Written by AbangNara | December 28th, 2015

Kejelitaan serta kecantikan Nur Fazura memang tidak boleh dinafikan lagi. Sekali mata memandang, pasti jiwa akan terpaku serta tertawan. Baru-baru ini ketika menghadiri satu sesi promosi butiknya House of Dolls di Brunei, kejelitaan Fazura semakin jelas terserlah apabila tampil dengan imej bertudung. Serius sedap mata memandang. Sejuk je.

fazura tudung

Comel kan? Satu hari nanti pasti Fazura akan tampil dengan imej bertudung buat selama-lamanya. Sama-sama kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


fazura tudung
fazura tudung
fazura tudung
fazura tudung
fazura tudung
fazura tudung
fazura tudung
fazura tudung
fazura tudung
fazura tudung
fazura tudung
fazura tudung

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

72 responses to (13 GAMBAR)Nur Fazura Jelita Menawan Bertudung Di Brunei

  1. minah jambu gerek says:

    sweet je

    0

    0
  2. Me says:

    Mmg sweet fazura pkai tudung tapi Skang ni kalo turun Brunei yg muslim wajib pkai tudung ke ? maaf sekadar bertanye ..

    0

    0
  3. melati says:

    Cantik ?????? …kalau lihat btol2….sebiji mcm Tukang masak Tom Yam….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kihkihkih….tergelak aku….

      0

      0
    • anon says:

      Komen ni lahir dari hati yg kotor penuh hasad. Kebaikan tu terletak di hati, so berubah lah ke arah kebaikan. Jgn setiap perempuan kita nak dengki. Yg paling kuat dengki selalunya yg tak comel…
      Si fazura yg begini cantek puteh melepak dikatakan tak lawa? Gih check mata…

      0

      0
      • Anonymous says:

        Tukang masak tom yam x cantik ke?

        0

        0
        • Anonymous says:

          klu tukang masak tomyam pun dengki busuk hati cantek mendenye..
          dan klu tukang masak tomyan tu jantan, xkan nak kate cantek..

          0

          0
      • ChickFlick says:

        Lol dulu coklat aje kulit melayu fazura ni. Sama case dgn Adira, Eina Azman. Dah famous baru putih. Anyways, dah puteh melepak baru cantik ker? Mat saleh yg kawin melayu semua ppuan yg tan, or kulit burn. Pd mata diorg cantik aje yg gelap ni. Takyah nak low sgt ok?

        0

        0
        • Anonymous says:

          aah. tengok aje lana nodin. hubby dia tip top xde pun cari pimpuan mlayu yg bleach putih.

          0

          0
    • Anonymous says:

      cantek..fazura memang cantek.
      melati ko mesti tak cantek.
      opss lupa, dari komen2 ramai dok komen ko neh bapuk spore..mesti huduh..halkum tersembul kan

      0

      0
  4. Melor says:

    Faz gorgeous

    0

    0
  5. debah says:

    Ini plan nak tackle kerabat kat sanalah nih..kesiannnnn

    0

    0
  6. anon says:

    Brunei skrg dah ‘ban’ sambutan krismas. Sultan brunei tu berangan nak tunjuk baik & alim je. Pd hal bila kawin, siap pilih anak dara. Nak ikut sunnah nabi konon. Kalau betol2 baik, kawinlah janda2 yg beranak pinak yg dlm kesusahan tu. Dpt banyak pahala. Bab kawin ramai sngt lelaki nak ikut nabi, even UAI pun kawin anak dara, wlpn duk ceramah pong pang pong pang situ sini nak tunjuk baik. lngt kan sorang ustaz akan cari pahala lbh… Dunia akhir zaman, ramai alim kucing..

    0

    0
    • Anon palui says:

      Anon, palui mulutmu ani, bodoh atu jangan d kabun eh. Tai palat

      0

      0
    • Bruneian says:

      Byk kebaikkan yg Sultan Brunei berikan kpd kami rakyat Brunei seperti memberi B$1000 seorang kpd anak yatim dan org upaya setiap tahun semasa Bulan puasa untuk perbelanjaan hari raya, 1 kontainer kurma diberikan pd rakyat setiap bulan puasa dan byk lagi kemudahan yg diberikan kpd kmi.Kami rakyat Brunei sgt bersyukur. Tolong jgn burukkan Sultan kami. Please respect us.

      0

      0
      • anianuanianu says:

        sbb die kaya je korg syg sgt .. segala liar , boros , kerabat sume korg sorok eh pasal suke dpt duit dpt kurma ..

        prince azim pe cite ? still berfoya foya parti liar hollywood ?(bukan fitnah , bukti gmbr bersepah) untungle kerabat kebal dr hudud

        0

        0
        • another bruneian says:

          wahai anon, kau belagak terlebih kuah,apa ceta?konfident jer cakap brunei ban krismas…ahahah malu weyyy,pahala baik buruk sultan brunei kau nak ceta,kau ne dah betul2 baik ke ngata ne?…dunia akhir zaman,ramai terlebih tahu hal orang…ahahahah shame on you!

          0

          0
    • hijau says:

      dalam agama berkahwin dgn anak dara lebih lebih baik

      0

      0
      • ju on says:

        btol. tp tu utk perkawenan prtama kan? abis yg jnda2 miskin dgn anak2 yatim dan anak dara yg tua2 bkn lbeh baik diselamatkan daripada lelaki mnmbh cwngn dgn kawen dgn 4 anak dara?

        0

        0
        • Aku tetap aku says:

          Masalah sekarang ramai wanita yang tidak suka berpoligami… lelaki pulak nak berpoligami tapi tak adil dan mampu, Nampak seks sahaja. Berubahlah wahai umat Islam, Ikutlah cara hidup yg Islam anjurkan.

          0

          0
      • Anonymous says:

        aku rs ko kne bljr blek sirah nabi….dlm byk2 isteri nabi cume Aisyah sorg je y anak dara..y lain semua janda…siti Khadijah pun sme…dlm agama islam nk pilih calon isteri ade 4 kriteria shj..1)kecantikan 2)kekayaan 3)keturunan 4)agama..pilih laa y beragama nescaya bahagia hdp dunia akhirat…xde pulak kate pilih anak dara br bahagia dunia akhirat….kui kui…slh btl tafsiran ko ni..xpe…ade ceramah agama jgn lupe pegi ok…mnta maaf laa ckp zmn skrg ni wujud lg ke anak dara??setahu aku laa rmai anak dara y x berdara..hahahah…nme anak dara sbb belum pernah BERNIKAH..tp dh berpuluh2 laki pulak ditiduri nya…ni pndangan kwn aku seorg lelaki y masih bujang..katenya die lbh ske kawen dgn janda drpd anak dara..janda kt tau wanita y pernah berkahwin dan diceraikan sama ada cerai hdp @ mati..klu pilih anak dara pun belum tentu lg dara nya…kah kah kah…excited mlm pertama nk pecah dara isteri sekali tgk isteri x berdara lg…hahaha..y nk kawen dgn anak dara tu sbb nafsu je…lubang sempit konon…pui…

        0

        0
        • another bruneian says:

          kau pun perlu belajar sirah nabi,macamna nabi berbahasa,supaya bahasa kau betul.nak sangat sultan brunei ikut sirah nabi,cuba cek cermin,diri sendiri dah ikut sirah nabi tak?tengok dari bahasa,keyboard warrior jer..dunia ahkhir zaman banyak alim kucing,yek?

          0

          0
    • anonymous says:

      logik juga apa yang ko cakap..rasul dulu kawin ramai sebab nak tolong golongan ibu tunggal yang kematian suami masa perang..ada isteri tu yang tak ditiduri pun..hmmm kiranya orang hari ni kena dalami lagi sunnah yang 1 tu sebab ramai sangat kawin ramai konon ikut sunnah

      0

      0
    • JIWA KEBRUNEIAN says:

      Nampak !!!! manusia seperti kamu adalah manusia yang adanya hasad DENGKI !!!!! Kalau sultan brunei mahu Kawin berapa kali dengan Dara kah Janda kah kau peduli apa !!! KAU SIAPA?? sultan brunei MAMPU SEMAMPUNYA !!!!! KAU ADA?????? KALAU DAH KENA CERAI ITU BERMAKSUD TIADA JODOH. KAN ALLAH SUDAH TENTUKAN QADA DN QADAR, PERCAYA KE IDOK ???? RUKUN IMAM TUU

      0

      0
    • Anonymous says:

      kalau Ulil Amri & ustaz pun awak x hormat..nak hormat siapa lg? hati kotor sangat kot,mau kasi servis ckit..kalau seseorang hamba itu ingin menuju ke arah kebaikan,kita sokong,nak kecoh ape??.bukan nk caci hina maki & mempertikaikan apa yg die lakukan..itu urusan dengan Allah

      0

      0
    • Anonymous says:

      wei apa kena mgena sultan dengan topic fazura datang kebrunei…hati busuk nak mamposss… jeles erkkkkkk..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Suka ati mu sja ucap sultan kami.. R u good enuff to judge people?

      0

      0
  7. Anonymous says:

    Org paka tudung salah.tak pakai lg lah salah.apa yg uols nak ni???

    Gv support lah bila dia pakai tudung..jgn dijauhkan hati org yg nk brjinak dgn tudung.kalo benar ada jodoh dia di brunei sana.itu rezeki dia.Allah yg tetapkan ajal maut jodoh semua kan.jgn lupa tu.lgpun..mak sedara si pajurah ni kan kawen dgn kerabat di raja brunei jgk.mak sedara dia ada kat brunei tu..

    0

    0
  8. dina says:

    apasal tgk muka fazura cam witch jer?
    terus x de rupa urban dah.

    0

    0
  9. lalala says:

    bla pulak sultan kite kate nak ikut sunnah nabi psl kwin ni?tak pernah dgr pn..cu citer cu citer..tak smestinya kwin 2-3 tu nak ikut sunnah bang aji oii..tak phm bab islam, jn dok radak je..nmpk sgt ngoknye..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    tu la dia ngada2 sngat, konon2 ada bck up dri makcik dia yg kawin dengan bekas suami Mazuin …. tu la yg dia bangga sangat, pas ni dia lak nak cri jodoh …. ni baru kimak bukan KimK….!!!!!

    0

    0
  11. joe says:

    Orang kita nie mmg suka mngutuk negara lain ke? Sblm nie baca kutuk singapore, indonesia…pastu yg ni brunei plak… mcmna nk maju…amiklah kebaikan negara2 tu jadikan contoh…keburukan jdikan teladan…malaysia pun tidaklah sempurna…pemimpin kita apa cite??? Lagilah diperlekehkan smpai ke antarabangsa

    0

    0
    • another bruneian says:

      yup,juga menjadi persoalan saya.why?kenapa nak sangat hina Brunei,knpa media malaysia suka sgt print crita yg so ridiculously laughable. mksud saya,tak pernah saya baca/dengar brunei “mengumpat” malaysia. kadang tengok malaysian yg terlebih over emosi ttg pekara d brunei.contoh hal ban krismas,hudud,sultan brunei,anak sultan brunei etc..semua diperbesarkan, padahal tak ada kena mengena dgn malaysia pun,tapi marah macam kita sama government pulak,padahal tak kacau malaysia pun.betul2 hairan,whyyyy. kitarong kat brunei chill jer.mcm lh Sultan Brunei perah keringat zalim kat malaysia,kn?respect each other!

      0

      0
      • Anonymous says:

        CANTIK BRO..

        0

        0
      • ceh says:

        marah sbb korg hipokrit , berlagak .. org sabah n sarawak je yg tau org brunei bangga hudud konon pastu dtg sabah swak buat maksiat .

        0

        0
        • Sempit akal says:

          Hang tau cemane? Buat maksiat jugolah tu

          0

          0
        • Another Bruneian says:

          Klu ada pun Bruneian yg hipokrit,buat maksiat,lu nak marah set apasal?dmna2 negara dalam dunia ne mmg ada manusia yg buat dosa,tak cakap pun Brunei 100% bebas maksiat BUT persoalannya kenapa malaysian sukaaa sgt cerita,suka sgt nak panas…tak cukup hal dalam negeri?rasa nya banyak kot org berlagak kat Malaysia tu kn,tak pyh susah2 nak marah org Brunei.we Bruneian also know mmg bukan semua Bruneian itu alim,warak,suci mulus,sama tak Malaysia,tak semua jahil n tak semua baik,manusia broo..iman tak d warisi..Chil

          0

          0
        • lol says:

          yeh yeh keep defending your shit sambil meninggi diri sndiri xsudah2 , how annoying .

          0

          0
        • Mimi says:

          Kenapa nak kaitkan Sabah dan Sarawak pula?
          I live in Sabah and tak pernah pun rasa macamtu about my fellow Bruneian,
          Jangan nak batu api sangatlah. Pandai-pandai je kata macam tu. U Sabah sebelah mana?

          0

          0
  12. ikan says:

    bukan senang weh nak kawin lebih sorang. yang kata senang tu mesti jenis takde tanggungjawab. tau jolok je. pastu abai. ade anak pun suh bini tanggung. yang tu mmg die kata senang kawin ramai, dok canang mampu2 merata. takat mampu batin je nak buat apa. duit? ilmu agama bini2 n anak2? basic needs? jgn pikir guna kepala yg tu je

    0

    0
  13. Anyno says:

    aku tgk sultan brunei apbila time banjir sultan turun pkai boat turun tgk keadaan banjir,escot sultan tlibat kmalangan sultan tu turun dr keta jdi polis trafik,klu pegi kluar negeri kdang meet student2 d luar negeri bagi semangat dan meghulurkan duit bukn saja student2 kat situ tpi pada org2yang kbtulan cuti2kat situ,pabila sholat jumat sultan akan turun g sholat jumat kat kampung2,pbila mauludul rasul turun bsalam2dgn rakyat y ikut serta,time birtday sultan sultan akan turun bersama rakyat,dan rakyat d jemu kn masakan y d masak oleh dapur istana (hayatt katering),dan byk lagi ada tak vvvip kat,mna gitu,klu tak tau better positive think jgn dok mcm tin kosong pbila upin ipin lastik bbunyik pring ting tomggg.

    0

    0
  14. pedangki says:

    jgn mhina brunei palui… negeri mu sadar2 sikit, rakyat mu saja mnumpang kraja di brunei.. so jangan menghina

    0

    0
  15. Anonymous says:

    macam indon

    0

    0
  16. wanita berkalong sorban says:

    serius cantik giler fazura…Ya Allah ..mudahan Fazura istiqamah amin..:)

    0

    0
  17. nana says:

    tengok drama lama2 hidung dia memang lain dgn sekarang..lagi comel hidungnya

    0

    0
  18. Jean says:

    Fazura bukan main lagi mgutuk org yang pakai tudung hipokrit..tapi last2 dia sdiri jd one of those yg hipokrit…please fazura…jgn tlalu pandai berkata…cermin diri tu dulu…

    0

    0
    • jean tak reti baca says:

      bila masa plak fazura kutuk pompuan bertudung? dia marah pompuan tu tulis komen tak serupa mcm tudung yang dipakai. ko ni tak reti baca ke hape.. dasar pemalas. ni jenis tak suka membaca tp suka buat assumption.

      0

      0
  19. aiyu says:

    err..asal pic 1st tu cam edit..muka mcm xngam ngn body..huhuhu..ke aku jer yg prasan

    0

    0