Written by AbangNara | January 4th, 2014

Si pembelot dalam Running Man iaitu Lee Kwang Soo akhirnya sudah tiba di Malaysia. Hari ini telah pun berlangsung sesi bertemu peminat “Prince of Asia” ini di Kenanga Wholesale City. Kehadiran Kwang Soo ke Malaysia telah disambut oleh ratusan peminatnya di KLIA. Bila Abang Nara tengok gambar para peminat dengan si zirafah ini, memang jeles dibuatnya.

kwang soo di malaysia

Tentu seronok para peminat Lee Kwang Soo menyaksikan gaya-gaya lawak, comel dan menarik yang bakal ditunjukkan olehnya malam ini. Yang pasti confirm berbaloi-baloi membeli tiket bertemu Lee Kwang Soo. Harap-harap suatu hari nanti kesemua ahli Running Man akan turun padang ke Malaysia dan melakukan penggambaran di sini.

kwang soo di malaysia

Lagi beberapa gambar Lee Kwang Soo di Malaysia dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Tian Chad dan Facebook Era FM.

P.S: Mesej rahsia seorang suami kepada isterinya yang telah meninggal dunia

kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia
kwang soo di malaysia

[jetpack-related-posts]

83 responses to (13 GAMBAR)Lee Kwang Soo Tiba Di Malaysia

  1. Nureza Aida says:

    Hmmm lambatnya update. Ha3

    0

    0
    • Fahrin Ahmad says:

      apa lah yang menariknya dengan jantan tak sunat ni…
      pelik la aku…

      0

      0
      • fiffy says:

        semua orang lain-lain, sukahati diaorang la nak minat siapa.. hati orang kita tak boleh dan tak layak nak tentukan.. lagipun kwangsoo ni kelakar ok.. girin. :)

        0

        0
        • Anonymous says:

          keletah dia dlm running man mmg buat org terhibur..
          yg ni berbaloi la bawa ke malaysia.. bukan mcm opa nganam style..
          ntah aper2 jer

          0

          0
        • Didi says:

          Tak minat takyah baca entri ni. Baca entri lain. Senang bukan? Semua pun happy ending. Yang benci2 ni saja je menyemakkan diri dalam ruang komen ni. Semua entri nk dikomen. Derr~

          0

          0
      • brolos says:

        bro..klau kau nk tau die tu artis..yang kau tanye ape yg menarik tu ape ke bodohnya…

        0

        1
      • Anonymous says:

        Owhhh kwang soo lawak mu buat hatiku tertawan… Tiap kali tgk running man mesti xbleh bla tgk betapa lawaknya kwangsoo.. Lbih2 lgi bila jaesuk jd pengacau

        0

        0
      • mai-shii says:

        Honestly aku lebih minat dia dari artis Malaysia yang gosip entah apa2. Baik aku layan gosip Korea, Jepun, Hollywood. Dah sah2 diorang bukan Islam nak buat apa ikut diorang. Cerita lagi best dari Malaysia. Kalau artis macam Yuna, Mizznina tu berbaloi gak aku layan gosip diorang dari cerita macam Johan Ashaari lah, Lana Nordin lah. Cerita apa diorang berlakon sekarang? Gosip je manjang. Better aku layan cerita luar negara.

        0

        0
        • Lai lai says:

          Betul…sokong. Kadang-kadang pelakon2 drama-drama Melayu ini lagi teruk pakaian nya daripada artis korea mahupun jepun. Nama je islam, tapi…Mereka kadang2 pakaian lebih tertutup daripada yang Islam ini. malu lah sikit pelakon Islam Melayu oiiiiiii…

          0

          0
    • Neelofa says:

      tak terliur lah aku ngn jantan camni..
      ewww…

      0

      0
    • One Direction says:

      rasa nak muntah tengok gay cina mata sepet datang Malaysia. hodoh giler muka.
      apa yg hadap sangat dgn gay ni. baik layan cerita omputih. moden lah sikit hidup melayu kalau layan lagu omputih

      0

      0
      • One Direction says:

        kpoppers tak tahu speaking english, kesian !

        0

        0
        • adaakukesah says:

          kepala hotak kau kpoppers tak tahu speaking english !
          SUMPAH LAGI KESIAN GILA DENGAN KAU !
          asal artis korea dtg, ada je sampah2 yg memekak.
          klu artis barat tu dtg, boleh lak korg puja2 kan !
          mcm taik la ! tak suka takyah layan ah !
          tu pun nak kena ajar ke ? LAGI KESIAN DOE DGN KAU !
          KESIAN DIRECTIONERS BEBAL ! XDDDDD

          0

          0
        • One Direction says:

          kenapa sokong plastic. macam orang bodoh pergi puja plastic, kpoppers kat KLIA memekak melompat mcm monyet bila jumpa spesies sepet yellow skin, dah lah sepet..yellow skin pulak, serious hodoh eeewww

          0

          0
        • Anonymous says:

          I’m not a kpop fan, but I am a Running Man fan. Don’t accuse that just because some people like a non-English speaking content more than English ones, they wouldn’t know their England. In fact, most of the time they do excel in English AND Korean (or Mandarin, Cantonese, Japanese, etc) language. That’s a plus for them isn’t it?

          Stop looking down on people. There’s always someone above you anyway. :)

          0

          0
        • I'm a kpop addict NOT drugs addict says:

          Plastic? so what? nape la kalau artis korea tu palstik, logam, aluminium ka, it’s not your money! dowg buat pembedahan plastik x gune duit awak pon! x kurang pon duit awak dekat bank! well, what i can do. haters, jealous, dumb people are everywhere nowadays.

          0

          0
        • two direction says:

          owh lupa omputeh boleh speaking melayu sangat!!

          0

          0
        • mia says:

          sorry to say, at least negara die lebih maju dan kedepan dari kite.. bukan pndai english or x yg jadi ukuran, Aku x kutuk negara sendiri dan aku bukan peminat k-pop, tp aku menyamph ngn org melayu yg x sedar kekurangn diri, tp nk mengutuk org lain.. grow up!!!

          0

          0
      • kangkung says:

        And not all the DIRECTIONERS can speak english well , and 1 of them is their Malaysia fans -,-

        0

        0
        • One Direction says:

          you must be one of the silly monkey slit eyes right ??
          terharunya..ada kpopper tak basuh berak reply my comment in english

          0

          0
        • kangkung says:

          Im not a kpoppers slut kids ! but im a Running man fans. Hahah your comments really shows that you’re not matured enough. nevermind aku tak gaduh dengan budak2 otak sengkek ni lagi2 yang jenis shallow minded macam kau ni

          0

          0
        • kangkung busuk dlm tong sampah says:

          @kangkung
          what do you mean by kpoppers slut kids ? kau layan running man kan..that means kau pun slut sebab idol kpop tu guest dalan running man. kau dgn one direction kat atas tu sama spesies jer, spesies bebal bodoh sombong

          0

          0
        • kangkung says:

          @ kangkung busuk dalam tong sampah: apa kebodohan kau terserlah sangat ni mangkuk. maksud aku aku bukan nya peminat kpoppers tegar lah sial. tapi kalau part running man memang aku support gegila ! lain kali nak comment guna otak eh. slut tu aku cakap kat one direction tu. kau nak kena slut jugak ke apa ??

          0

          0
      • Anyone says:

        Sedap dengar komen orang camni.. Pembawa fitnah macam ni selalu dengar azab dia kat dalam quran kot.

        0

        0
        • One Direction says:

          kau duduk bergosip dalam blog ni tak pe pulak, puihhhh !!
          pergi lah puja bontot korea plastic kau tu

          0

          0
      • Peminat OneDirection & RunningMan says:

        Kalau nak kutuk tolong jangan guna nama One Direction. Mencemar nama fans One Direction je. TQ.

        0

        0
    • zara says:

      January 11th 2014 Kang Gary (Leessang) live in Malaysia

      0

      0
    • Olga says:

      XDE KISAH PASAL ARTIS MALAYSIA DAH KE?SEMAK LAH TGOK

      0

      0
    • nona says:

      Aku tgk muka dia pn serius nk trgelak sbb tringt karektor dia dlm running man..
      huhu

      0

      0
  2. dadu says:

    comell nyeeee giraffe

    0

    0
  3. kwang ja says:

    HAMBOOOIIIIIII!!!!!!!!! sronok sgt mengutuk si girin aku nehhh…..k0rang tuuu dh prfect sgt keee??? klu x mnat p0n x pyah lerrr nk ngutuk…jgn bikin semak bleh x!!!!! tg0k kchumiLann n glagat dye nehhh lahhh mmpu mghilang stress aku thu x!!!! st0p condemning 0thers as if u r a prfect angel in dis w0rLd!!! jgn nk pr0pa sgt ehhh…mnanah tliga aku klu dgr ade yg ktuk mamat girin aku nehhhh!!! UNDERSTAND!!!

    0

    0
    • One Direction says:

      yg kau pergi puja bontot cina ni buat apa ? biasalah fans kpop semua bodoh kat sekolah duduk kat kelas belakang, aku agak bahasa english kpoppers kat sekolah dapat result “G” , kpopper mana pandai BI, yg dia pandai puja bahasa korea. puuiihh !

      0

      0
      • mami jemah says:

        i don’t think so.. aku berterima kasih bnyk-2 dkt drama korea .. sbb subtitlenya BI.. so selain dri melayan kosong ja , aku dpt la jugak belajar BI, bila aku xfaham je , aku akan bukak kamus.. so bg aku .. korean , japanese, asian , eng , smua mengimprovekan BI aku.. tpi aku bukan kpopers yg gila .

        0

        0
        • One Direction says:

          drama korea so lame, makan pakai chopstick sama jer dgn cina, mesti tak basuh berak kpop pujaan kau tu

          0

          0
      • kwang ja says:

        kepale h0takkkk k0o!!!!!!!1 ni mst k0 nehhh x lyh cter k0rea kat tenet kannn??? klu k0 tg0k mst k0 tau yg sub sumenyer in bi n plus b +…bce sub in bi akn mtvate dri tuk ghajin bkak kmus…tahuuuuu…..k0 tuuu dulu a1 ke spm…ke tkut nk ngakuuu faillllllll…ch0oiiiii sngattttt!!!!!!!!!!!!

        0

        0
      • cili giling says:

        waah3x… sedapnya mulut dy mengata…tau x majoriti artis korea ni berkelulusan ijazah??? sila buat rujukan sebelum nak kata yg bukan2… lagi pun, BI bukan bhsa utama mereka cm kat malaysia…

        0

        0
        • One Direction says:

          uuweeekkkk, mengaku jelah artis pujaan kau tu tak pandai english, tgk One Direction english lancar..oppsss 1D asal UK, kpop ?????? asal negara plastic surgery

          0

          0
      • Two Direction says:

        1 direction bangang ke bebal.
        cina ngan korea pon tak tau beza,
        sah sah geografi fail. cikgu suruh belajar taknak.
        sekarang dah bebal. cina ngan korea pon tak tau beza!
        puiiii

        0

        0
        • One Direction says:

          memang sah kau ni kpopper bodoh yg juga fail BM selain BI, aku komen pasal orang bukan tempat nget. korea cina sama jer dua2 monkey yellow skin spesies sepet

          0

          0
      • Anonymous says:

        Habis kau punya bi dpat ape????A ke? Blagak je lebih…a**hole!

        0

        0
      • korean drama terbaik says:

        KESIAN ONE DIRECTION…
        bangga sbb ckp omputeh…..haha…lawak33….rase diri hebat ckp ompueh…kesian33…
        sekurang2 Nye korg korea, jepun tidak mengagungkan bahasa Negara lain…sudah terlalu baguskah kalau pandai bercakap bahasa org puteh?
        baik belajar bahasa arab da…..
        puih….

        0

        0
  4. ehsehg says:

    neelofa dan fahrin ni mcm orang orang yg sama jer…geram aku tengok komen dorang.entah ape2..klik me lah klik tu lah..mulut puaka sangat..

    0

    0
  5. kookie says:

    manusia..manusia…tak pernah lari dari sifat hasad dengki…huhu…

    0

    0
  6. ana says:

    kwangsoo oppa<3

    0

    0
  7. Yoo Jae Suk says:

    Dengki ler tu sebab lee kwang soo famous. Sekurang-kurangnya, lee kwang soo datang Malaysia bukan bawa pengaruh negatif, menari terjoget2 macam oppa gangnam style pun. Dia datang jumpa peminat dia. Tak minat, buat bodo je lah. Kalau tak mencarut, tak maki orang tak boleh ye? Kita jangan cakap, seolah-olah kita sempurna atau pandai sangat. Itu semua Allah bagi pinjam je ye.

    p.s : Nasihat sikit, mesti nanti orang kata ustaz, ustazah. Aikk?? Nak jadi ustazah dan ustaz je ke boleh nasihat ye.

    0

    0
  8. neutral says:

    one direction..cina ngn korea pn x reti beza..nie pernah sekolah ke x nie..banggakan sangat ngn BI dye tu tp komen pn dlm BM jgk..nie la namanye BODOH sombong..da tau BODOH senyap2 sudahla..jgn tunjukkan sgt kebodohan diri tu..

    0

    0
    • running man says:

      entah dia yang bodoh tak tau bezakn cina ngan korea mengata org bodoh pulak~ ker dia yang GAY? hahaha~ and for your information “one direction” if you think people are loser just because they can’t speak English doesn’t mean they are stupid! in fact i think you are the real loser here!

      0

      0
      • nadia says:

        hahahah..aku bru nk ckp..1 direction ni mn2 komen pn ade prkataang “gay”.. ke dia yg gay???kekekek…udah2 le..muka plastik ke bontot xcebok ke,dia xnyusahkn idop ko..klu rs nyampah sgt,gi dok amerika sn..henggeris sgt kn..

        0

        0
  9. kangkung says:

    takpalah mungkin takda rezeki kot nak pergi fan meeting dia. tunggu semua RUNNING MAN CAST turun Malaysia lah baru aku turun. Gempak sikit macam kat singapore tu . takpa for the sake of running man ! yang tak tengok tu mesti forever alone kan

    0

    0
  10. cili giling says:

    lantak la ape yg org nak kata… buat pengetahuan yg dok anti kpop ni,, majoriti artis kpop berpendidikan tinggi… wlpun depa x fasih dlm bi,, tp mrk masih fluent dlm bahasa kebangsaan @ korea…x macam malaysia yg dok bangga2kan BI mrk,, x gitu one direction?

    0

    0
  11. sampai bila bang nara nak wish “CREDIT” to sape2 yang bang nara ciplak….. Tak malu ke masukkan dalam blog sendiri, padahal keje ciplak hak orang jek….. ish3…. jangan asyik duk uli bini kat umah ler….. buat2 la cari news etek…. gud luck bang nara….

    0

    0
  12. anyone says:

    eww…apsalla korg ni bergaduh pasal artis2 ni. (malaysian ke x ke) . just membazir masa je bergaduh n menambah dosa.

    0

    0
  13. farrah says:

    ahhh jelesss!!! nak jumpa jugak. minat sangat dengan dia and running man :(

    0

    0
  14. TAROTON says:

    haha,,,,klaka la korang nie..sebab c kwang soo sengal nie pun korang nk gaduh….tp sengal2 die slalu buat aku pecah perut..haha!

    0

    0
  15. lol says:

    Lee Kwang Soo <3 <3 =,=

    0

    0
  16. kim na na says:

    one direction…paboya…cica pabo…

    0

    0
  17. awek Air Asia says:

    kwang Soo best mmg kelakar !!! sape yg tak minat Running Man and tak pnah follow Running Man boleh blah , buat semak dgn komen sampah jer kt sini , okeysss …

    0

    0
  18. running women says:

    Setahu aku pembelot dalam running man ialah Haha. Kwang Soo dikenali sebagai peserta yang paling lurus bendul dan tak boleh diharap

    0

    0
    • yana says:

      mesti ketinggalan ep running man nie….kwang soo dah jadi pengkianat skarang bkn bkn lurus bendul lagi…

      0

      0
  19. running women says:

    thank you yana for your information

    0

    0
  20. kwangsoo lover says:

    ok..ak rasa marah sgt kat sape yg kutuk kwangsoo,,,honestly dorang yg korea n lebih bgus dr artis malaysia,,dorang x hipokrit!!..dorang semua tunjuk perangai sndri dlm tv..x de nk brlagak baik dpn tv tp kat luar mcm haram…kpada yg dok kutuk2 tu ,ak thu korang x tgok pon lg runningman x pon layan sekejap je…cuma lah tgk dulu n bg pndapat korang,,ak dlu pon x minat korea,,tp runningman memang terbaik..!..

    0

    0
  21. adaakukesah says:

    aku rasa ada baiknya kita jgn layan si ONE DIRECTION ni yg bajet OMPUTIH sgt !
    kau komen pun sume dlm BM nak ckp beso. komen la dlm BI !
    forever bangang abadi gila DIRECTIONERS !
    kpop gay ? ONE DIRECTION kau tu apa ? jantan sejati sgt ke ??
    eii klu jumpa kau ni, mmg layak kena campak je la dlm zoo biau kena baham.
    saja nak buat org sakit hati. layan org gila mcm kau ni,
    aku pun boleh jadi gila mcm kau jgk. dasar otak PHD ~

    0

    0
  22. awek vespa pink says:

    Setahu aku ONE DIRECTION yg minat byk budak2 sekolah rendah & menengah jer , sbb mamat2 ONE DIRECTION mmg jambu2 , tapi dlm ramai2 tu ade yg muslim Si Zayn Malik la sape lagi !!! dah sah2 la tu Murtad dgn tatoos penuh tgn bagai , malu mak bapak jer dah la keturunan Pakistan , blk pakistan mmg habis kena tembak , jgn main2 kt pakistan muslim dia exteremist !!! huhuhu

    0

    0
  23. […] Salah seorang ahli tetap program variasi popular Korea Running Man, Lee Kwang Soo telah hadir ke Malaysia untuk sesi bertemu para peminat pada hujung minggu lalu dan ini gambar beliau ketika berada di sini. – Beautiful Nara […]

    0

    0
  24. kak munah kuih semperit says:

    hoi budak directioner dgn budak kpop..sudah2 lah gaduh, nak je akak tonyoh kepala budak2 ni…sungguh tak matang, akak rasa korang ni kalau jumpa kat luar confirm perang dunia ketiga meletus, kalau kat rumah ada satu tv jer…akak rasa korang akan berebut tv…yg macam ni kita heret letak luar….huh !!!

    0

    0
  25. Anonymous says:

    kalo x gduh x ley ea? respect each other ok.. hairan sume bnda pun nk gduh. stp org ade hak nk minat sesape pun. jg hal sdri dah la. kalo x suka, org lain ada yg suka. xkn sume org nak same selera.

    0

    0
  26. Directioner yg bukan anti KPOP says:

    Aduh buat malu je lah weyhh. FYI “One Direction”, I am one of Directioners that dont put any hates for other fandoms especially KPOPers. Pls jangan rosakkan nama 1D dgn kutuk fandom lain. Adik, kalau sekolah lagi, fokus pada sekolah ye? Honestly akak ni laupun dah habis universiti, still minat 1D tp takdelah nak kutuk KPOPers sbb ramai mmber akak minat KPOP & layan running man. Akak sendiri layan Running Man. Minat masing2 dikkk tapi jgn lah kutuk2 org. Racist kau ni dik. Pasal GAY tu, Kwang Soo tak GAY either Harry & Louis (1D members yg dorg kata gay tu). Life dorg takyah masuk cmpur uolssss. And jgn bangga if pandai ckp English. Akak klu jumpe kau kat concert 1D nnt kau tak reti cakap BI siap kau. Wahahaha. Sorry KPOPers & running man lovers, ada terselit plak adik tiri yg over the vass. Aku suke gile Kwang Soo. Paling sengal dlm Running Man! Hakahak. Tgok muka dia pun aku nak gelakk uolsss. So no hating2 okayy running man lovers & directiones! :)

    0

    0
  27. adaakukesah says:

    hurmmm sori le kat sume yg ckp psl gaduh2 nih..
    takde niat pun nak gaduh. tp geram sbb haters yg menyemak.
    asal korean idol dtg je, ada je yg memekak melampau.
    klu artis barat yg dorg suke ke minat ke dtg, takde lak nak anti2 bagai.
    sape la yg suke nak gaduh2 ni. minat sendiri2 suka hati la kan.
    perlu ke nak bash2 org lain. ce klu artis dorg kena bash, mesti hangin jgk kan.
    sy bkn nak bela korean idols sgt, cume ni minat masing2.
    so, takyah la nak sibuk2 bising lebih2. ckp not based on facts pulak tuh.
    sy mmg gila kpop & anything related dgn hallyu tp sy dgr je lagu BI.
    takde la smpi nak dgr kpop 24/7. dgr jgk lagu lain, nasyid, and lain2.
    so please la stop bashing2 ni. sudah2 la nak benci2 sesama sendiri..
    apa2 hal pun, agama tetap nombor satu *PEACE NO WAR* ~~ ^_^

    0

    0
  28. panda yg cute says:

    aku bkn nk kata peminat fanatik sgt tp aku lbh suka game show dr korea ni sbb leh release tension ngn gelagat dorg (tension ngn kje)…dorg xde nk cover2 macho n lawa dlm game dorg main tu…klu kt msia ni klu wt game mcm budak2…penglibtn artis pn bole kira ngn jari…jgn nk kutuk tentang bhs dorg xtau ckp omputih…sbb dorg bngga ngn bhs dorg bkn mcm kt msia ni..klu x pndai ckp omputih kne ketawakn…mcm la bhs omputih tu bgs sgt….aku lbh prefer blja bhs korea n jepun sbb mmg aku x reti sgt ckp omputih…bhs omputih ni eja lain ckp lain…cth mother tu eja lain tp sebut lain…beter bngga ngn bhs ngra sndri dr ngra lua…spe sokong aku ‘like’ ye…yg x suke tu ukur bdn sndri….annyeong

    0

    0
  29. KwangSooGF says:

    Nasib laa kwang soo tak phm apa korg komen kan. Hiks move on kwang soo. We love you!

    0

    0
  30. senyum says:

    Rasanya tidak perlulah korang semua berdebat dengan ” one direction ” atau lebih tepat peminat gila one direction ni. otak dia mungkin baru nak mengembang? atau terlalu sempit untuk dikembangkan? tulisan, ayat dan perkataan dia pun dah menunjukkan. tak perlu berdebat dengan orang bodoh sebab orang terlalu bodoh ni memang tak boleh diubah lagi bahasa, perangai dan pemikiran dia. biarkan dia dengan hidup Satu Arah dia tu. bila dia sedar satu hari nanti mungkin dia akan menangis fikirkan ape yang dia dah fikir dan sebut tentang orang lain. klau bukan masa dia hidup masa dia lepas mati nanti ada. mereka yang minat pada Korean pop ni pun takda lah bodoh macam peminat one direction ni. boleh tengok kat mana-mana je. peminat k-pop ni mesti tak disukai orang. pelik. bukan diorang kacau tido pun orang pun. peminat kpop bukan kutuk peminat artis lain pun. dan peminat kpop, seminat-minat diorang dekat artis kesayangan diorang pun, dirang tahu diorang ada agama,,keluarga, negara yang diorang pijak sekarang. seteruk-teruk diorang minat dekat artis kpop pun, sampai suatu hari nanti diorang akan pelan2 stop kefanatikan ni bila umur dah meningkat sikit, sekarang masing2 budak2 nak membesar, nak mencari identiti. jangan risau sangat ye. sebab dulu aku sekolah pun macam ni jugak :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      fans kpop ni tak pernah pun kacau orang lain…kpoppers buat hal sendiri jer, haters tu yg busuk hati kacau kpoppers, yg haters selalu ckp plastic lah, gay lah…hello x semua buat surgery, kalau buat pun bukan effect life haters pun, soal gay plak…tak pernah lagi aku dengar kpop idol gay, kalau artis omputih tu ramai lah.

      0

      0
  31. […] (13 GAMBAR)Lee Kwang Soo Tiba Di Malaysia (79) […]

    0

    0
  32. gary says:

    tak yah la nak kecoh, aku ni bukan peminat kpop tp bila first time je aku tengok running man terus tak pernah berhenti tengok runninng man ni, serious pecah perut . kan best kalau Malaysia ada game show mcm running man , kangkung kangkung

    0

    0
  33. HeyLeeKwangSoo says:

    Sangat seronok tgk running man. Penyeri hidup.

    0

    0