Written by AbangNara | June 3rd, 2014

Wah. Comelnya puteri sulung Khairul Fahmi Che Mat dan Leuniey Natasha yang diberi nama Kayla Elayna ini. Seronok Abang Nara melihat gambar mereka bertiga di majlis akikah yang telah berlangsung di Tunjong Banquets, Kota Bahru. Nampak bahagia sangat-sangat. Semoga kegembiraan dan kebahagiaan ini akan berkekalan buat selamanya buat mereka.

gambar akikah kayla elayna

Untuk makluman, Kayla Elayna telah dilahirkan pada 3 Februari 2014. Sebelum ini ada beberapa gambar Kayla Elayna yang telah dirakamkan selepas kelahirannya. Jelas nampak Kayla membesar dengan sihat dan sempurna. Sama-samalah kita doakan agar puteri Apek dan Leuniey ini membesar tanpa sebarang masalah sehingga dewasa kelak.

gambar akikah kayla elayna

Beberapa lagi gambar sekitar majlis akikah Kayla Elayna dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Camora Arts.


gambar akikah kayla elayna
gambar akikah kayla elayna
gambar akikah kayla elayna
gambar akikah kayla elayna
gambar akikah kayla elayna
gambar akikah kayla elayna
gambar akikah kayla elayna
gambar akikah kayla elayna
gambar akikah kayla elayna
gambar akikah kayla elayna
gambar akikah kayla elayna

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 responses to (13 GAMBAR)Majlis Akikah Anak Apek & Leuniey, Kayla Elayna Daripada Camora Arts

  1. naima says:

    cumilllllllnyaaa….yessss 1st!!

    0

    0
    • cinta says:

      betul la ape org ckp..org pmpuan ni kalo suami pandai beri kasih syg, tak lokek utk bg duit utk isteri cantikkan diri. fuu..isteri konfem akan bertambah2 berseri..padahal dulu luniy ni biasa2 je aku tgk. dh kawin ngan apek berseri2 btl dh.. untungla dpt suami yg mampu utk bg duit bg mempercantikkan diri.. :)
      **sy tak jeles..cume tumpang gembira tgk org lain gembira.. :’) :’)

      0

      0
      • peeiiii says:

        saya jelesss

        0

        0
      • nora hot mama says:

        segelintir lelaki masih pandang pada perempuan lain, padahal isteri dia kat rumah cantik je. cuma selekeh dan muka tak berseri. pastu sebok la pandang nora danish la…izara aisyah la. padahal isteri kat rmh bkn tak cantik, cuba abg belikan serum untuk dia, vitamin untuk dia..bawak p spa. konfem lg meletops dari artis2 taw… ape? igt prempuan cantik2 kt luar tu semulajadi ke? dorg byk pki produk n p spa bang oii..

        0

        0
    • Blake Lovely says:

      Rasa nak culik je Kayla ni,comel sangat…
      untung Kayla kecil2 dah hidup mewah
      takpelah Apek ngn Leuniey kan kaya
      sanggup buat apa je untuk anak tersayang

      0

      0
    • Afma says:

      Yeehhh…tersangat comellll

      0

      0
  2. miss mong says:

    comel baby..emaknya pn comel

    0

    0
  3. hairul azreeng says:

    ee comelnyeee

    0

    0
  4. suka tgk bby says:

    fmily cute ni… nk cium2 bby ni…. comelll angattttttttt

    0

    0
  5. misz says:

    cantiknya warna purple ni… kayla elayna pon comel.. macam iras apex

    0

    0
  6. Y says:

    mak, bapak n anak sama comel..suka..

    0

    0
  7. innn says:

    Leuniey memang cantik, Kayla pun comel, one happy family. Alhamdulillah :)

    0

    0
  8. bobcat says:

    cute nye kayla… x puas pandang… mmmuuaahhh!!! mama leuniey ni plk ala2 nak sanding sekali lg je bajunye… ni kalo tersandung kain anak jatuh leh saman kelalaian ni.. maximum sentence 20 years in jail babe… heh heh

    0

    0
  9. nok gebuzzz says:

    wow!!tahniah…..majlis yg penuh meriah,untungnyer kayla…..moga kayla jadi anak yg solehah……#comeycomey!!

    0

    0
  10. macammacam says:

    ya Allah,,,,subhanallah…cntiknyaa leuniy,,,comelnya anak dia…..syukur laa dgn semua pemberian Allah =)

    0

    0
  11. kuang3 says:

    apex+leuniey+kayla=chinese look sokmo!!!
    sape cakap MELAYU berkerak tu,igt laa kat ALLAH YG MAHA KUASA!
    baik buruk sesuatu itu..,KESEMPURNAAN HANYA MILIK ALLAH!
    moga bahagia till jannah buat apex sekeluarga..aminnnnn

    0

    0
  12. hmmm says:

    beautifulllllllllllllllllllllllllllllll

    0

    0
  13. senyum says:

    wow..meriahnye majlis. cantek sangat wane purple tu.. baby lagi la comey.. gebu betol

    0

    0
  14. ... says:

    subhanallah… (maha suci allah sang pencipta) sungguhla cantik !

    0

    0
  15. anis says:

    leuniey amal SHAKLEE sbb tu makin cantik berseri2..;-)

    0

    0
  16. joey tribiani says:

    tak kurus lagi luni ni yea…
    x dapat balik body sblm pregnant..perut tebal!

    0

    0
    • joyi ke jowi says:

      Stress kaum perempuan kalau semua suami kat dunia ni menilai pengorbanan isteri melahirkan anak dengan ketebalan perut selepas bersalin.. bukan semua perempuan boleh slim cepat lepas bersalin macam bini ko (tu pun kalau ko ada bini yg slim lah)

      0

      0
  17. Olaf says:

    comelnyaaaaaa anak dia org ni….geram aku tengok…aku tengok leuniey pn makin cantik n berseri2…kalah bini bade y pengantin baru tu…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Those yang kutuk awek kelantan tak cun ni ha leuniey mek kelantan okay …

    0

    0
  19. akulah aku says:

    Alahaiiii . comell btul lah kayla nii . asyik jelir lidah jeeee..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    tengok pic leuniey ngan anak dia x puas rasanya…memg betul2 comel la…

    0

    0
  21. jiran leuniey says:

    Terpaksa unfollow instagram leuniey buat masa sekarang sebab live update majlis aqiqah anak dia penuh instagram. Kalau photographer dia, live update setiap 5 saat,
    lenguh koi nak scroll. Dah la gambar sama

    0

    0
  22. jirandepeumoh lueniy says:

    ye..btul tu.liveupdate stiap 5 saat.pnuh dlm insta

    0

    0
  23. Anonymous says:

    jujur bila aku tengok gmbr2 kat atas bkn aku tgk gmbr baby sgt tp terleka tgk gmbr leuniey..comey nye..wlupun nmpk xpki mekap mulusnya kulit dia… :-)

    0

    0
  24. anaina says:

    kayla comeyyyy

    0

    0
  25. anon says:

    Sape ni?? artis ke?? Nikan blog artis….neway, ketatnya baju isteri lelaki tu…

    0

    0
  26. minah jambu merah biru says:

    kan minah jambu dh cakap kt luniey picit2 sikit idong anak u tuuuu degil betol la si luniey ni ! picit2 pelan2 mancong la idong anak u tuuu kenape degil sangat u ni luniey ???????? ape2 pon anak u tetap comel macm u jugak..

    0

    0
  27. liza says:

    Sape nk cantik, comel, flawless n glowing mcm leuniey natasha meh pm sy utk produk KAYLENA BEAUTE dr leuniey natasha sendiri.. Mmg sgt2 bkesan.. Jom pm.. RM183 utk 5 item FREE POSTAGE + dpt FREE GIFT lg..

    0

    0
  28. liza says:

    Sape nk cantik, comel, flawless n glowing mcm leuniey natasha meh pm sy utk produk KAYLENA BEAUTE dr leuniey natasha sendiri.. Mmg sgt2 bkesan.. Jom pm.. RM183 utk 5 item FREE POSTAGE + dpt FREE GIFT lg.. email : yus_luv_liza@yahoo.com / fb : yusliza collections

    0

    0
  29. ku ching says:

    anak cumel..mcm nk kiss ja tgk..bapak pn cumel..nk kiss gak blh x.??

    0

    0
  30. KEPOH says:

    Semoga mereka berbahagia :)
    Leuniey semakin cantek :)

    0

    0