Written by AbangNara | October 24th, 2012

Terasa menyesal pulak diri ini tidak menghadiri grand finale SimplySiti Star Search. Bukan boleh sekadar berjumpa dengan Siti Nurhaliza, tapi ada Awal Ashaari dan Scha Al Yahya selaku pengacara majlis. Confirm happening punya kalau pasangan suami isteri ini yang jadi MC.

scha awal

Abang Nara perasan yang bentuk badan Awal dan Scha ini masih maintain sama sebelum perkahwinan mereka. Tak nampak sangat kenaikan yang selalu dialami oleh pasangan baru berkahwin. Abang Nara yang baru berkahwin setahun lebih sedikit pun sudah nampak kebuncitan. Agaknya apa rahsia mereka ya?
scha awal
Apa pun Abang Nara pasti ramai yang tak sabar untuk mendengar berita gembira tentang kehadiran orang ketiga dalam hidup Awal dan Scha. Sama-samalah kita doakan agar mereka dimurahkan rezeki. 10 lagi gambar Awal dan Scha dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

P.S: Air pancut berbentuk sfera.

scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal
scha awal

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to (12 GAMBAR)Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya Di Grand Finale SimplySiti Star Search

  1. Awal Bodoh Scha Bohsia says:

    Tak minat dengan kedua-dua…..Awal BOHJAN…Scha BOHSIA…..

    0

    0
  2. syampu sunsilk says:

    cantiknyer Scha..maintain jer badan diorang

    0

    0
    • Anonymous says:

      makin cantik lepas kawin…dulu memang sgt xsuka dia sbb kes dgn fahrin tu…….tapi sekarang tgk dia ngan awal sweet sgt2……..nampak scha sgt2 cantik………..kurus tinggi :)

      0

      0
  3. hhuhuhuhu says:

    hai

    0

    0
  4. sweeties says:

    scha maintain..

    0

    0
  5. didi says:

    moga berbahagia la schawal!

    0

    0
  6. tingtong says:

    dh tau kki ad parut beso gedabok, pkai la lbuh ckit skirt tu.xpn ttup trus.lg elok.aduyai.nk jgak tnjuk betis wlau kudis besar duit syiling

    0

    0
  7. Kepologi says:

    murah btl rezeki dia org ni pas kawin…

    0

    0
  8. semut api says:

    tu pakai baju curi ke tu..hahahahhaahaha

    0

    0
    • insaflah kipas payah mati neelopakk says:

      ada jugak kipas payah mati neelopak kat sini…hmmm nak berdebat lg la ni…ada je dia x puas ati dgn komen2 orang…ckp2 la kat ruangan neelopak je ko myebok…kat sini ko tolong blahhhh!plissssssssssssssss…

      0

      0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        ehhh.. yg ko terasa dgn komen aku kenapa? insaf la diri sendiri sebelum ko nk insafkan org lain..

        0

        0
      • kipas payah mati neelopak says:

        eh yg ko sibuk apehal LOSERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        kubur lain2 ingat skit
        celakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

        0

        0
      • Kipas Payah Mati Neelofa says:

        yg atas 2 org atas ni perlu ke nk meraih nick name yg serupa dgn aku? motif? ada aku rugi?

        0

        0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Pesal dorang2 ni kalau komen asek cakap scha pakai baju curi je ni nk mampos ke pe !!!!! korang2 ni mesti musoh n tk suka ngan scha kan ???????? korang ingat ape scha dh tk mampu lagi nk beli baju ! kadang2 pon sponsor pon leh kasi pakai baju yg mahal2 …..cakap macm orang tk betol je …..mentang2 ada orang tudoh scha ni curi baju bis baju yg scha pakai tu sampai bila2 baju curiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii je lah ye !!!!! komen macm pundek lobang besar aje huh !!!!!

      0

      0
  9. Prince Noob says:

    whatever lah awal dan scha

    0

    0
  10. Kamar says:

    :) aje lah..happy tgk dyrang

    0

    0
  11. kak Nera says:

    benci tgk handbag Awal.

    0

    0
  12. Apernie says:

    Fohh… gila bapak lubang hidong.. hnsss hnsssss

    0

    0
  13. retis hipokrit says:

    baju scha dah lawa dah…tapi si awal tu pakai baju pesyen zaman bile…

    0

    0
  14. gucci sale says:

    Aw, this was a very nice post. In concept I would like to put in writing like this additionally ?taking time and actual effort to make an excellent article?but what can I say?I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

    0

    0