Written by Bella | April 16th, 2015

Baru-baru ini, sebuah majlis sambutan hari jadi anak sulung aktres popular Fasha Sandha iaitu Putra Rayfal Ramli yang ke 2 telah diadakan di Kelab Diraja Selangor dengan tema karakter Transformers, Bumblebee.

Majlis sambutan ulang tahun  tersebut dihadiri lebih 200 orang tetamu termasuk ahli keluarga dan rakan-rakan artis. Antara selebriti terkenal yang hadir adalah Datuk Siti Nurhaliza dan suami Datuk Khalid Mohamad Jiwa, Datuk Aliff Syukri, Erin Malek, Putri Balqish Azizi, Eina Azman, Lisa Surihani dan Liyana Jasmay.

Berikut adalah beberapa lagi keping foto sekitar majlis sambutan hari lahir Putra Rayfal dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


29 responses to (12 FOTO) Sekitar Sambutan Hari Lahir Anak Fasha Sandha Putra Rayfal

  1. donut_cute says:

    gila banyak hadiah ko dapat nak…seronoknya jadik anak artis…

    0

    0
  2. Jenab says:

    fasha makin lawa sejak jd mummy , anak comel2 .., tp kenapa rayqal makin tak hensem ?

    0

    0
    • bedah says:

      Org kalau hati busuk… ade jer yg xkena kat mata dio.. kuang kuang kuaaaaaaanngg

      0

      0
    • jojoyah says:

      Genetik muka sememeh…and what’s with the cap…all the time?!?! Botak kan kan kan

      0

      0
      • mutiara says:

        La ketinggalan ketepi ko neh..cap tu nk ttp parut kt kpale dia sb eksiden dulu.
        And if botak pun apa salahnya..

        0

        0
    • minah jambu telajak habis says:

      rayqal tu stress mama dia asek enjoy aje hehe..jangan marah ye nora minah jambu konon2 nk buat kelakarr hehe..

      0

      0
      • poyo says:

        Dia kn xde laki..dia kje la..lau dok sje xde kje..ckp goyang kaki plk..harap duit jantan la apa la..sush kn jd janda nie..ada je x kene..doa2kn la nasib kita xcm dia ya..kne tgl gn laki..sekurang2nya dia kuat..lau kita nt cmner la ya..fikir2kan..

        0

        0
  3. Olaf says:

    cantik fasha…tpi nmpk chubby sikit…aku tengok laki fasha dh mcm muka indon…x ap la janji bahagia n baik ati…

    0

    0
  4. bijan says:

    bgs jejai ngn fasha ni..wat apa2 pon x pnh lupa dekat si rayqal..bukan mcm aidil..eh!!termengata plak..

    0

    0
    • momok says:

      Eh ter mengata plk eh..ter dpt dosa free x pikir plk ke yg tulis nie..yg like pon sama..x susah nk dpt dosa free nie..insap la adik akak oiiii

      0

      0
  5. miss mong says:

    comel je wife dato terlajak laris terselit kt situ

    0

    0
  6. Dafi says:

    fasha chantik~~~.
    tp Ayda tetap vouge d hati ku.

    Try goggle: Ayda (AF9) Kemalangan Teruk, Kereta Berpusing 3 Kali.
    **sejak minat ayda jebat ni baru tau dia pernah excden. sian my beloved Artist sorg ni.

    0

    0
  7. amora says:

    foto 1st fasha & ct dua2 si perampas suami org ~~

    0

    0
  8. rorokan says:

    fasha awal awal pakai rantai. pastu rantai pun tanggai. mesti dokong anak all the time. bagus fasha ni

    0

    0
  9. Anonymous says:

    gambar ketiga tu terserlah perut fasha da besar…mcm mengandung 3 bln ..lupa pakai korset kot…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    ND tak datang ke? Keluarga Jejai pun tak nampak.

    0

    0
    • kome says:

      Nd kn kje..p sabah..cukup la ank dia ada..lau dia dtg kn kata menempek je kt mjlis org..nt tergangu jiwa perasaan semua org la..itu la..ini la..so xyh bnyk tnya..

      0

      0
    • Anonymous says:

      keluarga fasha ko ada npk? nyibok nak mampuss!

      0

      0
      • Anonymous says:

        ada je kluarga jejai, ko p tgk ig mak jejai ad je dia upload gmbo ngn cucu.
        dasar busuk hati la

        0

        0
  11. Tokioo says:

    the glamorous life of rich and famous

    0

    0