Written by AbangNara | May 30th, 2013

Nampaknya Abang Nara harus berusaha keras untuk menjadi pelakon agar dapat banyak peluang melancong ke luar negara sambil menjalani penggambaran drama atau filem. Memang jeles melihat gambar-gambar Elfira Loy yang sedang menjalani penggambaran drama Demi Dia di Nenzing, Austria.

elfira loy

Drama yang diarahkan oleh Erma Fatima ini turut sama dibintangi oleh Zoey. Bila Abang Nara tengok gambar Zoey dan Elfira Loy, kedua-duanya memang nampak sepadan. Kalau diorang bercinta pun memang sesuai. Tak ke gitu?

elfira loy

Semoga Elfira Loy tidak demam-demam kerana cuaca di Nenzing, Austria tersangatlah sejuk ketika ini. Tips untuk tidak demam ialah jangan mandi banyak kali dalam sehari. Sekali sudah cukup. Lagi 10 keping gambar si comel Elfira Loy dengan membaca entri ini sepenuhnya.
elfira loyP.S: Ibu dan anak berjalan beriringan, sentiasa ceria bersama bila menyambut hari lebaran. Pelbagai pilihan pakaian baju kurung boleh digayakan bersama. Turut ditawarkan ialah jubah, blouse, baju melayu, baju menyusu dan banyak lagi. Maklumat lanjut sila layari www.ronaronacollection.blogspot.com sekarang juga.

elfira loy
elfira loy
elfira loy
elfira loy
elfira loy
elfira loy
elfira loy
elfira loy
elfira loy
elfira loy

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

31 responses to (12 GAMBAR)Elfira Loy Jalani Penggambaran Drama Demi Dia Di Nenzing, Austria

  1. Baby says:

    Tang kening mahai tuuuuuuuu

    0

    0
    • miss mong says:

      elfira lg cun dgn rmbut kaler hitam dn lbh manis klu bertudung :)

      0

      0
    • Mika says:

      aku salute kat Elfira ni !
      suka tengok video2 dia kat Keek ~
      nampak dia ni tak sombong and sentiasa ceria..
      Keek dia pon xde bajet2 cun~
      caya lah ! semoga terus menyinar dalam industry :)

      0

      0
  2. kepochiiyy says:

    Aik.haritu kata dah insap. Siap pakai tudung bagai..Propa lebih budak kecik ni

    0

    0
  3. sentiasa mencari says:

    nara, awak buat blog mcmni ada gambo depa yg bkn mahram berdua2an, tutup aurat x sempurna…ahkak rasa kan, cer tuka plak…sbb sume ni menyumbangkan kpd saham akhirat kite x bnyk sikit, x sikit banyak…ahkak pon dpt saham..huhuhuu…efek rejeki kite, anak bini nak makan….sama2 la kite mencari yg lebih berkat …berpesanpesanlah kpd kebaikan

    0

    0
  4. Farah says:

    muka dia iras umie aida kan? a younger umie aida hehe

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Austria tu kat Jerman ke… kat blog lain cakap Jerman…

    0

    0
    • Anonymous says:

      austria bersempadan dgn Jerman

      0

      0
    • Anonymous says:

      dia pergi bnyk tpt kt europe tu.austria pergi. jerman pon pergi.tgkla kt ig atau keek dia utk lebih lanjut. tour europe dgn eurovac.yg caravan tu

      0

      0
  6. mimi says:

    Biar btol elfira berdiri atas palang besi ngn kasut de tu..ngeh3….kalau aku, confirm da terjatuh da…

    0

    0
    • Mariah Kari says:

      2nd runner up fear factor tu….kecik2 cili padi….hey minah ni mg aku salute lakonan dia…paling best tgk dia dlm syurgamu ramadhan…

      0

      0
  7. Mirai Suenaga says:

    Apasal aku nampak dia cam Diva sangat?
    Suka lagi aku tengok Pajura sat tadi

    0

    0
  8. noname says:

    lahhh bang nara tingen jd retis ke? pe susah, abg nara posing byk2 dlm blog sniri nt david teo hambek le bang nara jd retis… kalo tuah c bobo pd youtubenye, tuah bang nara pd blognye..kehkehkeh =P

    0

    0
  9. Adzah says:

    Untung la pelakon2 Malaysia sekarang. Drama berlumba-lumba nak buat shooting kat oversea je sekarang. Negara best2 pulak tu. Untung la…

    0

    0
  10. Lalalal says:

    Nara nak jadi artis? Bolehhh tapi kene tukar cara pemakaian.. Ni tak asik baju sama seluar sama jek..

    0

    0
  11. BUNKFACE NO.1 says:

    minah elfira ni gedik giler, cuba tgk keek dia..semua video dia mcm over, tgk najwa latif tak gedik still org suka

    0

    0
  12. Anonymous says:

    bajet hot!!

    0

    0
  13. komen ckit says:

    x berapa suka elfira..ermm..bajet cool n cute….klu belakon sbnrnye x sesuai watak heroin sbb suara dia mcm budak sekolah rendah n belakon pun x sedap..ok bye

    0

    0
  14. student bandung says:

    senang kan nak jalan tgk dunia? cantik, pandai berlakon, tergedik sikit, org sponsor la berlakon jauh2..gaji pon mahal..org2 cm aku yg tak berapa ni berhempas pulas study br dpt g luar negara..bl balik kena bayar hutang pulak..kumpul smpai tua la kalau nk jln2 tgk negara org

    0

    0
    • eryka says:

      rezeki masing-masing n allah yang tentukan..elfira pun dapat semua tu pas die berusaha untuk jadi pelakon yang orang suke nak tgk lakonan die..klu die x bagus x de lah syarikat2 lain nak amik die blakon kan..jd pada yang x de bakat blakon berusahalah untuk bjaye ngan bakat yang de..jgn sibuk nk kondem orang sgt yerk~~~~~

      0

      0
  15. key Pop says:

    amcm nk majunye industri kita klu mcm ni terus.. x berfikiran terbuka.. tengok je Korea…sume bakat² di perkenalkan..rakyat dorg menyokong industri dorg.. tu yg berpengaruh 1 dunia.. ni kita x… asal nk perkenalkan bakat muda..”ala..suara budak la..gedik la..apa la..itu la…adeh~”

    0

    0
  16. EZA says:

    elfira ni peramah..xsombong.i da jumpe kat luar..

    0

    0
  17. eza says:

    die ni x sombong..i da jumpe die kat luar..

    0

    0
  18. mrsnik says:

    austria ni femes sbb filem the sound of music yg epic giler tuh…..tempat idaman akakk…tp x tau bile mampu pergi..kumpul2 duit habis..kumpul2 habis…huhu

    0

    0
  19. Aku tak gedik says:

    Sorry yek…pls Elfira tak gedik hoccay…dia friendly…eloknya aku jmpa dia shooting kat kg aku…peramah gila…sempoi hbs…..klau x kenal jgn judge org suka hati jek….

    0

    0