Written by AbangNara | July 24th, 2012

Salah satu pasangan suami isteri kegemaran Abang Nara ialah Awal Ashaari dan Scha Al Yahya. Kedua-duanya memang sempoi, happening dan sangat mesra. Dan tahun ini merupakan tahun pertama bagi mereka berdua berpuasa, bersahur, berterawih dan berhari raya sebagai suami isteri.

scha awal

Abang Nara doakan agar mereka berdua dapat menempuh Ramadhan dengan penuh keberkatan. Teringat kenangan Abang Nara bangun sahur bersama isteri tahun lepas. Siap tinggalkan pesan kepada mak ayah masing-masing mintak tolong call takut-takut kami berdua tak terbangun. Hehehe.

scha awal

Kepada Scha dan Awal, selamat berpuasa Abang Nara ucapkan. 10 lagi gambar pasangan manis ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to (12 GAMBAR)Awal Dan Scha, Tempuhi Ramadhan Pertama Sebagai Suami Isteri

  1. aku la pertama says:

    aku pn nk jd first jgk!!!

    0

    0
  2. saya ok jer! says:

    GAMBAR YANG MELOMPAT TU PATOTNYA ABANG NARA TAK PAYAH LETAK. SEBAB NAMPAK LENGAN SCHA. HAHA

    PAPE PUN. SELAMAT BERPUASA :)

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eleh nampak lengan yg dia nk kesah kn ! yg nampak dada tu kau tk kire ! PAPE PUN. SELAMAT BERPUASA :((

      0

      0
  3. hajimaru says:

    cantiknya..

    0

    0
  4. yana says:

    saya pom peminat setia Scha dan Awal , love both of you :)

    0

    0
  5. sunshine says:

    scha makin cantik…. :)
    awal makin tembam :)

    0

    0
  6. Rooney says:

    Kahwin contract youals….

    0

    0
  7. xeph says:

    Sweet betul couple ni. Moga berkekalan hingga ke akhir hayat.

    0

    0
  8. sakit hatiku... says:

    awal da gumuk skitlah..but i like this wifey and husband….harap jodoh dipanjg..amin..aku pun mcm pasangan ni gak..hahahahah

    0

    0
  9. sakit hatiku... says:

    awal da gumuk skitlah..but i like this wifey and husband….harap jodoh dipanjg..amin..aku pun mcm pasangan ni gak..hahahahah

    0

    0
  10. penjaga hati says:

    semoga pasangan ini akan bahagia ke akhir hayat…

    0

    0
  11. wkm says:

    scha nmpk cm kurus lar..tp like dorang nih..sempoi jer..

    0

    0
  12. pelangisenja says:

    baju melayu hijau yg awal pakai tu sama macam baju raya aku tahun ni. aku beli kat pasar baru bandung disember lepas.kbye

    0

    0
  13. […] Salah satu pasangan suami isteri kegemaran Abang Nara ialah Awal Ashaari dan Scha Al Yahya. Kedua-duanya memang sempoi, happening dan sangat mesra. Dan tahun ini merupakan tahun pertama bagi mereka berdua berpuasa, bersahur, berterawih dan berhari raya sebagai suami isteri. … Continue reading → […]

    0

    0
  14. farah says:

    ske gmbr atas sekali…simple tp cantik & hensem :)

    0

    0
  15. dididgaga says:

    cara scha pandang awal nampak penuh dengan kasih sayang..
    aww..

    0

    0
  16. yayang says:

    cantiknyer scha…like like sgt

    0

    0
  17. ziera says:

    Aku suke dorg nie. tak sombong.. sempoi habis. Awal tinggi ok. scha sangat cantik. kalo kt gambar x nampak sgt cantiknye.. korg kena jumpe life.Then you will see dia tinggi..and cantik gilerrrr ok (even without make up ok).

    0

    0
  18. qomaron.blogspot.com says:

    cube korang usha2 blog nie >> qomaron.blogspot.com ..best gitu :)

    0

    0
  19. let's talk says:

    harap satu hari nanti scha terbuka hati juga utk bertudung. tentu lagi manis scha ni bertudung kan. suka sgt dgn scha :))

    0

    0
  20. halimah jonganng says:

    aku da tgk blog qomaron tuh..xbest lgsg

    0

    0
  21. Ahkak says:

    gambar nombor 1 tu sgt manisss..heheh

    0

    0
  22. sesapa jer says:

    komen neelofa tuh macam dia tuh bagus sangat…
    sedar la kita bukannya sentiasa di atas…kita akan kebawah jugak…

    0

    0
  23. sembotok says:

    awal nampak over poyo..scha rileks jer..

    0

    0
    • pening lalat says:

      btol owh awal nampak cerewet sket scha xnampak sgt nampak cool je tp ok lar ade contra…klu setiap hbgan ade contra mesti leh g jaO nyer…

      0

      0
  24. Anonymous says:

    0

    0
  25. Anonymous says:

    0

    0
  26. Puteri Sayang says:

    Frankly speaking, Scha mmg lawa sgt2! Lawa, tinggi n slim. Ada iras Nora Danish.. Mcm adik beradik mereka berdua. Dan Awal hensem. They make a good a couple. Didoakan smoga pasangan ini kekal bahagia dn dpt anak2 yg comel mcm mereka. Scha mmg lawa la… Terbaik.. Tak puas tgk. Abg nara ni dulu bkn die hard fan scha ke? Hehehe…

    0

    0
    • lisa says:

      yang lain aku sokong…yang kata ada iras nora danish tu aku xnampak pulak..dulu memang xminat scha..tapi pas kawin ni..nampak dia sgt2 cute dan cantiiiiiiiiikkkkk…….

      0

      0
  27. GADIS JAMU says:

    JAMU SURUT AYU mampu mengembalikan berat bdan anda ketahap ideal…ramai yang telah berjaya dgn jamu ni….yang dulunya 75kg skrg da 55kg….banyak yg sudah berpuashati dan mendapat bentuk badan yg diinginkan:) lelaki&perempuan boleh mgunakannya:) order:0172409987/0146661778
    ThanyaPorn ~ mengembalikan keanjalan payudara anda..sesuai kpd yang lost weight,lepas bersalin,yang bersaiz kecil atau tidak seimbang dgn bdn anda jg boleh mgunakannya…selain payudara ia jg utk kulit yg mgeleber dan membntuk pinggul yg mantap dan sesuai dgn badan:) hubungi:0172409987/0146661778

    0

    0
  28. nina says:

    saya awal asch saya gambar anak anak gambar ???…………

    0

    0