Written by Bella | January 25th, 2016

Selepas berbulan madu di London baru-baru ini, Marsha dan suami meneruskan lagi percutian mereka ke Italy pula.

Mereka sempat ke tempat menarik seperti Venice dan Milan. Wah, antara tempat wajib kalau menjejakkan kaki ke Italy, suasana di Venice cukup indah buat pasangan suami isteri yang baharu berkahwin.

Jom kita layan beberapa lagi foto bulan madu mereka di Italy yang dikongsikan oleh Marsha di akaun Instagram beliau dengan membaca entri ini sepenuhnya.

32 responses to (13 FOTO) Sekitar Bulan Madu Marsha Dan Suami Di Italy

  1. Mary says:

    Selamat beromen marsha.jangan main kat jubur tau haram hukumnya #sekadar menegur

    0

    0
    • Muz says:

      Aku rase dulu biasa2 je marsha ni..
      Betol la org ckp pompuan lepas kawin makin cantik!!
      Erin malek, ramona zam, marsha semua aku perasan lepas kawin lagi cantik..!
      Lahaiiiii nak kena kawin gak la camniiii

      0

      0
      • Anonymous says:

        makan hati uols beg dia. mcm beg kylie Jennab. Kak Kiah pon teringin nk pkai LV. tapi kelakar Dato Fakenil sebut ” lovoton ” when its ” Luwee Vetton” and si sotong tua AA sebut Luwis Viyuten kikikiki,

        0

        0
      • joyah pok pek says:

        diorg yang makin cntik lepas kawin nih sb laki sara bg duit mencantik melawa…kalau laki biasa2 makin selekah adalah

        0

        0
    • Wak Doyol English Hazab says:

      Macam ni la kalau orang muda, gi holiday. Sebab dah muda badan cantik takyah mekap, seluar sendat, boot sampai peha, baju sama satu family pun dah nampak sweet. Sebab apa? Sebab muda. Pakai apa nampak fresh.
      Che Ta?
      Aku tengok seluar Zain tu dah macam kondom ketatnya. HADOI. Belum masuk muka anak dia macam Bangla baru nak tumbuh kumis.

      Yang Che Ta punye la nak tunjuk aku ni sehebat orang muda.

      Tak boleh la Che Ta. Tak boleh. Kau tetap tua. Pakai la Chanel atas bawah.

      Yang muda seperti Marsha tetap muda. Kalau dia diri depan Eiffiel Tower pakai kaftan TETAPPPLAAAA dia nampak muda dari kau.

      Stop trying to look young Che Ta.. SEDIH.

      1

      0
      • Wak Doyol Konek Hitam says:

        jgn menghina pompan 40 tahun ke atas. sooner or later pun kau nanti tua jugak. tua!!!!! tak semestinya pompan 40an tak boleh bergaya sakan as long tak meluat sudahlah…………

        0

        1
      • Anonymous says:

        kau lagila sedih tak kemana2

        0

        0
      • Anonymous says:

        Kauu ni..nk kutuk che ta aku xkisah.kau kutuk lah dia tua bangka gayut ke apa.tp kau jgnlah kutuk zain sardin punya sluar ketat.dia kan duta minyak rugosa.myk utk mantap masa projek.kenalah pamerkan keberkesanan produk dia tu.lg satu yg aku xsuka..kau kutuk anak dia..anak dia mana ada misai mamak.pandai2 jer kau.baby jer ponn..dgn baby pun nak berkira.dah2..kau kutuk mak dia jer.

        Last but not least,Aku hrp kau terus istiqomah kutuk che ta aje.no zain.no anak dia.ok.

        0

        1
        • anonononon says:

          kau ni pun, sah2 die kutuk anak che ta yg berkereta mewah tu. xkn lah die kata baby bermisai. lojik sikit..

          0

          0
    • Anonymous says:

      kau gila eh

      0

      0
  2. honey says:

    cantik….make up ala kadar jak. semoga berbahagia hingga ke jannah

    0

    0
  3. ChickFlick says:

    Siapa haritu yg mulut rabak ckp “pergilah milan kerr london jer?? “. Come on now, put your feet in your mouth. #haterswillbehaters #loserswillbelosers

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      korang ni pagi2 buta dh gadoh huh ! tengok macm minah jambu ni cool aje..

      0

      0
    • milah sirus says:

      yelah….kalau dah kat England tu senang je nak jelajah negara2 Eropah yg lain…korang pun tak sabar2

      0

      0
  4. ChickFlick says:

    Takut tak tau pulak ni saje nak bilang yg suruh marsha “gi lah milan kerr” gambar kat atas tu dia gi Milan, Venice (which btw di Italy ok?) Takut tak tau nanti komen lg “gi la Milan kerrrr nama kan Milan”. Fool.

    0

    0
  5. sokmo says:

    marsha natural beauty…

    0

    0
  6. takpayaengatasangat says:

    Sangat cantik

    0

    0
  7. Juliet says:

    Alahaiiii….sweet and simple je. I liikkeee…

    0

    0
  8. seronok bulan madu kalau ada duit

    0

    0
  9. mrs pip says:

    sweet marsha …. simple ja … no propa ….. make up pun mcm very the nipis2 punya kan … natural beauty mmg mcm tu eh, no make required :) …..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Comel arr hubby marsha..i pon nak cari yg chubby cenggitu..how adorable romantic..mmg padan sesangsat korang tau..mmuuaahh..

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Bukan dia rampas boyfriend/ tunang orang ke? Kalau tak tunang lagi rasanya laki dia ni dah nak tunang dah dengan ex gf dia.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    BEAUTY & SIMPLE…TP LAKI MARSHA MMG KENA KEPIT MULUT KE…? SEKALI SENYUM DH MCM ANNABELLE..ALAHAI MAMAT KO TU X HENSEM

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Ni lah baru classss.walopun serba serbi simple..tp nmpak exclusivenya di situ.nama pun holiday..pakaian kena sesuai.bkn pegi prompt nite,gala dinner dgn bulu mata palsu bagai.hahahaa.

    Marsha.anda sungguh simple yet elegant!semoga cpt2 dpt baby.

    0

    0
  14. Juju says:

    Cik Ta kalau gi holiday dengan keluarga cam po photoshoot..nampak fake…
    Macam marsha dan suami ni…simple..light make up tapi nampak happy…

    0

    0
  15. sue says:

    simple sweet jer Marsha..mmg betul artis yg lps kawin nampak lagi cantik..kenapa ehhh???

    0

    0
  16. azrams says:

    Suker sgt tgk couple nie…xder melebih2. Dari majlis kahwin smpi la honeymoon..di doakan yang baik2 sahaja untuk mereka dan berbahagia hingga ke Jannah..

    0

    0
  17. Minah senget says:

    mcm iklan jenama LV jer…
    Sblum kahwin x mampu nak tayang Louis…
    dasar cukur!!!

    0

    0
  18. aalina says:

    Aku nampak marsha lebih “tertutup” berbanding che’ta. Semoga berbahagia marsha..

    0

    0