Written by AbangNara | November 21st, 2012

Apakah yang menggembirakan hati seorang suami? Tak lain tak bukan mempunyai sebuah keluarga yang dihiasi dengan isteri dan anak-anak yang soleh dan solehah. Sesungguhnya itulah apa yang Abang Nara nampak di dalam keluarga Noorkhiriah ini.

noorkhiriah

Noorkhiriah memang tampak sangat manis dengan imej bertudung lengkap. Tambah memaniskan apabila anak pasangan suami isteri ini tampil comel dengan jubah. Yang lebih menarik, sambutan hari jadi anak Noorkhiriah telah diadakan di rumah anak yatim dan hidayah AlHijrah. Menyambut dan memberi.

noorkhiriah

Semoga keluarga Noorkhiriah akan dimurahkan lagi rezeki dengan inisiatif sebegini. Abang Nara pun terasa nak tiru apa yang Noorkhiriah sekeluarga lakukan. Lagi 10 keping gambar dengan membaca entri ini ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Cikimiki.

noorkhiriah
noorkhiriah
noorkhiriah
noorkhiriah
noorkhiriah
noorkhiriah
noorkhiriah
noorkhiriah
noorkhiriah
noorkhiriah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 responses to (12 GAMBAR)Sambutan Hari Jadi Anak Noorkhiriah Di Rumah Anak Yatim

  1. ninas says:

    comel and sweet family ni….semoga berbahagia ke akhir hayat…

    0

    1
    • Anonymous says:

      sayunye hati tgk muka anak2 yatim ni… semoga diberkati Allah.
      klau lah sy diberikan rezeki yg lebih suatu hari nnti.. sy juga nk membantu mereka ini..

      0

      0
      • kamariah says:

        semoga keluarga ini dirahmati oleh Allah….

        0

        0
      • i'm not a monster says:

        baik nyer nookhiriah, smoga murah lg rezeki, artis lain patut ikut contoh nookhiriah bukan menghabiskan masa pusing tiang kt disco tapi kalau nk derma biarlah ikhlas bukan nak menunjuk baik, sekian

        0

        0
        • Anonymous says:

          dah puji tu dah lah, cakap mcm tu pula, org tak suruh pun awak puji, itu menyindir namanya, kalau awak tak nak derma jgn ckp banyak

          0

          0
    • Olga says:

      aku rasa mesti anak2 yatim tu makin sedih.. yela dah la sambut birthday mcm tu kat depan mata dorang.. kalau aku pun aku sedih.. dh la xde mak bapak pastu tgok org lain sambut birthday dgn mak bapak siap ada upin ipin lg bagai.. sambut kat rumah sudeh..

      0

      0
      • nani says:

        semua org buat salah.. hbs tu takyah sedekah la kat anak yatim sbb takot anak yaim sedih tgk org lain ada duit nak sedekah tp diorang xde duit. gitu??? org tu niat baik hati nak berkongsi rezeki dgn anak yatim ko blh plak nk kondem. ni namanya apa org buat smua salah…

        0

        0
        • kkk says:

          banyak lagi benda baik leh wat utk anak yatim..sedekah, wat makan2…tapi sambut birthday anak dekat rumah anak yatim?? apa cer..tak terpikiaq ke anak2 yatim tu takde mak bapak, mereka takkan merasa sambutan birthday dgn mak ayah diorang..nani ni wat kecoh la..kongsi rezeki ada byk cara lain lagi dari sambut birthday kat umah anak yatim..aku harap takde lagi la artis or individu sambut birthday anak kat umah anak yatim..wat makan2 or event selain sambut birtday anak boleh la.

          0

          0
      • Anonymous says:

        agreed with olga. better just sedekah duit tu direct pade anak yatim. Or buat makan2,but not specified for who birthday.

        0

        0
        • ammmer says:

          aku rasa kurang sesuai sambut birthday anak kat rumah anak yatim. Harap buat la event lain, tak payah sambut birthday anak kat rumah anak yatim, sian diorang tak ada mak ayah…byk lagi benda kebajikan leh wat contohnya upin n ipin datang dan makan2 pon sudah mengembirakab anak2 yatim ni.

          0

          0
  2. cintahati says:

    alhamdulillah

    0

    0
  3. CEK TET says:

    Masya’ALLAH… mulianya hati Noorkhiriah…

    0

    0
  4. joyah says:

    bagus norkhiriah, low profile..
    takyah heboh dan menunjuk sgt yg insaf..insaf mcm sesetengah artis…
    sgt comel family awak..

    0

    0
  5. syikin says:

    moga jadi ikutan yg lain..kegembiraan di hari jadi anak dikongsi bsama mereka yg krg bnasib baik..ade upin ipin lg.. :)

    0

    0
  6. Baby Jane says:

    kan bagus klu ramai artis buat cmni.

    kalau sy byk duit pun sy nk buat cmni. terhibur jg anak2 yatim piatu tu :’)

    0

    0
  7. sejuk mata memandang…

    0

    0
  8. 123456 says:

    Alahaiii.. Comelnya upin ipin!!

    0

    0
  9. i am nikon says:

    alhamdulillah, baik hati norkhiriah ni..sy suka tgk dy and family dy..bahagia and comel jer anak2 dy..semoga dimurahkan rezeki selalu.aminn :) peaceeeee !

    0

    0
  10. pink panter says:

    patut di contohi…

    0

    0
  11. well said.. says:

    hmm… i hope no kid saddened tat they have no parents to celebrate.. maybe the cake cutting shud b done at home..
    stil upin & ipin there to save the day..

    0

    0
    • semut api says:

      manusia ni ade je yang nak mencari silap org kan..hemmmmm

      0

      0
      • ameer says:

        semut api….bukan cari silap orang, tapi mmg tak sesuai potong kek depan anak2 yatim sambut birthday anak..apalah. benda senang cam ni pon kadang2 org terlepas pandang. Anak2 yatim tu tak de mak ayah..dah tu pi sambut birthday anak kat rumah anak yatim, buat la event lain, upin ipin n makan2 je ke..

        0

        0
  12. . says:

    comeinya ank norkhiriah..alhamdulilah..sejuk jer mata y memandang…

    0

    0
  13. Pelik says:

    sungguh terharu melihatnya…bukan terharu apa..ada juga artis y perihatin nk sambut b day anaknya kt uma anak yatim…

    0

    0
  14. aini says:

    masyaALLAH besarmya pahala berkongsi kebaghagiaan dgn anak2 yatim ALLAHUAKHBAR!!!

    0

    0
  15. kamariah says:

    Ya Allah manisnye keluarga ini…..semoga berbahagia hingga hujung nyawa..

    0

    0
  16. penyu says:

    khiriah.. satu artis yang aku nmpak ikhlas berlakon, ikhlas bercakap, ikhlas berkeluarga, ikhlas berhijrah. riak dia ikhlas.
    Semoga Allah tetapkan beliau dalam istiqamah

    0

    0
    • jas says:

      salah seorg artis m’sia x terpalit kontroversi dr dulu..sama dgn amy mastura..minat lakonan dia samada drama komedi, sedih etc..memang pelakon versatile..

      0

      0
  17. sue says:

    semoga berbahagia hingga ke akhir hayat dunia dan akhirat…amin…

    0

    0
  18. ayyon says:

    Alhamdulillah..semoga bertambah murah rezeki mereka sekeluarga.. :)

    1

    0
  19. didie @ says:

    tp kan… x kesian ke tgk bdk2 anak2 yatim tu tgk anak dia happy ada mak bapak? diraikan hari jadi lg. just saying.

    0

    0
    • mek says:

      Kalau gitu raikan harijadi nor khiriah jela kat situ..ke guana? macam2 tak kena lah korang ni

      0

      0
      • karipup says:

        tak payah la sambut birthday anak kat rumah anak yatim..sian la diorang takde mak bapak..apalah. wat la event makan dgn upin n ipin je

        0

        0
    • sunshine says:

      sbb tu la dia celebrate kat situ.. maybe budak2 tu x pnah rase camne celebrate har jadi, so norkhiriah share dgn diorang experience tu…

      0

      0
    • aku says:

      just saying my ass
      orang buat amal salah,xbuat salah.nk harap kt ko smpai mampos pn haram

      0

      0
    • mak c kina says:

      ala kire sme kes dgn jak dorg g mkn kt hotel la..kan tym puasa ramai yg wat even utk ank2 yatim…mmg la dorg sedih sbb mak bapak dorg ada yg dah xde,tp dorg mesti rse gembira sbb ada jugak org lain yg nk dtg tgk n raikan dorg…

      adoi krg ni,buat baik pn byk bunyi…

      *p/s : patut dicontohi oleh retis2 yg suke sgt wat bifdei party kt club tu…

      0

      0
    • Lin says:

      Aku dulu pernah buat ajar kat umah anak2 yatim..dorang sangat seronok kalo kita datang..excited gila kalo ada orag datang melawat…so tak pyh la cakap dorang sedih ke ape ke? mesti la ade sedih sket..tapi at least dorang pun terhibur..

      0

      0
  20. burick says:

    suami dia ni busuk punya orang

    0

    0
  21. aku says:

    perghhh…scarynye tangan noorkhiriah
    pape pn aku respect kt die,tq kerana melakukan fardhu kifayah

    0

    0
  22. mak c kina says:

    g 1 nak + :

    mengajar ank kte supaya menghargai org tua,ibu bapa. n mcmne hidup tanpa ibu bapa..bersyukur dgn apa yg ank2 kite miliki skrg…mmg la dorg kecik lagi xtau sgt psl kehidupan tp ble kte slalu ajr ank tentang kepayahan,mesti dorg akn hargai apa yg dorg ada skrg ni…in sya Allah….

    0

    0
  23. siti sibot sehat says:

    sian kt manusia ni..wat baik org kutuk & perlekehkan,itu x kna ini x betul…
    klu wat jahat plak lg la kna hina,caci,sumpah seranah bagai..
    ntah mase bile agaknye manusia ni nk ckp & doakan benda2 yg elok tok manusia lain erk…

    0

    0
  24. Raja minah jambu says:

    tak minat terima khaseh aje lah ye thank u..

    0

    0
  25. resepimudah says:

    sgt manis dan sejuk mata memandang seorg wanita yg mengenakan tudung dan sebuah keluarga yg mempunyai nilai keislaman…

    0

    0
  26. misterssasy says:

    Semoga diberkati Allah swt..Sambil2 tu marilah kita berdoa kesihatan saudara kita yang berada di palestin..Ameen..:))

    0

    0
  27. reeza says:

    Bersedekah kepada fakir miskin dan berbuat baik baik kepada anak yatim besar pahalanya. Semoga kehidupanya Norkhairiah sekeluarga dirhamati dunia dan akhirat. serta dimurahkan rezeki. Amin…..

    0

    0
  28. kaisar says:

    Alhamduillah semuga kehidupan nor khairiah n family di berkati ALLAH .

    0

    0
  29. bungamelayu says:

    alhamdulillah…rezeki mereka..syukur…norkhiriah ni preggy eh..gmbr 1st tu mcm dh nmpk perut dia..kalu xsilap la..kalu btol tahniah..moga dpt gugurl plak…heee

    0

    0
  30. iza says:

    ada je yg x kena..ni perkara baik…bkn masa bulan puasa je masing2 sibuk nk cari anak yatim and canang ke sana sini… anak yatim ni bkn masa bulan puasa aje kt ingat..bersedekah dan berkongsi kegembiraan dgn mereka ni sepanjang masa… nothing wrong dgn potong cake tu… something untuk dicontohi…

    0

    0
  31. GADIS JAMU says:

    JAMU SURUT AYU MAMPU MENURUNKAN BERAT BADAN ANDA KETAHAP IDEAL TANPA PERLU BERLAPAR DAN TIDAK MENYAKITKAN.CUME PERLU MINUM BANYAK AIR KOSONG DAN MAKAN BUAHAN UTK PROSES PENGHIDRATAN.JAMU NI DIA JUST BAGI KUAT ANDA BERPELUH DGN MEMBAKAR LEMAK DARI DALAM…RAMAI YANG DAH BERJAYA KURUS SIHAT DAN MEMPUNYAI BERAT YANG MAINTAIN :) SAYA SENDIRI LOST WEIGHT 5KG DLM MASA 2WEEK…..TIDAK DIGALAKKAN PADA IBU YG MYUSUKAN BADAN DAN IBU MENGANDUNG…. JAMU SURUT AYU <3 BERMINAT SILA HUBUNGI 0146661778 ;) TQVM

    0

    0