Written by Bella | January 11th, 2016

Menghitung hari untuk melahirkan bayi kedua beliau,  sebuah majlis baby shower telah diadakan bagi meraikan Liyana Jasmay dan bayi beliau yang berada didalam kandungannya.

Majlis tersebut dihadiri oleh rakan rapat beliau serta beberapa rakan selebriti antaranya ialah Lisa Surihani, Erin Malek dan Intan Ladyana.

Berikut kami kongsikan lagi 13 foto sekitar majlis baby shower Liyana Jasmay dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Foto: Creative And Bright Moment


15 responses to (13 FOTO) Sekitar Majlis Baby Shower Liyana Jasmay

  1. amyra says:

    gelilah dah mak2 orang nak berduck face. kalau tak pose gitu takleh ek?

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      gemok si ally iskandar ni macm susuah dia nk dudok…kuruskn sikit la badan tu ..tk habis2 asek mencekek aje ape tk gemok !

      0

      0
      • minah jambu terlajak habis says:

        gemok si ally ni kt TV3 ni macm susah dia nk dudok …kuruskn lah badan tu sikit ! tk habis2 asek mencekek aje ape tk gemok !

        0

        0
  2. Anon says:

    Ko mndi bogel skali ngn baby ko ps2 men cucuk tw

    0

    0
  3. anak nogori says:

    anak ke dua pun buat majlis baby shower…. huntung larrrr

    0

    0
  4. Anonymous says:

    kenapa orang Melayu ada baby shower?

    0

    0
    • Johorean says:

      Aku rasa orang melayu malaysia suka buat babyshower. Aku jarang nampak orang melayu singapore buat baby shower.

      0

      0
  5. Anonymous says:

    Meluat ngan lisa surihani..baby org lain sebok je muke die.baby die smpan dalam gobok..heran lak aku ngan baby kau??

    0

    0
    • keladi hamsam says:

      Sukahati dia lah.. nak suorok dlm gobok ke, mesin basuh ke, peti sejuk ke yang ko bising2 apahal…

      0

      0
  6. anonymous says:

    bff xdatang ke???

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Asalkan tak makan pakai pinggan pampers sudah…

    0

    0
  8. Qu Hitam says:

    maaf bertanya..baby shower ni utk apa sebenarnya?

    0

    0
  9. CANTIK says:

    erin malek juga yg cantik…suke tgk penampilan beliau…sejuk mata

    0

    0