Written by AbangNara | April 1st, 2015

Faezah Elai masa muda-muda dulu merupakan salah seorang pelakon kegemaran Abang Nara. Cantik sangat orangnya. Kini sejak berhijab sepenuhnya, kecantikan dan kejelitaan Faezah Elai semakin terserlah. Makin sejuk mata memandang. Makin ayu. Semoga Faezah Elai akan terus mengikut syariat Islam yang ditetapkan dan mendapat keredhaan dariNya.

faezah elai bertudung

Walaupun sudah berhijrah, Faezah Elai masih lagi aktif berlakon seperti biasa. Malah Faezah juga dilihat giat mempromosikan produk kecantikannya yang bernama Purest. Kalau berminat, mungkin anda boleh lihat di Instagram @FaezahElai. Mana tahu nanti kulit wajah anda pun boleh secantik Faezah Elai.

faezah elai bertudung

Lagi beberapa gambar Faezah Elai dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

dua sejoli

P.S: Wah!!! Nampak esklusif dan menarik kad kahwin ini kan? Sekarang ini memang tak banyak pilihan kad kahwin yang esklusif, menarik dan betul-betul nampak macam utusan raja sehari. Lagi best bila harga pun berpatutan dan banyak pilihan. Jadi tunggu apa lagi? ‘Lets Invite Your Guests In Style’ bersama www.duasejoli.com.my. Selamat pengantin baru!!!
faezah elai bertudung
faezah elai bertudung
faezah elai bertudung
faezah elai bertudung
faezah elai bertudung
faezah elai bertudung
faezah elai bertudung
faezah elai bertudung
faezah elai bertudung
faezah elai bertudung
faezah elai bertudung

31 responses to (13 GAMBAR)Faezah Elai Semakin Menawan Sejak Bertudung Sepenuhnya

  1. Anonymous says:

    cantiknyaaa faezah elai bertudung..
    semoga terus beristiqomah

    0

    0
  2. orked ungu says:

    macam patung mukenya…

    0

    0
  3. mamijarum says:

    Alhamdulillah…….comei pakai tudung…….cek suka……

    0

    0
  4. wuhuu says:

    bertudung tu untuk tujuan apa ek? asyik posing sakan ja dengan pelbagai gaya

    0

    0
    • Anonymous says:

      tula aku pun tpikir jgk..promote baju ka?? promote tudung ka?? atau mau promote muka ka?? bkn dgki tpi nk jgk tujuannya.. nara brita mcm xyah la msuk dlm blog gosip.. bio dia promote diri dlm ig dia.. hang nara dok promote sama watpa.. pkai tdung sume ppuan pkai apa yg peliknya smpai nk kna update kt blog?? sume ppuan cntik btudung

      0

      0
    • susah ada je org dengki says:

      tudung slh, xpakai tudung slh, apa yg ko nk sebenarnya ha syaitoooonnnn

      0

      0
      • aku says:

        Btul tu tudung salah tk tudung salah dah tu ckp bukan dengki… if bukan dengki tu senyap jer lah nie lah org melayu mcm gini tk kan maju…. selalu think ke lain. Busuk hati ounya olanggggg….

        0

        0
  5. cik piNgu says:

    chopp..kulit muka dia cantik ke.. sb ak rse kulit muka dia xde la rata or mulus kan..so, produk dia dh tukarkan kulit dia jd flawless ke cane?

    sori ak bukan nk bahan dia tp ak cuma tanya. kalau produk dia menjadi, nk jugak cuba. mne tahu kot serasi kan.

    0

    0
    • Anonymous says:

      upload la muka bru bgn tido or muka x bmakeupkn.. baru aku caye produk dia mnjadi.. klu kua pun kna pkai makeup 2-3 inci lg.. baik x payah..upload muka dh bmakeup.. pastu kta kulit mulus sbb produk dia pkai tu.. hurmm

      0

      0
    • cik bunga says:

      guna 360 laa

      0

      0
    • aku says:

      Kekadang product nie serasi ngan kita kekadang tk… cam aku pakai nie product tklah brp mahal… ramai sae berubah kulit licin jer… den baru aku rekomen ngan org lah cuma aku ckp ade kulit ok ade kulit tk ok so senang ckp ade berani tk…if kluar jerawat ke ape ke stop sudah jgn sambung. Tapi jgn lah salah kan org if jadi ape2. So kita tk payah lah ckp mcm2 nk puas kan hati try jer….

      0

      0
  6. ANGKAT IBU JARI says:

    Lawanyaaaaaa dia pakai tudung. Alhamdulillah. semoga terus istiqamah :)

    0

    0
  7. Peah says:

    Cantik dan mcm patung barbie.

    0

    0
  8. yea ker says:

    aishhh…nmpk sngat trick camera….tgk muka hubby dia pun nmpak flawless giteww…..;-)

    0

    0
  9. NASHA says:

    saye follow instag die. sebelum die launch purest tu, die pakai produk ni dari start muke berlubang. rasenye da 6 bulan die pakai, bile makin ok, die pn da berani upload gambar die tak make up semua. bile betul betul berkesan, baru die launch produk purest tu. tengok la ig die :)

    0

    0
  10. NASHA says:

    n ramai dah jumpa dia kat public tanpa make up, memang da flawless kulit muka dia. lgpun die takde masalah jerawat. die cume ade parut n berlubang je mukenye .. da mulus da :) die sesuai dgn produk tu la tu . alhamdulillah

    0

    0
  11. Anonymous says:

    cantiknya…subhanallah…tapi hubby dia mcm garang jek…hehe

    0

    0
  12. nana says:

    nmpk sgt camera trick ni..muka dia kan byk lubang2..ni flawless pulak

    0

    0
  13. turks says:

    Elai si muka hodoh dan berlubang ibarat kawah bulan. Elai muka bedak bertompok dan tak sekata. Ayuh, tunjukkan jari tengah kepada Elai.

    0

    0
  14. Cik Rini says:

    Subhanallah cantiknya awk Faezah Elai..sekali pandang, mcm anak patung yang memakai tudung pula. sangat comel dan cantik. semoga terus menutup aurat dan mendapat petunjuk hidayah dariNya.

    0

    0
  15. monalisa says:

    Faezah elai ni spesis Hanez suraya tu gak kan?? Tak silap aku dia ni pernah gaduh dengan bini (skrg ex ) husband dia tu…korang tak nak kutuk dia gak ke…Untunglaaaahhh….Bila rampas laki orang…bertudung…pergi umrah…upload gambar dengan anak2 tiri..terus ramai orang sayang….

    So, aku pun tunggu bila hanez suraya nak bertudung… Alhamdulillah….

    0

    0
  16. anon says:

    Org2 yg terlebih cantek ni selalu dpt pasangan yg tak lawa. tak adil pulak. …Syella kamaruddin, faezah, izzue islam, fasha, …

    0

    0
  17. Salena says:

    upload gambar ngan anak tiri??kepala hotak ko!! Ko tau tak yg anak tiri dia semua tinggal ngan dia?? Ex wife laki di yg meroyan tu konon dh berhijab tp buka balik,langsung tak amik tau pasal anak dia la.. Amik sebulan sekali jee laaa.. Jgn ingat ex ni semua baik,yg kawin dgn laki org jahat,mak mentua dia tak suka ngan ex dia sbb tu cerai.. Jgn pakai main ckp kalau tak tau monalisa

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Sekali ape pun muke dia, pakaian dia yang dlu, dia pun nak perubahan hidup. ,orang yang bodoh je xtahu nilai erti berusaha. ,pandai cakapkan orang, semua orang x sempurna. ,aishhh !.

    0

    0
  19. Ye ke says:

    makin cantik faezah ni menjak dia pakai tudung…lagi cantik dia bertudung…anak dia pn tersangat la comelnya…body faezah pn dh cantik..dh slim…

    0

    0