Written by AbangNara | September 30th, 2013

Fuiyooo~~ Memang gorgeous dan cantik sangat-sangat Rozita Che Wan di hari bahagianya. Ini baru majlis merisik nie. Tak dapat bayangkan betapa menawannya Che Ta di hari pernikahannya kelak. Confirm 20 30 kali ganda lagi meletop berbanding yang ini.

rozita che wan

Tambah meletop apabila Che Ta menggunakan khidmat jurugambar Annas Easkey. Rasanya semua orang tahu kehebatan si Annas ini. Memang bertambah cantik dan berserilah Che Ta kita nanti. Tak sabar wei nak tunggu diorang berdua kahwin.

rozita che wan

Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis merisik Rozita Che Wan dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Instagram Annas Easkey, Man Kajang dan Qudyn.

aircond murah

P.S: Telekung travel kembali lagi! Dengan warna terkini dan sangat sesuai untuk cik diluar sana yg sering travel ke sana sini.LIKE Facebook Gudang.my untuk info lanjut dan sebarang pertanyaan.

rozita che wan
rozita che wan

rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan rozita che wan
rozita che wan
rozita che wan

Baca Yang Ini Pulak:-

156 responses to (12 GAMBAR)Sekitar Majlis Merisik Rozita Che Wan & Zain Saidin

  1. papamok says:

    PEHH..
    baju merisik ke itu? baju kawen, baju nikah camno plak? DIVA betul ko eh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 191 Thumb down 6
    • Anonymous says:

      gambar last skali tu macam nak drill dinding je. haha!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 312 Thumb down 5
      • amoi says:

        Dasat gila baju merisik cmtu..hahahaha..xpe cikta..pakai je lah..nnt masuk dlm kubur, kain kapan jugak yg akan balut badan ko :P

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 198 Thumb down 15
        • kikilala says:

          merujuk entry bang nara sblm ni: zain merisik untuk mengetahui rozita sudah berpunya ke belum.. alahai. alangkah membazir + BODOH. dah bercinta satu malaya tahu, masih timbul persoalan macam tu..

          p/s: ce tengok tangan che ta dalam gambar last tu.. ish ish nmpaknya pakaian ketat che ta tak mampu menyorokkan ketuaannya u olls.. hekhek :P

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 217 Thumb down 9
        • Fahrin Ahmad says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 31
        • Aaron Aziz says:

          Saya masih hidup, saya masih hidup!
          klik saya.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 6
        • Mashi says:

          kata nya tak tunang.. so i assume itu majlis risik dan tunang… unless kalau dia nak buat majlis tunang.. so itu mungkin membazir duit.. menggedik nak abiskan duit..heh

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
        • Aaron Aziz says:

          Aaron kahwin pun takde bising macam ko..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 8
        • Betik Tua says:

          nenek memang tak berputus asa. tetap nak berkemban juga…walaupun leher nenek dah berkedut, kan? :-/

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 3
        • Ayam says:

          tipikal RCW; pose senget & tonggek. next?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 0
        • Mak Jemah says:

          Wow, terpesona mcm anak dara tau dia………………………………………….dari belakang !!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
        • Nporkumala Kebaya says:

          pasnie keluar cerita ” Ramai VVIP bunuh diri ” . Please lah , Che Ta tu dh senja k , dah maghrib dh pon , nk tunggu msuk isya’ jer !!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
        • Wawa Zainal says:

          Whateverr~

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • anti ketat says:

          cantik apanya cik ta tu… depan belakang menonjol2 terjojol2…eee mengelikan…. ..ketat sna sini…bwak2 la berubah umo dh smkin senja dh tu….

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • epan says:

          giler mantap cek ta! hasihh terliuq aku

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Whiteboardmarkermerah says:

        HAHAHAHA Geli hati sungguh aku baca comment tu. On the spot. Memang sangat tepat sekali description. HAHA

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
      • che ta si penggerudi says:

        hahahha..betul..
        tetek pun dah elok duduk situ..boleh la gerudi 360 darjah..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 3
      • Anonymous says:

        Kehkehkeh……drill dinding…..lawak2….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 1
      • nino says:

        Sekarang umur berapa…tunggu 5 tahun lagi…hihihi..zain awak karang 40 dia dah 60 tau…jgn nak meroyan nanti..hihihi apa pun tahniah ye

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
      • ssandara says:

        Giler ahh merisik pon venue dah kat carcosa seri negara. Silap2 majlis kawen kat istana negara dah. Hailaa artis!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
      • nama aku ? says:

        agak agak berlubang tak dinding tu ? haha ..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
      • laha betol says:

        bahahah…ni memang lawak…menguling aku gelak…haha..dril dinding..ahhaha

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • mojo says:

        boleh terpancut ke dinding

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • momok says:

      Gambor last tu mcm che ta nak gerudi dinding daaa…adehhh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
    • miss mong says:

      gmbor no 2 mmg cntik..tp gmbor last tu hbs sgala kedut kt tgn cik ta timbul.huhu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
    • amin says:

      Gambar last tu mcm che ta nk gerudi dinding daaa…. Are u ready??? Tebuk!tebuk!tebuk!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 1
    • n says:

      merisik je? ingat td nikah..sebaik nya nikah la trus kan dr bt majlis mcm ni..lagi pn CikTa kan dah berumur..jgn la rasa muda sgt CikTa..malu kt anak2 tau..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 0
    • tata titi tutu says:

      pungkok tu tak boleh nak tonggek lagi ka..esh che ta..
      malu sikit aih..kalah anak dara dah ni..dah tua bangka tu..buat apa yang patut dah la..ini bru merisik..baju n cincin kalah org kawen..

      1×1=1

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 4
    • anak pAk Din says:

      tangan dah rupe jari mak lampir dah…. seram gitu… tetek tak beragak….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
    • ntahpape says:

      dulu masa awal2 rcw ni berlakon cite apa ntah..(x ingat) dengan rosyam nor.. minat betul kt dia.. muka dia natural beauty.. mase tu ttanya2..sapa popuan ni..lawanya.. walaupn aku popuan..aku ttp tertarik dgn dia..tp skrg ni….mmmmm… xnak komen la..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 1
    • nickname baru says:

      perghhhhhh tua2 pun merisik ka? DIVA.. mengancam baju merisik dia

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • neelopeh says:

      Nara cakap :

      “Tak dapat bayangkan betapa menawannya Che Ta di hari pernikahannya kelak. Confirm 20 30 kali ganda lagi meletop berbanding yang ini.”

      Aku pun sebenarnya tak dapat bayangkan betapa seksanya di akhirat nanti. Confirm bukan sahaja 20 30 kali ganda meletopnya.. beribu kali ganda meletop pum pang pum pang bak mercun thurdercats atau kebakaran kilang gas silinder seksanya nanti..

      Ya Allah.. aku pulak insaf dengan kenyataan diri sendiri.. aduii…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 3
      • X baik tau says:

        Aku bukan nya peminat RCW nie. Tapi, apa lah hak kita nak kata tentang akhirat? Mana lah kita tahu masa depan dia. Kot2, dia berubah lepas kahwin dengan Zain nanti. Berhijab sempurna, mati dalam Islam. Siapa lah kita nak membayangkan azab akhirat RCW nie. Takut2 menjadi fitnah, kita pula mati sebelum sempat meminta maaf kat RCW. Kita pula yg meletop di dunia “sana”. Kata imam Al-Ghazali;
        1. Jika berjumpa dengan kanak-kanak , anggaplah kanak-kanak itu lebih mulia daripada kita. Ini kerana kanak-kanak ini belum melakukan dosa, sedangkan kita entah berapa banyak berdosa sesama manusia dan kepada Allah s.w.t.

        2. Bila bertemu dengan orang yang lebih tua, anggaplah mereka lebih mulia daripada kita. Ini kerana mereka sudah lama beribadat dan sudah banyak pengetahuan dan pengalaman daripada kita.

        3. Jika berjumpa dengan orang alim, anggaplah dia lebih mulia daripada kita. Ini kerana dia mempunyai banyak ilmu yang telah dipelajari dan diketahui daripada kita.

        4. Bila melihat orang yang jahil, anggaplah dia lebih mulia daripada kita. Ini kerana dia membuat dosa dalam keadaan dia jahil. Sedangkan kita membuat dosa dalam keadaan kita mengetahuinya.

        5. Jika melihat orang yang jahat, janganlah anggap kita lebih mulia daripada dia. Ini kerana mungkin suatu hari nanti dia akan menyesal dan insaf serta bertaubat atas kesalahannya.

        6. Apabila bertemu dengan orang kafir, katakan dalam hati kita bahawa mungkin pada suatu hari nanti dia akan diberi hidayah oleh Allah dan akan memeluk Agama Islam. Maka segala dosanya akan diampunkan oleh Allah…sedangkan kita…..

        =)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 117 Thumb down 4
        • NahinNahin says:

          Suka sangat baca komen positif macam ni..xpayahlah nak pandai2 agak dia ke neraka ke ape..pikekan diri sendik tu u ols..mne tahu,sekalik dia berubah,mati dia lebih suci di mata Allah..
          p/s : nak komen tu hati2…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
    • mizz cerry says:

      Mak oiii keciknya badan che ta solid molid kalau aku pakai mau koyak rabak nt hahahahaha!!!
      Gambar yg menaikkan nafsu umpama sedang menikmati ais krim pop Malaysia tak gituee…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • ira says:

      ishh majlis merisik mak janda gini.. anak dara pn xde beriya mcm ni.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • mojo says:

      mamat baju kuning tu tak de perasaan,nek ta dah siap nak cocok tu kat dada.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      agaknye dia nk pakai ketat2 & grand2 camni mybe lepas kawin dia nk pakai tudung litup kot…lepas 2 da xleh pakai da baju2 mcm nie….=)

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. Anonymous says:

    eeeeeeeee.tolong la..merisik pun nak buat majlis grand2..
    patot la sampai juei kueh raye..
    kang bertunang pon nak buat majlis ke..eww.
    che ta, tolong la pakai baju sopan sikit.anak kume tu tgh membeso, acu tunjok peranga baik skettt

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 6
  3. kak chah mambo says:

    cantik ke…. kalau cantik pun dah tua dah… ketuk dah… gambar cantik le sebab photoshop berbagai kat tangan pun elok licin……….. nyata tangan tu dah urat-urat tua keluar dah… apa le zain si tua ni juga nak…… sedih kan….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 19
    • mm says:

      yang ko sibuk jodoh org apa sal..cantik org tu jugak nak pertikai..sibuk dok ngok urat2 tangan org..jaga urat tangan ko tu..amboii..doakan yang baik2 sudh..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 6
    • izzy says:

      biarla.. dah zain suka, jodoh diorg..
      che ta mmg cantik, tp agreed dia ni seksi n seksa.. huhuhu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 4
    • adeh says:

      yg ko iri hati sangat tu napa ya…..jelos tahap gaban juga….mangkali ko pun x tutup aurat juga..kecian zaman skarang..asyik mengata org saja…so sad…:(

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
    • Selena Gemas says:

      Yang ko nk sedih bagai ni pehal ?? dia kawin ngan adik ko kee ?? sakit plak ati ko kan..dia kawin ngan zain yang bujang je pn bkn ngan laki org..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  4. Anonymous says:

    Macam dah nikah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  5. kaki shopping says:

    wow cantiknyer lah…kalah anak dara nih…kwang kwang kwang…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 5
  6. missglamour says:

    wow…mendada bangat posing!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  7. Cipan Tenuk says:

    1st…tahniah zsrcw

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
  8. lalalila says:

    cntek nye la che ta nie..syukur dgn anugerah tuhan..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
  9. my pussy tastes like pepsi cola says:

    kelasss kau cik ta! btw aku suka senyuman diaa kat last pic. tak lah muka keras je memanjang

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  10. ehek says:

    ape motif mendada & menonggek…. uwekkkkk…puiiihhhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3
  11. Shhh says:

    CHE TA NI..SAPA…ARTIS KELAS A KE…MERISIK GEMPAK MCM NI…KALO KAHWIN TK TAHU MCM MANA..SEDARLAH DIRI STATUS TU…BUKAN SBB U JANDA KE…CUMA KALO U MCM CT KER TAKPELAH NAK BUAT MCM NI…CT MERISIK PUN BIASA2 JER…BERTUNANG DNG NIKAH BUAT SEKALI JE…ORG KAYA PUN TAHU NAK BERJIMAT…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 18
    • izzy says:

      yg bukan artis pun ramai berangan jd artis…
      x payah nk sakit ati sgt pagi2 ni..doa yg terbaik, mana tau pas kawin dia berubah?? kan??kan?? yg penting dia x rembat laki org

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • Kak Nita says:

      PASAL KO SUSAH? CT RAMPAS LAKI ORG…PASAL TU BUAT KECIL2AN. CHE TA X RAMPAS LAKI ORG! KO PAHAM? DIA NAK BUAT BESAR MANE PUN APE KO PEDULI?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 9
      • Anonymous says:

        Kak nita ape masalah..????suka2 je kata ct rampas laki org..kan org tu dah cerai lama..xtahu cite pakai sebat je..kak nita ada laki jaga laki sendiri..aiyaaa…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
      • semut ketam says:

        apa pasal kak nita?cakap ikot sedap mulut je an..datuk k tu cerai dah lama..bukan waktu dia becintaa ngn ct..xtahu cite, jgn pakai tembak..baik kak nita jaga laki kak nita..xpasal2 kang…pk2 lah ye..jaga umah tangga sendiri sebelum tangga kena rembat..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
      • papa says:

        kris dayanti ckp Siti da kenal Datuk 2 tahun, Siti tipu peminat dia kenal setahun

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • ninaa says:

        Siti ada berani ker nak wat mcm che tah beb.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • perasan bagus ko yet says:

      eh..xkirala dia kelas A ke, kelas B ka, Kelas D ke..ada dia mintak duit ngan ko nak wat grand2 majlis risik dia…kalo xde jgn pertikaikan dia kelas apa.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • jj says:

      cik ta nie walau pon tak blakon hebat sgt..tapi cer tanya sapa tak knl cik ta..vvip pon knl..org tua pon knl..budk pon knal doh..lau kluar gosip psl dia laku paper tau..sbb tu media suka kluarkn isu dia..yang nak mnaja bederet tau..sbb lau cik ta jd duta.. nt masyukkk dorg u olsss…tgok la ramia nanti yang nk bju cm cik ta la..mekap cm cik ta la,,kasut cm cik ta..smua bnda la..itu fakta ya..bukan gosip..p tanya media lau tak caya,,hokey

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  12. boring says:

    meluatlah..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 10
  13. Zain Sardin says:

    Konpem wedding of the century nih uollsss

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  14. hohoho says:

    gambar yg last tu tak leh nak cover..

    tangan dah tahap mak cik tapi dada kalah kan anak dara..pelesu cover ngan bra ke,sama macam bulu mate pelesu jugak..

    maaf lah,saya bukan sempuna sangat body sampai nak kutuk2 mak cik Ta..tapi cara dia yang over tu buat saya menyampahhhh..kalau dia releks mesti nampak lebih maniss..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 6
  15. klcc says:

    yg penting tetek kene 45 darjah uollssss baru la boleh gerudi wakakaka

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
  16. EINA says:

    OVERRRR SGTTT

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  17. SH says:

    Ingatkan Che Ta pilih Dato’ @ Tan Sri…ZS yang muda jadi sanjungan…Selamat Berbahagia sampai ZS jadi datuk la nooo.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  18. Anonymous says:

    haaa baju chantek…muke boleh la sebab dah salu make up..artis kan kalo merisik, tunang or kawen camnih la nmpk biase je….mane anak2 dia suke sorok adoy post la gambo anak dia

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  19. ruffmore says:

    ini itu nak press conference, ini itu nak majlis, nk tunjuk..
    Ur wedding is just the start point of ur marriage life.
    be moderate. sederhana. pakaian biarlah kena pd umur..
    jaga sikit hati anak2 awak che ta.. mesti diaorg tak suka mak diaorg tak habis kna publisiti, tak habis2 show badan sana sini. hurmmm.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
  20. paukaya says:

    tembus dinding tu klau rapat lg tu..hahahahahhahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  21. saya says:

    8+7=15
    Siyes sy tgk xbekenan lagsung ngn die ni, xmalu ke ank2 tgk pkai cm2, posing kalahkan ank dara, moga2 terbuka pintu atinya tuk berubah..(sy pn insan xsempurna, sme2 nasihat sesama islam)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  22. paukaya says:

    tembus dinding tu klau rapat lg tu..hahahhahahahha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  23. korang nak tengok gambar rozita time kecik meh tgok sini tekan dekat nama blog aku tuh cerita apakah comell kot

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  24. hani says:

    pelu ke la nk risik janda ank dua ni?? nikah je la trus.. che ta giler gelamer..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  25. Mirai Suenaga says:

    Dia ni memang lawa. Tapi setiap kali posing, mesti mendada

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  26. piggan corelle says:

    tak dinafikan cikta ni memamg cantik tp syg cantik utk tontonan umum dah xspecial utk bakal suami..lagi manis kalau simple-simple je..membazirnye majlis risik pun grand2..i dulu nk kawen merisik pakai baju kurung yang xsmpai 50 hinggit pun xde tunang2 terus kahwin..alhamdulillah..sederhana lebih indah cikta..duet tu boleh gunakan untuk something yang lebih bermakna tp yelah duet you kan xley nk buat apa la..to zain get ready utk bekerja keras lepas kawen utk maintenance cikta..tp papepon berbalik pada saranan agama kita..suami hanya wajib menyediakan 2pasang sepersalinan je kt isteri setahun..sepasang bermaksud (baju lengkap+tudung+kasut)..yang lain2 hair treatment bagai,rambut n bulu mata palsu pndai2 la ko lau cikta request..har har har

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  27. bawang merah says:

    mesti ke posing pegang pinggang sendiri?dada plk mesti ke dpn.. motifnye pls???

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  28. izzuera says:

    overnye..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  29. piggan corelle says:

    tak dinafikan cikta ni mmg marbeles bg pmpuan yg umo 40..kakak aku umo sebaya cikta pun xmelatop cmni..tp ruginya cikta sbb da jd tontonan umum da xspecial utk bakal suami..risik pun dah grand cmni kahwin ade ratus2 ribu bajet nie..banyak duet cikta..hehehehe..get ready la zain utk kerja keras pas kawen aku yakin maintenance cikta pun da ribu riban sebulan..tp suami hanya wajib sediakan 2 persalinan dr ujung rambut hingga ujung kaki je setahun xdepun wajibkan yg mahal2..janji menutup aurat..berbaliklah kpd agama insyaAllah xterbeban anda nanti..tp lau cikta request yg ribu riban nasiblah labuuuuuuu..harharhar

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  30. brutal mom says:

    first, tahniah buat RCW, second, tahniah sekali lagi kerana kawin dgn org bujang so takde lah org lable rampas laki orang. Niat hati RCW tak mau rampas laki org atau jadi org ke 3 memang saya salute, tapi yg saye tak faham ni, perlu ker sampai mcm tu, maksud saya, berpakaian dan berposing kalah kan anak dara???

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  31. nh says:

    i know i shudnt say this but its really hard to see a ‘happy ever after’ future for them.
    o well.. they know best. hopefully they’ll prove me wrong.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  32. Coli merah Che Ta says:

    Wow Che Ta… Ko borong sumer fake flowers kat kedai Lovely Lace tu ker? Fake eyes, fake eyelashes, fake hair… Just make sure cincin ZS tu ori ok… Haha

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  33. luke pritchard says:

    merisik baru…

    tunang bile?

    kawen la cpt2..nk menunggu kawen kang menopaus lak die ni..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  34. lylyezora says:

    amboiiii… cheetah….kmain ko mdada ek…smpai blaga2 kopek ko dgn c zain…mnlah x gersang budak tu ko buat…sama gersang dgn ko tue…apa2 pn pastikan ko kawen sok cepat2 buat ank…klau x nnt ko tue dh nk monopous ksian lak c zain tu kena carik bini muda…huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  35. aihhh says:

    awhhhh ceh ta….. buah dada tu…. masih keras lagi ker>??….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  36. adnan semput says:

    cantekkkk tp sebenarnye ko dah kertu laaaa

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  37. Jaws says:

    aduhhh kuku…bweekkkk

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. Anonymous says:

    MAJLIS MERISIK NI BIASA NYA PD ORG YG KT TAK TAU SUDAH BERPUNYA ATAU BLM..TP KALAU DAH MCM CIK TA NI… NAK RISIK APA LG..TERUS JER LAH NIKAH…TAK PAHAM ADAT.

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  39. pemilikmasa says:

    amboi fiza n adam yang kawin pon x over lgu nih… smmngnya sy percya cekta mmg lawa. tp ingt la masa depan sndrik.artis ni msti pikir dh tua nnt ak tobat la tp gambar u all kt tenet akn ader smpai bila2 wahai artis.ingt2 la skit.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  40. Anonymous says:

    walaupn baju cik ta tu lip..lap..lip…lap tpi nape cik ta nmpk x lawo…mcm bapok aku tengok ad la…bukan aku sakit hati atau ap…memg btl kan..cuba u org semua tengok btl2…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  41. Chee Ntah says:

    Korang jangan terkejut kalau che ta mengandung lagi nanti…
    Baru korang tau power nya benih zain berenang2 menuju ke ovum che ta…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  42. Alham Dulillah says:

    try & be happy for someone else’s happiness

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  43. hip hip horray says:

    gambar last tu cuba tgok tangan Nek Ta…berurat dah oiiiii..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. Gadis Singa says:

    Merisik mcm ni? Ni mcm nikah atau sanding…over la RCW ni…kalau anak dara tkpe…ni Janda buat yg wajib je sudah la..sbg contoh tgk mcm Fiza Elite..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  45. cik apple says:

    alahai che Ta oii…tak payah merisik bagai lh…bercinta bagai nk gila..pukul canang sana sini nikah je terus…lagi baik..sedar diri awak tu bukan muda belia..geli tgk..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  46. fara wahidup says:

    che ta janda…fiza pun janda jgk tp trus buat majlis nikah x la overdus mcm mjlis merisik che ta ni…..kalo nikah nanti kita tgok pulak mcm mana…bertutup or buka mcm ni

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  47. Boy says:

    RCW memang cantik n meletops…lantak pi la dia janda ke ape ke…abg2 kat luar tu sbenarnya jealous ngn Zain..gatai mulot tak dapat RCW..hahhahah…kakak2 yg kutuk RCW tu sedih…korang tu umur tak sampai 30-an dah kerepot…sedih…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
  48. Sirap Limau says:

    haih… belum kahwin dah pegang2… camno nih…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  49. bosannn says:

    Che Ta, kau mmg cantik, marvelouss tdk di nafikan lagi, wajah mu ayu, pandangan mata mu mmg menggoda mengusik jiwa, susuk tubuh mu tak payah ckp la mmg thumbs up tapi kan kenape tangan mu sebegitu rupa Cik Ta??? Sangat scary I tak sure whether to slap you or slap myself tatkala tgok tangan mu itewww Wahai Che Ta

    #ikhlas dari peminat

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  50. cantekxkaktoooooon says:

    HOKALOHHH BARU MERISIK DAH KECOH SATU DUNIA…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  51. Anonymous says:

    congrat for both ZS&RCW .
    kenapa pertikaikan janda ke anak dara..coz anak dara la ni pun value dah jatuh.nama anak dara tp dah x dara..janda dah tentu jandanye..
    biarlah dia mampu …kita doakan je yg terbaik org nak membina masjid..insyallah doakan terbuka hatinya untuk lebih sopan..maybe duit dia berkepuk dlm bank tu yg nak wat grand2 tu…adoyai

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  52. heran says:

    apa pndangan zaquan bakal abg ipar lbih muda dr che ta,, konon dulu org brcakap zaquan&keluarga tdk suka dgn prkahwinan aidil&rita dsbbkan prbezaan umur….malah kluarga zain pn blh mnerima che ta…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  53. mimi says:

    picture last mcm muke mona fandey….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  54. sasuke says:

    nampak sgt tangan tua..kedut2 dh gambar last tu..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  55. sayang cik ta says:

    aku berani potong jadi yg Datuk K penah ngorat Cik Ta. tp cik ta yg tak layan sebab dia tau DK punye Tut dah tak berape nak berfungsi!. cume si CT mengong tu aje yg gatal nak Try. amkew dpt yg muda sure bahagiakan!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
  56. Mak Jemah Tension says:

    Alahaiiiii hilang selera makan mak jemah tau tgk ke’overan che ta ni..
    Ta.. ko tu janda.. 2nd hand bak kata org kat kedai potong kete.. kalau ikot agama Ta.. janda ni tanya direct je kat tuan punya badan.. dah seantero Malaya tahu ko becinta dgn si Zain hapekejadoh nya nak risik lagi? Suka sgt family Zain merisik apasal tak keje dgn FBI je? Heii.. bukan apa sebenarnya.. sakit hati tgk PEMBAZIRAN mcm ni.. org Somalia mati tak makan Ta.. sekian.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  57. Taeyang says:

    kampung la org2 yg dok komplen tangan cik ta kedut lah, x cantik lah…bajet mcm korang cantik sgt….think positive lah….asalkan diaorg bahagia and kita pn perlu turut bahagia..x gitu…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  58. Err says:

    Err…terpanggil nak jugak komen lagi..
    Zaman dulu manis jer merisik…berkurung…berkain batik..melayu sungguh…

    Lupa plak che ta ni bakal kawin mat kacukan..haruslah majlis pun ke arah barat…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  59. kaksemah says:

    Mak aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihh gambar last tuu… semput kak mah tgk..

    kokyer pun x sabar nak “gerudi” Jen tu….takkan dinding pun nak digerudi nyerr… bawak2 ler sabar yer dik Ta…ce tgk kakmah nih..posing gitew2 jer pun abg ajib dah suke… x yah nak gerudi lentik2 muntot bagai tu..

    kita sebaya kot, tp tangan kakmah xde ler camtuh sekali kedutannyer… erkkhhkkkkkk :-s

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  60. pening says:

    cik ta ni muke cantik, body cantik, pandai masak…lemah lembut…tp tu la…ade certain care make up akan wat die nampak drag sket…klu simple pun rase cantik dah…n sume org tau body die lawa so klu die pki longgar sket pn still nampak cantik cik ta…tp salute la die pilih zain n bukan datok or tan sri memane…coz zain ni pn evn ade darah ma salleh bukanla org tersangat2 la senang…ok2 je…selamat berbahagie cik ta n zain…insyaAllah cik ta dpt anak kacukan yg ala2 mat salleh nanti:)

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  61. dia says:

    chantek… semoga kekal hingga ujung nyawa.. ameen

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  62. Cube says:

    Gedik dan galak! Perasan je lebih makcik ni…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  63. restoran al kader says:

    x yah risik2 la .. wat malu jerr … kawen terus kan sng ……..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. perasan bagus says:

    lepas che ta kawen ngan zain, terus bunting pelamin..xleh nak bayang apala plak korang nak komen nanti.. beratus2la komen kat nara ni nanti..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  65. motipnyerrrr says:

    Hamboiihhh! kenapa gambar2 di atas nampak che ta gemuk gedebassss? haiyakkkk… lupe korset? huuuuuuuu~

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  66. bobcat says:

    tangan kecut, breast tegang… the equation of theories between age and sag doesn’t apply to che ta.. rupanya dia ni alien sbb breast dia defy the fundamental force of the universe; the pull of gravity.. wakaka

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  67. kesahnyee aku says:

    PONG PANG PONG PANG

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  68. ketuk ketak says:

    nampak tua…ketat…tubuh badan hya utk suami, bkn dikongsi utk orang ramai…..belum apa2, smua dh nmpak…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  69. Rara says:

    Tak sedar dek tua la che ta ni. mcm takde agama. dah la tua, sedar2 la sikit ape yg patut dgn tak patut seorang wanita buat. haih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  70. apani? says:

    apa ni? tak paham. saya dulu masa merisik, pki je baju kurung ngan selendang elok2. siap sibuk tolong mak masak. Bila org dh datang, sibuk pulak bancuh air minum. merisik je pun. suami saya dari Iceland. dtg dgn parents dan kawan2 melayu dia. mak dia siap berselendang masa tu. cincin belah rotan, cincin tunang baru la dpt cincin betul2. Bila dh over sgt mcm ni, org semua jemu.. xde seri dh pun…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  71. hati wanita says:

    bole bernafas ke tue che ta..kesian pulak saya tgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Makcik Ta dan adik sardin says:

    Che ta ni cantik kalau pakai baju yg longgar sikit, tutup dada sikit, kurangkan make up tu sikit…. Biasa tu lagi cantik dari luarbiasa hehehehehe.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  73. zaraa says:

    assalammualaikum..

    che ta ni mmg cntik.. kecantikan salah satu anugerah Illahi. sy ni xlaa bpihak pada dia..
    tp komen korang kat sni lebih hot dr penampilan dia.. astaghfirullahallaziim..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  74. big bang says:

    Last pic tu kan nape tagan ngan leher cik ta mcm tgn dgn leher nenek aku?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  75. fiza says:

    kalah foziah ghous yg dara tuu…kuikuiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. menyampahaku says:

    confuse jap. baru merisik?? bkn ke dh confirm wedding date bla..bla…
    oooo aku rase pas kawen, baru die bertunang LoL..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  77. suka byg sendat2 tejojol says:

    walo tua tapi bley control kedut.. kalu suma org tua cam ni jaga penampilan imej laki lambat kawin baru…tapi tangan tak bley sorok la plak kedutnyer.. agaknya lupa sapu krim kat tangan kot. walo rame org kutuk ko, tapi aku respek ko sbb jaga penampilan imej- kedut suma org tak dpt lari, yg penting tak ketara n always sweet gitu. tu yg laki suka drpd dok ngata org ye tak… majlis buat grand voke gitu bagi suma anak2 dara jeles sbb depa kureng cantik cam cek ta.. kat tangan sapu krim n buat rawatan spa lebey2 sikit bagi anak2 dara jeles. memang diakui ce ta ni memang lawa walo da tua sbb pande jaga body. bkn senang nak jaga, bayang org yg sebaya ce ta da mcm kuey serabai, dah mcm mangkuk jamban pun ada. tanyala mana2 laki kalo bini lawa cam ce ta, apa rasa. mesti laki dia suka da tu puji lebe2 , pake tudung ke tak pake ka da memang cantik sbb dia ni suka amalkan makanan vegetarian. one day dia akan betudung juga, cantik dia mesti sama walo suka pake sendat2. sendatpun tarak sapa yg rugi, kan rezeki tu.. tengok je la. hidup ce ta. kalo bley time kawin biaq masok tv kasi suma anak dara n janda2 kutuk abis2 bagi depa jeles..biar tebelalak mata vvip, duda2, bapak2 budak tengok betapa ayunya ce ta. janda lupa pake lagi sendat..lagi baik kalu tejojol bhgn yg tu sbb bhgn yg tu la depa suka mengumpat..bukan apa- jeles depa tak da aset cam tu. pepun.. slamat menikah biaq kali ni yg terakhir… wassalam

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  78. arisa says:

    cantiknye dia

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  79. Kak jah santek says:

    Dia da selalu pakai grand…mekap tebal2..pd aku nt mse majlis da xde beza pn dgn skrg…percayalah…

    Merisik pn da tahap ank dara kpd vvvvvvvvip yg grad dr oversea keje bidang profesional dgn income cecah 5 angka…huiyohhhh…. pdahal dia cuma mJ yg dpt anak ikan berwajah pan asian yg x brape femes di peringkat internasionale….i mean femes pn sbb blakon drama di siaran Mlysia sjork…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  80. anumsa says:

    awat tak nikah terus? itu lebih baik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. atansawo says:

    HHAHHHAHA CIK TA NI DULU RATU CANTIK LER.. SBB TU DIA DAH TERBIASA PAKAI KETAT2 MCM NI DAN POSING2 MCM MENDADA NI SEMUA SBB DAH TERBIASA PAMERKAN DIRI KAT TUMPUAN AWAM. SBB TU WALAU DAH BERUSIA DIA .TAK MALU’ POSE MCM RATU TU.

    KALAU TAK CAYA TRY LE GOOGLE DAN AKAN NAMP[AK PIC MASA DIA JOIN RATU CANTIK DULU DAN ADA SATU PIC DIA PAKAI BIKINI LAGI, KALAU TAK CAYA SUH ABG NARA TANYA CHE TA SENDIRI BETUL ATAU TAK,

    NI RATU CANTIK BUKANNYA DEWI REMAJA TU,,, MALAH CHETA PENAH DAPAT GELARAN RATU FOTEGENIK LAGI.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ntahmanantah says:

      apa kata ko sendirik yg upload pix bikini tu? dr ko tgu nara yg tau2 cedok gosip ntahdrmanantah..ape pun..zain/cheta..idup ini bkn 1 lakonan!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  82. Lagubestbest says:

    OhMyFiance!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Phewit says:

    Baju gorgeous tapi yg pakai baju … Erk. Sorry cik ta, u mmg vast, tp bila pakai pakaian camni, mcm org tua x perasan dia tua. Ops! Tapikn…cik ta mmg suka pakai pakaian yg x sesuai dgn umur dia. Konsep risik pun salah dah…. Satu malaya dah tau u ols bercinta, biasa mendada sama2.. Nak merisik apanya. Nikah terus!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. […] Che Ta di hari pernikahannya kelak Confirm 20 30 kali ganda lagi meletop berbanding yang ini Read More This entry was posted in Entertainment and tagged GAMBARSekitar, Majlis, Merisik, Rozita, Saidin, […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Biskut says:

    wow…mcm ni ke majlis merisik? ni dh mcm nikah jer. aku punya majlis merisik pon tak pakai lip lap cmni…tp yer la kan..aku bukan nya RCW. hehe….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. ieyxxat says:

    Yg ni sumpah x paham.. ni merisik ke ambik gambar studio? Syok sendiri ke hape neeehh?? Sesungguhnya xde seri langsung bakal pengantin.. merisik ni selalunya org kita buat nak tanya si pompuan ni dah ada yg punya belum.. ni dah sah2 canang 1 tanah melayu ko ngan si zain.. kawen sudeeehh kang monopos melopong zain nak ngap!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. Jay says:

    Congratulation to Che Ta & Zain… so happy for both of you…….I think RCW is one of God’s creatures, one of the most beautiful women I’ve ever seen. God bless u dear..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  88. xbenci sesape says:

    haih.. xpenah dibuat dek orang eh… haihh~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. sambal udang petai says:

    lorat & over..tak larat aku nak tgk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. Putih biru says:

    diva la sangat kannnn…..kekonon kawen anak billionaire gitu…kakakakkaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. oohlala says:

    risik dah pkai glemer cani. nnt tuang dan nikah pun dah xde rasa ape..xnmpk special lg dh. ape pun tahniah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. mojo says:

    nek ta selalu belanja,tetek tegang

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  93. Lols says:

    cantik.. tapi terlalu over expose, nnt masa kawin takda yg special lagi. Muka dia masa ni pun takda beza dgn muka dia everyday atau yg kuar majalah, sbb mmg mekap tiap hari begini hehe.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. NAK TANYA says:

    veil cik ta ni mana dia bli? atau ade sape2 tau kat ne nak cari x? heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. Nurul says:

    Alhamdullilah Tahniah Cik Ta dan Bakal suami,semoga Jodoh ini baik berkekalan hingga ke Jannah,saya minat Cik Ta tetapi saya doakan Kehidupan Cik ta dipermudahkan Dunia akhirat,Insyallah bila dah bertudung nanti Cik ta Akan bertambah cantik dan semoga Bakal suami dapat membimbing isteri,ikutlah sunnah Rasullulah Insyallah umur bukan halangan tapi Bakal suami Cik ta bertangungjawablah dan menyayangi isteri ya,Insyallah amen.Tahniah sekali lagi.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  96. Anonymous says:

    no komen

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0