia, Cik Ta kan famous :-P

          0
          0
        • K.A.A says:

          cik ta rambut pendek nampak cantik jugak..

          0
          0
        • Didi says:

          Knp mesti guna rambut palsu? Heran bin ajaib betul. Knp? Rambut dah dipenuhi dgn uban kah?

          0
          0
      • Wawa Zainal says:

        tak abes2 ngn orang tua ni… ni blog orang tua ke?
        klik me..

        0
        0
        • Dewi Persik says:

          macam ada tak kena couple ni. entah la…muak dan loya pun ada gak. werk…

          0
          0
        • Zombie Kampung Pantat says:

          tinggi bebenor cik ta panjat semata2 utk posing kt dinding..nasib baik x jatuh gedebuk

          0
          0
        • Godek says:

          mmg dahsyat la gbr2 ni semua smpai aku rsa bingung..ni gbr pre wed ke gbr memperagakan dress..??ngan rambut ala bonjol gitu che ta kannn…kelasss uoollss..btw,tahniah utk nikah yg coming soon tu & semoga kekal till jannah…jgn becerai berai lg ok che ta??zain tak yah nak cri pucuk muda pulak lpas nie!!

          0
          0
        • keledek says:

          nara,,, cepat la update pasal statement seorang pendakwah bebas zawiyah hassan berkenaan dgn perkahwinan che ta & zain ni. memang kaww kaww kena la. hahaha nak tengok respon che ta adakah dia akan melenting mcm dulu masa kena tegur dgn ustazah pasal pakai seksi sgt. cepaatt la naraaaaaaa

          0
          0
        • Rudy says:

          Ni blog untuk orang pakai tudung perangai mcm sial kutuk orang ker?

          0
          0
        • Abby Adabi says:

          Ustazah Zawiyah Hassan bidas kos kahwin Rozita Che Wan – Kos majlis perkahwinan pelakon Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang mencecah RM13 juta mendapat perhatian dari Ustazah Zawiyah Hassan. Pendakwah bebas itu tampil menegur sikap Rozita Che Wan yang membazir dan tidak cuba berjemat-cermat.

          “Di mana keberkatannya sesebuah perkahwinan itu kalau sebelum kahwin, kita sudah membuat perkara yang dilarang Allah termasuk dalam hal membabitkan pembaziran dan bermegah-megah ketika mengadakan majlis.”

          0
          0
        • Abby Adabi says:

          Menurut Zawiyah, hukum sebenar kenduri kahwin hanya sunat ialah mengadakan kenduri kahwin walaupun hanya dengan seekor kambing. Selain itu, Ustazah Zawiyah turut melahirkan perasaan bimbangnya dengan trend terkini perkahwinan yang seringkali diadakan secara besar-besaran.

          “Kahwin itu satu ibadat, tetapi kita buat perkara yang dilarang seperti membazir, bermegah dan berbangga dengan kekayaan yang dimiliki, bagaimana nak dapat keberkatan Allah.”

          “Kalau nak kata buat majlis besar sebab kepuasan diri, memang manusia ini selalunya tidak pernah puas, cuma kalau boleh dielak, elaklah. Kita berkahwin sebab nak dapat reda Allah, bukan pandangan orang sekeliling terhadap majlis yang akan dilaksanakan.”

          0
          0
      • Neelofa says:

        boring lah ngn orang tua.. citer lah pasal aku plak..
        klik me pliss..

        0
        0
    • Fahrin Ahmad says:

      cam bangang je, cam bangang je..
      klik me..

      0
      0
      • Abby Adabi says:

        Gmbar yg berselendang hitam nmpak rambut tu tak pyh pun tak pe..Sekadar nak permainkan darjat selendang sebagai penutup kepala adalah tidak perlu..NILAI KETINGGIAN SEHELAI TUDUNG UNTUK MENUTUP AURAT WANITA HARUS DITINGGIKAN MARTABATNYA BKN DIPERMAINKAN..Hipokrit sgt sekadar untuk berfesyen..

        0
        0
    • Aaron Aziz says:

      tak sweet langsung, sape nak muntah sila like my komen..
      klik me plisss.

      0
      0
    • Abby Adabi says:

      “Abang Nara paling jeles apabila melihat gambar Che Ta dipayungi Eiffel Tower. Awesome sangat-sangat!!!” Sekadar meminjam kata2 abg nara

      NAK JELES BUAT APA ABG NARA OI, BKN DIPAYUNGI KAA’BAH PUN..Lain la che ta ni perempuan lindungan kaa’bah hrus la jeles n tabik spring si Zain tu..

      0
      0
    • sentap habis says:

      kelakornye la aku tengok orang tua ni. hadoi, kecut dah RCW weh!

      0
      0
    • nadia jenal says:

      menyampah btul aku tgk psangan gelenyar ni.. mcm mak ngan anak je..
      si zain tu pulak x payah la nk berangan omputih sgt.. rambut xnak kalah nk blonde sgt kononnye.. tp misai ngn bulu tiak itam bkilat jugak.. puii..

      0
      0
    • Ini Semua Poyo says:

      Gambar dekat tak ada…bukti leher dah kedut…

      0
      0
    • Mashi says:

      cant say anything.. che ta mmg cantik.. walaupun umur da 40+ tak nampak 40+ langsung..

      0
      0
      • Cantik is subjective. Dulu masa aku muda, mmg aku lihat kecantikkan tu dari sudut physical beauty sahaja. Tapi, tak lagi sekarang. Kecantikkan bagi aku merangkumi juga kecantikkan dalaman esp. cahaya ketenangan seseorang tu. Sori, this is just my personal view. Buat apa cantik if u have to keep up yr physical appearance all the time. U hv to be on yr toes 24/7 to look perfect all the time. Penat kan. Kekadang kesian aku tengok org yg fixated on physical beauty. Masaalahnya, they will start fixing one thing, and then move on to the next, n next. Nothing satisfy them sampai jadi obsessive. Buat lah macam mana pun, kalau hati kita kosong, kita masih rasa kita tak cantik. Ingat lah semua, manusia mmg dijadikan full of imperfection supaya kita selalu merendah diri dan ingat pada NYA. Allah jadi kan semua yg perfect tu utk di akhirat sahaja. Secantik2 kaum wanita di dunia ni, tak boleh tandingi kecantikkan bidadari di syurga. Believe me, u wld be so shameful of yrself once u see them. U r only 0.01% compared to them.

        0
        0
        • Ponpam Dunia says:

          @ Saya, yg ikhlas. Suka hati dia-lah Jah…………
          Kita manusia biasa, mustahil nak banding wanita biasa dan bidadari dari syurga.Atleast Che Ta ponpam dunia dia cantik, bergaya dan menawan kau cantik macam Che Ta tak????? I doubt even 0.01%.

          0
          0
        • please larr says:

          Ponpam Dunia…. che ta ponpam cantik???…hmmm… cantik la sangat kan… kalo takde bulu mata palsu lentik, bedak setebal 3 inch, lipstick tebal mcm2 kaler tak sah kan…. tu dah bukan cantik asli. i doubt bile che ta kawen nk nampak seri pengantin sbb dah immune org tengok dia make up tebal je all the time….

          0
          0
        • Che Ta Janda RM13 Juta says:

          @ Saya Yg Ikhlas  – Tu yg sebaiknya.Kita jaga kubur & mulut masing-masing.Semua orang berhak beri opinions yg berkhemah atau yg menjatuhkan org lain.Kita selalu fikir our opinions are right but to others no.So we better keep our opinions to ourselves.Tak payahlah kasi pendapat yg hancur atau membina to Che Ta as she is happy with what she’s doing & very happy with her life now.She doesn’t need to listen to anyone opinion on her life choices.Dia lebih tahu apa yg dia nak dlm hidup dia.Anyway Che Ta bukan family kita & we dont even know her personally inside out.Jadi kita tak berhak utk mengutuk & menghina dia.Maybe 1 day Che Ta berubah jadi lebih baik dari orang2 yg suka mengutuk & menghina dia sekarang esp pat page ni. We never know right kehendak Allah.Yg sebaiknya kita berhenti mengutuk, menghina dan memandang rendah sesama umat Islam.Conclusions semua wanita atau gadis ingin kelihatan cantik & jelita walaupun tak secantik bidadari dari syurga.

          0
          0
      • Ponpam Dunia, terimakasih n alhamdullillah, saya rasa saya cantik, lebih cantik dari Che’ Tah sbb kecantikkan saya semua semulajadi datangnya dari Allah dan bukan MAN-MADE. Saya tak sempurna tapi saya rasa ketidaksempurnaan saya yg buat saya nampak kecantikkan bukan setakat lahiriah. Saya tak cemburu kalau saya cemburu saya dah ikut jejak langkah wanita lain “in their journey to reach the ultimate PERFECTION”. Bidadari adalah perumpamaan sahaja. Maksud saya, apalah kecantikkan di dunia berbanding di akhirat kelak. Jgn hidup berpandukan material semata. Kita org Islam punya pegangan. Tak perlulah agung2 kecantikkan dan kebendaan di dunia ni sangat. Anyway nothing personal, just my 2 cents. Semua org ada pandangan masing2 n this is mine.

        0
        0
        • Abby Adabi says:

          Sokong @Saya, yg ikhlas

          Sorry @Ponpam dunia komen anda tak matang..Tak salah pun bg pendapat saya @Saya, yg ikhlas nak bg pendapat dia..Komen beliau matang n berisi..Anda tidak perlu mempersoalkan kembali kecantikan beliau..Kalau di mata anda che te cantik di dunia terpulanglah..KECANTIKAN TERLALU SUBJEKTIF..Tetapi kecantikan yg abadi biarlah secara semulajadi..Bagaimana pun saya menghormati dan menyokong pndangan peribadi @Saya, yg ikhlas..

          ***Aku rasa Ponpam dunia ni jelmaan che ta

          0
          0
        • Olga says:

          Aku sokong Ponpam Dunia.Rozita Che Wan cantik menawan luar dan dalam sampai ramai yg tergila-gilakan dia.It’s proven.Statement dari Saya Yg or tak Ikhlas & Al Ustazah Abby Abadi berbaur cemburu & iri hati twds Che Ta tapi berbual pura2 suci & alim.Well that’s my humble opinion.No offense.As u said every1 Is entitled of their own opinion.Well Che Ta u got my vote.Such a Beauty like u deserve the best!

          0
          0
        • Ikhlas Tak Ikhlas says:

          Memang betul pun Ponpam Dunia cakap Che Ta cantik.Si Yg Ikhlas tu & Ustazah Abby Adabi gedegak jealous ngan Che Ta.Semua perempuan nak kelihatan cantik menawan, penting tu jadi suami tabah sayang & etc.Yg kau  berdua dok persoal cantik luar & dalam Che Ta kau kenal Che Ta Up Close & personal ker?Dah terang kau tak kenal dia personally.Asyik negative comments abt Che Ta, langsung comments yg tak Matang.Both of you jelmaan Kak Nam mulut dok mengutuk mengeji orang lain cam-lah kau orang perfect.Langsung tak perfect & tak matang.

          0
          0
        • OK, Olga so be it. U hv yr opinion n I hv mine. Kita teruskan perjalanan hidup masing2. Mcm org selalu cakap kita jaga kubur masing2. Dosa kita antara kita ngan Allah. Saya tak condemn, saya cakap berdasarkan apa yg saya nampak n I didnt specifically point it at one person. Dan ruang ini juga hak saya utk memberi pendapat yg berhemah. Seperti juga org lain yg punya hak utk berpakaian seksi dan lain2. Tak perlulah mempersoalkan siapa punya hak utk berkata2 kalau hanya utk memberi pandangan. Aniway, saya beri pandangan dari hati bukan dari mulut.

          0
          0
        • Che Ta Janda RM13 Juta says:

          @ Saya Yg Ikhlas  – Tu yg sebaiknya.Kita jaga kubur & mulut masing-masing.Semua orang berhak beri opinions yg berkhemah atau yg menjatuhkan org lain.Kita selalu fikir our opinions are right but to others no.So we better keep our opinions to ourselves.Tak payahlah kasi pendapat yg hancur atau membina to Che Ta as she is happy with what she’s doing & very happy with her life now.She doesn’t need to listen to anyone opinion on her life choices.Dia lebih tahu apa yg dia nak dlm hidup dia.Anyway Che Ta bukan family kita & we dont even know her personally inside out.Jadi kita tak berhak utk mengutuk & menghina dia.Maybe 1 day Che Ta berubah jadi lebih baik dari orang2 yg suka mengutuk & menghina dia sekarang esp pat page ni. We never know right kehendak Allah.Yg sebaiknya kita berhenti mengutuk, menghina dan memandang rendah sesama umat Islam.

          0
          0
    • nickname baru says:

      Che ta suka pakai rambut palsu cenggini..eeeuuuuuu konon nak nampak cam barbie doll tapi nampak lagi tua ada la.

      0
      0
    • zain peminat sye says:

      wahhh hebatnyer diorg ni punye wedding…disaat saye skluarga kekurangan wang bln ni pening2 nk cr duit tiba2 trbaca psl wed che ta ni…hehehe che ta pinjam sejuta…alaaa sejuta jer pun..blh lh tlg bayar bil2 jiran sekampung

      0
      0
    • che getah says:

      kawin itu hak saya!
      sponsor itu hak saya!
      pre wed itu hak saya!

      Ko Hadooo

      0
      0
    • Olngok says:

      UDAH2 LER TU MUNTAH PELANGI NENGOKNYE

      0
      0
    • OLGA LONGKANG says:

      ROZITA CHE WAN SIMPLY AMAZINGLY BEAUTIFUL!!!! AM MESMERIZED BY HER BEAUTY AND STYLE. WHAT A CLASSIC BEAUTY!!!

      0
      0
  2. Suster ngesot says:

    Brp beg ngan kos bawak semua baju untuk bergambar ni agaknya ya..

    0
    0
  3. asyim says:

    blom kawen pon dah cium tangan… kalau dah x sabar sangat malam ni jugak aku bawak hang due pegi jumpa tok kadi.. -,-

    0
    0
  4. senah says:

    Why the wig tho.. LMAOO..the wig on the last picture is so dead. IDGEI she has great ~original hair to flaunt anyways.. everything else is perfect.. sweet couple

    0
    0
  5. sentap habis says:

    kelakornye la aku tengok orang tua ni. hadoi, kecut dah RCW weh!

    0
    0
  6. talitamplom says:

    che ta ni pakai baju apa pun tetap nampak kampung.. fesyen baju2 dia sebelum ni takde yang semenggah, tak tally dengan umur. kalu baju2 yang dia pakai pi red carpet lagi laa.. sedehhhhhhhh!!

    0
    0
  7. Anonymous says:

    picture yg ke-8,hidung bertemu hidung.
    da x sabar ke?
    klu bkn dpn cameraman confirm mulut bertemu mulut!

    0
    0
    • minah jambu merah biru says:

      eh mesti lahhhhhhhhhh tk sabarrrrrr habis orang kawin tu untok ape ? kawin suka2 n gitu2 aje klakar ke pe !! bis buat ape ada malam pertama? ooooooooo malam pertama tu untok main geletek geletek aje eh ?? baik tk payah kawin !! komen macm chau chin chau huh !! bwekk !!

      0
      0
  8. zaza says:

    krik krik krik krik krik

    0
    0
  9. xoxo says:

    whatever

    0
    0
  10. rynna says:

    kenapa aku pike che Ta nak kawin ngan zain sebab nak dapatkan anak kacuk je,anak dia skang pun muka biasa2 tak cun macam Che Ta..(sebab che Ta pernah cakap tu harapan dia)..

    pastu cerai kawin ngan orang banyak duit pulak la(sebab tenguk gaya che Ta yang suka bergaya mewah sedangkan zain tak mampu nak tanggung seumur hidup)..

    ampunkan hamba mu ini ya Tuhan~

    0
    0
    • doraelina says:

      Alaa jeleslah korang ni.

      “if you want a lamborghini.. u better work bitch” ~britney spears Work Bitch Song

      0
      0
  11. missCantik says:

    che ta belum berkedut lagi.. kita tunggu lagi brape tahun berkedut lah dia..
    ekeke!!! time tu baru lah nampak che ta and zain ni.. mcm mak dgn anak.. -.-“

    0
    0
  12. Zaza says:

    Tertanya juga berapa agaknya extra luggage yg RCW request utk bawak semua baju2 dia ke Paris.. Harapnya nanti cinta RCW & ZS kekal selamanya..sbb dh pre-wed bagai & penuh keromantika..

    0
    0
  13. tak suke org dengki!! says:

    Korang semu yg dengki sgt ni pahal? sebok..kalau tak suka tu jgn la baca…da mmg che ta ni cantik,,,jeles? dia da 40 still cantik..hak dia la na kwin muda ke kwin tua ka,,,jodoh dia kan???? kalau adik bradek korng padei jugak na back up..papa org nak ckap…ckp la..diaorg mmg sepadan… mcm mak ngan anak? mak korag agak2 lawa cmni keh?? ntah2 ke laut…suka hati..da zain suka..sebok!

    0
    0
  14. Rahmah says:

    kalau dah jodoh..doakan lah che ta berubah..mana tau Allah bg hidayah lepas kahwin berubah ke arah yang lebih baik kan..sy pun not soooo2 LIKE her tapi apa boleh buat,memang dah Allah jodohkan dgn zain..=)

    0
    0
    • peminat fashion says:

      i like u statment. berserah je la. kita maki org hari ini, besok2 terjadi kat generasi akan dtg sape nak tanggung malu.?? doakan bercerai la ape la, org tu baru nak nikah. doakan lah baik2 kita sesama islam, doakan one day dia berubah, tp if one day die berubah i pasti tetap ade yang mengutuk. lumrah manusia..

      0
      0
  15. Cik Ti says:

    Cik Ta krisis identiti barangkali. Kesian …..

    0
    0
  16. markonah says:

    menyampah gila cerita org tua ni , gambo mengalahkan anak dara . kalo ye pon nk kawin ngan org muda tayah la sampai nak bajet pakai baju cengitu nk bg nmpk muda , seriously tak sesuai

    0
    0
  17. velagak diba says:

    CHOYYYYYY.,., X SAKIT KE DADA ZAIN DITUSUK DADA CIK TA ITEWW?? MCM TAJAM JEK TENGOK., LEH TEMBUIH KE BELAKANG TUH., OUCHHH

    0
    0
  18. nani says:

    RCW…kalu ko tak malu ngan orang lain sekali pun…sekurang-kurangnya ko malulah dengan anak-anak…tentu anak2 ko menjadi sasaran cemuhan kawan2 dia…tentu anak2 ko makan hati ibunya jadi bahan sendaan…yang pasti anak2 ko terima tempias hinaan…dari ko yang entah keruan…dah tua2 pon meroyan…tau la dapat anak ikan…tapi agak2 lah kan…bawak2 lah ingatkan tuhan….

    0
    0
  19. alyasara says:

    aku nak tau sangat apa y si annas ni rasa bila kena ikut reta cikta ni -.-

    0
    0
  20. Biskut says:

    baru2 ni ada tgk gmbr fauziah latif kat satu dinner d kuching. kalau tak silap umor fauziah latif pun lebih kurang sebaya RCW. tp fauziah latif make up natural je n baju pun ala kadar tak melebih2 mcm RCW ni. nmpak jauh lebih cantik d bandingkan dgn RCW. RCW ni rasa dia masih muda dara…..pakai lagi wig. nampak mcm bapok br pulang operate dr thailand jer….

    0
    0
    • pipi says:

      Kannnnn…fauziah latiff tu lg lawa..pakai apa pon ada kerlas tak nmpak kekampungan

      0
      0
    • Biskut says:

      Yg dislike ni kompom si TCW atau ZS. hahaha. RCW nak sgt mat salleh…ZS tu tak hensem mana pun. muka biasa org putih jer pun. hensem lagi si henry golding….

      0
      0
  21. Dorayaki says:

    Geli pulak aku tgk gambar Nenek Ta…. sedo2 lah sikit dah nak menopous pun.

    0
    0
  22. Anonymous says:

    I love u zain…….
    Kalau che ta x best u jumpa I.barang original tau

    0
    0
  23. cumicumi says:

    pliss la kawin je la che ta oi…gamba dh berlambak2 dh..kawin belom pun lagi..

    0
    0
  24. Anon says:

    Pe kejadahnya diorang dua ni? Orang lain dah siap beranak dah, ko nikah pun tak lagi. Parah ginii

    0
    0
  25. Anonymous says:

    Gambar boleh edit…..kedut2 semua boleh hilang. Yang tua nampak muda. Yang gemuk nampak kurus. Yang tinggi nampak rendah. Rupa Che Ta masa kawin dengan 1st husband zaman dulu dulu tu lain betul la..cuba google ..Mungkin sekarang banyak cucuk sana cucuk sini, plastik sana silicone sini kot….Walau apa pun tahniah la kerana impian nak dapat husband muda dah tercapai.

    0
    0
  26. bedah berjiwa raga says:

    Nak termuntah aku nengok gambo yg last sekali.. terlalu overlah dua org nih.. cukup2 sudah.. cepat2la nikah.. naik berbulu dah teman.. susah nk teman gambokan dgn perkataan yg betapa teman geli dgn pasangan nih.. eeeeeee…

    0
    0
  27. lulu lili says:

    hope che ta dgn zain dpt jadi mcm noh n mizz nina. amin..

    0
    0
  28. adikmanja says:

    Sabar2… Ini semua nak uji keimanan korang yg mengomen nie..Kalau salah kata boleh dpt dosa. Biarlah bakal pengantin nak buat apa pun sbb skrg ni dorang tgh asyik dilamun cinta & nak mendirikan rmh rangga. Doakan yg baik2 je lah utk dorang sbb nnt ada ramai org doakan yg baik2 utk kita plak. Pasal kursus kawin, elok le che Ta gi sekali lg sbb dah pernah gagal dlm perkahwinan. Maknanya masih banyk kekurangan yg perlu dibaiki. X perlu malu utk gi kursus kali ke 2 sbb nak mengejar ilmu utk menjadi isteri yg solehah…

    0
    0
  29. anon says:

    Hai, dunia dah terbalek, anak dara mcm Diana Amir wat majlis sederhana tapi yg dah tua, janda 40 tahun pulak tu mengadakan majlis besar2an mcm nak menunjuk2 pulak. Ni mesti sb nak tayang kat ex husband and ex ipar duai dia ni…..

    0
    0
  30. USTAJAH says:

    PRA malam pertama ade ke? aku nak sponsor kacip fatimah dan tongkat madura..

    0
    0
  31. hatisuci says:

    dari hati nurani yang ikhlas tanpa cemburu aku seriusly mmg terpegun ngan semua foto2 ni..mmg cantik sgt..jodohkan..umur bukan penghalang untuk menikmati kebahagiaan..semoga bahagia che ta..persetankan suara2 dengki nk mampos dorg tu..

    0
    0
  32. peminat fashion says:

    seriously lawa baju che ta.gila2 lawa.

    0
    0
  33. folo says:

    tajaan. iklan. ujian bagi yang ada rupa, badan cantik.
    jadinya lupa. asal usul dan tempat kembali.
    ditarik untuk ikut cara hidup barat.

    0
    0
  34. Anak Dara Kepingan Teruna says:

    Biawla dia nak rs2 , pre wedding ko , post wedding ko sekatilaaaaa asal esok ko jangan cerai berai semua ko luahan (Xpuas) Miahahaaaaa . Pastu HABIB da taja brg kemas tu jgn x pulangkan plak ye .. aku doa kan ko dapat anak kacuk dgn zain semoga di berikan kesihatan yang baik bila peknen nanti .

    Notakaki: Langsung Xmnt kome 2 ekr ni aku saja nk semak kan comment ;)

    0
    0
  35. samsul says:

    janda yg bernilai 13 juta!!! entah sbb apa org nak besar2kan majlis drg ni…xde istimewa pn…klo katakana popular pn x sgt..apa lg berbakti pada Negara..yg ada hnya gosip2 liar…yg mcm ni jd pujaan dn mndpt tajaan pelbaga pihak..org betul2 berhak mndpt tajaan trpaksa meminta2 kesana sini….

    0
    0
  36. norazrin says:

    KITA IDP D DUNIA NI TAK BOLEH ADA PERASAAN PHD… BIARLA CHE TA DENGAN KEHIDUPAN CHE TA…SUME DAH TERTULIS

    0
    0
  37. betik says:

    adusssss.. sakit mata aku.. scroll laju2 !

    0
    0
  38. cili padi says:

    aku cume respect pade cik ta sebab dia berusaha utk tak mengambil laki org dan bermadu. tapi yg aku tak leh angkat tu die suke step macam org muda, jadi mate yg pandang tu semua naik meluat….kalau die tau bawak diri yg sesuai dgn umur die, mungkin lebih ramai yg memuji dari mengeji……

    0
    0
  39. Anonymous says:

    Dari Paris Hingga ke Bali,
    Bergaya sakan sponsor sana sini,
    wahai che’ ta dan zain harap mengerti,
    kebanggaanmu pijaman duniawi.

    0
    0
  40. sotong kering says:

    cukuplah si tuek tak sedar diri….tak malu ker??? ape kate anak2 die yer???

    0
    0
  41. Anonymous says:

    byk tol baju die tp asik2 kale hitam so nmpk same jekk :P

    0
    0
  42. sue says:

    Tak paham aku. semua pasal dia korang nak kutuk. kesian dia. dia pun nak merasa bahagia. Doakan yang baik-baik sudah. Mudahan dengan doa korang dia berubah ke arah yang lebih baik. Dah nama artis kan. semua tak betul. Nanti pakai tudung lain pulak tuduhannya. Nanti kata pakai tudung sebab fesyen lah. Blog Nara ni bukan untuk ustaz dan ustazah. Kalau rasa baik sangat jangan bukak blog. Banyak cerita yang tak elok untuk kamu ni.

    0
    0
  43. lunyai says:

    klu duit sendiri tak pelah jugak.. sponsor tak main lah woooiiii

    0
    0
  44. Pilih kasih says:

    x baik la asyk nk mengondem jer…doakan la agar dia bahagia n d bukakan pintu hatinya untuk berubah ke arah y lebih baik…kita kt BN ni asyk nk mrngutuk dia jer kita sendiri pn x le sebaik dia org….cermin diri kita dulu….termasuk saya…

    0
    0
  45. .......................... says:

    wajah aku org cakap sebiji cik ta n sama gak umo ngan dia..agak2nya la kalau aku retis n jadi cam cik ta ni mesti kena kondem habis2san mcm cik ta ni….

    0
    0
  46. perlu ke says:

    Overexpose la diorang dua ni. Mesti akan hilang seri atas pelamin nanti.

    0
    0
  47. Din says:

    kan bgs klu gmbr2 ni diambil selepas mereka berdua dah nikah. apa pun semuga bahagia hingga ke jannah.

    0
    0
  48. ehh says:

    xde keistimewaan pn tgk gmbr2 ni..cuba che ta buat kelainan dr biasa.slalu nya asyik tgk dia pkai bju kembang2, singkat2, ketat cmni…klu la dia pakai bju kurung ke, atau yg ala2 tradisional bru nmpk kelainan dn keunikan..yg unik klu bnda tu yg jarang dibuat…ape daaa…

    0
    0
  49. roro sipendekar says:

    lawak betul korang erk? korang haters tapi korang still nak tengok gambar2 dorang, pas tu korang siap bg komen lagi.. hahahahaha…. korang ni sebenarnya suka tengok gambar dorang, korang juga suka nak tahu perkembangan dorang…itulah yang dikatakan malu tapi mahu, minat tapi buat2 tak minat, hahaha, kelakar betul korang semua ye… walau apapun aku tetap mendoakan yang terbaik buat dorang. Semoga kekal hingga ke jannah.

    0
    0
  50. Anonymous says:

    macam dh nikah jer stailny

    0
    0
  51. mizz says:

    aku mula2 mmg slh sorg haters depa ni tp lama kelamaan nak kutuk pun mcm dah x lut rsnya…klu ikutkn dlm kepala bersusun ayat nak kutuk depa ni..tp tulah nak kawen dahpun dpt tajaan berjota2 bkn rupiah hokay..so sbb depa nak bina masjid dgn tulus ikhlas aku doakan kebahagiaan depa… moga che ta berubahla bl jd isteri nti sbb nak bimbing suami eh silap..suami kena bimbing isteri…bdw majlis dah grand2 ni jgn lupa bersyukur sbb ditakdirkan jauh lg che ta hidp bersama bakal suami mmg byk dugaannya…

    0
    0
  52. ehsan says:

    it’s more like a PHOTOSHOOT for a FASHION MAGAZINE….

    tak nampak “true love” dalam gambar2 che ta ni

    0
    0
  53. Haliza Misboon says:

    bleh sesiapa btau saya apa rasionalnyer adakan pra perkahwinan??

    insan bingung..

    0
    0
  54. Adibb says:

    photographer dkt msia ni pun satu…mau tempa nama pun agak2 la…jgn la sama2 bersubahat…ini kan prewedding…knp mesti mau bersentuhan? knp mesti mau berdua2an dalam gambar? sekeping gambar boleh menceritakan 1000 cerita…fitnah, aib dan sebagainya boleh timbul…di harap photographer yg wujud di msia ni jgn la minta model ‘bertelanjang’ walaupun itu punca rezeki korang. x takut ka mkn duit haram?

    0
    0
  55. Lisa says:

    Satu je suka pasal che ta…dia x kacau suami org…baik ….

    0
    0
  56. mayra says:

    solid nyer badan dia….beauty is pain…

    0
    0
  57. bedah says:

    kesian tgk pasangan ni…bertaubat selagi sempat ni…xbawak ke kubur pon gambar2 tu semua…membazir…sedekah lagi baik…moga terbuka hati untuk berubah ke arah lebih baik..

    0
    0
  58. Anonymous says:

    tahniah che ta… terpaksa lah kerja lebih sikit..tanggungan dah makin ramai. mesti che ta yg kuarkan semua belanja utk perkahwinan..

    0
    0
  59. gegirl says:

    saya pernah jumpa che ta. dia mmg sangat cantik. untuk umur yang hampir nak sebaya mak saya..dia mmg sangat menarik n menjaga penampilan. saya tak kisah dgn ape yang dibelanjakan..cuma che ta deserve better than zain…zain cumala adik sasha saidin yang selalu ada dalam majalah mangga sekitar tahun 2000..++ ex-che ta merupakan seorang pilot..awat x cari yang stabil sikit…nak harapkan zain berlakon..muka pan asian cuma leh masuk beberapa drama je pun…n kalau semua nak tau sedara mara che ta pun ramai yang cantik2..kulit putih2 ja sume…ape2 hal pun..selamat pengantin baru che ta!

    0
    0
  60. abang cute says:

    Tak dinafikan yang gambar2 kat atas tu memang cantik2…..alhamdulillah dengan rezeki yang Allah bagi mampu dorang ni buat semua tu..sampai ke Paris Bali gi amek gambar…harapnya keindahan rumah tangga yang bakal dibina nanti berkekalan….

    *Abang cute perasan yang gambar last sekali tu Zain punya tut tut macam naik jer….ke aku jer yg perasan *…hikhikhik

    0
    0
  61. Ixbarr says:

    gambar pra-perkahwinan lebih kepada one-sided.. takde yang pra- pun…

    0
    0
  62. sesaje nk komen says:

    tak mcm pre-wedding pon, gambar dah rupa mcm model baju je.. gambar2 Che Ta pose sorang

    0
    0
  63. hamba Allah says:

    Ya Allah… Taubat lah dan insaflah. Bak kata Ustazah ( Pendakwah Bebas) “Dimana keberkatannya sebuah perkahwinan itu kalau sebelum kahwin kita sudah membuat perkara yang dilarang Allah termasuk dalam hal membabitkan pembaziran dan bermegah – megah” Harap berubah dan diberikan petunjuk. Kesian Che Ta terlalu leka dengan Duniawi. Harap sang suami mainkan peranan kerana dia yg akan menanggung segala Dosa yg che ta buat.. Nauzubillah minzalik

    0
    0
  64. chicken says:

    nice calendar poster…..

    0
    0
  65. lona says:

    Makcik sy berumur 50++ tetap cantik macam anak dara awal 20-an. Tak pnh tgk dia pakai make up. Tp muka n kulit dia MasyaAllah.. mmg cantik, licin dan putih bersih. Anak 5 org, cucu 2 org. Sentiasa tutup aurat, pakai tudung dlm rmh klu ada ipar @ saudara mara dtg. Solat x pnh tinggal. Dia tlh pergi mninggalkan kami semua dgn sekelip mata tnpa sbarang sakit.. Pengajaran >> Bkn sume yg cantik perlu dipertontonkan kpd org luar. Cukuplah utk suami n kluarga krn hidup kita x mmpu mencecah ribuan thn. Ntah esok, ntah lusa kta akan mghadap-NYA…

    0
    0
  66. kaklily says:

    macamana muka che ta tanpa makeup?

    0
    0
  67. jengjengjeng says:

    Diharapkan gambar pra perkahwinan yg tidak menutup aurat, pegang-pegang antara bukan muhrim apatah lagi berlaga-laga pipi, hidung dan sebagainya di HARAM kan….ape kate korang pulak?

    0
    0
  68. Anonymous says:

    Banyak betul duit Che Ta …..dia buat kerja apa sampai ada duit beratus ribu dan boleh spend sesuka hati je. Berlakon tak banyak. Pengacara pun sikit je. Tapi life style dia macam ada husband millionaire. Just wonder…

    0
    0
  69. Amaze says:

    all I can say ” SO SWEEETTTTTTTTTTTTTTTT ” I really like it ! Congrats !

    0
    0
  70. kak bedah says:

    udah le tu.bape episod nak gamba pre wedding dia ni?
    yg kt bali tu tayah nk menunjuk2 sgt kt bali pn xpe.sbb kualiti pemandangan cm kat pulau pangkor je kot! yg kat europe lak syok sendiri, mcm couture dress advertisement.
    dahla nara.tayah siarkan lg pic pre wedding dorg ni lg.tgu jela dorg kawin.haishh

    0
    0
  71. scandal zain says:

    CULTURE SHOCK….

    0
    0
  72. muntah hijau!! says:

    malunya laa aku tgk gambar2 ni..ingatkan dah nikah..rupanya pre-wed photos ye? berkiblatkan holliwood la kononnya ni? artist Malaysia ni mmg ramai yg makin hanyut..dah la sekolah pun tak lepas kebanyakannya..kalau akhlak tinggi, org pandang akhlak org tak tgk sgt qualification kau apa..tapi kalau dah semuanya pun kelaut, alahaiii..maruah takde harga..hanya di bawah tapak kaki..contoh macam ni ke kau nak anak2 kau yg tgh bujang tu contohi? aku rasa anak2 kau sure malu besar ber mak kan kau..kau adalah artist yg sentiasa ada kontroversi berkaitan your uncalled sexiness, bulu mata palsu 24/7 365 days a year, yr arrogant yet stupid reply to a statement by an Ustazah concerning yr so called “rights to wear sexy clothes”, yr being unprofessional in conducting a show using kedahan slang; yr being so self and beauty conscious in whatever show/programme; eh macam2 lagi lah cerita negative kau ni..tulis sampai esok pun tak habis..dah 4 series ni, bawak2 lah muhasabah diri..bukan makin tua makin gedik makin menggelitis..org tgk rasa loya..reti!

    0
    0
  73. Anonymous says:

    kejap jer tuuu…. dua, tiga tahun….. janda balik….

    0
    0
  74. kacang rebus says:

    macam comel jew..
    macam comel jew..

    0
    0
  75. Leha Surirumah says:

    ni gambar pre wedding ke post wedding? kompius~

    0
    0
  76. aku says:

    che ta ni memang bodo..kata org beauty with no brain…mengacara pun main bantai bhs kedah..ko ingat kat kampung ke..bole…keluar slang kedah..cukup cukup la…shame on you…wedding 13 juta…riak sangat ko che ta…bangga sangat ke..wedding mahal2…betul la kata org..kalu dah janda tue…kalah anak dara…ko nak show off tue kat mane?nak bagi tau satu malaysia yg ko nie janda mahal..jangan pula engko jadi…aku janda belom kaya..citer tue memang sesuai sangat ngan ko..

    0
    0
  77. Mia.. says:

    Terbaik………..

    0
    0
  78. Anak says:

    apa la perasaan anak2 dia bila tengok gambar2 pre wedding ni ek?? belum kena kutuk dgn lwn2 lagi.. patu kalau baca lak komen2 korang ni..kesiannya..

    0
    0
  79. macam2 hal says:

    ishh..ish… ishhh.. gambo Pre wedding, dah jadi trent ek sekarang.. belum pe2 dah bergambo bagai… dah semakin ramai orang, mau pon artis bergambo sakan sebelum majlis pernikahan.. bagus ker..?

    0
    0