Written by AbangNara | November 21st, 2011

Bukan niat Abang Nara untuk memblurkan gambar suami Syella Kamaruddin. Seperti mana yang anda semua ketahui, sememangnya identiti suami Syella Kamaruddin mahu dirahsiakan atas sebab-sebab tertentu. Jadi untuk menjaga hati ramai pihak, Abang Nara dengan rela hati memblur gambar suami tercinta Syella Kamaruddin.

syella kamaruddin dan suami

Namun daripada gambar-gambar yang ada, jelas terpancar kebahagiaan di wajah Syella. Semoga berbahagia Abang Nara ucapkan. Bagi Abang Nara, usia bukan faktor menentukan kebahagiaan rumah tangga seseorang. Orang kata lagi berusia lagi banyak pengalaman. Tak gitu?

Lagi 10 keping gambar Syella Kamaruddin dan suami dengan membaca entri ini sepenuhnya.

syella kamaruddin dan suami

syella kamaruddin dan suami

syella kamaruddin dan suami

syella kamaruddin dan suami

syella kamaruddin dan suami

syella kamaruddin dan suami

syella kamaruddin dan suami

syella kamaruddin dan suami

syella kamaruddin dan suami

syella kamaruddin dan suami

Baca Yang Ini Pulak:-

369 responses to (11 GAMBAR)Syella Kamaruddin Dan Suaminya

  1. adinda says:

    mak aih….beruban pon nak kissing depan org haik tuihhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 439 Thumb down 11
    • apa pun tak bleh says:

      goli den.. yak keee..!!!!!!!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 208 Thumb down 7
      • senoritasuri says:

        wahhh picca no.6 dok comolot weeeeeeiii.. amerika!! ke dok menari (positif :))

        p/s: tah2 bung mokhtar..yer idak?? :D

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 162 Thumb down 11
        • PiCca MicCa says:

          xde mkna nye Bung Mukhtar, die punya bini lg baik punya woo..! stakat syella ni ntah sape2 ntah.. kata dpt petunjuk slps blk Umrah, sbb tu kawen org tua nih.. tp baju sume nk tdedah2 jerk.. Suda la weyh… nk tunjuk sgt yg ko tu beriman.. blah la!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 230 Thumb down 5
        • NOOooOOOO says:

          NI DATUK PANGKAT LEFTENAN/ TENTERA NI..SAPA ERKKK..PIKIR PIKIRRRR..JGN X PIKIR…

          SO GELIII ;D

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 94 Thumb down 9
        • k says:

          bkn tentera la..theme cinderella kn

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 1
        • NOOooOOOO says:

          harus la tunjuk lurah dendam..sebab itu la “punca rejeki” dia…hahahaha…kalau x nunjuj “lurah” tu..duk berkubang la dlm flat juai nasi lemakkk…huhuhu :D

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 130 Thumb down 5
        • Liyana Lunia says:

          betul ! kata lelaki ni x pernah tinggai solat apa semua habis bini kau ni seksi kebendenye? adoiiii -.-

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 1
        • pemerhati says:

          kawen ngn orag tua rupernya…ehehe
          weiiiiiiiiii…depa bkn comolot laaaa…depa menari la derrr…gmb ambik dr sisi camtuh mmg nampak cam comolot…ape laaa korang neh…cer korang tgk bebetoii gambo tu…hahadoooiiiiii…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 15
      • macho says:

        Bapak la comolot ke tu..xsedar btol orang tua ni..syella baik u comolot ngan i lagi best..hehe

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 14
        • yana says:

          ehhhh….baju pengantin lelaki ala2 baju prince william time kawin…seriousssss!! kerabat british ar kot huhuhu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 113 Thumb down 10
        • marinna says:

          kerabat british yang hitam…
          ha… ha….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 160 Thumb down 4
        • zah says:

          ni kerabat diraja nigeria kot
          kah kah kah

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 126 Thumb down 4
        • tim says:

          ini orgtua blum berdayung sudah karam maa..!!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 0
        • secret lover says:

          hehe. biorle.. bg le dia merasa jadi prince william jap.. tgk rambut pun macam ala2 william yg dah nk b*tak*. muahaha.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
        • Selitone Cold says:

          Korang memang AMERICA laahh…!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 3
        • ooi says:

          hehehe .. belum bedayung sudah karam … habih tu ambik bau jer …!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
        • allid says:

          kesian kat bebudak pompuan yg terpaksa tgk adegan tak semengah tu…sgt tak elok utk perkembangan minda derang

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 1
        • Cik Nurul says:

          memang bukan tan sri musa
          bwak bertaubathttp://www.melvister.com/2011/11/gambar-wajah-suami-syella-kamaruddin.html

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • tipah dangdut says:

      dpn budak2 plak tu…melopong budak2 tu tgk….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 123 Thumb down 2
    • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

      Perlukah nak ada adegan cium2 mulut nie didepan budak2 kecil nie…dah tua bangka pun x bleh nak pikir ker…blum apa2 dah tunjuk contoh x baik…hish nyampah nya haku nengok….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 175 Thumb down 4
      • x seksi says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 165
        • komkom says:

          X SEKSI..AKU TGOK DEPAN MATA AKU DAAA.MANG CIUM MOLOT ATAS PERMINTAAN KAWAN2 TERDEKAT..
          MENTALITI MELAYU APA???NAK KOMEN2 KOMEN JE LA..YG G SEBUT BANGSA NI APA?????

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 184 Thumb down 13
        • bbycumil says:

          tgk dpn mate?sooooo..share2 la kt sini sape laki dia tu..ke ko?hahahaha

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 2
        • aleeya lara says:

          betoi2…bangsa jdn sebut aaa….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
        • gosip says:

          kalau betol ko tgk depan2 sape laki die????

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
        • Tok k says:

          Woiii komkom ko neh mentaliti tamil la… Kata ko gi majlis kawen dia tengok depan mata tp nama org tua neh harem ko tatau..senyap teruih…cet pooodahhhh!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
        • akuorggomen says:

          request??? ngn ko sekali kongkang hahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • gosip says:

        dorg menari kot….mayb this pic ambil kot side gitu so nmpk mcm dorg kissing..xkn nk kiss dpn kanak2 yg memerhati..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
      • dinda says:

        nmpk sgt tuayer….. 1 lgy nmpk sgt bnyk harta yer hahahaha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • lalola says:

        aku ingat bercium td. rupenye menari lahh.. atototo~

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • rooney macaroni says:

      dorang tengah menari la..camera trick je tu..cepat sgt berprasangka…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 4
      • liz says:

        aku pun tak rasa dia nak cium2..posisi amik gambar je buat nampak camtu..

        jgn la nak kata2 org sgt..jadi isteri no 2 pun islam benarkan apa..cuma pakaian dia je out..

        rasanya ramai yg komen ni tak kawin lagi..asal kan laki tu mampu biarkan je la..hak dia..kita kalau tak sanggup jgn nak komplen org yg sanggup..

        yg penting dia mampu..laki muda2 zaman sekarang banyak yg ketedarah kudrat bini..bini pulak keje macam nak mati tanggung family..yg laki tau makan je..minyak moto pon mintak bini..tak malu ke..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 152 Thumb down 6
        • along says:

          kalau dia comolot pun tak salah, halalan toyibban, cuma agak kurang manis dipandang je :)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 3
        • red_gorgeous says:

          x manis??? cube tanya ustaz azhar idrus… sedangkan hukum berpeluk suami isteri dpn org ramai pon berdosa apa tah lagi cium mium…tuggu dalam bilik laa..lain kali, jgn pandai2 kuar hukum..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
      • kiah says:

        tgk lentok kepala pon taw mcm kiss mulot . ape dah.. x sesuai lg adat camni wat .. cam trend ala2 barat plak.. taw la dah sah.. tp bab2 camni elok la wat berdua.. dlm blik.. x perlu menunjuk2

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
    • lesson says:

      haha org tuo nk mamp…patut xrti ajo bni ttp aurat dh nyanyuk…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
    • lemau says:

      bju pgantin pon nmpk lurah dendam..mne laki x geram..haha..tu lpas bsanding tros blari msuk bilik tu..haha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
    • seram siot! says:

      seram gila aku nengok muka laki dia diblurkan nara
      dah serupa muka alien / hantu je
      macam kawen ngan makhluk apa je..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 92 Thumb down 0
      • suara hati says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 36
    • cik pial says:

      ish tak lalulah dgn org tua, rasa nk muntah

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
      • papa says:

        PAPA kenal ramai pompuan camni…jangan memain org tua, siap beranak pinak lagi..janji janji nama anak masuk wasiat…tol tak syella??

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
    • mamat bukan nama sebenar says:

      gile buruk perangai…patt la suruh rahsia..takut kene serang dgn bini tua la tu hahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • zass says:

      TIME COMOLOT TUH BUDAK2 BAWAH TUH MENGANGA LAAAAA NENGOK NYE. ADUHAAAAI LA MELAYU. Ini jgn stroke sudah la org tua ni bile mlm pertamaa.!

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • dari sisi je kot :)

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      muka syella ni jambu ada macm muka jepon kn puteh kira jambu habis la si syella ni….tapi yg minah jambu heran bin ajaib ni kenapa nk panggil budak2 kecik yg budak2 besar sikit tkda ke? budak kecik ni macm macm macm ntah lah minah jambu pn tk tau camana nk komen ni dh tkda idea…………

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • rocky says:

      ini kahwin sbb nak **** je ni..

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • pak cik senja says:

      lah patut le abg nara blur kan dah bangka sgt ni..nk rasia2 tu kenapa..org tak hadap sgt nk tau laki ko ni sella oii…ko pon bukan lah feymes sgt..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • Drogba tumpang sekaki... says:

      Majlis kawin ko ni hidang nasi minyak ke hidang Lamb chop Syella??? barat je lebey…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • cik finaz says:

      xpyh pening2 pkir la kome….jawapan nya : MUSA HASSAN (bekas ketua polis negara)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
      • mak jem... says:

        XMALO TOL..BKS POLIS NEGARA AMIK GAMBO COMOLOT……BAPAK DIER BUKAN ALIM ULAMAK KE MUSA HASSAN NI?

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • misstar says:

        saya mempunyai kawan (sepupu jalaluddin hassan n of course musa hassan jugak). bukan musa hassan yang berkahwin dengan syella ni (rasanya kebanyakan blog pun dah bgtau siapa sebenarnya datuk tu). tolong jaga hati keluarga diorang. diorang amat terkilan dengan berita yang tersebar ini.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • unnamed says:

      agak2 la curi gamba buat modal xde cite betol..lol

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • uzmabags says:

      kelas ko mariaaaaaaaa….ape nak jadi daa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hakakPepetKetat says:

      nie hakak nak tumpang lalu yer…hakak ada terBaca satu laman web ..suami dia nie TAN SRI MUSA HASSAN…????u gusy tgk betul2 ye ker tak????tolong hakakPepetKetat yer deq

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  2. namaakuM says:

    errrrrrrrr..seksinya dia.. -.-”

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
  3. aku laaa says:

    perghhhh.

    tu je aku nak komen. komen lebih2 kan mengutuk pulak. XD

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
  4. nuni says:

    WTH comolot???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
  5. mizlyna ibrahim says:

    hihi…ni mesti theme cinderella neh…=) alamat syg gile la laki die kt die coz seem sume nk dpt…alhamdulillah..^_^

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  6. RoyAkatsuki says:

    ai,mcm comolot je?baru la western.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  7. KK vogue says:

    2…cium mulut ker………?

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  8. nad says:

    seksinye..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  9. ndz_an says:

    gile ah..
    siap de gambar kissing lagi…
    ingt ni kat oversea ke??

    btw rambut laki dia dh putihlah..
    =.=”

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
  10. mamakhayra says:

    org melayu kerrrr

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  11. cepoi says:

    RM..RM..RM..sbb tu snyum manjang kot.heh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
  12. Gadis says:

    tua kan?ada uban…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  13. Nana says:

    alaa… potong stim…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  14. meha says:

    alaa tkyah nk blur2 bende baik pun bkn bende tk baik…bende yg tak elok leh plak tk blur2….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 1
  15. Anonymous says:

    x leh blah.. kissing depan budak2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
  16. Putri Melayu says:

    Ala..xnpk mukenye..blurr2 da mcm sotong kurita plak npknye…huhu..oppp! peace..(^_^)v

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  17. Nana says:

    pic yg kissing tu tak seswaiiiiii

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  18. gincu says:

    husband dia bilal masjid kan

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 4
  19. yann says:

    eh ada kiss2 mulut ke tu? adoyainyepon..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  20. aku says:

    dah tua2 pun bg contoh xbaik kt budak2 kissing2 lg tu!…dunia akhir zaman…astaghfirullahalazim

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    • bungabintang says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 32
  21. sengal.. says:

    bior ler aper pun……semoga dia bahgia keakhir hayat………doakan sajer…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  22. aku says:

    yakkkk!!!!! haktuih!!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
  23. mulut says:

    alaa tkyah nk blur2 gmba laki dia nie…lgpun bende yg elok…klu gamba2 yg tk elok boleh plak tk diblur…patutkan tang lurah si syella ni diblurkan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 1
  24. adinda says:

    xyah nak cover2 sgt la muka laki die tu abg nara……baik xyah post kalu tutup muka laki die tu..uhhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  25. dejure says:

    r they kissing in public? (if yes) :: hm, mat saleh sgt la 2. mmgla da x haram but then jgnla tayang in public. ksian flowergirls yg terpinga2. innocent kot bdk2 2.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  26. geewawa says:

    cmanak n bapak je……..hahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  27. jonah says:

    beruban pon beruban lah. asalkan dpt audi R8.(dpt ke? haha)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 0
  28. peacemaker says:

    kan da tau confirm tua punya..xpala..hopefully dorg happy :) dorg kissing k berlaga pipi jer tu??

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  29. atansawo says:

    baguslah..atleast dia nikah leklok dari buat benda yang tak elok. soal jodoh maut rezeki Allah tentukan. takyah dah pertikai kete yang laki dia bg btol ke tak btol. dan takyah pertikai dia ‘riak’ dgn nilai kawin dia yang ratus ribu tu. smua tu anggap kelemahan diri dia sebagai manusia biasa.

    atleast kita nampak gambar laki dia kan walau tak nampak muka, dari sesetengah yang masih terusan wat maksiat kat luar sana kan.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 1
  30. koko says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 25
  31. beautifulmaria says:

    dh semggu aku tguuu!!! haaa hambekkk nak komen pun dh x pandaiii… cer korang tlg komenkan untk aku

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  32. eh says:

    huiyo lurah dendam tu mst nk tunjuk gak…adeh pokcik nih tua2 pun nk comolot gak ke? EH??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  33. adoiyaiii says:

    agak2 la weiiii! depan budak2 pun menjadi!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  34. tak paham says:

    pangkat atuk ngn cucu ni…da jodoh ko nak wat camno…itula jangan salu nyanyi kek dapor.=)
    ok..obviously a joke.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  35. Makngah says:

    Tak malu ke comolot depan orang. Taulah dah kahwin tapi ada budak-budak nampak. Tak nyempat2 nak tunjuk kasih sayang kunun…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • Tak Minat Artis Zaman Sekarang (TMAZS) says:

      mesti terasa air liur tu dah basi… hehehe…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
      • moshimoshi says:

        untung laa…syella msti suka ni sebab bila berciom ngn tukwan ni geli lebih tersondol gusi…

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  36. sawariyya says:

    ha’ah kot ye pown dah rasmi suami isteri
    tak payahlh nak kissing depan orag….
    org islam kan..tak manisss

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  37. gempaksiot says:

    perhh giler! cium molot dpn orng,xmalu lasum.teruk bebenor doh tuh.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  38. apa pun tak bleh says:

    p mekah konon.. pastu pakai seksi.. pastu citer semayang istikarah minta petunjuk bakal suami bagai… pii rahhh.. geli aku comolot pun nk tunjuk kt public.. dh tua tu buat la cara tua.. ni kat malaysia bukan oversea daa..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 0
  39. komkom says:

    MANG DIA COMOLOT..ITU MALAM.MASA SIANG PULAK DIA SANDING SORANG2 N TETIBA KUAR LA BEBERFAPA PONDAN YG PAKAI SEKSI MEKSI NMPAK LURAH SKIRT SINGKAT MENARI BERGELEK2 BAGAI…LAGI MALU TGOK..MASA 2 RAMAI BUDAK2 TGOK…ENTAH LA WEIIII

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
  40. anon says:

    apsal aku mmg kenal VVIP tuhh…OMG!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  41. geli says:

    geli siot…. pompuan mata duitan. laki dan beruban pun dia sapu… haktuihhhhhhhhhhhhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  42. [...] SUMBER & LAGI GAMBAR. [...]

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  43. jamban wangi says:

    Haha..ptt la poyo nk rahsie..bini no 2 la tu..kawen dgn pgkt atok..atok ke? Haha..jnji duit byk..lyn..kerepot blkg cte…eeee

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  44. dot dot dot says:

    spechless……

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  45. apa pun tak bleh says:

    citer kat wartawan pi mekah la.. semayang istikarah laa.. tapi pakai macam org kafir.. dh tua tu buat la cara tua x yah nk comolot depan public.. malu kt budak2 kecik tu.. ni malaysia la bukan oversea woiii!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  46. tak paham says:

    pangkat atuk ngn cucu ni…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  47. mama says:

    wah..kissing? in public? dem.. agama apa dia nih? plus, look at da kidz!! mmalukan!! grrrr

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  48. aku says:

    geli~!!! tu je yg aku blh cakap…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  49. julie says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 20
  50. bujang says:

    BETUL KUT DIA KAWIN DAN DAPAT SUAMI
    KAYA……………….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  51. ye ke gi umrah says:

    dok canang bukan main gi umrah la, dapat ilham kat mekah la, solat sunatla, solat istikharah la, tp macam takda dapat apa2 je pergi mekah… pakai tetap seksi… susahlah kalau tak belajar agama ni, takpayahla nak criter pegi umrah buat solat bagai…. nanti org pikir lain pulak…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  52. merong mahawangsa says:

    Aku igtkan laki dia Khairy Jamaluddin ( KY ) Manalah tahu.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
    • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

      Hishhh mulut ngko nie….kang kena cili kang, baru tau…by the way, gambar 1st tu, kek kawen tu mcm senget je haku nengok ker aku mata haku yang dah senget…just wondering jerr!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    • joana says:

      siapa tak knal dgn syella. kang aku citer perihal dia..satu2 baru tahu…tp malas nk citer…citer kan ramai yg marah aku. mmg dia kaya tp hasil dr mana????Pikirlah …. nak aku citer leh sgtttt….igt ex-fren je dia tu…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • drogba tumpang sekaki says:

        Cite la aku nk dgr ni….dia pun bkn igt ko kwn dia dah…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • joana says:

        syella..syella x abis2 buat kontroversi. X pernah nk igt ttg msa lampau…zaman kemiskinan..jual kuih tepi jln…bantu mak ko balik dr sekolah….lepas kau knal dgn sorg xxxxx msa ko dah bergelar artis and than lpas tu album ko x laku..ko ada xxxxxxxdaddy..semua org tahu..dan lpas tu ko dpt bla bla bla bla…. igt2 nk citer semua apa yg ko buat kat aku, shima, rina and….. tp kami tetap x aibkn ko dpan mana2 media..nk citer kt media leh sgt.

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  53. Mama Meeyaaa! says:

    bukan cium mulot kot..maybe dok menari ke ape ..
    tp muka mcm nak close2 gitu..erk..bersangka baik..
    hahahaahahahha!
    by the way, tahniah la syella and suami.
    hope kekal la sampai syurga.
    =D

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  54. Mr_BuJaT says:

    Inilah kita org melayu kan, nak bagitau org kutuk, tak bagitau pun org kutuk. Bila duit hantaran ciput org kutuk, bila duit hantaran mahal pun org kutuk. Bila buat majlis simple2 je org kutuk, bila buat grand2 pun org kutuk. Memang susah nak memuaskan semua org di sekeliling kita. Apa yg penting, diorg dah sah nikah, dan terhindar dari membuat dosa zina, Sama ada si syela ni nak cukur ke, nak menunjuk2 ke, berlagak ke, itu dia punya pasal laa. Bukannya dia ada guna duit kita pon or minta derma sana-sini utk byr kos majlis nikah dia tu. Chill sudaaa.
    Apa2 pun tahniah syela.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 9
    • muslimah says:

      mmg la chill..
      tp sbg manusia yg hidup bermasyarakat,perlulah faham situasi..org tak akan berhenti bercakap.tapi kita sbg manusia yg melakukan sesuatu tindakan perlu bijak menyusun langkah..jln Allah,mereka org Islam..=)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
      • Mr Kaw says:

        Bagi diorg tak salah sbb diorg guna duit diorg sendiri dan tak menyusahkan org2 lain. Bygkan, kalau syela buat majlis sembunyi, lagilah kaw2 kene kutuk wartawan. Tak jemputlah, taknak bgtau lah, itulah inilah, ade je kesalahan org nak carik.
        Bygkan kalau dia buat majlis ala2 kadar, pakai jubah dsb … mulalah org kutuk, nak tunjuk alim lah, suami kaya tapi kedekut, …
        Bygkan kalau diorg nikah senyap2, org akan kata diorg kawen lari lah, kawen kat siam, dsbnya …
        Kesimpulannya, apa je yg diorg buat pasti tak kene.
        Dan kalau kamu dilantik jadi wedding planner dia, mgkn apa yg kamu buat tu kamu rasa dah terbaik tp masyarakat sekeliling kamu tetap akan komen itu ini.
        Sebab manusia mana pernah ada rasa puas.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
  55. Tak Minat Artis Zaman Sekarang (TMAZS) says:

    SIAN KAT BUDAK2 TU…

    KECIK2 LAGI DAH TENGOK FILEM BLUE…

    gilo po…?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
    • bungabintang says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 20
    • Mat Tompel says:

      Kesian aku tgk kau, dah tau nak bezakan cerita blue tu camne … mmg kuno betol lah ko ni.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  56. bang nara,

    sila DM atau PM sy sekarang jugak!!
    i wait yaa.. pomis xgtaw sesape!! lol..hahahaah

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  57. Tak Minat Artis Zaman Sekarang (TMAZS) says:

    BENDA ELOK BUAT PE NAK SEMBUNYI2 MUKA…

    adeh…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  58. girl says:

    x sedor diri…….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  59. watever says:

    kenapa la kalau artis kawin org tua..semua nk bising…kan ada masuk paper hari tu..tok imam umur 64 thn kawen ank dara umur 26…takda la bising sgt pon..siap ada mjlis persandingan lagi…semua dah jodoh la weiii.. untung apa dpt laki kaya..dpt laki miskin penagih dadah..nk buat apa. hampeh je la nk kutuk org..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
    • abu says:

      org bising sbb pakaian dia yg super sexy tu kot…tok imam tu kawen elok, takde nk tutup2 muka camni or sanding sorang2 mcm syella tu…bkn ke dlm islam suruh hebohkn perkahwinan?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
      • Suri says:

        Errr,..awk x baca ke, abg Nara yg tutup muka tuh..dia x tutup pon..dia kawen bln 9, adik dia kawen bln 11,dia join sanding…tp berdua dah lepas dah…yeke org bising pasal seksi je…byk je kat atas tu kutuk psl tua

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • lara_hati says:

      dah namanya pun artis…ada blog nk bagi bising…lain le kalau kisah tok imam tu, tak de sape nk citer kt blog…tu je pendapat saya.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. hanny says:

    kesian sungguh..majlis berjuta abes…tp baju ttp xcukup kain…bajet tuk baju sikit gaknye…tu yg kain xcukup…sedihh..baik tgk majlis org kampung..kain selalu cukup..walaupn bajet xsmpai pn 10ribu…hewhew..:))

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  61. ntahapaapantah says:

    syella ko mmng rock woOo..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  62. abdul samah jenab says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 14
  63. Bulu tiak says:

    Aku tengok laki dia mcm kelibat uncle seekers je…harharhar…mmg propa je lebih wedding dia ni..tak nampak grand pun…nampak low class!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  64. AKU says:

    princess and the frog?

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  65. agaknye says:

    weh….kat gambor makan beradab tu…gambor pak sedara aku tu…dok sebelah pengantin….ish…nak gi korek kat dia ar….sapa gerangan penganti itu… setau aku pak sedara aku tu… org kuat sesorang….eh…takkan orang itu kot….agaknye la,,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  66. hamba ALLAH says:

    alhamdulillah mereka nikah dan berkahwin itu sangat baek…tp perlakuannye seakan menunjuk2…. rasenye….xplu la nk mentiOn kan berapa kOS dan hadiah yang bakal anda miliki tuh…..mungkin itu rezeki ANDA…tp…xplu riak SANGATTT……pasal kejadian yg seakan2 COMOLOT tuhhh….plu ke wat kat depan kanak2…???da xtahan sangat ke..?? hurmmm….. SemOga bAhaGIA yeee….janGan pasni de BEriTA CERAI_BERAI plakkk… OOOpPpsss…!!!!!! cHawww..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  67. razak says:

    a’ah rasenya bkn comolot tu..maybe tgh menari..tp kebetulan amik gmbr dr sudut tu, tu yg nmpk cam comolot..(positif)..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  68. noor says:

    aku x rase diorg 2 cium mulut.. angle gmbar ni diambil yg nmpk mcm 2. .kiter juz tgk dari gambar je.. so, xyah la nk berburuk sangka yg bkn2.. doakan yang terbaik sudah.. x susah kn?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  69. domokcute says:

    hurmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. ayu says:

    It amazed me how a man can stil calling himself as “suami kepada si polan binti si polan” PROUDLY , when his wife is wearing half naked dress or proudly showing her skin maximumly….[sighing]..tak malu ke pada Allah dan orang..org tgk macamana awak didik bini tu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • aku says:

      Taknak komen pendapat kau tapi kan… tolongla… english kau ke laut… Aku slalu gak tgk org komen english ala2 kau kat sini. Mesti org yg sama kan? Tp takpelah cuba lagi ye

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 11
    • aku says:

      ni nak komen kat ayu.. Taknak komen pendapat kau tapi kan… tolongla… english kau ke laut… Aku slalu gak tgk org komen english ala2 kau kat sini. Mesti org yg sama kan? Tp takpelah cuba lagi ye

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
  71. x de nama says:

    i think, suami dia ni kerabat yer???tgok kerusi dia duduk dgn pakaian suami dia…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • saya yg cumil says:

      aah kan kin gak kerabat diraja…..tgk pd persalinan laki dia mcm ya……tp baju pengantin perempuan nampk lurah lah…ptt pakai yg sopan sikitlah kan….tp apa2 pun smg kekal ke hujung nyawa kan pernikahan dorg ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Rooney says:

    Tu angle dia je lah bodoh, korang jangan nak buat lawak MURAHAN MELAYU.

    MALU WOI

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
  73. Maz says:

    tahniah!! tapi macam atok ngan cucu :)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • mulut capoi says:

      macam cam muka suami dia ni……
      tapi x mau sebut…..takuttttt…………
      walau bagaimana pun SELAMAT PENGANTIN BARU……SYELLA DAN ………………………………
      Lepas ni jadilah suami isteri yang baik.
      x ada salahnya berpoligami jika mampu…
      Syella pulak ikhlas jadi isteri, bukan kerana harta dah org. sudi senangkan ko buat yg. terbaik untuk suami, jangan CURANG.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. lolok says:

    tahniah atas perkahwinanyer O.o

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  75. sayang salmah says:

    poligami yang macam nilah yg dibenci Allah n semua pompuan.. carilah isteri yg lebih baik dr yg no.1 n blh m’bimbing ke arah kebaikan..ni cari isteri utk puaskan nafsu… nauzubillah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 1
  76. mawar says:

    adoi~ penat aku bc komen dari atas ke bawah..takde sape plak yg teka2 siapakah gerangan suami syella ni..sebab serius aku takde clue..siapa2 yg tau, meh le bocorkn rahsia kt sni..haha..gile bzbody aku ni! :D

    yg penting, aku suka tema Beauty & The Beast tu! haha.. :p

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  77. kenapa mesti nak noise2kan muka beliau…tunjuk je la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. neraka says:

    jgn amik suami org….neraka jahanam!!!shoooh!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
    • jebon says:

      ada pulak…. lelki bole khwn 4

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • mulut capoi says:

      Tak faham erti poligami ko ni….senang…senang nerakakan orang. Dari jadi pompuan simpanan bek kawin. Mungkin suami dia akan bimbing dan buat perubahan….pelan…pelan…..nnt. satu hari mungkin dia buat kejutan. Doakan terbaik untuknya. Biarkan dia merasa senang…xkan nk. susah selamanya.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  79. yezza says:

    …npelah dh tua bangka masi xtau pikir…ksian kat budak2 tu tgk dorg buat benda y xsepatutny ddpn mata..halal ke pe ke..agak2lh dpn budak…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  80. bunga says:

    tgk pn xda nafsu laki beruban cm 2…ewww!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bujang says:

      ko belum kena penangan org. tua…..kang nnt. berderet anak tiap2 tahun . ….fuh isteri seksi pulak, montok…..macam muka fazura. tang dagunya.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  81. kepochiiii says:

    byk pengalaman..byk duit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. win says:

    buat apa lah nak sebunyikan identi tu masa kahwin ni lah sepatutnya kena tunjukan identiti sebenarnya bahawa yang kita ni dah jadi milik seseorang yang sah…….setakat berani post gambar-gambar tak sepatutnya tapi tak berani nak tunjukan identiti sebenar untuk apa???

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  83. Karl says:

    Kalo betul diorg comolot, gi la cari bilik…x yah tunjuk kat bebudak.

    Tp confius sket position mulut nyer tu…aku nampak cam tgh nyonyot idung….

    Uuuwweeeek….!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  84. aaaku says:

    pengantin pompuan canteq

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  85. putihkaseh says:

    woww ni ke namanye CINTA??? tapi siankan kat mak ayah dia yg dok sebelah tu, buka baik2 jer tapi anak cam cinderella n seksi giller ……. mesti org katakan anak dia ni mata duitan walapun itu memang jodoh dia ……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  86. bety says:

    alah t dgr2 bercerai lah tu..setakat bg banglo ar kete ar….ntah2 cakap aje..tp habuk pun tarak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  87. Breakeven says:

    ~ siapa edit picture nie? kalau org yg x de kene mengena ngan pengantin takpe…tp kalau dari photographer yg pengantin baya..mmg xde taste…sayang wedding mahal tp capturing macam nie…~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  88. yana says:

    waa…pengantin lelaki pkai uniform..rasenye bkn polis or tentera..org berpangkat besar or kerabat maybe?rasenye bkn kerabat johor hehehe sape2 tau???

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • penakut says:

      ntah2 dalam hati si syella ni nak laki dia mati cepat senang dia nak sapu semua harta..:D

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  89. momo says:

    drpd blur’kan muka suami dia, lbh baik blur’ kan lurah dendamnye 2 wei….;) peace

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  90. duolc says:

    Macam Ayah Pin je

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  91. BUSY BODY says:

    Terkejut den “loving couple 2011″ hai dah tua2 pun tak sabar tunggu dlm bilik ke kok nak bercium pun r geli den…hehehehe …………rasa2nya berapa lama pakcik ni dapat hidup dgn pengantin perempuan….sapa nak jawab?????????

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • mulut capoi says:

      Tak baik cakap cam tu, ajal maut tangan tuhan, kadang2 bini muda yg. jalan dulu…..
      Jangan hina org. tua, ko pun akan tua jugak.
      YANG JAWAB ALLAH TAALA….HANYA DIA YG. TAU……

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  92. ntah says:

    perlu ke tunjuk ‘lurah bilut’ semua????

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  93. Kacang Soya says:

    korang kutuk la mcm mana pon VVIP ni. bukannya dia kisah pon. yg penting dia yg dapat ‘sedap’ si Syella tu.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  94. Shima says:

    Siapa ye suami dia nie nk th sgt lah

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  95. Mazda6 says:

    x kenal la sapa dia ni. artis ke??? x fofular pon. berlagak dgn 15 juta ..ntah ye ke tak. propa je lebey. konon nk kongsi dgn peminat ttg perkahwinan die. tp muskillah..ade ke peminat die tuuuuu??? kelakar sungguh artis2 bangang zmn skrg..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  96. marina says:

    untung di dapat hubby kayaa….tak kisah lah tua dan no 2.pon janji poket tebal dan sayang kiter

    Dari kawen laki muda baru nak hidup semua takda, semua nak share, tau joli ngan kawan2… dah senang gatal cr galpern. anak semua bini yg nak uruskan… sapa yg komen lebih2 tu jeles sb dpt laki atau boyperen yg so son jerrr.. makan pon suruh belanjaaa ahakkkk..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • lara_hati says:

      Hmm…setuju…cuma nk tambah skit….maybe gak somi syella skrg ni masa muda dulu…pun poket tk tebal..gak mcm type bf2 yang cik kata tu, then bila dah berduit skit, mula la cari gepren lain atau dgn kata lain…..bini no 2,3 4…hehe hakikatnya…ttp sama..je….tua ke muda ke…ada je pro n cons..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  97. Kesha says:

    Bodoh siot..wt malu jer..seksi gila, ni dkt malaysia ke amerika ni?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  98. mak dara says:

    syilla neh mmg seksi pon..mkn kat kg baru pon..cam dok tepi pantai da….*pernah bertembung wokeyyy*

    x pelik klu dia kawin nak pakai baju dedah sana sini..at least jaga la maruah somi dia…tup2 somi dia yg kena sbb x larang bini pakai elok2…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  99. kasut says:

    geli makk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. lalalalaa says:

    suami die kiss pp kanan je tu.. mlut xnmpk cm bertaut pn.. untungnyee dpt bini putih gebus even suaminye beruban.. mmg cinta itu buta dan xmengenal rupa kot.. (positif) kalau bju suami die mcm prince william, aku rse wedding dress kate middleton lg sopan kott..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  101. noor says:

    NAPE KORANG X UBAH PERANGAI KORANG JE… (HIPOKRIT, SUKE JAJA CITER DALAM KAIN ORG, SUKE SEBAR FITNAH, KUAT MENGUMPAT, BUSUK HATI, ETC) KALAU ADA ORG KUTUK KORG SBB PERANGAI DI ATAS KORG GAK YG TACHING LEBEY2.. JAGN CKP PSL BANGSA LA APE LA.. TAPI KORANG XSEDAR KORANG SENDIRI YANG MENAMPAKKAN BANGSA KITA NI NMPK MCM HAPRAKKK

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 9
  102. goliden says:

    melopong budak2 pompuan tu tgk pengantin tu kissing (kot???)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. haley says:

    tahniah syella dan suami, semoga anda berbahagia. aku xde issue ngn kau nak kawen ngn laki tua ke apa sbb dah jodoh kau..bapak aku kwen nk mak tiri aku beza umo 30 thn..xde bende pon..

    just nak ckp..aku sorg je ke kt sini yg perasan baju kau x matching dengan suami..hahaha..sebok nk melahar baju kawen org, tp serius x matching, kalau laki kau pakai baju wane putih ke, biru je, baru masuk =)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  104. lily says:

    aiyoo,aku tgok dah mcm atok dgn cucu dah dorang berdua ni.klau org x knl lalu kat majlis dorang tu mesti dorang ckp(owh,org pompuan ni kawin dgn atok dia kot,dah takde stok lain dah ni)rembat je la janji mak kayoooooo

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  105. kekwa says:

    tengku abdullah…hahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • bujang says:

      yeleeeee…..ada iras2 jugak…….hmmmmmm……
      cuba tanya uncle kita tu kut2 dia tau tukang ramal katakan…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. Wan Z says:

    Tak pasal2 dapat dosa kering….at least this girl got a decent husband

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. sape2 je la says:

    ok yg aku nak teka ni mmg mengarut sikit la…tp mcm TPM la plk….ok mungkin mmg x la kn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  108. sape2 je la says:

    ha yg teka mcm tg abdullah tu….pun mcm..tp tg abdullah xgemuk camtu kot…and x gelap sgt…heee nak tau nye aku….xde la kesah sgt dgn artis ni (artis kee?)…saje nk tau sape laki die…kot VVIP fofular jugak..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  109. caldilova says:

    Maka kompemlah sudah laki Syella ni bukan halimunan. Baju kawen dia ni , bak kata Neelofa ” Menyampohh saye “

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  110. amynan says:

    laki merah..bini biru..apake hey…?????

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  111. mini coopek says:

    muke vvip tu kene censored sbb takut fasha senda & neelopa kebas kot.. teeheee

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  112. zack says:

    syella ni gebu n putih siot…t*t*k pun gedabak.betuahnye la orang tua tu…dapat kelapa muda…xleh bayang malam pertama..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  113. aisya says:

    aku xkenal pun syella kamarudin neh…xfemes ke

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  114. student bandung says:

    siapa dia ni? femes kt mana? kissing tu geli dowh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  115. uncle amran says:

    best sgt ke..ntah2 dh takde pape..kosong..maklumla pompuan zaman skrg ni..susah cri yg virgin..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  116. HANYA MEMERHATI says:

    laki dia kata VVIP. mct otak pn bergeliga smpai dpt pgkat cmtu.tp yg dia dok bcium dpn budak2 xmalu ke……bek buka baju terus je dpn bdk2 sbb aku tgk skgni bdk2 senang nk terikut2 ngn prgai org tua.siap bdk darjah2 ajak bdk laki kecik g ajak main dlm 1 blog tu…….
    BN lao aku jadi ko, aku xblur kn muka dia supaya 1malasia leh nmpk muka org prgai cm haram ni sbb dia malu lah konon org tau dia ada bini muda tp ko xmalu pla cium dpn org ramai…..syella pn satu !!!!!!agak2 nk cium dpn org ramai…..opssss kalao dia leh pk dia sah2 xkn pakai baju lurah 2 nmpak kn boobs yg dh kendur tu

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  117. Misery says:

    aku dah agak dah suami dia nie Ayah piN~!!! wakakaka!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  118. mamat says:

    Inilah kisah cinta pelir kendur vs pant** baik…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  119. Bro 10 Inci says:

    ala kecoh la korg nih.. die tgh menari dgn bapak die la…. oppss… laki die rupenye…. =.=”
    apapon tahniah le…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  120. kakimuchagu says:

    tua pon tualahhhhhhh…..harta juta2 tuuuuu…..glamour ke syella tu???????x kenal arrr…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. along timur says:

    ni kawin bukan cinta…ni pasal harte…typical women in Malaysia…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  122. Adoyai!!! says:

    adoyai… kalau dlm fairytale cinderella, prince charming dia hensem.. rambut pun hitam.. tapi, yang ni punyer prince charming, rambut dah beruban dah.. aiyo!! ke dia colour rambut tu?? :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bujang says:

      Lebih baik dari faezah elai…..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Bro 10 Inci says:

        btol2… faiza tuh dah la kawen dgn keling gemuk pundek, harta pon tarak, lmbt mati lg tuh… kira untung la si syella nih kawen vvip? nih… bule dpt harta lebih cepat sbb xlama lg gol…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  123. Cik ainn says:

    Knp aq rasa ini KERABAT DIRAJA PAHANG yerrrrr??apapun,mmg x suka cra syella.rasanya beliau trlalu riak ngn hntaran banglo brnilai 5juta dan r8 yg smpai skrg x dpt2 tuhhh….byk giler yer duet dea..800ribu dkeluarkn mnggunakn det sndiri sdgkn dlu susah gila dgn hdupnya dgn menyara adekbradeknya yg seramai 15 org klu x silap dan mniaga nasi lemak je dlu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tu lah anugerah tuhan pada dia…..dulu dia susah n sekarang dia senang kn……..tuhan kalau nk kasi senang kn cepat je n tuhan nk kasi susah pn cepat…jadi bila dh senang ingat masa2 susah dulu macmana kn…..jadi lu pikir lah sendiri yeeeeeeeeeeeeeeee sejok ibu mengandong………………

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  124. Sweet31 says:

    Kesian syella.. Nakkan org kaya punya pasal, tua pon tualah… Yg muda x byk harta, baru nak idup. Sekurang2nya klu yg ni, dpt bukak butik ke spa ke… Dunia, dunia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  125. Insan terpilih says:

    Kesian syella.. Muka cantek..Nak org kaya punya pasal, tua pon tualah… Org muda x de harta, baru nak idup! Dunia, dunia…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • mulut capoi says:

      Biasalaaaaaaaa……ramai lagi yg. kawin ngan org. tua……yg. kat sarawak tu x nampak keeeeeeee..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • Insan terpilih says:

        Aku tau la zizie ezzette nan bung kan? Masalahnye gmbr kat sini kan syella so komen utk diaorg.. Lg pon bung ngan zizie cite dia dah basi… X kan nak sebut lg…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • bujang says:

          ITU SABAHHHHHHHHHH………..BUNG MOKHTAR KAT SABAH.
          NI ORG. CAKAP SARAWAK…..LAGILAH TUA SUAMINYA…..tapi dia bukan artis….kawin ngan menteri.

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Insan terpilih says:

        Tau la.. Ziie ngn bung tu cite diaorg dah basi..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. krisya says:

    apa hal plak blur2kan muka dia.. hensem sgt ke smpai org x leh tgk..tapi rasanya kalau tgkpun..buat hilang selera je kot..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  127. casper says:

    golongan artis ni high-maintenance (kebanyakkan la)..sbb tu org biasa2 (yg gajinya pn biasa x pyh la dok brangan nak kawen artis,x dak pekdah pon)..sekian :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. Jiran Abah Kau says:

    bior le deme…penat2 komen pon deme yg seronok dpt bini lawa….dapat harta benda juta2…
    *dalam hati pilu…kawen aritu terpaksa loan walopon kenduri x segah mane….cdg nak jumpe deme ni kalo2 dapat biasiswa baghang sekupang dua buat cover loan dulu!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  129. Celah sket! says:

    takyah korang berteka teki..lambat laun bocor la tuh..tgu jer time dorang clash,masuk la dalam melodi minah nih..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  130. im says:

    abg nara,xyah blurkn gmba 2.gmbr 2 dh mmg trsebar,tnjuk je lah.lau die brani buat weding mcm 2,mknenye die brani tmpilkan diri kat public.so,sume pun bleh tgk.hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  131. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kenapa tk leh tengok muka laki dia? muka dia cacat ke? atau pn malu pasal dia dh tua tk ? dh beruban tk? atau pn laki dia ni laki orang tk? atau pn laki dia ni gigi dia bogeh tk? bang nara tolong fine out dengan secepat kilat ok

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  132. Mem says:

    alamak…mcm kerabat pahang je….xpon..kir toyol…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • KFCM tumpang sekaki says:

      Khir toyo tgh bz la skrg trn naik mahkamah mn ada ms nk kawin2 nih..aku tgk muka laki dia ada iras2 bks kpn la terutm tang kaler kulit tu…oppss teka je….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  133. angker bird says:

    nasib baik bang nara tulis awal2 gambar laki dia tu diblurkan. ingatkan kena simbah asid daaaaaaaa…..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  134. ctfza says:

    Eii..budget beauty n the beast..tgk bj sejibik resembles beast laki dia ni.. Ni knduri lawen ke maskot fairy tales

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. cheyra says:

    ish nara nih !!! klo kte nak jge hati org bluurr kan lah jugak rambot beruban tu ~ huuuumm btw perlu ke comolot depan org dah x sedar diri tu ke dah tue x sabar dah amarika betol mu ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. tekateka says:

    cm musa hasan je…hahha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  137. adam says:

    ayooo leh naik lagi ke bang…..wakakakakakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  138. lattalitalilattamplom says:

    mcm kerabat diraja jer aku tgok? cuba tgok kosi mkn pengantin tu ade lambang??!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  139. adriana says:

    cium mulut ke???
    EEEEWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kesian budak2 yg ‘terpaksa’ tengok tu!

    EEEEEEEEEEEEEEEWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  140. junub says:

    takpe la janji sodap….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  141. seliper jepun says:

    kate mjlis kawen 2 15juta tp nape pakaian xcukup kain pn pkai..xde duit dh ke nk beli kain…ptut ke mjlis pkhwinan pkai mcm nie…tdedah sane sini…islam kan diorg 2..hum malas nk komen byk2 nilai la sendiri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  142. anonymous says:

    korang ni terang2 dpt dosa free kutuk bagai ckp diorg kissing in public.wooi tgk lah btol2.ITU ANGLE JE NAMPAK MCM DIORG KISSING.tak tau la cemana korg nk mintak maaf kt syella.good luck!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  143. lulu says:

    baju dia langsung x cantik,old school tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  144. secret lover says:

    oh my god..

    kissing in d public?

    *pengsan*

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  145. aku says:

    cam sial jer aku tgk.. dh cam bkn org islam jer..
    jauh bebenor myinpang dr landasan & adat org MELAYU..
    pegi mampus la… lain kali abg nara blh tapis dlu pic2 sblm disiarkan pd umum..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  146. raja says:

    syella ni sape..?? artis aku x taw penyanyai ke pelakon,..kontoversi tunjuk T*T#K…je lebey,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  147. BLONDE GURLY says:

    MISTERI DI SEBALIKKKKKKKKKKKK UBAANN…. ~ :p

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  148. abu says:

    bile manusia yg miskin tibe2 jd kaya raya.. salah satu petanda dunia hampir kiamat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  149. abu says:

    bila manusia miskin tibe2 jd kaya raya.. salah satu petanda dunia nak kiamat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  150. sadam says:

    husband dia ada PENYAKIT PURU ka?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  151. misteri jalan lama says:

    apa susah sangat bukak je myartis.com mcm yg kwn kita cadangkan,terang2 ada muka hubby dia. selebihnya lu fikir la sendiri. Assalamualaikum!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  152. misteri jalan lama says:

    apa susah sangat bukak jer myartis.com terang2 ada muka hubby dia. selepas tu lu fikir la sendiri.Assalamualaikum!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  153. HANYA MEMERHATI says:

    u olss….dh tgk dh muka laki syella kt myartis….tp seyes xkenal….yglaen tu korg g la myartis pastu leh la kt diskuss g sapa sbnrnya laki dia ni k….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  154. ein says:

    pakaian syella mmg xsesuai r…
    tll mjolok mata…. “~”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  155. akied says:

    haiii………sape la nk jwp kalau org tua mati nanti ye??? org tua mcm ni selalu nye pgang tasbih b’zikir sepanjang hari….astagfirrullahhalazzim…taubat 2x ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  156. orang mesia... says:

    sekali tgk mcm khair toyo :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  157. NenekPenne says:

    pengantin pakai baju seksi, yang dok sebelah pakai tudung (refer kat meja pengantin) …mcm cliche laa pulak…

    tua pun tualah janji masuk
    dah kaya, kita kayakan lagi…. ha ha ha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  158. orgtuagatai says:

    ye la kat myartis ada.. nampak hensem mcm atok.. bertuah syella.. tahniah..

    atok pong dok carik yg cun dan besauuu punyer mcm syella… kehkehkeh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  159. Hasfaizal says:

    Aku dengar2 cite dapat Audi R8.Tp dealer kat Malaysia cakap pempuan nie xorder pn.Kalo dah order mana barangnye..Aku pon xpaham kenapa tua bangkai tu nak bagi benda mahal tu kat pempuan yang xspptnya dapat.Bkn aku nak dengki..Tp manusia skang xpandai menilai.P’puan yang lebih baik setahu aku pempuan tu solehah.Nie nak terdedah sana sini mmg xlayak.Zaman dah terbalik.Aku sangat kecewa dengan manusia skang.Benda yang dinilai xsetaraf dengan ape yang spttnya…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  160. EEWWNONO says:

    kaler merrrah iteww sgt la tidak sesuaii dgn umur dan kaler kulit iteww ..sapekah pereka pesen iteww..oh no no…!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  161. Cik ainn says:

    Cuba korang google-image search nama nih..YBHG Datuk Dr. Ridzwan Bakar…rasanya muka beliau sama ngn incek suammi Syella Kamaruddin yg begitu riak ngn hntaran yg beliau dpt tu..sapa stuju tolong like2 yerrr..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  162. zura says:

    sekarang zaman org kawin ngan org yg bnyak duit..muka x penting dah..kena pulak artis yg macam gini…mestilah cari yg kaya…potong kepala lah kalao kata cinta …podah…
    memang jenis pompuan yg mengikis harta

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • intan says:

      tak tau la nak cakap apa……. sbb kalau hensem tapi keje peon pun mgkn x ada juga org yg nak….. harta bukan penting, tapi keperluan… sederhana pun sudah memadai

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  163. intan says:

    siyes…… potongan rambut sebijik khir toyo…….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  164. zz says:

    dah tgk muka suami dia kat myartis….tp tak kenal la…muka blh tahanlah handsome..tak ada lah tua sgt…yg penting poket kembong……

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  165. hafiz says:

    untung laki tu dapat bini muda & lawa..tapi kesian sebab kena tanggung dosa bini tunjuk lurah

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  166. ida says:

    g umrah mintak petunjuk…
    balik umrah …
    kau tunjuk.. ape kess..
    tu ke ptunjuk. cite nk hebat.. g UMRAH ..
    mintak petunjuk..
    tp ..
    kawin ngn org tua… xyah nk sebab2 la..
    tunjuk je la laki kau..
    nape syella isteri ke 4 ke?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  167. juicy says:

    alamak ! datukku suamiku…oopppss..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  168. juicy says:

    alamak ! datukku suamiku..oppsss..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  169. jujur says:

    apa bang nara nie…dah macam kene sengat tebuan dh muke laki syella ni…..tp sya rase laki die ni ade pangkat dalam bidang ketenteraan la..cobe tgk baju tu…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  170. busuk says:

    euwwww geli geli geli! ngan pompuan neh aku geli, ngan laki de aku geli

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  171. shine says:

    kat mediamalaya.com nampak muka suami dia..tp 1 keping je gmbr..tua laaa,.aduihai..dah jodoh dia kot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  172. monalisa says:

    mcm ayah pin je.. hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  173. mamboo jumnoo says:

    haa…kalo suami die ni seorng leftenan tentera or etc, mknenyer die ni org kerajaan……seorg kakitgn awam menghadiahkan isterinyer sebuah kereta mewah…..pasni confirm kene kejar ngan SPRM….ha….jage2…ade yg memerhati!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  174. handpon rosak says:

    ptut la d tapuk laki ny,org tua rupa ny….haha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  175. momey says:

    ak rsekn mne mungkin kiss tuh…gile ke…maunye muntah betine tuh…yela…tua kot jantan tuh.geli siottt…duit pnye pasal kn…mlm pertama siap leh bwk kuaci sambil2 mkn.larrikkk…mati ak…ampun ampun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  176. meow says:

    asal la xklasss sgt pic kawen dye nie.. kate kawen dgn org kaye..xkn baya photografer pon xmampu.. teeettttt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  177. dell says:

    Oh, suami Syella dah beruban? Bagus la Syella tak memandang pada rupa. Heuheu~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  178. hehehe says:

    dah tgk kat myartis pic suami syeela…nampak dr sisip tepi agak handsome…idung pun mancung…tp aku x kenal lar sape…rsnye kalo tengku mahkota & tengku muda pahang lain mukanye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  179. percaya says:

    nape suma baju kawen dia seksi2?huhuhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  180. syafiq says:

    bila di tegur ckp jeles.mmg la da halal tp kn kte ni org melayu.penuh dgn kesopanan.klu nk dedah2,buat majlis utk 2 org je.mule2 die sorg je,nnt mest rmai yg ikot n jd trend..agama tolak tepi n bnd2 mcm ni akn diagung2 kn.bertaubat la sblm terlambat.kmi yg menegur ni ats dasar sesama islam n kami sgt3 syg agama kami

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  181. dewi says:

    Hadoi la minah suam2 kuku ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  182. Ser..! says:

    Serr…! dia kawan bapak dia lah..! esok lusa akan mati jadi harta benda ayahnda anaknda rampassssss….!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  183. Ape-Ape Je lah says:

    Hahahaha..! dia kawan bapak dia daaa…!! esok lusa bapaj dya akan mati jadi harta benda anaknda dia rampassssssss laaa…! baik punya tua kena game…! huhuhu dunia2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  184. kurakura says:

    kristian ke mereka ni??siap kissing bagai..xleh tgu msuk bilik ke

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  185. mamat says:

    bende kalo elok kenape nak dirahsiakan?? kalo nak rahsia x yah wat majlis…..:)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  186. huhu says:

    HAHAHA KAMI TAK MAHU JUGAK TENGOK MUKA LAKI DIA.TUA HAHAHA

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  187. antu raya says:

    lembab ar korg ni…. Orang tua 2 bekas ketua polis negara kot…y dok usung tilam DSAI….. itulah Tan Sri Musa Hasan

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  188. maya says:

    ha’a la..dia kawe x-kpn T.S Musa Hassan

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  189. bob says:

    Laki dia Ex KPN…Musa Hassan…Erk!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  190. ahmadi says:

    jauh sgt body laki dia dgn Musa Hassan…melainkan Musa Hassan dah tambah berat. Tubuh laki dia nie ala2 Bung mokhtar…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  191. abah kau says:

    kantoi dah..musa hasan laki die ni..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  192. hamba allah says:

    Tak baik mengutuk pasangan yang mendirikan masjid, kutuk orang tu hitam la, tua la, nigeria la, korang ni semua orang islam, at least mereka mendirikan masjid, itu yang penting, dan apa plan diorang, diorang punya suka, diorang bercium pun xsalah, suami isteri, perlu ke ckp diorang kristian semua? Mungkin adat tu lari, tapi xberdosa kan? Insaflah sesiapa yg mengutuk..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  193. asha says:

    korang ni slow la, laki dia ni bekas ketua polis negara laaaaa….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • Cik Ok says:

      OMG!!! betul ke ko rase ape aku rse asha…maknanya die ade bau2 kentut dgn Jalaluddin Hassan..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  194. mie says:

    aku da tgk la gmbar snding diorang dlm fb mmber aku….!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  195. harimau malaya says:

    syellakamaruddin:

    “cintaku di atas”…

    1. WANG KERTAS..
    2. KERETA AUDI
    3. BANGLO..

    hahaha…apbt. xpe la semoga ko berjaya membuat abg uban ko tu bertukar menjadi abg botak pulak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  196. Norana says:

    Siapa kah gerangan nya suamimu wahai Syella Kamaruddin. Dah diri masjid, takkan nak sembunyi lagi. Berani buat reception berjuta2, takkan nak sembunyi suami :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  197. hoho says:

    huihh,, dasar syella,, xtunjuk laki dia tu sapa sbb mungkin laki dia tu suami org, alaa, dia kawin pun sbb harta jaa, x kesah lah laki tu tua ka, x handsome ka, suami org ka, yg penting harta jaa,, kata p umrah dapat hidayah, tuu,, aurat pun x tutup, mcm pa g, pastu duk kissing depan khalayak, ya lahh, memang lar dah suami isteri, tapi xyah lah duk cium depan khalayak,, kita ni org Islam, kena hidup cara Islam lahh,,, xyahlah duk ikut cara Barat tuu, artis zaman sekarang memang cam tu ehh,,.. DUNIA AKHIR ZAMAN dah ni !! INSAF LAHH !! HIDUP NI PUN SEMENTARA JAA !! yang aku dapat lihat sekarang ni,, diorang ni waktu tua2 baru nak INSAF, macam pa lagi,, Mati ni xkira umur,, INSAF HAMPA SEMUA !! tutup aurat tu,, nih2, laki yang muhrim, perempuan yang bukan muhrim x boleh sentuh ke, salam ke,, HARAM !!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  198. della kamaruddin says:

    saya adik die! jangan kutuk dia! dia baik. suami die hensem! kami bahagia! jangan kacau. kome tak hado. kami tau! kami hado!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  199. gilakentang says:

    musa hassan suami dia kan??bekas ketua polis negara…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  200. Yasmine says:

    Syella who?? Tak kenal pun….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  201. annagurl says:

    saya tau suami dia ialah bekas ketua polis negara, Tan Sri Musa Hassan, abg pada Dato’ Jalaludin Hassan..ada gmbr kat freemalays.blogspot.com.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  202. Pakwan Kulim says:

    Dekat wall pembangkang dah kecoh mamat tua nie saper..dia ni polis bangang yang ada kes dengan anwar ibrahim aritu…kalau hampa nak tau dia nie la DATUK SERI MUSA HASSAN…bekas ketua polis tu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  203. naniey din says:

    hahahhaa…..aku dah tau sapa laki dye nie…..gle kaya suami dye…….bkas ktua polis negara…..pehhhh mmg tbaik lah pak Musa Hassan!!!hahahahhaa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • aimy says:

      dah tengok gambar tu tak berpa jelas…nampak mcm ye tak ye…ada gambar yang paling jelas depan2 tue tak pulak di clearkan untuk masuk blog ..ambik gambr sipi2 je…sikit hari adalah press conference bagai…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  204. ZA says:

    jgnlah kutuk mcm tu…korg jealous tu…sbb tak laku. korang nak tau..org yg korang kutuk tu 1000 kali lbh baik dr org yg mgutuk…tak malu ker…ada korg cermin muka korang…korg tu baik ker….

    perosak ……

    semoga shella bahagia…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  205. ucu says:

    jangan kutuk2 tau….sekarg dh jadi mem sgala pak polisi ini…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  206. leesa says:

    husam musa kah lelaki tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  207. Odah says:

    Oit sedara ko curik gmbo aku..bayar cpat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  208. Amier says:

    Apa tu! muka suami syella Kamaruddin kena kerumun di sengat tebuan ka?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  209. bidan terjun says:

    ape yang menarik kat Musa Hassan tu yg Syella suke??urrmmm mayb Musa Hassan pandai ngaji-janji.mak.masyukkk nokkk-

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  210. gaban says:

    nie bekas KP negara………. sabar jelah………untung badan dapat laki pas pencen.. sian bini lama lah idup masa susah dulu bila time senang cari orang lain ….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  211. aku says:

    suami dia TS Musa Hasan..siapa lg kalau bkn mantan KPN…alahai…sian jejaka kat luar sn…yg tua jg jd rebutan gadis2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  212. regina says:

    apesal aku rasa ni bukan gambar musa hasan…. musa hasan kurus tinggi, lelaki ni berisi… tgk gaya rambut pun lain… xpelah klu betul …. tp klu x betul, x ke naya famili tan sri musa hasan tu…. erhmmmm fitnah org ni, tanggung la dosa akhirat sok…. tq

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  213. ina says:

    dah tau la..rupa nye suami sheila ni Dato Musa Hassan bekas Kpn ..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  214. raja says:

    tan sri musa hassan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  215. apejew says:

    tan sri musa hassan….bc lam 1 blog gamba yg xblur….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  216. Anonymous says:

    mcm musa hansan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  217. camfrm nnk dpt gelran mcm bini BUNG 2 says:

    kawin gn org tua, ape clazz la dia ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  218. cikgu says:

    tan sri badannya tinggi, tegak dan segak…. ni pendek … org lain ni….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  219. nono says:

    eleee ak tau le sp laki 2..c musa hasan 2 bekas ketua polis abg c jalaludin..puihh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  220. yaya says:

    yulkk bercium dgn org tua..mcm bapak kot laki die tu..kot ye pun tunggu la bila bedua nanti.ni depan budak2 depa kissing.unshame betul!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  221. samad says:

    sume salah bukan musa hassan heheh..bace paper arini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  222. rosgeram says:

    Jantan bodohhhhhh…..nak kawin 15juta…..boleh belahhhhh…..jantan mcm tu….pompuan murahan….kawin krn duit……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  223. hanis says:

    ni bukan musa hassan.
    ni mohd redzuan mohd yusoff, umur 55.
    beliau tinggal di bangi dan bukit tunku.
    seorang peniaga, kawan baik muhyidin yassin..
    anak 4, dan isterinya hamidah osman bekerja di CIMB HQ.
    harap jangan keliru.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  224. hanis says:

    ni bukan musa hassan.
    ni mohd redzuan mohd yusoff, umur 55.
    beliau tinggal di bangi dan bukit tunku.
    seorang peniaga, kawan baik muhyidin yassin..
    anak 4, dan isterinya hamidah osman bekerja di CIMB HQ.
    redzuan ni suggar daddy syella, kemudia mereka berkahwin. baguslah begitu.
    harap jangan keliru.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  225. jamal says:

    tentu sedap kan cipap si syella ni,,hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  226. op says:

    seronok sangat kain laki tua ye …… cepat jd janda kaya ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  227. komampooo says:

    laki dia satu malaysia orang kenal… orang tua pencen gitu.. sapa tak kenal.. tp pelik byk tol duit dia…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  228. ganu says:

    kawin sampai habis duit berjuta juta tapi cipap sama ja rasa tak dak apa2 yang lebih pon….tak berbaloi langsung

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  229. rahnisa says:

    Musa Hassan apa? Ketara rendah orangnya. Tengok sekali imbas pun dah tahu bukan Musa Hassan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  230. IEN says:

    Apa la masalah depa ni bercium depan kanak-kanak yang melihat perilaku mereka? mana hilangnya perasaan malu pada kanak2? bila anak2 mnegikut perlakuan tak senonoh, mula la pelik. padahal, mereka lah punca segalanya. Minta dijauhkan Allah. semuge mereka cepat2 bertaubat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  231. fasha sayang syella says:

    jaga2 gigi pelsu tu…kang tercekik,malam pertama kat wad pulok…kakkkakakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  232. deanna says:

    hmmm….I can see money on the old man’s face…..Thats yang sangat attractive too… If apek tepi jalan…Do you think Shiela akan pandang….????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  233. sape2 jer le says:

    korang ni semua dengki sebab TAK KAYA suka hati dier la nak pakai bj apa pONG owh..kalau bertudung tu baik sgt la..ada antara korang ni ..bertudung ..beromen bwh tangga!!!!! aDER Yg xcident blom kwn… Sorry la kalau terasa, sapa mkn cili kan..ANYWAY, TGK DIRI SENDIRI TU BERJAYA KE TAK….xyah nak bg syarahan agama kt site ni k..kalau xsuka jgn tgk!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  234. jad says:

    PEREMPUAN PISAU CUKUR, ORANG TUA TAK SEDAR DIRI

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  235. haha hihi huhu says:

    mari pegi solat kawan2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  236. tamaraalyssa says:

    apa motif dy pakai seksi sgt ea? astaghfirullah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1