Written by AbangNara | October 22nd, 2012

Abang Nara ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat hari jadi kepada Datuk Lee Chong Wei. Tidak lupa ucapan tahniah kepada beliau kerana berjaya memenangi kejohanan Terbuka Denmark semalam. Semoga Datuk Lee Chong Wei akan terus mengharumkan nama Malaysia di masa hadapan.

gambar pra perkahwinan lcw

Pastinya kini Datuk Lee Chong Wei sudah pun mengalihkan perhatiannya kepada majlis perkahwinan beliau yang akan berlangsung pada 10 November kelak. Kedua-dua bakal pengantin ini telah pun mengambil gambar pra perkahwinan mereka baru-baru ini. Kedua-duanya nampak sama cantik dan sama padan sekali.

gambar pra perkahwinan lcw

Semoga segala persiapan perkahwinan Datuk Lee Chong Wei akan berjalan dengan lancar. Lagi 11 keping gambar pra perkahwinan Lee Chong Wei dan Wong Mew Choo dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Lee Chong Wei Official Fans Club.

P.S: Zulfahmi Khairuddin lari daripada semburan champagne semasa menaiki podium MotoGP.

gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw
gambar pra perkahwinan lcw

Baca Yang Ini Pulak:-

89 responses to (13 GAMBAR)Pra Perkahwinan Lee Chong Wei Dan Wong Mew Choo

  1. miss apple says:

    first , hoho bangga

    congratulation <3

    Hot debate. What do you think? Thumb up 26 Thumb down 20
    • Azwana Alia says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 152
      • Ko Kesah says:

        wahh untungnya dah la hensem,kaya wahhh haha
        rupa paras wife dia xpenting janji kesetiaan tu diharapkan.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 113 Thumb down 11
      • Anonymous says:

        hensem pebendanya..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 111 Thumb down 67
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        Tahniah utk anda berdua.. Moga berbahagia hendaknya.. :-)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 0
      • Olga says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 110
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 91
      • ntahapantah! says:

        eh OLGA! rupa paras xpenting dh tua nnti sume kertu-kshsyg n kesetiaan itu yg abadi, phm??!..arap muka je poket 0 wat pe! mkn le ko muka cantik hari2 tengok kenyg x,dpt byr medical x, dpt bw ankbini g mkn angin x?..bg statment cam bodo je!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 5
      • Mercurious says:

        hensem ke mendernyer…citt
        i keja kat company 95% cina..
        depa ni kata..klu laki cina biar mulutnyer lebar…yg pompuan plak kecil..
        baru income masyukkkk….
        kata depa la
        seswei la ni kiranya WMC dgn Dato..ok wat…utk depa2 la

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 6
      • Kiah Propahanjeng says:

        ermmm nk biskut?

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
      • vana says:

        wah abng lee chong wee hensem banget

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • aina says:

        tahniah ye saya lah peminat awk

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Awekbulu says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 14
    • Anonymous says:

      at least chong wei yg x hensem ni dapat harumkan nama M’sia di mata dunia, berbanding penjaga gol khairul fuckme yg cuma lebat ngan gosip murahan. Auwww

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 201 Thumb down 18
    • JoyahJinki says:

      tahniah. . .
      kami bukan tengok DLCW sbb rupa dia, tapi sebab pencapaian dan sikap low profile dia..
      :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 2
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      romentik nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeee geram minah jambu lah !!!!! hensem jugak CW ni eh unsangkarable minah jambu….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  2. kaki gelak says:

    tahniah Datuk Lee Chong Wei n wife

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 0
  3. lava says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 64
    • lavashilaka says:

      so engko nmpak muda la sgt kannnn???

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 6
    • JoyahJinki says:

      sbb mekap rasanya..kalau biasa, dia nmpk cantik

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      wife dia nampak tua tu make up nye pasallllllllllllllllllll…..kalau dia tk make up mesti dia nampak anggun n ayu kan…..ape kate peminat2 ?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  4. RATU KOMEN says:

    TAHNIAH DATO LCW. MOGA BAHAGIA SELALU =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
  5. ako says:

    blm kawen lgi la..wife apa kebendanya… tahniah LCW

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 12
  6. Anonymous says:

    Wei kuku mcm antu jerangkong

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 12
  7. Cik Peah says:

    Congrats…tp rambut palsu dia xcun la..:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
  8. hikhik says:

    mak ai kuku dia…bleh buat cakar harimau neh…hikhik

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 6
  9. Prince Noob says:

    tahniah la lcw dan pasangan

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  10. anis says:

    duit dh byk….tk handsome….nmpk handsome…bbaloi tunggu lama2….trus dpt jdi Datin….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
  11. ... says:

    Tahniah untuk kedua bakal pengantin…bestnya tengok orang bahagia..sy pun turut bahagia..huhu..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  12. tasya says:

    muke WMC nmpak tue sket arr….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
  13. satu malaysia says:

    salam…saya pasti kebanyakan yang bagi komen kat sini adalah majoriti orang Melayu..saya pun orang Melayu jugak..so diharapkan jagalah tertib sebagai orang Melayu dlm memberi komen..ini tak, ada je yang nak bagi komen negatif..nampak tua la, tak hensem la…nak sentuk bab2 duit la..tolongla..buat malu org Melayu je bagi komen2 mcm tu..tak boleh ke sekadar bagi ucapan tahniah buat Datuk LCW tanpa bagi komen2 yang negatif? sekadar pandangan sahaja..salam

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 1
    • Ha tu la… org melayu memang mcm tu la, negative x habis2…
      kena ingat, kita ni bukan berdiri atas tiket melayu sahaja, tapi juga islam…
      tunjuk la teladan yg baik… *nasihat je, xnak amek, xpe!*

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  14. satu malaysia says:

    salam…saya pasti kebanyakan yang bagi komen kat sini adalah majoriti orang Melayu..saya pun orang Melayu jugak..so diharapkan jagalah tertib sebagai orang Melayu dlm memberi komen..ini tak, ada je yang nak bagi komen negatif..nampak tua la, tak hensem la…nak sentuh bab2 duit la..tolongla..buat malu org Melayu je bagi komen2 mcm tu..tak boleh ke sekadar bagi ucapan tahniah buat Datuk LCW tanpa bagi komen2 yang negatif? sekadar pandangan sahaja..salam

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • lalulali says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 15
      • tasya says:

        ko xleh ckp baik2 ke? sebut perkataan melayu terus jd racist…. tah apa2 la ko ni lalulali oiiii

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
        • haha says:

          Bodoh, betullah apa yang dia cakap … dia bukannya nak babitkan perkauman ke apa. dia cuma cakap yang kita kena lah beradab sikit bila nak komen. Bodoh la ko ni … pergi la tajamkan balik akal kau tu!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tasya says:

      aku sokong ko……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • SangPipit says:

        Bodoh ! Dia bukannya nak babitkan perkauman. Dia cuma cakap yg kita kena la jaga peradaban bila nak bercakap tu. Itu namanya teguran. bukannya Prejudis. Bodoh betul kau ni ! tajamkanlah pemikiran kau tu sikit !!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  15. lotusinmud says:

    sama cantik sama padan…jodoh dah ditentukan….LCW nampak handsome and MWC nmpk sweet..cuma kuku dia jek yg i rasa tak sesuai langsung….lain2 semua class’

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  16. no name says:

    xpayah dok hina paras rupa la..semua tue Allah yg cipta umpama menghina ciptaan_Nya..yg ada rupa tue bersyukurla..apa yg nk dibanggakan..tue la..manusia xabis dgn hasad je..kena ingat, kita cantik @ kita pandaipun bukan dr kita..tp dr Allah yg sembunyikan aib kita..moga kekal hingga akhir hanyat ye..LCW n wife..diehardfan..heee

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  17. Amirulsyuhada says:

    tahniah..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  18. kukukakikukukaka says:

    apa la nk diherankn dgn kuku pjg wong tu..kan mesia ni artis melayu belambak je kuku rimau kuku helang siap kaler2 lg..klu kt tak solat nnti jatuh fitnah la plak kann..tau lak sentap..huh! hipokrit tol!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
  19. . says:

    knpa wife dia nmpk muka tua atau pasal make up…tpi biasa la cina..kalau tngkp pic kawin bkn main cantik lgi…..y x cantik pn blh jdi cantik..tpi bila x make up poyo gila….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 10
    • Awang Nano says:

      BODOH punya komen. Cina ke, Melayu ke, Iban ke, kalau make up pun ada nampak lagi cantik, ada nampak lagi huduh (aku rasa ngko kategori lagi huduh kot). Luaran tak cantik takpa, asal hati jangan huduh (mcm ngko la kot).

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • ? says:

      ko tak tau ke yg namanya photoshop?? kalau dia tak make up skaliponnnn dgn adanya photoshop blh gak buat muka dia cantik berseri2. cina ke, melayu ke, bangla ke, indon ke….kalau dh mmg minta professional photographer yg amik gmbar mmg cantik gini ler hasil nyer! ko ni mesti soh mak cik jiran sbelah rmh je kan amik gmbr kawen kau sbb tu dengki sgt kat gmbr org…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Dia says:

    Tahniah. chantek kedua2 pengantin. semoga ia kekal bersatu.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  21. RedBeautiful says:

    Tak kisah la cantik atau tak, tapi masing2 dapat terima kelemahan masing2. Rupa paras tak penting pun nanti dah tua berkedut jugak.. Apa-apa pun tahniah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  22. wawa says:

    wong mew choo ni cantik and sweet orangnyer tapi tak tau naper makeup dia nampak pelik dan tak kena. Padahal dia lagi ada ‘rupa’ daripada Dato’ LCW. Huhuhu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • hunny says:

      yela kan..agaknya makeup la..sebab cina2 mmg makeup mcm nie..
      i rasa cantik je cuma rambut yg sanggul tu x ok..yg lain ok je.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. Cik Nad says:

    ada tak org buat mcm sy buat bila..
    ada reader comment ..”klu laki cina biar mulutnyer lebar…yg pompuan plak kecil..baru income masyukkkk…” sy scroll up -> tengok..
    pastu baca lagi..” mak ai kuku dia…bleh buat cakar harimau neh..”
    scroll up lagi->tengok.
    td masa mula2 sy bc artikel ni tak terperasan plak. haieh~~ teliti betol korg ni..

    Congrates LCW and wife~

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  24. apo la.. says:

    apalaa kome ni..encem xencem pom mau komen daaa..dorang ni atlet.bukannya artis.so xyahla nk hylight kt encem@comel ka..hadoiya..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  25. juju says:

    mew choo kalo jumpa org sebenarnya boleh tahan cantiknya..n lagipun dorang bercinta da lama sgt.chong wei bukan x pernah kapel ngan awek cun2..tp @ the end dia still balik pd mew choo.

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  26. anonymous_ says:

    is it just me or the girl really looks like a maknyah?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
    • secret lover says:

      omaigad!
      me too!
      rambut dia nampak mengerbang sgt la..i wonder who’s d make up artist..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  27. noura says:

    sudah2 lah mengata orang. biler artis pompuan seksi, dok kutuk… start hujah2 agama….. biler orang x hensem, dok kutuk…. ingatlah, yang hang dok kutuk tu, bukan orang nye…. tapi korang dok kutuk ciptaan Allah. janganlah jadik hipokrit…. klu sume orang kat sini dok tunjuk muke memasing, wallahhualam. memang ramai orang suke menilai paras rupe dan lupe hati budi…. klu setakat hensem, perangai buruk, poket kosong, pemalas….. tak ke manenye…. untuk DLCW & WMC, tahniah. semoga kekal bahagia ke akhir hayat. special untuk datuk, thanks for making many Malaysians proud. I remember still what a humble person you are when we spoke in one of coffeeshops in Bukit Jalil sometimes ago. keep it up and all the best in ur career. kbye.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  28. secret lover says:

    omaigawd!

    seramnya kuku dia dalam first picture..memang terangsang habis la LCW dapat urutan cakar harimau di malam pertama.. rawwwr!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  29. neelofa lebih hot dr biasa says:

    http://myartismelayu.net/index.php?topic=40260.0

    betul ke gossip datin Juma tuh….
    bekas pengacara popular stesen televisyen swasta failkan perceraian ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. fuch says:

    ada yg komen2 kat sini mcm babi aje…. tu mesti masa dlm kandungan.. mak kuat gossip keliling kampung.. pastu dengki tak habis2… jual burit..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. hana says:

    lcw + wmc sangat sepadan.. sama cantik dan sama hensem… hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  32. mizamia says:

    cantik ape mew choo nie..muke pon dh seiras ngn chong wei..baju die lgi sopan dari sesetgah retis mlayu bile kawin ditaja..kihkih

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  33. eh bergurau pulak dia says says:

    oklah tu..apa nak dikisahkan..dah jodoh dia..tuah ayam nampak dikaki.,tuah WMC.,dapat LCW..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  34. lol says:

    kuku pelesu rasenye teww…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  35. kepongman says:

    tolong sesiapa nasihat saya…. 016-9069608

    saya rasa nak bunuh diri hari ini atau pun bunuh org… tak de sape peduli kat saya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 9
    • memberku hawa says:

      mke LCW ni sbijik cam mke bos aq…MR.YEOH CHONG WEI…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • kepam-man says:

      g la bunuh diri sana. yg menyibok kat sini pesal?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • pizza says:

      Bai… sebelum kau bunuh diri, pi kt spital buat wasiat dermakan yr internal organs dulu. Ada beribu pesakit tgh tunggu penderma sbb x berduit, antaranya kanak-kanak. You tanak hargai pemberian Tuhan, that’s your freaking problem. Let others in incredible need appreciate those organs you’re about to waste.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  36. orang Melayu says:

    salam…saya pasti kebanyakan yang bagi komen kat sini adalah majoriti orang Melayu..saya pun orang Melayu jugak..so diharapkan jagalah tertib sebagai orang Melayu dlm memberi komen..ini tak, ada je yang nak bagi komen negatif..nampak tua la, tak hensem la…nak sentuh bab2 duit la..muka mcm maknyah la..tolonglaa, buat malu org Melayu je bagi komen2 mcm tu..tak boleh ke sekadar bagi ucapan tahniah buat Datuk LCW tanpa bagi komen2 yang negatif? manusia ni tiada yang sempurna….sekadar pandangan sahaja..salam

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  37. LULU LALA says:

    Cantek la pic kawen ni … pandai diorg pilih lokasi .. mesti mahal nih .. tak kisah la hensem ke tak .. aku pun tak cantek mana pun tapi Alhamdulillah hubby aku hensem … yang penting kesetiaan n kebhagiaan … kalo hensem+cantek tak bahagia tak gune … tapi kalo dpt hensem+centek+bahagia= Alhamdulillah … rezeki Allah bagi …

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  38. milah says:

    cantiknya gambar mwc kat tepi laut kai dress putih tu…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  39. ohmy says:

    sape lah mekap bakal wife LCW nih…muka nmpk tua.adeh kesian dia.. guna jurumekap len la weii..kesian ko nt ari bersejarah tp muke xde seri

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    cantek bini CW tahniah n semoga dapat anak kembar……..eeeeeeeeeeeeee minah jambu tk sabar nk tengok lampu2 krismas yg berkalerful n cantek kt singapore !!!! agak2 dh pasang ke blm lampu2 tu eh ???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. baby lin says:

    korang ti.. tak reti ke nak ucap tahniah.. asyik kutuk je kerja..8least dia guna duit sendiri tak macam sesetengah artis melayu tu dok minta ditaja je.. dah lah ditaja baju pula mengalah kan artis barat….8 persalinan lah.. tapi tak sampai 23 tahun kawen cerai..apa cerita/.. 8least org cina cuma boleh kawen seorg saja dalam hidup… tak macam melayu… boleh kawen 4.. cantik2 time kawen pun… laki melayu tetap akan kawen 4,,,..fikir2 kan lah.. dr dok mengutuk tu… bagus beri ucapantahniah.. i like the make up.. nampak nature..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  42. Legend says:

    Gambar pertama tu, muka wong mew choo ada iras macam bapok, kah kah..pape pun congrtas LCW!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. mak c kina says:

    LCW mmg xhensem tp perlu ke 2 sume utk menjamin kebahagiaan?…perlu ke hensem utk diminati?…ronaldo (bkn CR ye) bkn hensem pn,tp rata2 org minat dia..sbb?…xde org dianugerahkan semua kelebihan..kepercayaan,kesetiaan antara asas 1 kehidupan..tp ble dia pakai sut mcm ni,nmpk gagah!..so smart..tp gmbr MC yg 1st tu nmpk tua la…nape slh amik angle?..suke gmbr last MC, sweet sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  44. checkgu says:

    tahniah dato n wong mew choo…..
    pedulikkan ape kate diorang….
    anda tetap terbaik……teruskan pejuangan anda dlm arena badminton…
    saye dan rakan2 akan tetap menyokong anda dlm memikul tanggungjawab negara..
    perjuangan kalian berdua amat dihargai…..
    thanks a LOT………………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. dalia says:

    Pjgnye kuku WMC dlm gambat 1st tu…yawwww sakit kang DLCW hihihihihihih(gelak jht+gatal)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. elis says:

    majoriti org komen sini adalah org melayu. org yg suka mengutuk org lain tp tak cermin diri sendiri. dan majoriti org komen negatif sini adalah org2 yg hodoh belaka. at least, LCW yg bukan melayu telah mharumkan nama Malaysia. org melayu ada x???? hanya tau mengutuk n artis melayu hanya glamor ngn gosip murahan. dia xhensem ke, apa ke…..at least beliau tak mengutuk org mcm kalian.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  47. Hidup Malaysia says:

    Tahniah!!! Semoga kekal hingga akhir hayat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. 1Malaysia says:

    tahniah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. jejailani says:

    ghupe ayu oiam lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  50. nazeef says:

    nampak janggal xde raket…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. bosan ngan org yg mengutuk..hati busuk punye org!! says:

    Xphm la org yg suka kutuk2 ni..tgk yg positif da la..sume org bkn perfect tau!.. harap korg nk rs mcm ni punye class nye pra wedding diorg ni jgn hrp la dpt kan.. Sbb mmg obvious gler lawa.lokasi,pakaian, posing2 diorg..lg lawa n lg sopan dr artis kite.. Malu la skit..hidup mengutuk org je keje korg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. mizz_yalita says:

    tak faham btl ngan korang2 yg suka sangat komplen pasal org..tgk dl diri tu perfect ke tak..
    btw..tahniah to datuk lee chong wei n wmc..
    kau tetap kebanggaan kami.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. SangPipit says:

    COMEL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0