Written by AbangNara | October 17th, 2012

Abang Nara memang suka sangat-sangat dengan novel Budak Setan. Apabila filem Budak Setan dikeluarkan beberapa tahun lalu, diri ini agak kecewa dengan mutu filem tersebut. Namun kali ini Abang Nara excited kembali apabila LBS – Katerina akan ditayangkan dengan Maya Karin menjadi heroinnya.

lbs 2 katerina

Pastinya peminat novel LBS akan teruja untuk melihat kehebatan Maya Karin membawakan watak Katerina. Daripada trailer yang dikeluarkan, Farid Kamil dan Maya Karin nampak seperti satu gandingan yang hebat.

11 lagi gambar Maya Karin dan Farid Kamil dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar portal OhBulan.

lbs 2 katerina

lbs 2 katerina

lbs 2 katerina

lbs 2 katerina

lbs 2 katerina

lbs 2 katerina

lbs 2 katerina

lbs 2 katerina

lbs 2 katerina

lbs 2 katerina

lbs 2 katerina

52 responses to (12 GAMBAR)Farid Kamil & Maya Karin, Hero Heroin Filem Lagenda Budak Setan 2 – Katerina

  1. Ayu says:

    Hoyehh! Can’t wait!

    0

    0
  2. JoyahJinki says:

    best ke maya karin berlakon ye?
    sorry, tak minat la dia..

    0

    0
    • roxannacash says:

      dia cantik, simple dan lakonan dia pun ok cik joyah…

      0

      0
      • JoyahJinki says:

        bkn pa, joyah tgk dia belakon dlm ombak rndu x best mana pn..
        tu pasai la..
        macam tu rupanya ya.
        lain org lain taste kan..

        0

        0
    • nenas says:

      i do not like fazura that much, but i love her acting in LBS 1!
      nampak very real.
      fazura is the best actress who can fit with katerina’s acharacter.
      serious. so sad actually.

      0

      0
      • hunny says:

        btl i setuju..karektor katerina sesuai dgn fazura..masa dia berlakon dlm LBS1 mmg terbayang katerina mcm tu.
        knp ler dorang tukar kan..huhu sedih la.
        x sesuai la maya karin tmbh2 pakai rambut pelesu gitu..

        0

        0
      • produksi says:

        dengar cerita produksi yg buat cerita ni tak nak ambil fazura sebab dah serik. fazura ni bajet diva. masa tu dia masih gf TMJ pastu nak berlagak mcm queen dekat set, arah org sana sini. minta itu ini mcm dorg tu dibayar gaji utk jd hamba abdi dia. dengar cerita skrg dah kena dump dgn TMJ, pada muka ko fazura, baru tau langit tu tinggi ke rendah.

        0

        0
      • Anonymous says:

        i sokongggg….

        0

        0
    • Anonymous says:

      x minat dahlah….

      0

      0
  3. Anonymous says:

    kenape org tua jd heroin? helloooooooooo

    0

    0
  4. observer says:

    nak fazura…. huhu

    0

    0
  5. neyna says:

    Farid kamil.. Perlu kah tenung2 kak maya sebegitu rupa? Sempat je Diana Danielle tinggalkan engko…..

    0

    0
  6. naima says:

    sexyyyyyy..auw!

    0

    0
  7. nicky says:

    sori lah..farid kamil n maya karin x reti belakon la..

    0

    0
  8. . says:

    Maya nmpk cantik…

    0

    0
  9. papejela says:

    lagi suka kalau katerina tu fazura…sebab katerina dalam novel kena sangat dengan fazura…

    0

    0
  10. kak ngah says:

    maya karin + farid kamil = xsesuai..(sbb maya nmpak matured dr farid)
    lisa surihani + farid kamil = much better (same2 nmpak muda)

    0

    0
  11. abg mat says:

    alahai nenen leper…

    0

    0
  12. haH? says:

    maya nampak tertonggek!

    0

    0
  13. mixgirl says:

    maaf ckplah lisa surihani blakon mcm kayu…dan npk sgt dibuat2…air muka pn x mgambarkan phayatan yg baguss…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Dah dah dah sudah sudah lisa lah maya lah fazura lah.. Biar jer aku berlakon… Hahahaha.. Juz kiddin..

    0

    0
  15. Airit's Fan says:

    Izara please…

    0

    0
  16. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    ape2 pon lisa bini yusry KRU jugak lah yg jambu belom ada pelakon lain yg leh chelen lagi kejambuan lisa lov u lisaaaaaaaaaaaaaaa !!

    0

    0
  17. adik maya karin says:

    akak saya maya karin ni ada AURA……..!!! dulu jadi izzah pon kne kutuk…jadi katerina pun kne kutuk… tapi tgk lah nanti…meletop jugak! sbb maya karin ni lain dari yg lain. i teruja….sangatttt nak tgk katerina versi maya karin!!! dia sweet, lovely…..mmg maya karin tua tapi eloklah matured…xperlu suntik2 muke tu…. farid sesuai ngan maya..sama2 nmpak matured… kalau budak2 sekolah yg couple2 suke la izara la..nelopak la…tasha shila la..lisa surihani lah…hahahhaha… love maya karin forever!! humble and gorgeous everytime! teruja..teruja!!

    0

    0
    • angel says:

      maya karin blak0n bztt,n she mmg ekslusf,X byk ctr g0sp n bgduh sni sna laa sgt..X mcm plak0n muda,bru mng 1 anugerh dh nk kc0h2,mlula ckit sma Maya ni,hek3,palk0n yg seni0r cm maya n fasha ni,Xde pun nk mer0yan klw X menng,yg c anzalna jlezkn c neelofa,n tasha shila yg tetiba meNANg toe,wt kecohh jk,lak0nan blum trbukti,Xde papa nk dbbgakn,eyy malula ckit kt Maya n Fasha t0e,

      0

      0
  18. nenenleper says:

    ok je maya karin jadi katerina. korang nak bising2 apesal…filem dah dibuat…dari trailer boleh 10jota ni aku rasa…. xnafikan maya ada aura….tapi dia ni xder specific fans kan….sbb she is malaysia sweetheart..means….maya karin is person that u dont have reason to hate her…sbb dia pndai jaga diri dan xkacau idup orang pon. hasil kerja pon bagus. banyak improve. suka maya karin. dan SOKONG MAYA SEBAGAI KATERINA !!!!!!!!!! yeahhh

    0

    0
  19. maya katerina says:

    aku suke…aku suke…aku suke….aku suke….. filem2 maya karin slalu ada impak tersendiri!

    0

    0
  20. nyah tetek says:

    maya dan farid memang serasi bersama teringat kat diorang masa jumpa kat tayangan perdana anak halal kat uitm dulu..sume cantik espeseli fasha..satu je tak cantik masa tu..minah emcee muka kampung pakai bedak 10inci sore terpekik mcm org nak mamposs..ntah hidup lagi ke tak minah emcee tu….

    0

    0
  21. I used to be suggested this website by my cousin.
    I’m not positive whether this post is written by him as nobody else recognise such specific about my difficulty. You’re
    amazing! Thank you!

    0

    0
  22. LULU LALA says:

    bodoh punyer AKU TERIMA NIKAHNYA …

    0

    0
  23. nhar says:

    harap best la citer ni…..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    heroin tak best… kerana maya karin aku tak pernah tengok filem ombak rindu… dan sekarang aku tak mo tengok filem ni…. cakap melayu pun pelat ada hati nak jadi gadis kampung….

    0

    0
  25. mizz says:

    fazura lbh sesuai kot jd katerina…rosak plan aku nak p tgk cite ni…bc novel jelah…

    0

    0
  26. Very nice article, totally what I was looking
    for.

    0

    0
  27. sayarin says:

    tah ape2 komen smua kat atas ni . keje nak kritik org je , jeles lah tu kan . eeeee pg lahh jaga laki kau tu kat rumah . dasar typical malaysian . korang soooo malaysian . kesian…

    0

    0
  28. Useful information. Fortunate me I found your site by accident, and
    I am shocked why this twist of fate did not happened in advance!
    I bookmarked it.

    0

    0