Written by AbangNara | September 7th, 2015

Abang Nara tak kisah korang nak cakap apa. Juliana Evans memang memukau sungguh di Festival Filem Malaysia ke 27. Sejak balik dari Amerika Syarikat, makin lama makin cantik Abang Nara tengok Juliana Evans ini. Untunglah jejaka yang dapat mencuri hatinya. Bijak, cantik, bergaya dan menawan. Pakej lengkap!!!
juliana evans

Tak sabar nak tunggu saat di mana Juliana Evans mengumumkan hatinya sudah dimiliki. Tertanya-tanya jejaka yang manakah akan berjaya mencuri hatinya. Sementara Juliana Evans masih single, marilah kita mengkagumi keindahan ciptaanNya. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

juliana evans

P.S: Usop Wilcho Meghonjang Makhluk Muzium tengah hangat ditayangkan di pawagam sekarang. Rata-rata yang dah menonton melahirkan rasa puas hati. Confirm gelak tak berhenti punya tengok aksi Usop Wilcha dan rakan-rakan. Yang belum tengok silalah cepat ke pawagam berhampiran anda. Klik sini untuk lihat trailer.

juliana evans

juliana evans

juliana evans

juliana evans

juliana evans
juliana evans

juliana evans

juliana evans

juliana evans

juliana evans
juliana evans
juliana evans

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 responses to (13 GAMBAR)Juliana Evans Memukau Di Festival Filem Malaysia Ke 27

  1. Anonymous says:

    LJ pn catek gak

    0

    0
    • komen2 says:

      lawa.. memang lawa baju tu (tang seksi, dosa, pahala – maleh nak komen)… tapi ada kain yg kat blkg tu xlawa… tp disebabkan bersangka baik… maybe kain belakang tu blh buat selimut masa duduk sebab sejuk aircond.. haha

      0

      0
      • Lovelyvic says:

        Kain belakang tu buat cover depan bila dia duduk..
        Kalau tak nanti kameraman ambik nampak kedai kopi.

        0

        0
  2. Mat K says:

    Rindu.

    0

    0
  3. melati says:

    Ok lah , tk ler secantik maner?.tk plak sampai dpt Wanita kedua tercantik Asia , macam Kak Ros… tapi yg jadi persoalan yg Nara promosi sgt citer Usop tgn goyang tu…tgk muka Usop tu saya dh cam kimak , tambah lah nk tgk citer dia..eeeeeeeeeeee

    0

    0
  4. Anonymous says:

    yelah memukau kat dunia je!

    0

    0
  5. Anonymous says:

    tinggi lampai, biase sesuai aje pakai macam tu…

    0

    0
  6. Anonymous says:

    gambar ke 5…ada kanak2 comel terselit kat tgh2 tu…

    0

    0
    • noname says:

      tu anak abg long (aziz m osman). name budak comey neh aara aziz… hehe geram tgk vdeo2 die kt ig! ^_^

      0

      0
  7. hihihihihiii says:

    dulu mmg suka tgk dia..nmpak natural..cantik sgt
    skrg ni..x tau kenapa..rasa mcm x kena ja muka dia…
    tpi..msih cantik la x nafi..cuma x secantik dulu..msa dia biasa2 aje

    0

    0
  8. Anonymous says:

    kenapa aku tgk raut muke juliana ni cam hanez suraya jee….

    0

    0
  9. Anonymous says:

    cantek !!!

    0

    0
  10. Anonymous says:

    badan die bsr ckit dr muka

    0

    0
  11. aurat says:

    aurat seorg wanita seluruh badan kecuali muka & tapak tgn.
    sekian terima kasih.

    (lebih2 nti nara ckp kat cni ada ustazah jadian plk, kan nara???)

    0

    0
    • Anonymous says:

      tapi ramai yg bertudung pakai t-shirt lengan pendek. lengan exposed berlenging togel………..

      0

      0
      • Anonymous says:

        anon 4:38pm

        Aurat seorang wanita seluruh badan kecuali muka dan tapak tangan je..
        yg mana pakai tudung tapi lengan pendek,baju ketat,nampak bentuk badan tu xtutup aurat la tu
        itu pun xpaham ka?
        lagi nak kondem

        0

        0
  12. huuh says:

    fesen bgambar muncung bibir nie fesen ape ekkk???? pelik semacam

    0

    0
  13. AWAL LAKI SCHA bodoh says:

    EHH LAKI BINI SCHAWAL (CAWAT) PUN ADA…SEMAK SIOT,,,,SPOILLLL JELA
    BY THE WAY HATI2 JULIANA…ZIZANG TU KUCING JANTAN..DARI JAUH DIA DH MENGIAW DEKAT EX DIA YG SEGAK NI

    0

    0
  14. aspalela xde keje says:

    biase je baju tu pd aku..org lain xtau la plak klau lawa mcm tu..tp dh org yg pakai tu lawa org xkate ape la..cube klau org tu xcntik mampus org kutuk

    0

    0
  15. Ubi says:

    Pasang kain langsir…baju cantik tp ada kain langsir

    0

    0
  16. snow queen says:

    beauty..tetapi yg spoil nya bile muka2 hodoh pula yg ter”over” di sebelah juliana…plz liyana jasmay…jgn over gedik

    0

    0
  17. Mama says:

    Nara, berdosa memuji wanita yg bukan mahram.

    0

    0
  18. lijah says:

    nape aku tgk rambut christine suzanne 2 mcm dlm watak star trek je….

    0

    0
  19. anon says:

    Artis paling cantek kat M’sia ni…….sngt2 cantek… Rupa, tuboh, mmg lawa….just perfect..

    0

    0
  20. anon says:

    baju so outdated,tolong la sapa la stylist beliau….muka sha n lj tetep muka melayu kampung.bila bergambar dgn ju evens,tercampak jauh dorang lol…yang satu pondan cover pegi main jauh..terkilan le tu sbab tak dapat pake dresss…hehehe

    0

    0
  21. Tang mana yang memukau tu?
    Addooiii.. tak faham sungguh!

    0

    0
  22. Anonymous says:

    aku nampak lubang hidung scha je..

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Mcm sial je rupa Scha bergambar main salute salute gitu. Aku paling menyampah org bergambar begitu. Satu lagi kalau bergambar dgn duck face gitu. Kalau aku Sang Gedembai, memang ku sumpah muka dia jadi duck face gitu sampai bila bila. Biar tak dapat kembali ke bentuk asal.

    0

    0
  24. yaya says:

    scha bila bergambar dgn Ju nmpk sakai la…sorry to say buat muka duck face cmtu nmpk x sesuai dgn muka dia…really hodoh..better dia senyum biasa…..

    yg lain semua out,ju je stay vasss

    0

    0