Written by AbangNara | May 20th, 2013

Menarik juga sekiranya Anuar Zain dan Dayang Nurfaizah bercinta sesama sendiri. Dua-dua masih single. Dua-dua masih mencari. Dua-dua suara sedap. Dan paling penting, dua-dua sama cantik dan sama padan. Tak gitu?

anuar zain

Semoga satu hari nanti, pintu hati mereka akan terbuka dan mana tahu memang ada jodoh di antara mereka. Buat masa ini, kita boleh mendengar gabungan suara mantap mereka di dalam album rakaman persembahan Anuar & Dayang Live At Dewan Filharmonik Petronas yang telah berlangsung tahun lepas.

anuar zain

Pasti album yang terhasil tinggi kualitinya. Kehebatan kedua-dua penyanyi ini memang tidak boleh dinafikan lagi. Jadi jangan lupa dapatkan album ini di kedai muzik berhampiran anda. 11 lagi gambar Anuar Zain dan Dayang Nurfaizah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Ryaniez Moments Photography.

anuar zain
anuar zain
anuar zain
anuar zain
anuar zain
anuar zain
anuar zain
anuar zain
anuar zain
anuar zain
anuar zain

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 responses to (13 GAMBAR)Anuar Zain & Dayang Nurfaizah Bak Pasangan Kekasih

  1. katmanacntiknye says:

    Tak boleh bla, statement abg nara, paling penting sama cantik dan sama padan
    Habis kalau yg tk cantik nak letak mana abg nara…^-^

    0

    0
    • Olga says:

      SORANG LAGI GAY SORANG LAGI LESBIAN SEPADAN SANGAT MCM PINANG DI HANCUR2 KAN

      0

      0
      • Lembu Gemok says:

        Mulut ko olga…takleh hancing lagi ker?

        apsal tak peluk rapat2 dan ketat2 dgn yang ni anuar? semoga bahagia kalau ON..nice~

        0

        0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          Anuar zain… tak payah la ko nak cover line… Rakan2 artis smua dah tau ko tu GAY! Kami tahu itu hak peribadi kamu… tapi memandangkan kamu ni artis, adalah tidak bagus untuk kamu meneruskan bidang seni ini, kerana ia akan mempengaruhi minda anak2 yang masih kecil..

          0

          0
        • perlu ke? says:

          Laa..ape masalah minah jambu ni..kampung gile..memang la dia gay pon tapi ape lak kena mengena mempengaruhi minda anak kecil.. kalau dia x gay pon belum tentu dia nak kau, tu yg ko meradang tu kan..hahaha

          0

          0
        • jangan nak memandai says:

          Anuar Zain tak gay ye uols..if gay takkan la ada girlfriend..tolong sket yer.,,dia pakcik aku,aku tau la dia gay ke idok..memandai je fitnah.Dulu Sheikh Muzaphar and Awal Ashaari pon korg ckp gay..SMS dah ada DUA anak okay..gay pala hotak ko.

          0

          0
        • anonymous says:

          rimas plak aku tengok rambut fringe dayang tu…. grrr…..

          0

          0
      • Olga says:

        ADA JE LAKI YG BRNAFSU KT LAKI DN POMPUAN KO JE YG XTAW

        0

        0
    • pondan lorong says:

      GELI MAK NENGOK U OULSSSS BERDUA NI

      0

      0
    • cute says:

      dagu dayang tajam semacam je woooo

      0

      0
    • K.A.A says:

      nara rasict pada org muka yg cantik je..

      0

      0
  2. komen saja says:

    wauu mmg sepadann….

    0

    0
  3. miss mong says:

    rambut dayang cantik

    0

    0
  4. gegurl says:

    better kahwin jer la ualls… serasi bersama kannn…

    0

    0
  5. akucikkiah says:

    comel

    0

    0
  6. Baby Jane says:

    ANUAR ZAIN? BLAH LA.

    0

    0
  7. komen saja says:

    ngrrrrrrrrr…..

    0

    0
  8. apernie says:

    Alaa.. kejap jangan judge book by its cover.. abang nara nie.. suka sangat laa…
    Hendon betol…. takder idea sensai ker abang nara? dah habis kutu?

    0

    0
  9. 012345678910 says:

    Firstly aku firstt :D ..
    dayang macam dah chubby sikit la..
    seram tengok muka u anuar zennn :(

    0

    0
    • nanabanana says:

      baru nmpk dayang mggu lps.. langsung tak chubby.. kurus keding sbnrnyer..

      0

      0
  10. nanabanana says:

    apa yg bak kekasihnyer?? over la u abg nara..

    0

    0
  11. bobo wanita says:

    dulu ngatkan abg nua ni ad standard tersendiri..tp pas tgk dia peluk2, hlg respect i..tipikal artis msia..kelaut..

    0

    0
  12. mat tajam says:

    aku memang dari dulu dah minat kat dayang ni..giler babas nya minat lah kiranya tp setahu aku dulu memang diorang pernah bercinta pun..x tau la kat mana silap nya akhirnya hubungan terputus di tengah jalan..hope kali ni cinta bersatu kembali..

    0

    0
  13. ini sume poyo says:

    hmm..ayat standard nara ~ sume yg bergambar dia akan kata “sama cantik..sama padan. x gitu?” walaupun x padan..tp bg abg nara…sumeeeee nyerrr padan belaka.

    0

    0
  14. sharifah sakinah ohhh pelisss says:

    kawin jelah … nk tggu apa lgi … dah berumur pun msg2 … toksah nk choosing sgt ! hoho

    0

    0
  15. adidas says:

    Ngape le anuar zain tak de keinginan nak kawen? Nak tunggu apa lg… Umur dah 40 an dah.. memilih n cerewet sgt kot! tp peluk orang lain sakan…

    0

    0
  16. lollyta says:

    dah cantik rambut dayang skang nih.. dulu bukan main berkarat.

    0

    0
  17. lollyta says:

    dah hilang respek pas si nuar peluk org bukan muhrim. dah sangap sangat kawin jelah. hadoiiii

    0

    0
  18. aditas says:

    kaki dayang knape? hitam2

    0

    0
  19. ............... says:

    Eleh..kapel jer la senang..masing2 pn sdg mencari….si nua pn umo dh meningkt…nk tunggu apa lagi….

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Bukan anuar neh taste dia mcm nora danish ke??amek je la nora danish tu..hihi

    0

    0
  21. zaf says:

    Mcm pasangan kekasih?? Mcm awkward aje..hehe..papepon x minat la bju dayang tu…n abg nuar lak ble nk kawin?? Cepat2 la menyangkalkan dakwaan yg ko nie gay…semoga mendpt JODOH cepat ekk…saipul bukhari ponn da dpt da…beribu ribu tahniah 10x…

    0

    0
  22. khairunnisa says:

    sangkaan ke Zaf? bukan laa..dia mmg gay daaaa…ex BF dia lelaki cina..ramai juga yg tahu pasal hubungan diaorg tu..cuba lihat persamaan antara anuar dengan lelaki gay yg lain..banyakkkkkkkk..hehehehehehe..

    0

    0
  23. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    wow..dayang dah makin cerah kt kulit die kat lengan, tangan & kaki. ape rahsie?

    0

    0
  24. naddy says:

    perhaps.. they are friends with benefits? *muehehe*

    0

    0
  25. Roundtable says:

    Anuar zain dah nampak makin berusia.dayang dari dulu asik pakai baju tkda lengan.umur makin menginjak…yang berubah cuma bentuk muka dan kulit yang makin putih.

    0

    0
  26. lan says:

    Mancung nye dagu

    0

    0
  27. maRnia says:

    Kawin je la… Dah lama Dayang menunggu tu. Mereka berdua ni rasanya sesuai. Anwar pun nampak macam tak sabar-sabar nak kawin. Kalau dah GF orang pun dia pelok lebih baik kawin cepat…..Umur pun dah meningkat. Duit pun dah banyak. Nak tunggu apa lagi?

    0

    0
  28. Anonymous says:

    anuar zain gay..?

    0

    0
  29. Anonymous says:

    anuar zain gay?..hurm..pape pon suke sore dayang..dr dlu..smpai skang..

    0

    0
  30. ratu77 says:

    anuar zain gay?pape pon suke sore dayang..

    0

    0
  31. suanne says:

    anuar zain memang suka sgt kat dayang nurfaizah…..dia penah bgtau adik saya masa dia kerja proton dulu (masa tu anuar zain dtg servis kete)…..

    0

    0
  32. fukeklaut says:

    diaorang lama dh kawan baik….kalau dayang ada function kat hometown dia kt kch, anuar zain kdg2 ada dtg.
    kalau ada jodoh apa salahnya.

    0

    0