Written by AbangNara | March 24th, 2014

Pejam celik pejam celik selebriti kegemaran rakyat Malaysia iaitu Lisa Surihani sudah pun berusia 28 tahun. Pantas sungguh masa berlalu kan? Dianjurkan oleh suami tercinta, baru-baru ini telah diadakan sambutan hari jadi untuk si cantik manis ini. Majlis ini dihadiri oleh ahli keluarga dan sahabat handai yang rapat dengan Lisa Surihani.

lisa surihani

Antara selebriti yang hadir untuk menyambut hari jadi Lisa Surihani ialah Fazura, Scha, Awal Ashaari dan Liyana Jasmay. Yusry juga turut meluahkan kata-kata romantis sempena hari jadi isterinya yang ke 28 ini di akaun Instagramnya:-

Happy birthday isteriku. Wishing you all the joy, happiness and love you can handle :) thank u for being so wonderful… I love you with all my heart

lisa surihani

Di kesempatan ini, Abang Nara ingin mengucapkan selamat hari jadi kepada Lisa Surihani. Semoga panjang umur, murah rezeki dan cepat-cepat dikurniakan cahaya mata. Stay cool dan comel sentiasa. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Honda NM4, motosikal berkonsepkan Akira

lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani

50 responses to (13 GAMBAR)Lisa Surihani Sambut Hari Jadi Yang Ke 28

  1. geli says:

    yusry boleh jd wali ke….de tindik telinga tuh….anyway 1st

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko ni mana tau tindik ha?
      tah2 tahi lalat ke ape ke.
      pepandai je

      0

      0
    • Bedah says:

      Congrats Lisa… Bahagia jer tgk pasangan ni..
      Makan hati Erra..

      0

      0
    • geli juga says:

      Ntah lah ek. Dia bley jadi wali ke tak bukan masalah kau kot. Sbb dia xda anak perempuan pun lagi. Adik perempuan dia dah kahwin. Knpe ko rasa sgt caring??? Ko perlukan duit utk gantikan dia sebagai wali kepada anak buah perempuan dia ke?

      0

      0
    • ronah says:

      huuuuu I ingatkan Hanez tadi.rupanya Fazura.hikhik..happy birthday Lisa ^_^ I doakan u semoga cpt dpt baby. Aamiin :) enjoy your life yekk~ :D

      0

      0
      • Anonymous says:

        cantik fazura..
        suka sangat tengok muka dia

        0

        0
      • lynn says:

        please lah. tak sama pun fazura dgn perempuan tu. walaupun aku tak minat dgn fazura tapi aku lagi benci dgn si perempuan tu. lagi lawa fazura okay…

        0

        0
    • lois lain says:

      banyak2 benda kau nampak yang tu?kau tgk gambar ke tgk dosa2 orang?sampai begitu kau fokus skali.

      0

      0
    • abc says:

      geli..ko jgn main bohhh jer…kau dh tgk depan2 ke

      0

      0
    • keh dahnye says:

      ko memandai je kan ? kot tu tahi lalat ke ape ke ? mcm bpk aku pun ade je tanda cmtu .. adehhhai manusia

      0

      0
    • yusryna says:

      biar la dia nak bersubang at least tk hipokrit mcm ko…puiii.tk hipo malah berbangga.dia ada lambo ko ada apa?lisa pn snggup senak perut hari2 demy yusryna..ko hadoo?puii laaa

      0

      0
      • siti yusryna says:

        woi yusry dah tinggalkan la kehidupan lama nya yg hitam. si adam ex yusry pun dah kawin piza..jgn nk tuduh bukan2.lisa surihani pun terima yusry dan lambo beliau seadanya..sekali sekala kena la sebis naluri yusryna..mcm tk biase guna la lube byk2 dan tenangkan fikiran. pasti boleh

        0

        0
    • hewhew says:

      dh elok2 pakai selendang..skali bukak kaler merah daaa..pa pn happy besday.

      0

      0
    • giena says:

      tahi lalat la..

      0

      0
  2. kaca mata hitam says:

    lawa la ko lisa.. ttap cantekk..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Halil Chik is Lisa Surihani punya cousin. Tak pernah nampak Halil Chik pun di majlis Lisa Surihani…Halil Chik Dah tak popular ke?

    0

    0
  4. Jiji says:

    simple but nice..tak perlu g kelab nak sambut birthday..baju pun x paya sexy2..

    0

    0
  5. liza surirumah says:

    chantek nak mampos kau ni lisa!! suke sgt!! gambor dgn pazura tu mmg meletopssss

    0

    0
  6. che tok says:

    very simple but nice. xperlu nk grand2.. mcm ni pun da sejuk mata pndang… xmcm setgh retis da msuk 30an 40an smbut cm remaja2…

    0

    0
  7. love them says:

    suke tgk celebrate besday dgn doa selamat…. xde la celebrate kt KELAB… huhuhu….. Ops!

    0

    0
  8. Aida says:

    BAGI I, Lisa nie tak cantik tak cun tapi comelllllll bangat seyh. Seriously 28y/o lisa? Macam sweet 18teen je I tengok he he he. Happy birthday darl :))))

    0

    0
  9. wanji says:

    Lisa sopan je celebrate birthday pakai baju kurung & selendang. Ni kalau sesetengah artis lain wajib celebrate kat kelab malam. Contoh: Nora Danish & Tasha Shila

    0

    0
    • Chloe says:

      Suka tengok Lisa ni… jarang jugak pakai yg terlalu seksi..dia seksi pun bila berlakon..kalau diluar simple2 je.. majlis birthday pun sejk hati tgok…Nora Danish mls lah nak kata..nanti peminat dia mgamuk kat aku.

      0

      0
  10. Anonymous says:

    hepi bday lisa. so sweet n beautiful…

    0

    0
  11. batubelah says:

    rumah yg canteek, majlis yang canteeek, pakaian yag canteeek, couple yg saaaaaangt cantikkkk. love u lisa. hepi birthday n di doakan smoge u alls di kurniakan cahaya mata secepat mngkin. aminnn…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    member retis lisa.. liyana n scha dh pregnant…mane le tahu pas ni rezeki lisa plk..kesian kat lisa smpi skg lom ad anak lagi…harap2 tahun ni dpt rezeki (anak) la ye…fazura plk ttp cantik..

    0

    0
  13. azlan maembong says:

    npk muka lisa mcm gemuk, tpi bdn slim je

    0

    0
  14. so sweet lisa n yusri, sk tgk yusri suap air kt lisa.. so cute lisa.. smoga bbhgia smpai syurga.. ska tgk sgt, simple n sopan.. tetamu pn sopn2 je bju, xprlu seksi2 n over2.. anyhow love u lisa ^^V

    0

    0
    • mira says:

      suke jgk tgk diorang… x da anak pun x pe la. x da rezeki janji laki x curang… amik la anak angkat. besar pahala

      0

      0
  15. Anonymous says:

    Artis wanita yg sgt cute, sgt humble, bijak berkata2..mghormati org, tak sombong..itu la Lisa Surihani..jarang dgr gosip yg pelik2/murahan pasal Lisa..sgt pndai jaga diri…blh dilihat disenangi oleh ramai kawan sesama artis…brlakon pn blh tahan.

    0

    0
  16. hmmm says:

    Hanis Zalikha bff Lisa xdtg ke?

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Lisa berada di kelas dia tersendiri.. Memang tak boleh nak compare dengan orang lain. Elegan dan Eksklusif.

    0

    0
  18. zylisa suri says:

    happy birthday lisa, all the best… sweet sgt majlis lisa, simple but nice…

    0

    0
  19. fazura sayang says:

    oh my Fazura!! gorgeous sangaaaat!!! cantik sangaaattttt!!! baju pun cantik! kain lawa tu!! sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangat!! pls jgn kaitkan kak fazbulous kite ni dengan si perampas ye! jauh taraf la!!

    p/s siapa dislike comment aku ni mesti penyokong tegar si perampas tu!

    0

    0
  20. sally says:

    Hmmm Fazura…I’m impressed. Cepat you counter-attack Hanez by changing your style. Darker and straighter hair….different makeup style….I like!

    0

    0
  21. kuetiau busuk says:

    Setuju sangat dengan komen di atas…majlis yang sederhana, boleh ajer sambut bday dekat rumah and pakaian yang sopan. lengkap selendang. walaupun tidak menutup aurat sepenuhnya tapi sejuk mata memandang. semoga dicontohi oleh artis yang lain.

    0

    0
  22. suha says:

    Hepi besday Lisa!! Cantik sangat sangat u…Ms Fazz pun cantik.
    :)***

    0

    0
  23. Anonymous says:

    hepi bday kak lisa!!! comel..lg2 pic y tgh mnum air tu..cm budak cicik pkai bju kurung kat mjlis kwen pastu men lari2 then pnt peluh2 g lari kat ayah nak minum ..hausss..suwettt><..semoga di ringankan reeki utk mndpt baby..AMIN.

    0

    0
  24. minah jambu merah biru says:

    hepi bday lisaaaaaaa semoga lisa sehat dn ceria selalu ye di samping suami tersayang…..fazura soooo sweetttttt n sooooo tinggi lov u fazuraaaa….lisa umr 28 eleh muda lagiiiii as long u hepi keja berlakon ingat pada yg maha esa lisa akan di murahkn rezeki…lov u lisaaaaaaaaaa…u soooo cute !

    0

    0
  25. BlueBob says:

    lisa ni kdg2 over ngadenye.. manje nan husben tok sah duk tunjuk kt org sgt la,,

    0

    0
  26. anon says:

    Kalau org lain rambut karat dah kene tegor tapi bila si lisa ni rambut merah takde pun yg kritik. Neway gambar nombor 2 tu nampak mcm pakcik & makcik je…..so sweet. Aku doakan mereka berdua cepat2 ,menimang anak, kalau boleh kembar sepasang. And Fazura, gorgeous as always…

    0

    0
  27. KT Pari says:

    Sape mamat ‘over’ yg berdiri di belakang lisa & liyana dlm gambar first tu. And dlm gambar nombor 3 dia berdiri di sebelah lisa. Aku tak pernah tengok pun dia ni. Artis ke??

    0

    0
  28. seksi tapi seksa says:

    susa nk nmpk beday parti retis ni pakaian x menjolok mata..tp yg ni lain… mesti tema yg LS bt ni pakaian melayu… so yg dtg pon sopan2… cuba kalau LS bt tema org putih g2 kompom yg dtg tu xckup kain sume.. bgs LS…

    0

    0
  29. wiwit says:

    sape peminat fazura kt sini……
    fazura pakai inai ke tu…??

    0

    0
  30. moi says:

    lisa surihani seorang yg educated, simple, cantik, sopan, manja, happy 24/7, mcm2 lagi laa..sesiapa pun yg kenal dgn lisa akan terbit rasa suka pada lisa..sebab mood kita pun akan jadi happy bila aura keliling kita happy..

    jgn jumpa rita rudaini, asyik nak kutukkkkkk aje kerjanya..so kita dlm mood yg tak selesa..

    0

    0
  31. Bibi says:

    Nazreem musa, lisa, fazura is bff…….sejak sekian lama….jeles do

    0

    0