Written by AbangNara | January 2nd, 2014

Comelnya. Besar sungguh mata anak Nurul Wahab yang diberi nama Zachary Depp ini. Abang Nara suka nama tersebut. Menerusi laman blognya, Nurul memberitahu antara makna Zachary ialah amanah dan religious. Semoga Zachary membesar dan menjadi seperti apa yang dimaksudkan oleh namanya.
zachary depp

Abang Nara tersenyum simpul apabila membaca kisah di sebalik Zachary ini. Kelakar pun ada jugak. Tulis Nurul di blognya:-

Adalah sorang mamat ni. Senior aku. Bukan main putih dan handsome orangnya. Pendiam tapi rock! Aku suka melihatnya. Crush aku masa tu lah… Hehehe.. (Jangan bagitahu Eric okay.. Dia tak tahu! Hahhaha) Jadi, masa tu terus suka dengan nama Zachary. Tak sangka pula boleh ingat nama tu masa aku mengandungkan Baby Z. Aku simpan niat nak namakan anak kedua aku ni dengan nama tu andainya lelaki. Sekali, memang dah rezeki aku nak dapat baby boy.

zachary depp

Comel bukan? Hehehe. Lagi beberapa keping gambar Zachary Depp dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Anda juga boleh ke laman blog Nurul Wahab untuk membaca tulisannya.

P.S: Spyshot model terbaru Proton, Global Small Car

zachary depp
zachary deppzachary deppzachary depp
zachary deppzachary deppzachary deppzachary deppzachary depp

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

68 responses to (11 GAMBAR)Nurul Wahab Perkenalkan Anaknya, Zachary Depp

  1. Lynn Usj says:

    Selamat Tahun Baru Buat Nurul & family..xoxo Buat baby Z

    0

    0
    • miss ynwa says:

      stepdad
      #ifyouknowwhatimean

      0

      0
      • Esah says:

        comelnya.. alhamdulillah.. harap nurul dpt membimbing suami dan anak2 ke jln yg diredhai.. anak nurul yg perempuan tu sekolah dah pandai.. maklum la budak sekolah tun fatimah.. moga diberkati la hendaknya… nak islamkan org mmg ssh.. pucuk pangkal diri kita ya nurul ya.. :)

        0

        0
      • Pencetus Ummah says:

        assalamualaikum nurul.. mari la sama2 menonton final pencetus ummah minggu depan.. ramai artis2 dah bersama2 kami setiap minggu.. jgn lupa bawa suami dan anak2 sekali ya……

        0

        0
      • K.A.A says:

        budak kecik tu pandai senyum… comel…

        0

        0
  2. Anti Jantan Ting Tong says:

    Suami Nurul ni mcm aktor Van Damme….

    0

    0
    • gaman logiut says:

      hahaha… lebih sikit menjurus kpd Mr. Bean. Sorry bukan menghina ya, saja pandangan peribadi saya, anak comel. semoga berkekalan hingga akhir hayat

      0

      0
  3. lIN says:

    Emm.. kalau dah namanye anak artis.. seksi juga..

    0

    0
  4. jun says:

    Teringat arwah penyanyi seha freedom.kawin mat salleh,cerai anak ex bwk.sampai meninggal anak dia x jumpa.bangga sgt ke..

    0

    0
    • Lalola says:

      Perlu ke pun kau nak ungkit cerita orang yang dah takde..??? Asal kawen dgn mat salleh, otak kau fikir pasal CERAI je kan..? Cuba laa sebut benda yang baik-baik sikit.. Awal tahun dah buat saham dosa.. -_-

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        babtu kalau kawin ngan jantan mat saleh ke jantan mlayu orgnal ke ngan keeling ke bila laki kasi duit tu simpannnn.bila2 kalau kena cerai duit dh ada ribu2 dlm bank tk la stress sangat jadi jandaaaa….tengok nurul betape hepi Nye dia ngan laki mat saleh dpt anak pon comel cutee jeeee…kalau kawin ngan jantan mlayu macm siak !! nk kawin pon nk kena tanye mak dulu ok ke tk ok pompan dia…kalau mak jawab tk okkk je sampai mampos la dia tk kawin…sebetol Nye mak yg tk setuju anak dia nk kawin ni dia nk kompol hasil pendapatan anak diaaaaaaa paham takkkk…kalau anak dia dh kawin dh tentu hasil pendapatan kasi ngan bini punye ..jadi untok mak dh kurang…tu pasal anak nk kawin mak selalu tk setuju ngan bakal bini anak diaaaaa …. adaaaa je alasan yg mak dia kasi…seksi laaa tk pakai tudong laaaa n macm2 lagi lah ! sampai sanggop putus dn kecewakn pompan dia walau pon dia sayang ngan pompan tu …demi nk dengar cakap makkkkk dia punye pasal…mengarot punye jantan !! kawin ngan mat saleh jugakkkk yg bagos !

        0

        0
        • Eh johan As’ari ke yang komen ni? bunyi macam luahan hati sendiri je. ye lah, kat instagram luah pakai ayat-ayat agama gitu, mana tau dalam hati meroyan. sini boleh la komen anonymous keenn? tak apa, good luck johan. dengar cakap mak ya. mak suruh kawen , kawen. mak suruh bujang, bujang.

          Puan Nurul , you have beautiful kids and family, and you are such humble woman. will pray for your happiness always. :)

          0

          0
        • Norfa says:

          Aku sokong kau minah…!!!!!!!
          Mmg sah jantan melayu banyak yg takde buah bila bab tanggungjwb.
          Mcm si Johan tu jgk .

          0

          0
    • kepoh says:

      Aku bukan nk ckp ap, tp ak tgk, mat saleh ni mang suke org negro. Nurul ni kan mcm ala2 negro skt (yg cantikla, negro byk je yg cntik) so aku rasela, tahan lame ni.. amin…

      0

      0
      • Anonymous says:

        nurul bkn negro.. nurul org penang islam

        0

        0
        • kesaahh says:

          yela..si kepoh ckp ala2 negro.. adoiii

          0

          0
        • eiza says:

          suka ati je..cakap ala negro… org malaysia ni mix mcm2…mami/benggali/malay…even pure malay pon muka ada chinese look or jawa look.. kalo cakap muka mcm indon korg suka ke? ni samakan mcm negro cantik…. adoih… she’s mix ok… mawar fizo pon sama je…n fathia…cuma sbb mix ni mcm2 rupa, kecantikan tsendiri…

          0

          0
    • Annoyed says:

      Ntah nyer… Mentality tu ntah pape… X yah tunggu nak kawen dgn mat salleh nyer laaa.. yg retisssss melayu kawen sesame melayu pn ramai jer kes cerai berai.. X yah nk mention sape2 ahh.. If tu dh takdir diorng… nk wat mcm mne??… plus sape plak kte ni nk judge & atur kan perjalanan rumah tangga org lain? Ko suka laa kot org jaga tepi kain ko & ambil tau pasal umah tangga ko… (as if)… Statement bengap jer…

      0

      0
    • Miss M says:

      sebenar nye tak perlu ank tengok kat retis ni.. even yang bukan retis pun ramai je yang kawin cerai kawin cerai.. beza nya,life mereka lebih expose dari life kita.. itu je…

      0

      0
    • chocolate says:

      jgn negative sangat laa..dalam family aku ada 3 org kawen mat saleh, kakak aku dan 2 org makcik aku..elok aje tiga2 tu kahwin & bahagia sampai sekarang..yg penting kena ada agama dan tahu tanggungjawab msg2..kakak aku duduk LA tempat pelbagai maksiat tapi dia, suami dan anak sedara aku jauh lebih bagus dari kebanyakan org islam di msia, mereka lebih mendalami agama..anak sedara aku dah masuk U pun kat sana..mak lang aku kat germany pun elok je dgn suaminya, masa aku datang nak surprisekan diorang, paklang aku baru balik dari masjid join kumpulan ala2 tabligh pulak..masing2 dah lebih 50 tahun dan masih bahagia..makcu & pakcu aku kat edinburgh uk siap jadi tenaga pengajar kelas agama utk anak2 muslim kat sana..selain matsaleh ada beberapa jenis bangsa lagi dalam family aku, pun elok je kahwin takde cerai berai pun alhamdulillah..jgn la lihat your circle saja atau apa yg kau tahu saja untuk buat judgment..kenalah buka mata tu luas2..begitu banyak manusia yg hidup bahagia tak kira agama/bangsa dan begitu ramai juga yg sebaliknya, tapi kenapa mesti point pada seseorang atau segelintir manusia saja? how abt the majority? so, gunalah akal bila berbicara..

      0

      0
  5. Anonymous says:

    Gambar yg last tu anak dara nurul dgn ajai ke.so seksi lawa juga
    Happy family cuma slowly tutup aurat ya

    0

    0
  6. dato s says:

    badan berkerak nak pakai seksi. dah lah hitam melengut. nasib baik anak comel. congrats.

    0

    0
    • Lalola says:

      Ni lagi sorang.. Mulut tu tak habis nak mengata orang.. Kau ngate orang badan berkerak.. Yang kau tu mulut berkerak mengata orang.. Hitam melangut tu ALLAh yang kurniakan.. Bukan dia yang lumur minyak hitam kat badan.. Kau kutuk warna kulit, sama kau kutuk ciptaan ALLAH.. Akai takde ke..? Kalau nak nasihat orang tutup aurat, nasihat betul-betul laa.. Ni bukan nasihat.. Ni namenye mengumpat..

      0

      0
      • dato s says:

        tidak dinafikan nurul ni memang baik tak sombong. kenyataan memang perit tapi itu lah hakikatnya. dah tahu kulit tu hitam berkerak cuba pakai pakaian yang elok sikit. ini tidak seksi memanjang. lain lah tyra bank or naomi campbell memang negro kulit hitam cantik seksi-seksi pun dah tentu kapir. takde makna nya nak busuk hati, dengki kat nurul ni. bukan dapat apa pun. dah memang kulit dia gelap kan apa nak dikata. memang kenyataan apa. tak yah nak bodek sgt lah puji memangjang. kalau salah kena tegur. yang korang ni tak yah lah nak emo sgt. kalau baik takde nya nak menempek kat BN ni.

        0

        0
        • Anonymous says:

          ckp elok2 kan blh knp nk ckp hitam bekarat..ak rasa ko yg emo lbh dato s tq

          0

          0
        • Lalola says:

          Bodoh.. Bukan soal bodek.. Tapi yang kau nak kutuk warna kulit tu kenape.?? Tu ciptaan Tuhan laa.. ALLAH YANG CIPTA.. Yang kau nak persoal ciptaan ALLAH tu kenapa..?? Nak suruh dia tutup aurat, sebut laa baik-baik.. So, aku faham otak kau fikir camne.. Orang kulit halus mulus putih boleh pakai seksi.. Yang kulit gelap tak boleh pakai seksi.. Gitu kan otak kau fikir..?? Kalau nak ikut agama.. Tak kira warna kulit, pangkat darjat..WAJIB tutup aurat.. Tu yang sebenarnya.. Bukannye ngate warna kulit.. Nurul memang salah pakai seksi tak tutup aurat.. So, tegur laa dgn cara berhemah.. Bukan kutuk warna kulit..!

          0

          0
        • i love u lola says:

          saya suka komen waak

          0

          0
  7. CN says:

    comeynyer anak omputeh ni..huhu

    0

    0
    • dato s says:

      dah terang lagi bersuluh memang berkarat pun kulit dia. yang ekau tu bodoh-bodohkan orang bagus sangat. minah mental. mat rempit lagi mulia daripada kau. benda betul cakap aja lah. siapa yg hina ciptaan tuhan baghal. ko tak nampak pic dia pakai single tu nampak berkerak aje. dah betul kan. tu lah manusia ni orang cakap betul2 dia corner tang lain. tak yah nak sentap sangat lah betina. macam baik sgt.

      0

      0
  8. anon says:

    dato s…. kamu ni terang2an hati kotor. Kenapa perlu menghina dia gelap ke berkerak ke. Sape yg jadikan dia??? Takde org atas dunia ni yg nak hitam n hudoh. Kamu patut bersyukur banyak2 yg kamu dilahirkan sempurna. Ni duk mengutuk org. Sampai masa dia sedar lah. Kalau si Lisa surihani or maya karin tu u tak de pulak yg mengutuk, tak tutup aurat jgk.Masuk tahun baru bukannya nak berazam jadi org yg lebih baik,,,,,cari dosa kering pulak.

    0

    0
    • saya says:

      Saya rasa badan itam2 or suka berjemur nie lagy menarik kata org cam geram bila tgk lagi2 badan berkilat bila letak lotion cam ade aura lah…. dari putih tk de special tk de aura… hmmm masing2 nye taste lah kan…

      0

      0
    • Lalola says:

      Mak bapak dia tak ajar cakap sopan.. Gitu laa jadinye.. Kurang kasih sayang gamaknye.. Kita kalau nak tegur orang, biar beradab.. Bukan main sembur cakap macam orang tak cukup akal.. Nak kata tak cukup akal, boleh pulak bace ruangan gosip.. Btw, kalau baca ruangan gosip tu bukan baca kosong.. Boleh utara pendapat, sebar dakwah, share benda-benda baik.. Ni laa kalau otak tak fikir panjang.. Asal masuk ruangan gosip.. terus nak mengata.. Agaknye, dia ni hidup dalam keluarga yang kuat ngumpat kot..

      0

      0
  9. kelkatu says:

    Anak Nurul cute, tapi anak Ning paling lawa….Suami nurul ni nampak mcm mat salleh baik je, harap2 berkekalan…

    0

    0
  10. YaYaYa says:

    Harap bahagia sampai ke akhir hayat la Nurul dan suami ni. Nampak macam elok je suami baru ni. Anak dara Nurul ke tu? Da besar da..

    0

    0
  11. semalu says:

    Nak ‘dislike’ komen dato s busuk hati tu, tertekan ‘like’ pulak….adui.. Dato s, kamu tak suka org gelap tapi ade je mat salleh yg berkenan. Jgn menghina ciptaan tuhan… Agaknya kamu tu dah sempurna sangat ke..???

    0

    0
  12. Entah says:

    wah..ayu dah besar pjg la. dulu kecik2 debab sgt kan. ni dah pandai bergaya. anak artis la katakan. tp dia ni bijak kan. aritu result pmr 7A tak silap

    0

    0
  13. Anonymous says:

    comel gak anak dia..tpi x leh lawan kecomelan anak ning n anak sherina….

    0

    0
  14. Miss M says:

    the key of relationship is trust and tolerance.

    0

    0
  15. Norfa says:

    Wah bagus Nurul kawin omputih ni .
    Siap boleh ambik gambar mesra gan anak tiri lagi ,

    Kawan aku baru RE KAHWIN gan jantan melayu.
    Sanggup laki dia nk cuba Sakai anak tiri dia waktu budak tu mandi.
    Haram jadah punya jantan melayu,
    Kalau da tak tahan sangat ko pegi la Goyang sampai melechet !!!

    0

    0
    • nina carina says:

      sbb tu kdg2 aku benci perangai org melayu…jahatnya org melayu adakalanya lebih jahat dari syaitan…

      0

      0
      • 654321 says:

        melayu? kenapa mesti focus pada melayu? ramai je yg jahat kat luar sana tak kira bangsa..kenapa mesti tuding jari pada melayu? buka sikit minda tu..jgn nak condemn sesuatu bangsa hanya kerana satu dua perkara yg terjadi disekitar kamu..kerana dalam masa sama kamu mempamerkan kebodohan sendiri yg gagal berfikir dgn baik sebelum berbuat sesuatu.

        0

        0
        • Anonymous says:

          saya melayu sy pun rasa bangsa melayu sekarg mmg jhat perogol perompak penangih siapa yang bnyak dalm lokap?melayu ramaikan..blh dikira bangsa len kadang3 rase malu dengan bangsa sendiri

          0

          0
        • gaman logiut says:

          tapi nmpk mcm kamu yg terasa pedasnya? tp saya rasa komen mereka mmg betul.

          0

          0
        • mat jujur says:

          Dah orang2 Melayu yang lebih ramai sampah dekat Malaysia ni la woi! Ko tengok majoriti sampah2 dekat penjara, bangsa apa yang ramai? Sebab tak ramai orang Melayu fikir nak berjaya. Tahu nak kerja mudah, tapi demand nak itu ini. Puihhhhhh!

          0

          0
        • kodok says:

          tak perlu nak fokus kan pada melayu. banyak aja mat salleh yang perangai tak semenggah. kawin berbekal kan sebuah al-quran. alih-alih cerai jugak. makan duit bini. ada aje mat salleh yang pemalas sama mcm melayu juga faham. tak perlu lah nak mengagungkan mat salleh tu sangat.

          0

          0
    • Anonymous says:

      Jantan keparat memang begitu! Dulu pun bapak tiri haku nak buat gitu. Aku tendang anu nyer! Lepas tu burokkn aku dekat emak. Sedih kena halau pasal mak aku ingat aku yang mengattai. Sape nak? Dia dah 69 tahun lah!! Di ulangi 69!! Jantan spesis ni kalau nampak lembu pakai skirt pun diorang nafsu!

      0

      0
      • as says:

        ko biar betol .. seram pulak aku baca komen ko ni .. mcm tengok drama ape ntah ! lupe dah .. lebih kurang mcm kes ko ni lah .. abis tu ko tak report polis ke ?? report beb .. jgn diam je …

        0

        0
    • mami penang says:

      adaaaa… artis yg boleh gambar mesra dgn anak tiri… tuu.. Ijoi.. ok je dgn anak Sh. Shahira yg no. 1. anak tiri dia la tuuu..

      0

      0
  16. nok gebuzzz says:

    tahniah…..semoga berkekalan hingga Jannah…

    0

    0
  17. Rim kereta says:

    Moga dpt merubah cara berpakaian..Nmpk x sesuai Mak yg da berusia dan anak dara dedah kn aurat, apa lg bergmbr dgn step daddy..Maaf sekadar mengingati sesama Islam..

    0

    0
  18. Melati says:

    Aku rasa omputih tu tak stimm la kalau skdr tgk anak tiri sendiri.
    Unless bapak tiri melayu aje , yg sanggup Kadim kan anak nya .
    Phuihhhh!!!

    0

    0
    • . says:

      cakap mcm org bodoh la kau ni..7 keturunan bodoh ke?

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        memang betol pe ! bapak tiri mlayu aje yg suka sondol anak tiri …bapak tiri yg semacm ini yg bagos konek dia di hukom gantong sampai mati baru bapak2 tiri yg lain boleh sadar diri tu sikit…n takot hukuman yg akan di terima…biar tekulai layu huh !!

        0

        0
  19. Shah says:

    suka dgn couple nie..
    x sombong bila jumpa…(peramah)
    waaaah…baby herbalife memang comel2

    0

    0
  20. MAXMORA says:

    Zakaria kan lebih elok.Johny Depp pun ok

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Eh mcm FiZA O muka anak Nurul

    0

    0
  22. XxXXxxxx says:

    laen mcm je tengok gambar last tu anak dia lentok kat bapak tiri. Sangat menakutkan. Antara bapa sendiri pun ada auratnya, apa lagi bapa tiri. Marilah bersangka baik.

    0

    0
  23. Anonymous says:

    jgn pikir bukan2la…sama2 kite doa yg baik2 sudah…

    0

    0
  24. nasibanakangz says:

    anak angkat hang ngan ajai maner plak batang hidungnyer??????? xde dlm fimili potret pon… awat peginyer????

    0

    0
  25. hani says:

    erm tulisan blog nurul tak mnarik lnsung..mcam bdak skolah tulis diari..

    0

    0
  26. Norfa says:

    Apa apa pun aku harap semua jantan jadi mcm Abg nara .
    Gentelman dan bertimbang rasa. Serta rajin kluarkan blog utk kita semua buat Komen..

    0

    0
  27. heyU says:

    laaaaaaaaaaaaaaaaa,anak nurul yg sulung rupenye
    aku tengok2 ingat sapela yg menyibuk.mcm nana af pun ade…
    muka ajai,color nurul ha3…boleh tahan cute,nmpak cam siblings pun ade…

    comel jgk baby ni,tp xleh challenge ning la. still, congrats…

    0

    0
    • kicap tamin says:

      anak dara dia pun nak glemer jugak. pakaian masing-masing makin azab aku tengok. like mother like dotter. berlawan-lawan. nurul ni suka block org tak tentu pasal. elok lah tak sakit mata tgk gambar dia seksi tak habis habis tu.

      0

      0
  28. Aya says:

    Comelnyerrr..muke baby mcm Azali la ank lepat..:-*

    0

    0
  29. aku says:

    wah gigih lola mempertahankan nurul tahniah tau.
    loya beb.

    0

    0
  30. […] (11 GAMBAR)Nurul Wahab Perkenalkan Anaknya, Zachary Depp (68) […]

    0

    0