Written by AbangNara | February 5th, 2014

Tasha Shilla memang seringkali dikaitkan dengan ramai lelaki di luar sana. Kalau dulu pemain bola sepak kebangsaan, Mahali Jasuli dikatakan bercinta dengannya, kini seorang peninju Muay Thai pula dikatakan mempunyai hubungan dengan si cantik manis ini. Menariknya kali ini Tasha Shilla tidak segan silu berkongsi gambar dengan si peninju yang bernama Hans ini menerusi akaun Instagramnya.

hans tasha shilla

Malah ketika menjalani penggambaran di Korea baru-baru ini, Tasha Shilla telah berkongsi gambar di bawah dengan caption yang menampakkan sedikit kejiwangan. Adakah Tasha Shilla memang benar-benar bercinta dengan Hans atau sekadar teman tapi mesra? Caption yang ditulis ialah:-

Sometimes the people who are thousands of miles away from you can make you feel better then people right beside u

hans tasha shilla

Di dalam gambar sambutan hari jadinya baru-baru ini juga, Hans hadir dan kelihatan sangat mesra dengan Tasha Shilla. Malah ketika mengikuti aktiviti senaman di taman KLCC, lelaki ini turut dipeluk mesra oleh Tasha. Nampak gaya memang mereka berdua dalam fasa percintaan. Sama-samalah kita nantikan pengakuan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Pulau Pinang tempat makan terbaik 2014

hans tasha shilla
hans tasha shilla
hans tasha shilla
hans tasha shilla
hans tasha shilla
hans tasha shilla
hans tasha shilla
hans tasha shilla
hans tasha shilla
hans tasha shilla

79 responses to (12 GAMBAR)Tasha Shilla Sambut Hari Jadi Dengan Kekasih Baru?

  1. spongebob says:

    pathetic..retis suam2 kuku kaki gajah…sekian terima kasih

    0

    0
    • jj says:

      i saw sakinah with baju nampak ketiaknya.. its okayyy.. sakinah tahu hukum agamanya konon!

      0

      0
      • Anonymous says:

        jenuh la tasha shila nak islamkan mamat ni.. tp di mana islamnya tasha shila? islam pada IC.. tp pakaian? waalahualam..

        0

        0
        • Bibiyana says:

          ini mesti jumpa kat disko. nampak muka dah tau. lelaki kaki clubbing dan kaki goyang. alahai nasib penari tiang.

          0

          0
        • Next ??????? says:

          konfirm hanya 3 bulan mampu bertahan !!!!!
          hahahahahahaha

          4×4=16

          0

          0
        • Hanna Mastura says:

          eeeeeiii.. gelinya lelaki bertatoo mcm tu.. abang jgn ada tatoo.. mas tak suka.. geli tau.. kotor pulak tu..

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          aku teringat ada satu video klip budak thailand kot tak silap aku yang gigi takder…dua orang budak gigi takder nyanyi lagu Nothing On You-Bruno Mars ft BoB tu…mamat ni muka sama cam budak tu..hahahah…

          btw..ni ke lelaki pilihan ko shila oii???dgn bertatunya…ko ingat ni Jebat ker?adoii haiii..satu hal lak nak kena hilangkan tatoo mamat tu kalau ko jadi kawin dgn dia…ke tak buang????hurmmmm…artis suam2 lembu!!!!

          0

          0
        • Linzy longkang says:

          lantaklah kat mana dorang jumper pon asal menjadi, ko nak jeles ko hader? Rembesss gak mamat nih baru jadi retissss mcm nih

          0

          0
        • Bedah Bisu says:

          Nyampah aku dengan pengomen pengomen Nara ni yang guna Agama nak hentam Tasha.

          Korang tu sendiri letak Agama Islam dekat hujung kaki, lagi nak complain.

          0

          0
        • Manusia biasa says:

          Beriya pegang papan “Sorry, i’m taken”.
          Tapi bila tanya tgh bercinta ke, tak pernah nak mengaku. Zzz

          0

          0
        • Maria Mersadis says:

          lg handsome boyfriend dier nie dari muka Nabil

          0

          0
    • Bikin panas says:

      tangan ada tatoo, muka buruk…itu yang ko minat buat suami…hentikanlah

      0

      0
      • Ini Semua Poyosss says:

        macam kera dapat bunga.
        muka cam ni tunjuk satu dunia.
        retis malaysia. please la…grow up.

        0

        0
      • Bedah Bisu says:

        Baik yang ada tattoo satu badan daripada nama je ISLAM tapi berhati busuk.

        Aku rela aku kahwin dengan yang ada tattoo asalkan dia baik orang nya.

        0

        0
    • Kak Jemah says:

      saper pulak jantan ni…..kacukan mana pulak? kaki licin kalah mak jemah waktu muda2. macam ayam togel…

      0

      0
    • Olga says:

      suami Linda Onn lagi 10x hansem…. :D

      0

      0
    • Olga says:

      XDE RETIS LAIN KE NARA?RETIS TIANG JAMBAN JUGAK KAU POST KAT SINI

      0

      0
  2. LESONG says:

    menyampah si bibir nipis nih. get lost!
    dan get lost jugak sape yg x suke komen aku nih.
    huahuahua!

    0

    0
  3. mak mentua says:

    cari buipren org thai senang nk g bcuti kt danok

    0

    0
  4. i love abang Jebat says:

    lawa lagi tatoo abang Jebat.. hahahaha

    0

    0
  5. ahkak says:

    Tatoo kah itu..?

    0

    0
  6. gegirl says:

    sama spesis dengan sharifah sakinah.. tak malu ke dengan marsha milan? pakaian marsha tu lagi laboh and longgar berbanding sharifah sakinah and tasha shila tu..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    xde ape yg perlu dibanggakan..next! ;p

    0

    0
  8. peanut says:

    ada tattoo… klau msuk islam camner nak buang? shila, baik ko cari lelaki lain..

    0

    0
  9. saya ok jer!! says:

    oh. abang JEBAT FOO.

    0

    0
  10. manusia biasa says:

    pakaian dia, sosial life dia, penampilan dia..sangat2 memalukan..
    kalau adik aku ni dah lama aku siku kan (annoyed)

    0

    0
  11. Anonymous says:

    cari le org lain tasha oiii…nk kate ensem x jugak…kt mane y menariknya tu…aku tengok pn x selera..dh la tu tattoo bkn main banyak…kalau tasha pilih dia ni lagi hanyut la nmpknya tasha ni nti..skg pn tengok dh hanyut..seterusnya akn karam….

    0

    0
  12. Anonymous says:

    bangga sgt ke si tasha ni tayang kt org ramai pak we dia..nk kata ensem x jugak..kalau mcm ni nk wat laki..buang karen jer la…

    0

    0
  13. gigi emas says:

    Sure dah lohong kena main dgn kekasih2……..

    0

    0
  14. tasha y bongok says:

    nk kata ensem x jugak..mcm laki myanmar ad la aku tengok..tangan ad tattoo…mulut dh mcm johan asari..tengok muka dh sah kaki clubbing laki ni…

    0

    0
  15. Felixia Yeap says:

    Kalau posing tak lentikkan dada tak sah ke?

    0

    0
  16. pinggan corelle says:

    makin banyak ulamak islam ahli3 agama dah kembali ke sisiNya..banyak juga tanda2 kiamat dan dunia akhir zaman..bila tgk gaya hidup mereka2 diatas terasa seram sejuk teringatkan amal ibadat diri sendri pun masih belum cukup..moga insan2 diatas diberikan Hidayah olehNya sebelum terlambat..dunia yang fana ini tiada yg kekal abadi..peringatan untuk semua..

    0

    0
  17. timun says:

    Sometimes the people who are thousands of miles away from you can make you feel better then people right beside u…sooo suwiiit…..uweekkkk…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    aku tengok pic pompuan y kt atas tu kecuali masha dh mcm pompuan pelacur…tu semua pompuan pelacur dari mlysia y nk cari ayam jantan thai..

    0

    0
  19. farra says:

    nape sume nmpak menggelikan dlm gambar ni…mmg pesen mekap rupe pondan ke? yg jantan kene kening ala2 nedim ke?siyesly, korang nmpak kotor n busuk, berlengas nengoknye..

    0

    0
  20. hans says:

    perghh badan tasha power… melentik..idaman lelaki

    0

    0
  21. konpiuh says:

    tapi tgk gmbr bawah yg pkai tshrit merah tu cm biasa je..kurus plk

    0

    0
  22. sickla says:

    dari seorang gadis foodcourt ke pelokon pelem…tasha meniti dari satu tangga ke satu tangga…dari watak tempel2 lan ke watak lempeng2 ngann….namun…tasha si gadis foodcourt yg dahulu… masih lgi tasha si gadis lempeng yg sekarang……..so pathetic….demi masa sesungguhnya manusia itu sangatlllaaa rugiii…..

    0

    0
  23. abc says:

    tu diaaaa..parti sendat dan ketat..yg terbonjol nampak bulat..yg patut ditutup dibagi lihat

    0

    0
  24. Bedah says:

    Sabai Sabai!!! Made in Thailand…
    Jah.. kira foreigner la jugak tuh *walaupoonnn*

    0

    0
  25. semua yg ada akal nak kutuk.korg tu bersih dan suci sgt ke?hina dan aib org korg nmpk.keji dan zalim korg,pandai plak lindung.Subhanallah.if sesama Islam,nak tegur boleh tp biar beradab.bkn main sembur.korg kutuk sbb korg x de apa yg dia ada,kan.cuba tgk pasangan korg.cantik dan hensem sgt ke?clean n fresh ke?korg yg mengutuk nie semua,semuanya jahil.igt!korg tu melayu.adab kena tip top.jgn samakan diri dgn…….pandai2lah korg fhmkan sendiri.Salam!!

    0

    0
    • saya says:

      Btul tu tak baik ckp mcm tu pelacur lah ape lah..mmg lah pakaian tu mcm ape but ade mata tgk ade tinge dgr ade mulut diam dan isghtifar doa untuk mereka agar mereka tu berubah dan ade jari tu jaga jgn picit kat keyboard dgn perkataan tk baik…kita hanye manusia biasa…nk nasihat nasihat lah ngan baik. Tk perlu mencaci…

      0

      0
  26. budakbaik says:

    dunia sekarang..

    0

    0
  27. bangang punya artis says:

    artis sendu yg ntah hape2….
    punya la ramai jejaka malaysia yg hot2 hensem2, mamat thai bertatu jgk yg ngko pilih…kote sedap kot….pfttt~!

    0

    0
  28. silat kucemm says:

    Muay Thai tu yg mahal n jd x faktor tuk dier tertarik kot. Mlm2 blh berlatih muay thai atas katil sblm tido, kan unik tuh.

    0

    0
  29. PicadiliStop says:

    artist kampungan yg culture shock..ramai la artist yg berasal dari kampung tapi tak mcm kau ni..haishh..letih! tak larat nak tgk drama2 murahan dgn bf kau yg berselirat tattoo tu..

    0

    0
  30. miera says:

    salam….kowg nk share ckit cmne nk wat income thru advertising…kowg juz click kt link nihttp://stayreward.com/index.php?share=102832 n register…ble kowg register je u will get 25USD n ble wat complete each task u will get 10USD….yg paling best every end of the month boleh withdraw duit!ni bkn scam ok!xyah nk byr2 juz register n complete the task je…xrugi pn klu try kn…hii

    0

    0
  31. minah jambu merah biru says:

    hensem ! minah jambu bekenan betol tengok muka dia yg macm babyface ni hehe…tahniah Tasha dapat jantan hensem ! ingattttttttttttttttttttttttttt tanshaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jangan sampai kena bodoh2 ngan jantannnnn ok ! lov uuuuuuuuuuuuu…mateair mateair jugak ehhhh otak mesti nk kena berjalan ngan lancar ok !

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      makin tonggek pulak si Tasha ni minah jambu tengok ade ape2 ke ? hehe jangan marah eh minah jambu gurau2 aje jokeeeeeeeeeeeee hehe… !

      0

      0
  32. zul says:

    aku rasa hensem je pakwe tasha nie ..tatoo ye pun best ..suke je aku tengok..tapi kalau aku nak buat memang taklah..

    0

    0
    • Kaira says:

      ayat kau ni macam GAY jer…ke kau ni perempuan ?

      0

      0
    • minah jambu merah biru says:

      tu tatoo betol ke tattoo main2 je ? tengok macm tatoo betol…tengok lagi skali macm tattoo main2 je…eh susah la minah jambu nk teka2 cngini huh ! kalau tatoo betol pon ape salah nyeeeeee dh terbuat nk buat cmana kannnnnnn !

      0

      0
  33. tasha shallow says:

    mmm…perluke tasha mendada sbegitu skali? nak tunjuk dada tu dh besar ke?

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      perlu ! dada dia cantek pe ! kalau pompan ambek gambar bongkok kn badan mana cantek ! kalau ambek gambar tegak kn badan cngini baru lah cantekkk tk gitu hehe..

      0

      0
  34. mimi says:

    Muka suci la pakwe dia,.hensem kot..tapi…..wkwkwkwkwk
    Bye tasha aku tak minat kau dah

    0

    0
  35. Abang Nara says:

    Aku rasa Lady Gaga lagi sopan dpd kau! Insaflah Tasha Shila….

    0

    0
  36. Kaira says:

    seksi giler baju pergi sambut birthday, ingat cantik sgt ke pakai baju macam tu. macam nak pergi mandi jer…geli dowh, lelaki tu orang thai ker ? ni nampak gaya bukan Tasha yg akan didik lelaki tu…lelaki tu akan didik Tasha.

    0

    0
  37. zaza says:

    boleh ke lelaki ni membimbing isteri dia ke jln yg benar?
    sorry la..skeptikel cket.ckp cm ni sebab nmpak byk tattoo kt badan dia. yelah, korg akn kata bersangka baik jelah… tp nthla..tk mungkin kot laki cmnie ajak isteri dia sembhyang jemaah lepas kawin nnti.

    0

    0
  38. MAXMORA says:

    sudah2 lah wahai artis pompuan..tukar jantan update..tukar lagi..update..seronok benar ke ramai2 berjantan tu..siapa yang rugi? awak juga lah ..dah lunyai..kawin tak! apa pun tak..

    0

    0
  39. Anonymous says:

    tahniah tasha

    0

    0
  40. Cindai says:

    Aku tak rase laki tu nak kat dia. Laki tu cuma nak seronok je. Tasha tu je yg perasan. Tapi rasenye tak lame la diorg ni.

    0

    0
  41. Cahaya Borneo says:

    eh..bukan ke biasa nya di adakan doa selamat atau kenduri k’syukuran ke? uit..tak paham la!!

    0

    0
  42. Anonymous says:

    lentik…perghhhh ngah muda semua cantik…untung…
    sapa yang gemok kat sini angkat tangan…

    0

    0
  43. anon says:

    When comparing one thing with another you may find that one is more appealing “than” another. “Than” is the word you want when doing comparisons. But if you are talking about time, choose “then“: “First you separate the eggs; then you beat the whites.” Alexis is smarter than I, not “then I.”

    0

    0
  44. Anonymous says:

    gambar clubbing tu…aku ingat kan puaka rupanyer minah2 la

    0

    0
  45. gadis simpati says:

    Nasib ko lah tasha shila…klo ki kawin dgn dia..klo dia xpuas compom ko kna tinju dgn dia………..hahahhahahahhah :-P

    0

    0
  46. miss oppssss says:

    KEJAP… KEJAP.. tu tatoo ke bulu???????

    0

    0
  47. serena says:

    Wow….geng2 tasha ni semuanya bermini skirt, hebat….tapi dia ni puteh ke gelap?

    0

    0
  48. Anonymous says:

    Bila dia putus ngan Mahali Jasuli?

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      kelmarin la agak nyeeeeeeee……mahali tu pon hensem jugakkkkkk kalau tengok muka dia dekat2…dia putus pasal mahali tk dapat masok kn gol pertama masa menentang team mana eh ? eh dh lupa la minah jambu ! tiu la sebab2 Nye kenape Tasha putus ngan mahali…helo mahali ! lain kali main bola tu betol2 ok ! jangan nk pandai tendang aje nk masok kn gol tk tau huh !!!

      0

      0
  49. zikir fikir says:

    hmmm esok esok bila dah bertudung…masyarakat melayu kampung yang mengutuk kat sini akan cakap..berubah dah dia ni…muka alim la ahli syurga la berubah dah….puji melampau. tapi hakikatnya ramainya berubah di sebabkan nak menutup kisah silam di mata masyarakat….

    respect kalau artis macam heliza.. di jaga aurat dan agama dari mula jadi artis sampai skrg…artis macam ni la baru kita nak kata alim…ahli syurga…yang layak memberi motivasi kepada para remaja sbb imej bersihnya dari mula jadi artis sampai skrg….

    peace yo !

    0

    0
  50. airliur says:

    PEREMPUAN2 DLM GMBR NI AKU TGK SUME PAKAT TAYANG TETEK…

    0

    0
  51. WAFUPAFU says:

    bia la owg nak cakap apepon…asalkan diaorang hepy,,,, sweet couple je aku tengok…walaupun tangan dia banyak tatoo, if dia peluk islam, tatoo ni xpayah buang pon,,,x caye try tanye para alim ulama tengok…

    0

    0
  52. […] (12 GAMBAR)Tasha Shilla Sambut Hari Jadi Dengan Kekasih Baru? (75) […]

    0

    0
  53. wak jawa says:

    Bertatoo semasa dia jahil belum Islam. Bila dah Islam biar aje tatoo tu. Takkan nak siat kulit dia. Saya berdoa Tasha yang dilahirkan Islam akan menjadi muslim sebenar dan dapat membimbing Hans. Amin.

    0

    0
  54. wanita happy says:

    Biar cari laki yg bole bimbing kita ke jln yg benarr

    0

    0
  55. wanita happy says:

    Biar cari laki g bole bimbing kita ke jln yg benarr

    0

    0