Written by serenity | July 8th, 2013

Kalau sebelum ini kita telah melihat gambar-gambar majlis pernikahan pelakon Hani Nur Zara Harmi, anak kepada produser Julie Dahlan dengan adik kepada penyanyi Hattan iaitu Shamsul Akmar Shahbudin, apa kata kita lihat set gambar dari jurugambar rasmi RED Photography untuk majlis resepsi perkahwinan mereka di Seni Menanti, Negeri Sembilan, 6 Julai lepas.


Antara selebriti yang telah hadir untuk memeriahkan majlis ialah Datuk Yusof Haslam. Hattan juga telah membuat persembahan lagu di majlis tersebut untuk menambahkan seri majlis. Lagi sembilan gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada REDPhotography.









29 responses to (11 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Hani Nur Zara Dan Shamsul Akmar

  1. sabo jer la says:

    ok..tahniah..

    0

    0
  2. jojogemuk says:

    FIRST!

    0

    0
  3. Kak Ton Comey says:

    FIRST!!KUNINGNYA AGAGAGAGAGAGAGA SILAU MATA KAK TON HIKHIKHIK :P

    0

    0
  4. Kak Ton Comey says:

    FIRST!!!KUNINGNYA SILAU MATA KAK TON!!!

    0

    0
  5. amin says:

    Tahniah… Alhamdulillah… Semoga bahagia hingga ke jannah… Amiin…

    0

    0
  6. markonah says:

    gigi pompuan tu buruks

    0

    0
  7. ikan says:

    baju ngan gigi sama kuning

    0

    0
  8. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    very cheap sale her weddinhg….ala2 PPRT punya konsep…watever…

    mana pegi abis duit kak julie dahalan? katanya produser film tersohor…

    0

    0
    • kakistalker says:

      ntah pape. kalau wedding grand sangat kate membazir, wedding simple kate duit habis. dah kenape busuk sangat hati kau ni? mesti banyak titik hitam tu.

      0

      0
    • Anonymous says:

      longkang pun wangi dari hati awak….busuk bangkai..

      0

      0
    • Anonymous says:

      TERSOHOR LAH SGT,DAH NAZAK DAH PON

      0

      0
  9. Anonymous says:

    amboi hattan…pink belaka…anak dia ke yg pakai selipar jopun tu?terbaik la!haha!

    0

    0
  10. den la ni says:

    kalo cukur jambang 2 kn npk smart

    0

    0
  11. cik kim says:

    Best ape kawen ala2 kampung..Tumbang lembu 2 ekor , masak sendiri. Ni balik2 kawen kat hotel

    0

    0
  12. che am says:

    ni baru betul…raja sehari…pakai baju kaler kuning

    0

    0
  13. swett sangat kwin ala2 org kmpung..
    tringat mjlis akak2 cek dulu..
    hdup org kampung!!!!!

    0

    0
  14. swett sangat…
    tringat mjlis akak2 cek dulu..
    hdup org kampung!!!!!

    0

    0
  15. Anonymous says:

    gambo 1st tu very the kampung…..opss

    0

    0
  16. […] (11 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Hani Nur Zara Dan Shamsul Akmar (28) […]

    0

    0